Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206577 Прегледи
*

Vanila

• *
  • 385
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3340 -: Април 04, 2012, 03:18:01 pm »
Здравейте ~ хорар със следния въпрос: Да приема ли предложението за работа?  /ще е свързано с преместване в друг град/

* прикачам картата

тази Луна е без курс. Положението би трябвало да остане такова, каквото е.

Благодаря за отговорите на въпроса!
Мисля го от няколко дни ~ новата работа би била свързана с идентични отговорности със същия/подобен финансов резултат  :blink: Мотивите ми са - здравето на детето, тъй като новото място е много по-еко ...ако мога да го опиша така...

Обратна връзка по въпроса - засега да, нещата остават така!   :blink:

И ...само като вметка - с толкова неподвижности  :rolleyes: в картата - много трудно се вземат решения (за промяна).
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #3341 -: Април 04, 2012, 03:23:29 pm »
Да добавя - не ми сключва (нов) договор при действащ транзит Нептун към натален Меркурий /и то квадрат!/; нещо си нямам вяра на преценката в момента...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Stella

• 7765
« Отговор #3342 -: Април 04, 2012, 03:23:57 pm »
И на мен ми е интересно за опозицията, защото аз до този момент съм имала само доказателства за теорията на Лилли - негативен аспект = не. Това в случай, че условията на Бонати не са изпълнени: http://www.skyscript.co.uk/perfection.html , а тук те не са изпълнени - Сатурн няма да приеме Слънцето, защото Слънцето го апликира от знака на падение на Сатурн, тоест на Сатурн това не му е приятно. Но да видим.  :-[

Това е направо "мишън импосибъл". И двата сигнификатора се намират в знак на падение на другия, т.е. единият не харесва средата/условията на другия. Няма как да стане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3343 -: Април 04, 2012, 03:29:02 pm »
Да добавя - не ми сключва (нов) договор при действащ транзит Нептун към натален Меркурий /и то квадрат!/; нещо си нямам вяра на преценката в момента...

А аз какво да правя, като транзитния Нептун ми е в съвпад с Меркурий в 3-ти дом?
Цял живот съм си под влиянието на Меркурий в Риби в 3-ти дом и сега и Нептун се кютна там.
Ама проблеми с договори само веднъж си спомням да съм имала - при опозиция на тр. Сатурн с моя Меркурий.

По това време работодателят имаше съвпад на тр. Нептун с натален Меркурий във Водолей. милият, не казал на счетоводителката, че има нов служител и работих цяла седмица без договор. Е, разбира се той ми плати, но трудовият стаж започна да тече със 7 дни по-късно.

Така, че внимавай! За тези които не са свикнали да се справят с нептуновите енергии, може да се окаже сложно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3344 -: Април 04, 2012, 03:40:33 pm »
Обратна връзка по хорар от 02.04
"ще започна ли работа до месец"
Стела-права си,отговорът е не.

Е, жалко за тебе и "ура!" за мен, че съм познала!
Може да не ти е бил твоя късмет.  ;)

« Отговор #3345 -: Април 04, 2012, 05:24:21 pm »
Ще се срещна ли с Д в Лондон?

Много е важна тази среща за мен! Отговорът към 'не' ли клони, след като Луната е на 29-ти градус в дадения знак?

Последният аспект на Луната е квадрат с Венера (У3 и У10). Възможно е инициативата ти за среща да не доведо до желания резултат. Още певече, че управителите ви отиват на опозиция. Може би мненията, позициите ви са противоположни и никой от вас не е склонен да отстъпи. Съгласна съм с Анабел, че опозицията Слънце/Сатурн по оста 3/9 дом говори за контакт, но той ми изглежда повече като носещ напрежение, евентуална конфронтация, отколкото наслада. Виж, не съм експерт, така че не ми се връзвай на приказките.

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #3346 -: Април 04, 2012, 07:31:38 pm »
Здравейте
"Да пътувам ли този уикенд"
Разбира се ,решението не е само от хорара,но пътуването е с хора,с които съм в конфликт,а не е толкова наложително
Благодаря
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3347 -: Април 04, 2012, 07:52:12 pm »
твой управител е Венера, която вече е в Близнаци (знака на кратките пътувания), но скоро ще направи квадрат с Марс в Дева (Марс - агресия, ретро и той върви към нея) и Нептун в Риби (може да има някакви лъжи). Като цяло аз бих ти препоръчала да не пътуваш. И Венера е в 8 дом. И Луната ще направи опозиция с Меркурий (управлява кратките пътувания), който е в падение в Риби. А и Плутон е в 3 дом (на пътуванията).

Моят съвет е НЕ.

Нека и другите се включат, ако видят позитивни възможности. ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #3348 -: Април 04, 2012, 07:52:38 pm »
Здравейте
"Да пътувам ли този уикенд"
Разбира се ,решението не е само от хорара,но пътуването е с хора,с които съм в конфликт,а не е толкова наложително
Благодаря

В сходяща квадратура сте, а и луната клони към опозиция с Меркурий - техен У3. Няма да е приятното пътуване. Според мен - Не.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3349 -: Април 04, 2012, 07:59:28 pm »
Интересни са ми дискусиите за опозициите, защото аз често имам такива карти и даже в момента съм сложила две настрани, за да проследя как ще се проявят опозициите. Наистина картата на MayFlower индикира предишните срещи, които явно са протекли добре (положителни минали аспекти), но за този конкретен случай мисля, че отговорът е "не". И аз като Stella (и като Бонати) мисля, че Сатурн няма да е благосклонен към Слънцето по една или друга причина до степен среща да няма пак по една или друга причина. Ще чакам и аз обратна връзка!  :blink:

Този човек да не е актьор? Нептун в 1ви, звезда. Обаче и У на 3тите домове са в квадрат, който Марс на заден ход затвърждава... Не, не ми се вярва да стане.  :-\ Сега ще ида да гледам нещо по 5ти. Или 11ти. Тц, и там нищо. Луната без курс на мен ми говори, че нещата ще си останат както са си сега. Ех, тия опозиции.  :-X
« Последна редакция: Април 04, 2012, 08:12:21 pm от Ronia »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3350 -: Април 04, 2012, 08:10:19 pm »
:rolleyes:

Трябваше да обявят днес кой печели конкурса, а вече минава 20 ч. и е тъмно...  :'( Ще обявят ли до края на деня кой е победителят в конкурса, в който участвам?    Пак АСЦ ВЕЗНИ, писна ми от тоя Сатурн в 1 дом... :(

Това не е толкова важен въпрос,  ;) в смисъл тук се пускат сериозни въпроси в повечето случаи, драматични  :P.
Айде пробвай се ти да направиш интерпретация. Поне да видим кои индикатори на проблема ще разпознаеш.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3351 -: Април 04, 2012, 08:11:49 pm »
Интересни са ми дискусиите за опозициите, защото аз често имам такива карти и даже в момента съм сложила две настрани, за да проследя как ще се проявят опозициите. Наистина картата на MayFlower индикира предишните срещи, които явно са протекли добре (положителни минали аспекти), но за този конкретен случай мисля, че отговорът е "не". И аз като Stella (и като Бонати) мисля, че Сатурн няма да е благосклонен към Слънцето по една или друга причина до степен среща да няма пак по една или друга причина. Ще чакам и аз обратна връзка!  :blink:

Този човек да не е актьор? Нептун в 1ви, звезда. Обаче и У на 3тите домове са в квадрат, който Марс на заден ход затвърждава... Не, не ми се вярва да стане.  :-\ Сега ще ида да гледам нещо по 5ти. Или 11ти.

Аз си мислех за певец  :P :-[

Аз си мисля и нещо друго - тя задава въпроса от неувереност, мисля, че реално въпросът и е хрумнал по рано, когато Луната е правила сходящите аспекти.  ;) Имам такива подозрения. Пътуването до Лондон вярвам го е уредила по рано, значи още тогава е знаела какво иска.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3352 -: Април 04, 2012, 08:14:08 pm »
Да видим какво ще каже MayFlower.

« Отговор #3353 -: Април 05, 2012, 09:21:47 am »
Здравейте, записах се на шофьорски курс и от 17-ти почвам. Вчера гледайки единия мач се запитах "Ще мина ли курса без да ме скъсат никъде".
Русе, 04.04.2012 23:15

*

Stella

• 7765
« Отговор #3354 -: Април 05, 2012, 10:10:02 am »
Здравейте, записах се на шофьорски курс и от 17-ти почвам. Вчера гледайки единия мач се запитах "Ще мина ли курса без да ме скъсат никъде".
Русе, 04.04.2012 23:15

Твоят трети дом се управлява от ретрограден Сатурн, а ти се управляваш от Юпитер. И двете планети са под влиянието на една и съща планета - Венера в Близнаци. тъкмо време за започване на шофьорски курс, обаче Сатурн е ретрограден, а и наближава времето, когато и Венера ще стане ретро на 16 май. Луната клони към опозиция с Меркурий - управител на инструктора. Струва ми се, че няма да стане от първия път. дано да не съм права! Успех!

« Отговор #3355 -: Април 05, 2012, 12:32:33 pm »
Здравейте , дано , остане  ви  малко  време  и  за  мен ! 
За  първи  път  ми  е  :-[  ако  греша  нещо , моля  поправете  ме.
Ще имаме  ли  дете  с  ДД ?
Благодаря на всички  за  вниманието  :rolleyes:

А имате ли връзка? Извинявай, че питам лични въпроси, но по картата изглежда, че и двамата искате дете, а евентуален вариант, в който човекът дори няма представа за теб/не е в някави по-сериозни отношения с теб, донякъде обезсмисля въпроса.
Първо реших да разгледам въпроса от гледна точка дали ти ще имаш дете (в рамките на действие на хорара, до 3 или до 6 месеца). Ти се управляваш от Меркурий, евентуалната бременност - от Венера (управител на 5-ти дом). Меркурий екзалтира Венера по знак (затова предположих, че много искаш дете), но между двете планети липсва сходящ аспект. Такъв вече е имало, но въпросът ти не е дали си бременна в момента. На Венера й предстои смяна на знака, така че обстоятелствата около въпроса ти могат да се променят скоро. Луната няма аспект с твоя управител. Предстои й секстил със Сатурн в 5-тия дом, но положението на ретрограден Сатурн в 5-тия може да се тълкува и като известно забавяне. Последният аспект на Луната е квадрат с Венера (непосредствено преди и двете да сменят знаците). В тази карта по-скоро не виждам предстояща бременност в следващите няколко месеца.
Колкото до връзката ви с ДД, по картата ми изглежда, че в момента не сте във връзка или сте във временна сепарация. Не ми се връзвай - не съм експерт. Пожелавам ви да сте щастливи заедно с вашето детенце!

Благодаря ти много, Mirabella,
Да  имаме връзка, и правим опити за дете, макар и  да  не  сме се  заели  мн. на сериозно  ;), защото  не живеем  все  още  заедно , пък знае човек , може  и  да  се  е  случило  вече  :rolleyes: . А  за  това  ,  че  много  искам  дете / ако  може  и  веднага :blink: / си  абсолютно права.
Това  дали  влияе  някак  си  на  твоето  тълкуване ?  :rolleyes:
« Последна редакция: Април 05, 2012, 12:40:44 pm от ivancheva »

« Отговор #3356 -: Април 05, 2012, 01:13:14 pm »
Здравейте,
може ли  един въпрос зададен от сестра ми.
"дълго ли ще се сърди С"мъж с когото имаха интимни отношения ,обаче от доста време са "на нож"
Тя си избра часа и въпроса,но понеже няма нет аз и построих картата и го публикувам.

« Отговор #3357 -: Април 05, 2012, 01:41:10 pm »
Дам, сърди се и трупа навътре без да желае да дава обяснения - управлява се от ретрограден Сатурн в знака на падение на нейния управител Слънцето. И тя му се сърди вече, според мен - Слънцето пък е в знака на падение на Сатурн. Струва ми се, че тя ще се опита да предизвика изясняване на ситуацията след известно време - Слънце в негов 3-ти дом (потвърждава, че тя търси контакт с него), Слънце отива към опозиция със Сатурн, разстоянието помежду им е около 10гр., които в кардинални знаци (и ъглов дом за Сатурн, Слънце близо до МС) предполагам, че би трябвало да се равнява на около 10 дни. Но Луната е без курс в картата. Изглежда ми, че изясняването няма да промени различията помежду им, всеки ще възприема ситуацията предимно от собствената си гледна точка, без да желае да изслуша доводите на отсрещната страна. Дано греша!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3358 -: Април 05, 2012, 01:55:48 pm »
Здравейте,
може ли  един въпрос зададен от сестра ми.
"дълго ли ще се сърди С"мъж с когото имаха интимни отношения ,обаче от доста време са "на нож"
Тя си избра часа и въпроса,но понеже няма нет аз и построих картата и го публикувам.

Първо писах НЕ, заради опозицията между техните сигнификатори, но го промених, понеже видях, че луната е без курс.Засега отношенията им ще останат такива. Има се предвид поне месец.

« Отговор #3359 -: Април 05, 2012, 02:45:05 pm »
Мисля, че търсиш партньор означава. Положението на планета-сигнификатор (и Луната) в даден дом показва какво търси тя (къде е тя).