Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205084 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3180 -: Март 25, 2012, 07:00:35 pm »
Защото гледам класическият управител на Водолей - Сатурн. Транссатурновите планети са ми спомагателни. Те се движат много бавно и ако зависи от него-нищо няма да направи в случая, защото ти си по-бързата планета и инициативата е твоя във всички случаи. Слънцето утре-вдугиден ще е разминало съвпада с Уран, а факта че е в кардинален знак, означава нещата да се развият много бързо, т.е. до няколко часа или дни.

Има опозиция в 4-тите ви домове между Слънцето и Сатурн, които ви управляват.
От друга страна неговият сигнификатор попада в твоя 4-ти дом, но е ретрограден.
А може и да стане, ако Сатурн обърне посоката, но пък опозицията със Слънцето казва НЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3181 -: Март 25, 2012, 07:03:20 pm »
Luli, аз ще се опитам да обясня, като изрично казвам, че не съм експерт по темата.

Стела, моля и аз да се включа, като ИЗРИЧНО подчертавам, че всичко, което Стела е написала е вярно. 

Вашите упр са в разходящ съвпад, твоето екзалтиращо Слънце (ти си силната в случая), се маха от УРАН - неговия упр. Но класическият упр на Водолей (7 дом) е Сатурн - който е ретро в твой 4 дом (твоята къща). Но през октомври Сатурн излиза от Везни и си продължава пътя. 

Хубавото е, че Луната е е екзалтация и и предстои съвпад с упр на твоя 4 дом (къщата) - Венера. така, че аз бих казала, че със сигурност ще заживеете за даден период заедно.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3182 -: Март 25, 2012, 07:11:00 pm »
Още повече твоят упр 4 дом е в неговия 4 дом, но неговия упр 4 дом - Марс е в твой 2 дом - нещо интереси има той към твоите лични ресурси, иначе Луната ще пренесе светлина от Марс към Венера. Ще има развръзка.

« Отговор #3183 -: Март 25, 2012, 07:16:37 pm »
Здравейте,
"окончателно ли приключиха отношенията ми с любимия мъж"
в отношенията ни настъпи промяна,затова си поволявам да задам въпрос толкова скоро
Благодаря ви

*

Stella

• 7765
« Отговор #3184 -: Март 25, 2012, 07:18:31 pm »
Хубаво, че пренася светлина, но ще има конфликт, поради опозициятана основните сигнификатори по оста на четвъртите им домове. Основните сигнификатори са преди луната, която е спомагателен показател.  Надявам се пренасянето на светлина да изглади взаимоотношенията. Луната е във фиксиран знак - нещата ще се развият малко по-бавно, отколкото на теб ти се иска.

На това момче и управителят на 1-вия и на 4-тия дом са ретро.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3185 -: Март 25, 2012, 07:20:57 pm »
Здравейте,
в отношенията ни настъпи промяна,затова си поволявам да задам въпрос толкова скоро
Благодаря ви

Според мен отношенията ви са приключили отдавна. Ти си тази, която драпа назад към тези отношения. Той си е тръгнал от тях отдавна и е напълно уверен в решението си.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3186 -: Март 25, 2012, 07:24:13 pm »
Благодаря -вероятно си права :'(,каквото такова

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3187 -: Март 25, 2012, 07:26:32 pm »
Здравейте,
Благодаря ви

Аз пак ще си позволя да се намеся.

Хорарът дава отговор за 6 месеца напред и то когато знаеш какво искаш. В случая картата е късна, но Луната е силно поставена и ще съвпадне с Юпитер (негоявия упр) - ще имате шанс пак да говорите, ти искаш да се съберете (твой УПР е в неговия индикативен дом - 7).

За мен ти искаш да продължите връзката си и ще имаш шанс да изгладиш нещата, въпреки, че сте на абсолютно различни честоти - Юпитер (той) е в Телец, Меркурий (ти) в Риби. Имало е кризи и за двамата - Меркурий беше ретро и мина през Уран, но според мен има надежда Юпитер беше в съвпад с Венера в Телец - това е била изключително важна връзка за него и Луната ще пренесе светлина от Плутон към Венера - мисля, че имаш всички шансове да си го върнеш.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3188 -: Март 25, 2012, 07:26:52 pm »
Благодаря -вероятно си права :'(,каквото такова

Съжалявам, дано да не съм.

Но си била съвсем скоро на верния път да "излезеш" от мъката и "падението" си по него и си се върнала отново в неговата власт - Меркурий е в последните минутки на Риби, но е ретрограден.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3189 -: Март 25, 2012, 07:29:39 pm »
Здравейте, може ли помощ при този въпрос - На Великден ще бъда ли заедно с (назован по име) - София, 25.03.2012 г., 14.31 ч. Благодаря

Много се извинявам за нахалството, но имате ли възможност да погледнете и моят въпрос.  :-[

Ще се видите, но срещата едва ли ще изпълни очакванията Ви.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3190 -: Март 25, 2012, 07:47:16 pm »
Здравейте, може ли помощ при този въпрос - На Великден ще бъда ли заедно с (назован по име) - София, 25.03.2012 г., 14.31 ч. Благодаря

Много се извинявам за нахалството, но имате ли възможност да погледнете и моят въпрос.  :-[

Ще се видите, но срещата едва ли ще изпълни очакванията Ви.

Благодаря много за отделеното внимание, Diyana.  А това, че няма да оправдае очакванията ми означава ли, че ще бъда разочарована от него или имате нещо друго предвид?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3191 -: Март 25, 2012, 07:56:35 pm »
И двамата ще го играете примадони и ще си опъвате нервите.

« Отговор #3192 -: Март 25, 2012, 07:59:07 pm »
Здравейте, момичета бихте ли помогнали и на мен  :unsure: - Ще имаме ли реална връзка с М.? - София, 19.53 ч., 25.03.2012 ч.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3193 -: Март 25, 2012, 08:01:58 pm »
И двамата ще го играете примадони и ще си опъвате нервите.

Толкова много надежди възлагам за връзка с този човек, но явно.. няма да се получи

« Отговор #3194 -: Март 25, 2012, 08:04:48 pm »
Благодаря дами :P
 аз наистина държа на него,до  миналия петък-когато разбрах,че саботира мой проект-тогава ме обхвана яд и тъга-защото не съм си позволила никога да "му играя гадни номера"..Но истината ,е че въпреки яда аз продължавам да го обичам...звучи малоумно ,но е така...Благодаря за отделеното внимание

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3195 -: Март 25, 2012, 09:51:02 pm »
Здравейте, момичета бихте ли помогнали и на мен  :unsure: - Ще имаме ли реална връзка с М.? - София, 19.53 ч., 25.03.2012 ч.

Днес, явно ми е ден за хорари (Стела и другите да помагат, защото не съм спец).

Всички шансове ги има за реална връзка, с малко закъснение. Сатурн, който дава материализация е ретро, но екзалтира във Везни в твоя първи дом (имаш енергията да направиш желанията си реалност). Освен това, аз като астролог, който ти тълкува картата имам асц съвпад Сатурн - би трябвало да е радикален радикса (освен, че асц е под Везни - знака на връзките).

Луната е много добре поставена - Телец, екзалте, ще пренесе светлина между двамата управители (Марс - Венера). Може би закъсняваш, защото големият земен тригон вече се случи, но мисля, че към даденият момент, заради, преноса на светлина по Луната имаш всички шансове за благоприятно развитие на връзката.  ;D

Само Луната ще срещне първо Юпитер - упр 6 и 3 дом, може би някой човек, Юпетерианец, или братовчед, роднина, съсед с тези качества, а може и колега ако се намеси и 6 дом (има доста планети в Риби, вкл и Меркурий - не знам как си комуникирате)по някакъв начин да се намеси във връзката Ви. Нещо по Юпитер ще се случи.
« Последна редакция: Март 25, 2012, 10:03:55 pm от Anabell »

*

Stella

• 7765
« Отговор #3196 -: Март 25, 2012, 10:17:18 pm »

Ти искаш секс - луната е в твоя 8-ми дом, че и венера е там. Той е романтично настроен - Марс в неговия 5-ти дом. Може би е в твоята приятелска среда или го срещащ тав, където прекарваш свободното си време - Марс е в твоя 11-ти дом. Може да има авантюра, но не и нещо по сериозно на този етап. визирам опозицията между Слънцето и Сатурн - управителите на кверента и квезит по оста 1-7. Чакам обратна връзка.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3197 -: Март 25, 2012, 10:28:03 pm »
Защото гледам класическият управител на Водолей - Сатурн. Транссатурновите планети са ми спомагателни. Те се движат много бавно и ако зависи от него-нищо няма да направи в случая, защото ти си по-бързата планета и инициативата е твоя във всички случаи. Слънцето утре-вдугиден ще е разминало съвпада с Уран, а факта че е в кардинален знак, означава нещата да се развият много бързо, т.е. до няколко часа или дни.

А може и да стане, ако Сатурн обърне посоката, но пък опозицията със Слънцето казва НЕ.
Stella, в моята карта има опозиция между сатурн и луна,разходяща, може би до скоро е имало конфликт в четвъртите ни домове. или може би се тълкува като невъзможност досега да заживеем заедно.....
Момичета, изключително съм ви благодарна за това, че всеки път се отзовавате на въпроситеми.... Досега, винаги сте се оказвали прави, и понеже това ми е много важна тема на сърце... ми се иска пак да я погледнете тази карта......
Anabell, пишеш,че временно ще заживеем заедно? Какво имаш впредвид?

« Отговор #3198 -: Март 25, 2012, 10:30:52 pm »

Днес, явно ми е ден за хорари (Стела и другите да помагат, защото не съм спец).

Всички шансове ги има за реална връзка, с малко закъснение. Сатурн, който дава материализация е ретро, но екзалтира във Везни в твоя първи дом (имаш енергията да направиш желанията си реалност). Освен това, аз като астролог, който ти тълкува картата имам асц съвпад Сатурн - би трябвало да е радикален радикса (освен, че асц е под Везни - знака на връзките).

Луната е много добре поставена - Телец, екзалте, ще пренесе светлина между двамата управители (Марс - Венера). Може би закъсняваш, защото големият земен тригон вече се случи, но мисля, че към даденият момент, заради, преноса на светлина по Луната имаш всички шансове за благоприятно развитие на връзката.  ;D

Само Луната ще срещне първо Юпитер - упр 6 и 3 дом, може би някой човек, Юпетерианец, или братовчед, роднина, съсед с тези качества, а може и колега ако се намеси и 6 дом (има доста планети в Риби, вкл и Меркурий - не знам как си комуникирате)по някакъв начин да се намеси във връзката Ви. Нещо по Юпитер ще се случи.

Благодаря много, Анабела. Така ме зарадва. Дано наистина се случи. Самият човек е зодия Риби, ако това въобще има някакво значение. Около 1 месец комуникацията между нас липсва и емоционално много тежко приемам нещата.  :'(  А по картата разчита ли се, кога евентуално това може да се случи....

*

Stella

• 7765
« Отговор #3199 -: Март 25, 2012, 10:35:21 pm »

Stella, в моята карта има опозиция между сатурн и луна,разходяща, може би до скоро е имало конфликт в четвъртите ни домове. или може би се тълкува като невъзможност досега да заживеем заедно.....
Момичета, изключително съм ви благодарна за това, че всеки път се отзовавате на въпроситеми.... Досега, винаги сте се оказвали прави, и понеже това ми е много важна тема на сърце... ми се иска пак да я погледнете тази карта......
Anabell, пишеш,че временно ще заживеем заедно? Какво имаш впредвид?

Какво си се хванала за една разходяща опозиция при това на луната, която е съ-управител на въпроса? Гледай предстоящата опозиция на Слънце със Сатурн - вашите основни сигнификатори. Предстои да решавате НОВ проблем, свързан със съжителството. не мога да се ангажирам с време.