Здравейте, момичета бихте ли помогнали и на мен :unsure: - Ще имаме ли реална връзка с М.? - София, 19.53 ч., 25.03.2012 ч.
Днес, явно ми е ден за хорари (Стела и другите да помагат, защото не съм спец).
Всички шансове ги има за реална връзка, с малко закъснение. Сатурн, който дава материализация е ретро, но екзалтира във Везни в твоя първи дом (имаш енергията да направиш желанията си реалност). Освен това, аз като астролог, който ти тълкува картата имам асц съвпад Сатурн - би трябвало да е радикален радикса (освен, че асц е под Везни - знака на връзките).
Луната е много добре поставена - Телец, екзалте, ще пренесе светлина между двамата управители (Марс - Венера). Може би закъсняваш, защото големият земен тригон вече се случи, но мисля, че към даденият момент, заради, преноса на светлина по Луната имаш всички шансове за благоприятно развитие на връзката.

Само Луната ще срещне първо Юпитер - упр 6 и 3 дом, може би някой човек, Юпетерианец, или братовчед, роднина, съсед с тези качества, а може и колега ако се намеси и 6 дом (има доста планети в Риби, вкл и Меркурий - не знам как си комуникирате)по някакъв начин да се намеси във връзката Ви. Нещо по Юпитер ще се случи.