Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205302 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3240 -: Март 27, 2012, 06:41:22 pm »
MoonLight, ретро Меркурий предполага, че вече си имала подобен въпрос или очакваш да започнеш някъде, където си била преди или поне си имала такива намерения. Имаш ли предвид работа свързана със сферите на девети дом - Меркурий се намира в знака на екзалтация на Венера У9, освен, че има връзка с партньорства, както Стела вече отбеляза, а и Луната се намира там?
« Последна редакция: Март 27, 2012, 06:51:40 pm от Asol »

« Отговор #3241 -: Март 27, 2012, 07:01:39 pm »
MoonLight, ретро Меркурий предполага, че вече си имала подобен въпрос или очакваш да започнеш някъде, където си била преди. Имаш ли предвид работа свързана със сферите на девети дом - Меркурий се намира в знака на екзалтация на Венера У9, освен, че има връзка с партньорства, както Стела вече отбеляза, а и Луната се намира там?

Работата,която най-много искам е свързана с пътуване надалеч(тоест се пътува доста,докато се стигне до нея).Друга,за която съм питала е към библиотека.Преди не съм работила на нито едно от изброените.Но пък от старата работа не спират да ме търсят,но за нея не искам и да чувам. ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3242 -: Март 27, 2012, 07:46:41 pm »
Сатурн не е добре нито в 1, нито в 7 дом.

На мен ми е добре. Чела съм Лилли. Аз тълкувам карти със Сатурн в 1-ви дом, защото работят точно.
Тълкувам и карти, в които Луната е без курс.

Всяка карта се тълкува, въпросът е какво показва. Когато Сатурн е в 1 дом, освен изброените възможности, все пак означава че ситуацията не е благоприятна, особено и ако Луната не прави повече аспекти - без курс. Няма какво да се очаква като развръзка.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #3243 -: Март 27, 2012, 09:10:06 pm »
добър вечер,отново
мога ли да досадя с още един въпрос
"ще имам ли скоро новини от любимия мъж"  :-[

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3244 -: Март 28, 2012, 09:11:04 pm »
Здравейте момичета! Имам спешен въпрос. Официален документ-умишлено укрит/откраднат или неволно забутан/загубен? 20.03.2012 г. 19.30 ч. гр.Пловдив.
Да поясня малко, служебен документ, става въпрос за бланка за диплома за средно образование, със сериен номер, непопълнена. :(
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Stella

• 7765
« Отговор #3245 -: Март 28, 2012, 11:12:49 pm »
Здравейте момичета! Имам спешен въпрос. Официален документ-умишлено укрит/откраднат или неволно забутан/загубен? 20.03.2012 г. 19.30 ч. гр.Пловдив.
Да поясня малко, служебен документ, става въпрос за бланка за диплома за средно образование, със сериен номер, непопълнена. :(

Обикновено се намират забутани документи по ретро меркурий, но се открива и липсата им.
Гледам изгубената вещ по втори дом. Същата се управлява от ретрограден Марс, значи ще се намери. Марс управлява и 7-ми дом. Друг човек може да знае къде е, да я е преместил или да я е видял последно. Дали умишлено - не мога да кажа.

Обаче, ти казваш, че е служебна вещ. Значи не принадлежи на теб, а на работодателя ти, който е по 10-ти дом. Неговата собственост е по 11-ти дом /негов 2-ри/ и се управлява от Слънце в съвпад с Меркурий и Уран в негов 9-ти дом. Някъде сред юридически документи или близо до компютър погледнете. На работното ти място.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3246 -: Март 28, 2012, 11:48:24 pm »
добър вечер,отново
мога ли да досадя с още един въпрос
"ще имам ли скоро новини от любимия мъж"  :-[

Новини от него ще получиш и ще бъдат приятни, но може би сама ще трябва да ги потърсиш. Твоят управител Меркурий се намира в негов 1-ви дом и е на път да завърши секстил с управителя на 3-тия му дом Венера. Меркурий е заточен в знака на неговия управител Юпитер. Доста си влюбена в него, мечтателно настроена. Не знам дали той ти е дал (или продължава да ти дава) поводи за такава нагласа, защото Юпитер не се намира в знак, където твоят управител има есециални достойнства. Юпитер екзалтира Луната, т.е. симпатии към теб има със сигурност (според картата), но ми се струва, че живееш със стари спомени, към които се опитваш да се върнеш. Меркурий и Юпитер няма да завършат отново аспект - отношенията ви би трябвало да останат такива, каквито са в момента.

« Отговор #3247 -: Март 29, 2012, 12:36:10 am »
БЛагодаря Мирабела
на този етап не могада си позволя да имам претенции към него-докато не реша другия си проблем.Ние вече имахме връзка,и наистина съм влюбена-той ми е стара любов..Знам ,че има  още симпатии,но не смятам да го търся,ако той не инициира-не и на този етап-мога ли да помоля за разяснение-"защото Юпитер не се намира в знак, където твоят управител има есециални достойнства"-какво ще рече...В момента не подържаме контакт-така се разбрахме докато не си оправя другите отношения ;D
Благодаря отново

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3248 -: Март 29, 2012, 01:20:31 am »
Много благодаря Стела.Утре пак ще ровя. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #3249 -: Март 29, 2012, 11:10:29 am »
БЛагодаря Мирабела
на този етап не могада си позволя да имам претенции към него-докато не реша другия си проблем.Ние вече имахме връзка,и наистина съм влюбена-той ми е стара любов..Знам ,че има  още симпатии,но не смятам да го търся,ако той не инициира-не и на този етап-мога ли да помоля за разяснение-"защото Юпитер не се намира в знак, където твоят управител има есециални достойнства"-какво ще рече...В момента не подържаме контакт-така се разбрахме докато не си оправя другите отношения ;D
Благодаря отново

Може да показва, че в момента не показва интерес или е зает с други неща и затова няма време, възможност и т.н.

« Отговор #3250 -: Март 29, 2012, 01:13:17 pm »
Здравей, Стела!

Моля те за помощ по следния въпрос. Една жена-чужденка ми дължи пари за извършена работа (без договор), но не уточни кога ще ми ги плати, а вече мина доста време и се чудя дали изобщо възнамерява да ми даде обещаната сума. Познавам я от много време, коректен човек е, щедър също, но в този случай нещата не се развиват както трябва, изглежда има нещо, което не знам по въпроса, а ситуацията не позволява да я попитам директно. Та въпросът ми е: Ще получа ли обещаната сума пари от въпросната госпожа? София, 29 март 2012, 13:09 ч.

Благодаря ти!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3251 -: Март 29, 2012, 02:13:54 pm »
Здравей, Стела!

Моля те за помощ по следния въпрос. Една жена-чужденка ми дължи пари за извършена работа (без договор), но не уточни кога ще ми ги плати, а вече мина доста време и се чудя дали изобщо възнамерява да ми даде обещаната сума. Познавам я от много време, коректен човек е, щедър също, но в този случай нещата не се развиват както трябва, изглежда има нещо, което не знам по въпроса, а ситуацията не позволява да я попитам директно. Та въпросът ми е: Ще получа ли обещаната сума пари от въпросната госпожа? София, 29 март 2012, 13:09 ч.

Благодаря ти!

В скоро време, НЕ! Между вас предстои опозиция. нито Слънцето е добре поставено в знака на сатурн, нито Сатурн е поставен добре в знака на Слънцето. Не виждам връзка между нейния и твоя 2-ри дом, откъдето мога да съдя за някакво движение на парични средства. Може пък да има някакво раздвижване, согато нейният сигнификатор тръгне ретроградно, не мога да кажа отсега. Или я питай директно /просто и кажи, че ти трябват пари/ или задай отново хорарен въпрос, когато Сатурн обърне посоката.

ПП. Какво като е любезна? Те повечето хора, на които им работят без пари, са много чаровни. :-[
Познаваш ли хора, които са работили за нея. Коректна ли е била с тях?!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3252 -: Март 29, 2012, 02:49:56 pm »
В скоро време, НЕ! Между вас предстои опозиция. нито Слънцето е добре поставено в знака на сатурн, нито Сатурн е поставен добре в знака на Слънцето. Не виждам връзка между нейния и твоя 2-ри дом, откъдето мога да съдя за някакво движение на парични средства. Може пък да има някакво раздвижване, согато нейният сигнификатор тръгне ретроградно, не мога да кажа отсега. Или я питай директно /просто и кажи, че ти трябват пари/ или задай отново хорарен въпрос, когато Сатурн обърне посоката.

ПП. Какво като е любезна? Те повечето хора, на които им работят без пари, са много чаровни. :-[
Познаваш ли хора, които са работили за нея. Коректна ли е била с тях?!

Благодаря ти за отговора! Лоша работа значи :( , майка изглежда ще се окаже права. Тази жена ми е правила разни подаръци през годините, сега може да е решила да си "приспадне" сумата, макар че не ни е такава уговорката. За нейните възможности сумата може и да не е толкова голяма, но за БГ стандартите не е нещо, пред което човек да си затвори очите ей така. Преди време я слушах как се възмущава от хора, които са некоректни платци, забавят плащания, плащат малко или изобщо не плащат, а сега тя прави същото! :angry: Поне да каже, ако не е доволна от нещо, аз останах с впечатление, че е много щастлива, така каза, а парите ги няма. 

Кога мога да задам пак въпрос относно проблема? 

« Отговор #3253 -: Март 29, 2012, 10:06:42 pm »
Здраейте Стелла и Мирабелла,

аз пак имам един въпрос - Иска ли да бъде с мен Б. Въпреки, че го назовавам по име мисля, че трябва да е по 5 дом, защото се познаваме отскоро и още ищо не е имало между нас.
Въпросът ми е Иска ли да има връзка с мен ?

Много, много благодаря  :wub: :wub: :wub:

« Отговор #3254 -: Март 29, 2012, 10:14:39 pm »
Здравейте, ще хвърлите ли едно око и на моя въпрос :-)
Бременна ли съм?
Тия дни ще се разбере, но реших да проверя и звездите какво ще кажат. :-)

« Отговор #3255 -: Март 29, 2012, 10:42:10 pm »
Здраейте Стелла и Мирабелла,

аз пак имам един въпрос - Иска ли да бъде с мен Б. Въпреки, че го назовавам по име мисля, че трябва да е по 5 дом, защото се познаваме отскоро и още ищо не е имало между нас.
Въпросът ми е Иска ли да има връзка с мен ?

Много, много благодаря  :wub: :wub: :wub:

Здравей, Izpepelqvashta,

дали ще го поставиш по 5-ти или по 7-ми, в тази карта май ще даде един и също отговор. Ще пробвам с двата варианта с учебна цел. Аз бих го поставила категорично по 7-ми, защото въпросът ти се отнася до евентуална връзка, а 7-мият дом е именно домът на връзките. Още един аргумент в полза на 7-ми дом в тази карта е разходящият тригон между Луна и Сатурн, които в такъв случай са управители на 3-тите ви домове, т.е. картата потвърждава скорошното ви запознанство и комуникация помежду ви.

Ти се управляваш от ретрограден Марс в знака на падение на Венера и заточение на Юпитер. Интересно е, че става дума за ново познанство, а управителят ти е ретрограден. В такъв случай не върви да се изтълкува като завръщане от твоя страна към нещо старо. Може би ретроградността на Марс в този случай показва, че се въздържаш да предприемаш активни действия, че изчакваш (може би ход от негова страна).

Ако го поставим по 7-ми дом, той ще се управлява от Венера на трон (т.е. в знака на заточение на Марс) и в собствения си 1-ви дом. Изглежда ми, че проявява повече интерес към себе си, отколкото към другите. Венера екзалтира Луната по знак (втория ти управител) и между управителите ви е имало тригон, така че мисля, че те харесва. Но тъй като Венера заточва Марс по знак (неговия У7), не мисля, че гори от желание да започне връзка точно сега.
Венера няма да завърши повече аспекти до края на знака - той е сякаш out of touch, не проявява активност. Може би е доста самоуверен и предпочита жените да тичат след него. Марс е в знака на падение на Венера - може би си му малко сърдита или огорчена по някакъв начин, че не е изпълнил очакванията ти.

Ако го поставим по 5-тия ти дом, той се управлява от Юпитер, който също е в Телец и също е имал тригон с Марс наскоро, т.е. същото тълкувание като с Венера. Но както Венера и Марс няма повече да се срещнат, това важи и за Марс и Юпитер. А липсата на аспект между У1 и У7 накланя везните към липса на развитие на взаимоотношенията. Има и още един подкрепящ фактор. В добавка на горното отчитаме и че Луната (като управител на въпроса) току-що е завършила последния си аспект за настоящия знак и е вече без курс.

Ще се радвам много, ако греша. Моят отговор е, че той те харесва, но не желае да се обвързва и отношенията ви няма да се развият към нещо по-сериозно от приятното познаство/флирт, които имате в момента.

« Отговор #3256 -: Март 30, 2012, 01:18:45 pm »
Здравейте, ще хвърлите ли едно око и на моя въпрос :-)
Бременна ли съм?
Тия дни ще се разбере, но реших да проверя и звездите какво ще кажат. :-)

Имаше наскоро такъв въпрос във форума с подобна карта- http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3460.msg266658.html#msg266658. Аз заложих на отрицателен отговор, а то се оказа тъкмо обратното. Дияна направи перфектен анализ на картата.

В твоята карта имаме У1 Марс и У5 Юпитер в разходящ тригон, в ъглови домове, У5 в знак на Венера. Би трябвало да е положителен отговорът. Това е сходно с цитираната по-горе карта. Освен това и в двете карти Луната е без курс. С тази разлика, че в тази Луната е имала напрегнати аспекти с У1 и Меркурий в 5-тия дом. Заради последното не съм сигурна в отговора си и с огромно любопитство очаквам обратна връзка. Извинявай и успех! Дано отговорът е такъв, какъвто го искаш! :blink:

Сигнификаторите на въпроса са най-важни в едно тълкуване, в този случай У1 и У5. Луната играе ролята на второстепенен фактор. Така че разходящ положителен аспект между сигнификаторите би трябвало да дава положителен отговор. Но Марс и Юпитер са в негативна рецепция, взаимно се заточват по знак. Това като комбинирах с разходящия квадрат Луна/Марс, ме разколеба.
« Последна редакция: Март 30, 2012, 01:25:33 pm от Mirabella »

« Отговор #3257 -: Март 30, 2012, 02:36:23 pm »
Ок, благодаря ти Мирабела за отговора! :-)
До другата седмица трябва да се разбере.
Ще разгледам и другата карта.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3258 -: Март 30, 2012, 07:18:43 pm »
Ще правя ли скоро секс...До 3 месеца? :Р :-[

С тоя Сатурн в 1 дом, май няма да видя какво й туй нещо.  ;D
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3259 -: Март 30, 2012, 07:22:27 pm »
Що бе ... ти си тлъста, тронована Венера, управителя на осми дом е пак тая тлъста Венера, която е и в осми дом.  :blink: На мен ми звучи добре това за въпроса ти.  :blink: