Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205204 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3300 -: Април 02, 2012, 09:57:17 pm »
По въпроса на novak1983
АСЦ е в началните градуси на знака, още е рано да се каже.
Ти се Упр от ретрограден Марс и Сатурн е на АСЦ - не е много " розово"
ТЯ се Упр от Венера на трон в 7-дом и изглежда не се интересува много
в момента, но и предстои промяна на знака и обстоятелствата може да се
променят....Изчакай малко седмица-две
Естествени минерали и амулети

« Отговор #3301 -: Април 02, 2012, 10:06:54 pm »
Благодаря......всъщтност тя си чака човек от общото ни обкръжение,към когото е направо заслепена,но понеже в момента са разделени,се надявах да можем да подновим връзка...истината е,че май не вижда друг освен него....може би ви звучи глупаво, но на мен ми е трудно да загърбя 8 години от живота си..но понякога така става.Какво означава сатурн на асцедент,ако е удобно да питам?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3302 -: Април 02, 2012, 10:21:24 pm »
" Какво означава сатурн на асцедент,ако е удобно да питам?"
----------------------------------------------------------------------
Показва, че ти приемаш по-сериозно и по-тежко отношенията
Тя  може да промени отношението си към този човек
нейния 5-дом се управлява от ретро Меркурий - може да се върне
изчакай средата на Април - Марс, който е ретро и управлява АСЦ
ще стане директен- дано нещата се променят както би искал
Естествени минерали и амулети

« Отговор #3303 -: Април 03, 2012, 11:33:01 am »
Здравейте , дано , остане  ви  малко  време  и  за  мен ! 
За  първи  път  ми  е  :-[  ако  греша  нещо , моля  поправете  ме.
Ще имаме  ли  дете  с  ДД ?
Благодаря на всички  за  вниманието  :rolleyes:

« Отговор #3304 -: Април 03, 2012, 12:20:39 pm »
Здравейте,
"Бързо ли ще се разделим с И"
по закон не ми е съпруг,но заедно живеем 6 години,сега га чакам да се изнесе от вкъщи,но не се е забързал :-X

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #3305 -: Април 03, 2012, 01:11:05 pm »
Здравейте ~ хорар със следния въпрос: Да приема ли предложението за работа?  /ще е свързано с преместване в друг град/

* прикачам картата
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #3306 -: Април 03, 2012, 01:12:31 pm »
...как пък все си задавам въпросите при Луна опозиция Нептун  :rolleyes:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #3307 -: Април 03, 2012, 01:21:49 pm »
Ванила, не го виждам градуса на АС, но ми изглежда късен. Да не би вече да си взела решението си и чрез картата да желаеш само да го потвърдиш? Луната идва от секстил със Сатурн, мунданен управител на 10-ти дом, но не е имала връзка с Марс, управител на 10-ти в тази карта. Луна в Лъв харесва Марс, но без връзка между двете планети ми се струва, че ти самата не иска много тази работа.
Опозицията Луна/Нептун ще бъде точна, едва след като Луната смени знака. Така че не се притеснявай за нея. Луната има само още един аспект в рамките на знака - квадрат с Венера (У4 и У11 в 11-ти дом). Притесняваш се, че заплащането от работата няма да е достатъчно добро (но пък Венера все още е на трон, което би трябвало да се тълкува като "добри пари") или че ще ти изяде повечко от свободното време? Като написах последното изречение, видях, че работата е свързана с преместване в друг град. Тогава сходящият квадрат Луна/Венера може да говори, че не желаеш да напускаш дома си или че преместването няма да е безпроблемно. :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #3308 -: Април 03, 2012, 01:27:16 pm »
Имам сериозни колебания дали да прекратя отношенията си с един човек. Това би било доста рязко решение, но ми се струва, че е най-доброто за мен въпреки че няма да ми бъде никак леко.

Въпрос: Да прекратя ли отношенията си с Д.?

Ето и картата. Бъдете откровени без да ми спестявате нищо - сега това няма да ми помогне.

Късен градус на Венера, късен асцендент. Аз мисля, че са се поизчерпали нещата и решението е взето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3309 -: Април 03, 2012, 01:28:30 pm »
Здравейте,
по закон не ми е съпруг,но заедно живеем 6 години,сега га чакам да се изнесе от вкъщи,но не се е забързал :-X

Не се е забързал никак даже - управлява се от ретрограден (ключова дума "назад", "застой") екзалтиран (добре му е там) Сатурн в 4-тия ти дом, т.е. в твоя дом/къща. Твоят управител Луна се намира в знака на заточение на Сатурн - и тук картата потвърждава, че го искаш по-бързо навън. Луната идва от секстил със Сатурн. Хармоничен аспект - би трябвало да сте се споразумели нещо наскоро (аспектът е скорошен). Но следващият аспект на Луната е квадрат с Венера (У11 и интерсептиран управител на дома ти) - в рамките на действието на хорара по-скоро трудна работа да получиш "свободата" си отново, т.е да се изнесе. Управителят на 10-тия му дом е заточен ретрограден Меркурий. Подозирам, че в работата може да не му върви особено (или няма такава в момента).

*

Stella

• 7765
« Отговор #3310 -: Април 03, 2012, 01:28:40 pm »
Картата е нерадикална ;D

Разбира се, че можеш да прекратиш, но ако наистина искаш да е окончателно - ретро мерк не е моментът прекратяването да е завинаги :blink:

ретро Меркурий не е сигнификатор нито на питащата, нито на квезита, така че няма отношение към въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3311 -: Април 03, 2012, 01:30:31 pm »
добър вечер
 "ще се съберем ли  с А"-бившата ми годеница
Все още имам чувства към нея....но тя май не отвръща :-\...
Благодаря на отделилите време

Мисля, че няма шанс, защото нейният сигнификатор скоро ще смени знак. Тя е прекалено заета със себе си - Венера на трон в Телец, но скоро това ще се промени. За съжаление със смяната на знака венера ще направи квадратура с твоя сигнификатор - Марс, което казва - НЕ. Луната, която е съ-управител на въпроса също клони към квадрат с Венера. Съжалявам. но по-добре е да се огледаш около себе си за друг човек, който ще отговори на чувствата ти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3312 -: Април 03, 2012, 01:35:00 pm »
Здравейте,

Хубаво се е настанил у вас - да. Сатурн е в твоя 4-ти дом и е ретрограден. Когато тръгне директен може и да се изнесе, предполагам. Освен ако не се получи промяна в обстоятелствата около него по-рано. Сега не ми се гледа кога сатурн тръгва директно, че много бързам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3313 -: Април 03, 2012, 01:36:38 pm »
Здравейте ~ хорар със следния въпрос: Да приема ли предложението за работа?  /ще е свързано с преместване в друг град/

* прикачам картата

тази Луна е без курс. Положението би трябвало да остане такова, каквото е.

« Отговор #3314 -: Април 03, 2012, 03:40:45 pm »
Благодаря ви
Да ,живеем в къща-подарък от баща ми....тоест в моя дом е,закотвил се е ,разбрали се бяхме до края на април да го няма.Доколкото съм запозната,Сатурн тръгва от 26 юни-дотогава ще ме е вкарал в лудница,със спокойствието си на сфинкс,и пее една и съща-колко много ме обичал,което допълнително засилва антагонизма ми....Работата му е добра,но напоследък им понамалиха заплатите,а и правят непрекъснато скращения.Мисля,че така може да си живее с години-хич не му пречи,че обичам и чакам  друг,приема го като детска игра ,пък да го изгоня като  куче-не е нормално... :33:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3315 -: Април 03, 2012, 04:09:26 pm »
Здравейте, може ли да погледнете тази карта
Питах се дали все още мисли за мен? Назован е по име

« Отговор #3316 -: Април 03, 2012, 04:15:29 pm »
Сякаш повече ти мислиш за него. Твоят управител (Меркурий) е в знака на неговия. Неговият (Юпитер, ако искаш модерен - Нептун) не е в знак, където твоят е есенциално силен. И двамата сте под управлението на планети без сходящи аспекти в момента - сякаш отношенията ви са в застой.

« Отговор #3317 -: Април 03, 2012, 05:07:57 pm »
Момичета , мили , помагайте  отново / ах , ако ви нямаше ... незнам  :o/
Ще  успея  ли  до  няколоко  месеца  да  си  продам  колата ? ,  а  ми  е  жизнено  важно, финансово  :unsure:
Благодарности  :blink:
[/quote

малко  нахално , ама  само  2 думи  - ако  може :25:

« Отговор #3318 -: Април 03, 2012, 05:22:46 pm »
Момичета , мили , помагайте  отново / ах , ако ви нямаше ... незнам  :o/
Ще  успея  ли  до  няколоко  месеца  да  си  продам  колата ? ,  а  ми  е  жизнено  важно, финансово  :unsure:
Благодарности  :blink:

Ти - Слънце, евентуалният купувач - Сатурн. Предстоящ аспект помежду ви - има, опозиция. Предполагам, че заинтересуван от колата ти ще се намери, но тъй като аспектът помежду ви е дисхармоничен (а и всеки от вас е екзалтиран в знака на падение на другия), няма да се договирите лесно, всеки ще отстоява собствената си гледна точка. Сатурн е в 3-тия ти дом, ретрограден - би трябвало някой да се свърже (или повторно да те потърси) за колата.

Колата ти - или по втори дом (като движимо имущество) - управител Меркурий или по 3-ти (като превозно средство) - Венера. Със сигурност бих погледнала оста 2/8 дом, тъй като тя говори за потока на парите, който би трябвало да е наличен при всяка покупко-продажба. Липсва връзка между твоите У2 и У3 и съответните управители на тези домове на отсрещната страна. Това не говори в полза на успешна сделка.

Луната е "скрита" в 12-ти дом, предполагам, че в момента нямаш възможност да действаш по въпроса, но ще завърши секстил със Сатурн. Надявам се, че секстилът би могъл да заглади противоречията с евентуалния купувач.

« Отговор #3319 -: Април 03, 2012, 05:36:44 pm »
Много  благодаря - предполагах , че  ще  е  трудно  :(