Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206815 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3120 -: Март 21, 2012, 09:14:38 pm »
Добър вечер! Пак съм с въпрос, относно работата....
Ще си намеря ли бързо нова работа?

Май имам дежавю. Струва ми се, че съм я гледала тази карта. Добре поставена си на тази работа и има шанс да си намериш нова, ако е надомна, но след като Меркурий стане директен и се върне в Овен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3121 -: Март 21, 2012, 09:19:38 pm »
Здравей, Стелла,

Моля те, помогни ми като ми отговориш на въпросите: Защо изпитвам толкова силни чувства към Б.? И дали и той изпитва същото към мен? Имаме ли кармична връзка и ако имаме, то кой на кого има да връща в повече?
Пловдив, 21.03.2012 20:34

Благодаря ти много предварително. Надявам се, че не съм прекалила с въпросите, но те са свързани по някакъв начин.

Очаквам отговора ти с нетърпение  :blink:

Привет, Стейси. Стела е права, че за да се отговори на въпросите ти относно връзката ти с Б., е по-подходящо да се разгледа синастричната ви карта. Колкото до хорарния ти въпрос, поставям картата.

Първото, което се набива в очи от картата, е ретрограден Сатурн на АС, което според правилата на хорарната астрология унищожава въпроса, т.е. картата е нерадикална и при разглеждане е възможно да не дава правител отговор. Ако игнорирам правилата, бих казала, че действително картата не изглежда да отразява правилно ситуацията. Ти казваш, че изпитваш силни чувства към Б., а в картата си под управлението на планета на трон Венера, намираща се в знака на заточение на неговия управител Марс. Според картата, би трябвало добре да се справяш и без него и да не ти пука много-много за него. Марс пък се намира в знака на падение на Венера - може би Б. ти се сърди за нещо, чувства се обиден или пренебрегнат от теб и от своя страна проявява същото пренебрежително поведение и към теб. Ако въпросът ти свързан с евентуално бъдещо развитие на взаимоотношенията ви, поради липсата на сходящ аспект между Венера и Марс и Луна без курс, бих казала, че в рамките на следващите няколко месеца (времето на действие на хорара) развитие по-скоро не се очаква.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3122 -: Март 21, 2012, 09:44:37 pm »
Благодаря ви момичета :blink: :58:

« Отговор #3123 -: Март 22, 2012, 06:54:19 am »
може ли малко мнения и за това хорарче, въпросът е ще имам ли скоро сериозна връзка?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3124 -: Март 22, 2012, 08:22:21 am »

Благодаря за отговора, Стела! Може ли и още един въпрос да проверим: предстои ли ми излизане в чужбина? (София, 21 март 2012, 22:02 ч.)

Аз още в предния пост споменах, че луната е без курс, което означава, че какъвто и въпрос да зададеш не можем да очакваме развитие.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3125 -: Март 22, 2012, 08:28:31 am »
може ли малко мнения и за това хорарче, въпросът е ще имам ли скоро сериозна връзка?

Съжалявам, Луната е без курс, което означава, че засега трябва да се задоволиш с това, което имаш към момента.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #3126 -: Март 22, 2012, 08:30:42 am »
Стела, когато луната е без курс, след колко време може да се зададе пак същия въпрос?
....Или ако хорарите важат за 6 месеца , значи след този период може да се пита отново  :-\
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #3127 -: Март 22, 2012, 08:30:53 am »
Аз още в предния пост споменах, че луната е без курс, което означава, че какъвто и въпрос да зададеш не можем да очакваме развитие.

ок, благодаря, не го бях разбрала така  :-\ ; тогава ще опитам след време пак

« Отговор #3128 -: Март 22, 2012, 01:45:09 pm »
Здравейте,

Много Ви благодаря за бързите отговори  :blink:
Явно аз не съм много наясно с картите, които трябва да изпратя, но ще потърся темата за синастрията и ще постна там двете натални карти, тъй като не съм сигурна как се прави наслагването. Просто ми е много чудно каква е целта на нашата среща в този живот и как ще се развият отношенията ни в бъдеще.

Още веднъж благодаря. Между другото Мирабела - дори и тази невярна карта, която съм приложила - отговорът ти ми помогна.

Радвам се, че открих този форум. Аз самата се интересувам много от астрология, но след контакта си с Вас се убеждавам, че съм абсолютен аматьор :rolleyes:

« Отговор #3129 -: Март 22, 2012, 03:03:23 pm »
Добър ден
може ли да задам хорарен въпрос,предстои ми комуникация със стара любов, макар и да е още далеч,днес  ме обхвана инстинктивно желание за задам въпроса така както е написан по-долу.Не знам защо си внуших,че тази ще е катастрофална среща
въросът е
"неприятна ли ще бъде срещата"-изобщо ще се състои ли такава?Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #3130 -: Март 22, 2012, 06:07:33 pm »
Стела, когато луната е без курс, след колко време може да се зададе пак същия въпрос?
....Или ако хорарите важат за 6 месеца , значи след този период може да се пита отново  :-\

След 1 месец, а може и по-рано, ако има промяна в обстоятелствата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3131 -: Март 22, 2012, 06:10:31 pm »
Добър ден
може ли да задам хорарен въпрос,предстои ми комуникация със стара любов, макар и да е още далеч,днес  ме обхвана инстинктивно желание за задам въпроса така както е написан по-долу.Не знам защо си внуших,че тази ще е катастрофална среща
въросът е
"неприятна ли ще бъде срещата"-изобщо ще се състои ли такава?Благодаря

Предстои среща между вас - Слънцето клони към аспект със Сатурн. Не, няма да бъде неприятна срещата - аспектът е отрицателен /опозиция/.

« Отговор #3132 -: Март 22, 2012, 07:33:07 pm »
 ;D тя е още далеч де ,но страх лозе пази  ;D Благодаря ,Стела

*

Divna

• 2478
« Отговор #3133 -: Март 22, 2012, 09:03:22 pm »
Stella, вчера зададох един въпрос. Ама въпросите свързани с въпросната личност, не ме оставят от вчера на спокойствие.
Та сега имам следния въпрос: Ще ми се обади ли ... /назовала съм го по име/?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_416_6te_mi_se_obadi_li__hk.71902.35382.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677
На Луна й предстои квадратура с Плутон.  :-[
Благодаря предварително!  :blink:

« Отговор #3134 -: Март 22, 2012, 09:27:18 pm »
Здравейте отново Стела,пак ви пиша по повод за работа.Сега на 3 април,ми изтича изпитателния срок,за касиер.Позната ,се опитва да ми помогне,да започна работа,свързана със висшето ми образование.
Ще започна ли нова работа,свързана със висшето ми образование?
22.27 ч. София

« Отговор #3135 -: Март 22, 2012, 09:45:57 pm »
Stella, вчера зададох един въпрос. Ама въпросите свързани с въпросната личност, не ме оставят от вчера на спокойствие.
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_416_6te_mi_se_obadi_li__hk.71902.35382.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

Дивна, аз не съм Стела, но ще опитам да се включа. Доколкото си спомням предишната карта, оста АС/DC се управляваше от Марс/Венера, между които не предстои сходящ аспект, т.е. промяна в отношенията ви не би трябвало да се очаква. Стела много правилно е отбелязала това за Луната и сходящия секстил с неговия управител Венера. Но като цяло картата не говореше за съществена комуникация, среща и т.н.

Тази карта казва горе-долу същото. И двата ти управителя, Слънце и Луна, се намират в Овен, Марс е в 1-вия ти дом. Оттук си личи, че бързаш и си доста нетърпелива, т.е. картата изглежда, че отразява ситуацията. Докато той се управлява от ретроградна планета и има Нептун в 1-вия си дом - той може да се е одръпнал, да е зает, да е потаен, неактивен. И твоят, и неговият управител, се намират в знака на собствената си екзалтация, т.е. в знака на падение на другия. Между управителите ти и Сатурн предстои опозиция по оста на комуникацията 3/9 дом. Това бих тълкувала по два начина. Първа възможност - липса на комуникация, тъй като аспектът е негативен. Или втора възможност - тъй като все пак има сходящ аспект, би трябвало да се осъществи някакво взаимодействие помежду ви, т.е. комуникация, но то ще се забави (Слънцето има да измине доста градуси преди да стигне точната опозиция със Сатурн) и няма да те удовлетвори (все пак опозицията е напрегнат аспект). Така както сте се запътили към опозиция и както всеки държи на своята гледна точка (екзалтирани управители), да не се скарате само.

Тъй като всеки от управителите ви се намира в 3-тия дом на отсрещната страна, може би всеки от вас изчаква другия да предприеме крачка и се сърди, че той не го прави. Особено той, 3-тият му дом се управлява от ретроградна планета в твой 1-ви дом. Ти, като представена от по-бързите и нетърпеливи планети (докато той е ретрограден), може да се изкушиш да действаш първа, но резултатът (опозицията) няма да ти се понрави.

Толкова от мен и се надявам да греша. Успех!

*

Divna

• 2478
« Отговор #3136 -: Март 22, 2012, 09:51:05 pm »
Благодаря, Мирабела!  :58:

Уж трябва да се чуем и да се видим, но го помолих да е в началото на април (5). До тогава верно, че има доста време.

« Отговор #3137 -: Март 22, 2012, 09:52:21 pm »
Здравейте отново Стела,пак ви пиша по повод за работа.Сега на 3 април,ми изтича изпитателния срок,за касиер.Позната ,се опитва да ми помогне,да започна работа,свързана със висшето ми образование.
22.27 ч. София

Поставям картата за удобство на Стела и другите колеги. Засега се колебая в отговора си, затова се въздържам да коментирам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3138 -: Март 22, 2012, 09:55:35 pm »
22.27 ч. София

Поставям картата за удобство на Стела и другите колеги. Засега се колебая в отговора си, затова се въздържам да коментирам.

Да, мисля, че ще стане, но ще има забавяне. Ти си добре поставена в знака на Слънцето - МЦ. Марс е на трон в Овен. Забавянето ще дойде от ретроградието на Меркурий и Марс. Разходящия тригон между теб и приятелката показва, че тя е действала отдавна. сериозна е - Венера е на трон.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3139 -: Март 22, 2012, 10:03:31 pm »

Дивна, аз не съм Стела, но ще опитам да се включа. Доколкото си спомням предишната карта, оста АС/DC се управляваше от Марс/Венера, между които не предстои сходящ аспект, т.е. промяна в отношенията ви не би трябвало да се очаква. Стела много правилно е отбелязала това за Луната и сходящия секстил с неговия управител Венера. Но като цяло картата не говореше за съществена комуникация, среща и т.н.

Тази карта казва горе-долу същото. И двата ти управителя, Слънце и Луна, се намират в Овен, Марс е в 1-вия ти дом. Оттук си личи, че бързаш и си доста нетърпелива, т.е. картата изглежда, че отразява ситуацията. Докато той се управлява от ретроградна планета и има Нептун в 1-вия си дом - той може да се е одръпнал, да е зает, да е потаен, неактивен. И твоят, и неговият управител, се намират в знака на собствената си екзалтация, т.е. в знака на падение на другия. Между управителите ти и Сатурн предстои опозиция по оста на комуникацията 3/9 дом. Това бих тълкувала по два начина. Първа възможност - липса на комуникация, тъй като аспектът е негативен. Или втора възможност - тъй като все пак има сходящ аспект, би трябвало да се осъществи някакво взаимодействие помежду ви, т.е. комуникация, но то ще се забави (Слънцето има да измине доста градуси преди да стигне точната опозиция със Сатурн) и няма да те удовлетвори (все пак опозицията е напрегнат аспект). Така както сте се запътили към опозиция и както всеки държи на своята гледна точка (екзалтирани управители), да не се скарате само.

Тъй като всеки от управителите ви се намира в 3-тия дом на отсрещната страна, може би всеки от вас изчаква другия да предприеме крачка и се сърди, че той не го прави. Особено той, 3-тият му дом се управлява от ретроградна планета в твой 1-ви дом. Ти, като представена от по-бързите и нетърпеливи планети (докато той е ретрограден), може да се изкушиш да действаш първа, но резултатът (опозицията) няма да ти се понрави.

Толкова от мен и се надявам да греша. Успех!

Мирабела, ти за негов управител Сатурн ли взимаш или Уран? Защото ако е Уран, той все още не е ретрограден, а на Слънце (моят сигнификатор) му предстои съвпад с Уран до излизане на знака. Това че и на двамата в третите ни домове има планети с достойнства по знак не значи ли, че ще се чуем (най-малкото)?
И последен въпрос. Може ли да тълкуваме тези ретро планети, като нещо недовършено, което идва, за да се свърши. Ние с въпросната личност имаме точно това - нещо недовършено.