Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206671 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3420 -: Април 07, 2012, 02:21:40 pm »
Защо не пробваш със Скорпион, чието Слънце да е в съвпад с твои Венера и Плутон, а Луната му по възможност да е везнишка? Ще бъде омагьосан и привлечен от теб (направо ще ти се залепи, за добро или за лошо).

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3421 -: Април 07, 2012, 02:41:52 pm »
Защо не пробваш със Скорпион, чието Слънце да е в съвпад с твои Венера и Плутон, а Луната му по възможност да е везнишка? Ще бъде омагьосан и привлечен от теб (направо ще ти се залепи, за добро или за лошо).

Права си за скорпионите, имах 2 поредни случая, и ми се ще да не се случва вече. Отделно от това край Скорпионите се носи някакъв драматизъм, фаталност и трагичност, направо си ме дострашава понякога. А везнишката Луна аз я усещам винаги, силно привлечена и силно доверие към тях, но те моята не я усещат... В момента си пиша с един Скорпиончо, с АСЦ Везни... и има най-сладките трапчинки!  :-[ Обожавам трапчинки! :> Всичко е супер, докато е виртуално, видим ли се наживо - спира да бъде супер.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3422 -: Април 07, 2012, 02:57:07 pm »

верно е, намесили се Плутон, няма отърване.  ;D :haha: и ако и Луната му има аспект към твоето Слънце, ще те следва като кученце (не знам дали това ще ти хареса обаче).
When One Door Closes Another Door Opens

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3423 -: Април 07, 2012, 03:28:55 pm »
Днес май е ден за въпроси с отрицателен отговор, но нищо сега се замислих по-сериозно. Помагайте, че аз съвсем се оплесках и то от собствените си аргументи "за" и "против".
Съпругът ми е решил да започне собствен, малък бизнес на морето, за сезона само- малко заведение в Лозенец.Въпросът ми е "ще успее ли", в най-общ смисъл поне да си върне вложените средства...
Аз както и да го гледам, съзирам някаква измама, заблуждения и липса на достатъчно информация-от негова страна. За мен отговора е НЕ, но дано да греша. :-\
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #3424 -: Април 07, 2012, 04:09:02 pm »
Как да помагаме без карта?
Виж дали Луната е с курс или без. Това може да наклони везните в полза на единия от двата отговора. Провери състоянието на неговия управител, както и този на 10-тия му дом.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3425 -: Април 07, 2012, 04:11:28 pm »
това само показва, че грахчето в главата ми съвсем се е затрило.Просто забравих да я кача ;D

« Отговор #3426 -: Април 07, 2012, 04:21:24 pm »
Само те моля да не приемаш насериозно написаното от мен.
Луната е без курс. Идва от съвпад с неговия управител Сатурн, който е силно поставен по знак, но ретрограден. Управителят на 10-тия му дом (бизнеса) и 3-тия му дом (инициативите, идеите) Марс също е ретро. Нептун в 1-вия му дом може да показва колебания, неяснота по въпроса. Изглежда ми, че той самият чувства, че моментът за действие още не е настъпил, сякаш е готов да се откаже. Но не мисля, че бизнес-планът му е нереализируем или недоходоносен. След като Марс обърне посоката си на директно движение, ще завърши тригон с ъглов Юпитер - след известен застой и обмисляне, работата би трябвало да потръгне.
От друга страна, разходящият съвпад между Луна и Сатурн може да показва, че благоприятна възможност може да е била пропусната наскоро.
Ако ще работи с партньори, сътрудничеството може да се окаже проблемно, поради сходящата опозиция между Сатурн и управителя на 7-мия му дом Слънце.
« Последна редакция: Април 07, 2012, 04:59:05 pm от Mirabella »

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3427 -: Април 07, 2012, 04:49:35 pm »
Благодаря за отговора Мирабела!
Единия партньор се предполага, че съм аз, да се оправям с документите и институциите. До средата на юли обаче не мога да изляза в отпуска....при нас се планират/отпуските/ още през януари.
Повече ме притесняват изгодните условия и наемодателите/ ако са по 7-ми негов дом/. :blink:
И квадрата ма Марс с Венера :(
« Последна редакция: Април 07, 2012, 04:54:34 pm от rossin »

« Отговор #3428 -: Април 07, 2012, 05:01:52 pm »
Квадратът Венера/Марс може да говори, че двамата имате различен подход към реализирането на въпроса и различни разбирания за това какво би означало бизнесът ви да се нарече успешен, по различен начин дефинирате думичката "успех". Може би имате и различни бизнес идеи.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3429 -: Април 07, 2012, 05:21:00 pm »
Че имаме различни идеи е вярно. :blink:
В този случай съм го оставила сам да реши какво ще прави.Подкрепа от мен има, но до толкова, до колкото няма да провали това, което вече съм започнала. :blink:

« Отговор #3430 -: Април 07, 2012, 05:43:31 pm »
Стела, Мирабела, благодаря за обясненията! То се е видяло, че до юли месец не бива да се надявам на някоя вълнуваща и зареждаща среща, ама Венера в 9-ти дом затова си мечтае. Всъщност Венерата ми през всеки дом си мечтае за любовни трепети :РРР... Той беше инициаторът в началото, уговаряше ме няколко пъти да се видим, след като склоних, се разбрахме за конкретни дати и ...трите срещи се провалиха. Оправдава се, че няма пари в момента, и е затрупан с проекти и подобни. :) За уговорката, иницирана от мен и по неговите условия, може би е вярно - бяхме се разбрали да ми дойде на гости и да остане при мен, но когато ТОЙ си получи заплатата и т.н. Но защо му беше да ми го набива в главата и да ме накара и аз да искам да се видим, а сега иска да се отметне. Не се учудвам де, Близнаци е.  :angry: Вече взе да ми писва и е напълно вероятно за по-малко от 8 дни да му го кажа. :> Самотно ми е и искам някой да ми дойде на гости, да излезем на по млечен шейк, да го заведа на кино (спечелих 2 билета), да правим нощни снимки на града...Да видя, че някое живо същество мърда до мен, и иска да бъде с мен. Сега се настроих за търсене на Овнички. Нали такова ми трябва, някое Слънце в опозиция на моето и на Марс-а ми, защото от такива може да науча повече за себе си, хах... От връзките по принцип. Ама им е трудно на хората и бягат.

Аааа, Либра, как ги печелиш тези награди?
Доколкото разбрах си спечелила доста. Сега гледам  - два билета  :blink:
Имаш ли идея от какви аспекти е при теб?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3431 -: Април 07, 2012, 06:40:46 pm »
Днес май е ден за въпроси с отрицателен отговор, но нищо сега се замислих по-сериозно.

Да, защото се наслагват квадрат между Марс и Венера, управители на 2 противоположни оси /Везни-Овен и Телец-Скорпион/ и сходяща опозиция на Слънце със Сатурн /Лъв-Водолей/.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3432 -: Април 07, 2012, 06:45:16 pm »

верно е, намесили се Плутон, няма отърване.  ;D :haha: и ако и Луната му има аспект към твоето Слънце, ще те следва като кученце (не знам дали това ще ти хареса обаче).

Мхм. Вярно е, такива сме си. :haha: Ей тук сега гледам една карта, тоз съм го яхнала от години вече, хем се омъжвах, местих се, и не, още си е яхнат човека. Ма съм му на Луната и Венерата и Плутона ми му е яхнал Слънцето. Умиране има, отърване няма.  ;D

Исках да кажа и аз за отрицателните отговори, и аз от вчера две карти вече уцелих с твърдо "не". Хем Асц беше различен, въпросите различни, но ... туй то.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3433 -: Април 07, 2012, 11:31:54 pm »
Здравейте, бихте ли помогнали  :-[ - Ще срещна ли любовта тази година? - София, 25.03.2012, 21.00 ч. Благодаря на всички

« Отговор #3434 -: Април 08, 2012, 09:07:54 am »
Много се извинявам, ако интерпретирам грешно.

Така, с тези силни управители (Венера на трон, Луна в екзалтация), ако седиш и чакаш любовта сама да дойде при теб, мисля, че няма да стане, защото липсва сходяща връзка между твоя управител (Венера) и управителя на 7-мия дом (Марс) или този на 5-тия дом (Сатурн). Освен това за ретрограден Сатурн в близост до АС казват, че повреждал или направо унищожавал въпроса. Обикновено създава пречки или поне забавя изпълнението на въпроса. Луната ще пренесе светлина между Марс и Венера, но преди да стигне до Венера, ще завърши аспекти (за щастие хармонични) с Плутон в 3-ти дом и Юпитер (У3). Така че няма непрекъснат пренос на светлина между У1 и У7. Срещането на любовта зависи от твоята активност (3-ти дом). Ако търсиш, ще намериш. Друг вариант за тълкуване на ретрограден Марс (У7) и ретро Сатурн (У5) може да бъде завръщане към стара връзка/любов. Венера и Марс излизат от тригон - дали вече не си срещнала някого или подновила взаимоотношения? Пожелавам ти успех!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3435 -: Април 08, 2012, 03:37:02 pm »

Май интересът ми идва от съвпада на Слънце и Марс в 1 дом - желание за съревнование, войнственост, но не знам колко работи в моя случай, защото съвпадът е във Везни, а Марс-ът ми е прецакан. :> Но винаги съм обичала да се доказвам, като изключим периодите на безкрайна депресия, когато само съм си блъскала главата в стената. Конкретно билетите са от една томбола във Фб, предимно там участвам. Дълго време не исках изобщо да си правя профил, но щом го сторих, забелязах как хората го използват за разни безсмислени игри с ферми и аквариумчета. А аз се стремя да го уползотворя някак и се включвам във всевъзможни томболи и игри с награди. Относно аспектите, които се свързват с късмет, май нямам такива, но съм разбрала, че за да ти се усмихне Съдбата, трябва да имаш принос и ти, и да направиш необходимото - събираш кодове, регистрираш ги, правиш снимки - пращаш ги и т.н.

Имало е доста сериозни конкурси, на които съм се явявала преди, и още ми е кофти, задето се провалях само от притеснение. Сама си го правех. Дори такъв е случаят с изпита ми в СУ - на писмения имах 6, но на устния ме скъсаха, май си беше прецедент.Едва говорех, устата ми беше залепнала, даже май ревнах накрая. Голяма трагедия беше.

Иначе първата ми голяма награда беше 5-дневна почивка на море.:>> Използвах момента и там довърших Историята на Жак, с която след това спечелих моя любим апарат, с който пък направих след това жестоки снимки, с които спечелих други игри. Сега апаратът обаче е счупен и се чудя къде да го нося  :(, добре, че спечелих един друг, поне имам с какво да цъкам за момента.  :rolleyes:

Хех, с този въпрос ме накара да си разгледам отново всеки аспект в натала. :Р Обобщено погледнато би трябвало да съм някоя супер оригинална немирница, постоянно в движение, с неспирна енергия, готова да се боря срещу несправедливостта  и да преследвам благородни каузи, хах, ама надделяват аспектите, които ме правят стеснителна, затворена, хиперчувствителна, с проблеми в общуването. Още в училище като малка участвах в конкурси за разкази, есета, рисунки, също и музикални. Обичах да пея на сцена, но супер много се притеснявах, и все избързвах с текста или обърквах дума. Така с течение на времето, с обидите и злобните подмятания, съвсем се затворих. Не мисля, че имам хубави спомени от училище, като изключим моментите, в които учителите ме хвалеха, та бързах да се махна оттам. В този аспект конкурсите в интернет са добра възможност да се изявявам, а и да печеля пари. Тук се връзва с Парс Фортуна в 12 дом - печалби от неочаквани/тайни източници.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3436 -: Април 08, 2012, 04:02:32 pm »
Много се извинявам, ако интерпретирам грешно.

Така, с тези силни управители (Венера на трон, Луна в екзалтация), ако седиш и чакаш любовта сама да дойде при теб, мисля, че няма да стане, защото липсва сходяща връзка между твоя управител (Венера) и управителя на 7-мия дом (Марс) или този на 5-тия дом (Сатурн). Освен това за ретрограден Сатурн в близост до АС казват, че повреждал или направо унищожавал въпроса. Обикновено създава пречки или поне забавя изпълнението на въпроса. Луната ще пренесе светлина между Марс и Венера, но преди да стигне до Венера, ще завърши аспекти (за щастие хармонични) с Плутон в 3-ти дом и Юпитер (У3). Така че няма непрекъснат пренос на светлина между У1 и У7. Срещането на любовта зависи от твоята активност (3-ти дом). Ако търсиш, ще намериш. Друг вариант за тълкуване на ретрограден Марс (У7) и ретро Сатурн (У5) може да бъде завръщане към стара връзка/любов. Венера и Марс излизат от тригон - дали вече не си срещнала някого или подновила взаимоотношения? Пожелавам ти успех!

аз виждам същото. Но това, което се замислих, покрай Сатурн (упр 1 дом, ретро - старата любовна връзка), какво значи за Lusy "любовта" - оживяващата тръпка и романтиката (5 дом), сериозно партньорство (7 дом), аз за себе си, съм се убедила, че имам нужда и 3 дом да е замесен - да бъде този човек от компанията ми, от средата ми, иначе не мога да го приема.  ;)

Иначе по добре си разгледай транзитите и прогресиите, винаги има подходящи периоди и както казва Каръл Ръшман - ако искате връзка, не си стойте в къщи.  ;) :blink:
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #3437 -: Април 08, 2012, 05:28:49 pm »

Май интересът ми идва от съвпада на Слънце и Марс в 1 дом - желание за съревнование, войнственост, но не знам колко работи в моя случай, защото съвпадът е във Везни, а Марс-ът ми е прецакан. :> Но винаги съм обичала да се доказвам, като изключим периодите на безкрайна депресия, когато само съм си блъскала главата в стената. Конкретно билетите са от една томбола във Фб, предимно там участвам. Дълго време не исках изобщо да си правя профил, но щом го сторих, забелязах как хората го използват за разни безсмислени игри с ферми и аквариумчета. А аз се стремя да го уползотворя някак и се включвам във всевъзможни томболи и игри с награди. Относно аспектите, които се свързват с късмет, май нямам такива, но съм разбрала, че за да ти се усмихне Съдбата, трябва да имаш принос и ти, и да направиш необходимото - събираш кодове, регистрираш ги, правиш снимки - пращаш ги и т.н.

Имало е доста сериозни конкурси, на които съм се явявала преди, и още ми е кофти, задето се провалях само от притеснение. Сама си го правех. Дори такъв е случаят с изпита ми в СУ - на писмения имах 6, но на устния ме скъсаха, май си беше прецедент.Едва говорех, устата ми беше залепнала, даже май ревнах накрая. Голяма трагедия беше.

Иначе първата ми голяма награда беше 5-дневна почивка на море.:>> Използвах момента и там довърших Историята на Жак, с която след това спечелих моя любим апарат, с който пък направих след това жестоки снимки, с които спечелих други игри. Сега апаратът обаче е счупен и се чудя къде да го нося  :(, добре, че спечелих един друг, поне имам с какво да цъкам за момента.  :rolleyes:

Хех, с този въпрос ме накара да си разгледам отново всеки аспект в натала. :Р Обобщено погледнато би трябвало да съм някоя супер оригинална немирница, постоянно в движение, с неспирна енергия, готова да се боря срещу несправедливостта  и да преследвам благородни каузи, хах, ама надделяват аспектите, които ме правят стеснителна, затворена, хиперчувствителна, с проблеми в общуването. Още в училище като малка участвах в конкурси за разкази, есета, рисунки, също и музикални. Обичах да пея на сцена, но супер много се притеснявах, и все избързвах с текста или обърквах дума. Така с течение на времето, с обидите и злобните подмятания, съвсем се затворих. Не мисля, че имам хубави спомени от училище, като изключим моментите, в които учителите ме хвалеха, та бързах да се махна оттам. В този аспект конкурсите в интернет са добра възможност да се изявявам, а и да печеля пари. Тук се връзва с Парс Фортуна в 12 дом - печалби от неочаквани/тайни източници.

Супер, продължавай да печелиш  :blink:
Не виждам да имаш проблеми с общуването, грешиш нещо  :blink:. Относно страха от общуване - има само един начин да го превъзмогнеш и той както навярно предполагаш  :blink: е да общуваш колкото се може повече (на живо разбира се). В училище е едно, в университета и след това е друго. Имаш таланти - използвай ги на макс. Незнам как съчетаваш депресия и това, че обичаш да се доказваш. Явно още един талант  ;D
Наблегни на доказването и  СА не бой  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3438 -: Април 08, 2012, 06:12:32 pm »
Супер, продължавай да печелиш  :blink:
Не виждам да имаш проблеми с общуването, грешиш нещо  :blink:. Относно страха от общуване - има само един начин да го превъзмогнеш и той както навярно предполагаш  :blink: е да общуваш колкото се може повече (на живо разбира се). В училище е едно, в университета и след това е друго. Имаш таланти - използвай ги на макс. Незнам как съчетаваш депресия и това, че обичаш да се доказваш. Явно още един талант ;D

Мерси. :rolleyes: Хах, да, везнишки талант, ние го можем!:Р  Проблеми с виртуалното общуване нямам, но наживо е съвсем различно. Аз затова постоянно се запознавам с нови хора и си говорим по скайп, да трупам тренинг, хах, обаче стигне ли се до нещо реално...  :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #3439 -: Април 08, 2012, 06:17:31 pm »
Здравейте, бихте ли помогнали  :-[ - Ще срещна ли любовта тази година? - София, 25.03.2012, 21.00 ч. Благодаря на всички

Имаш неща за разчистване и довършваме и след това. Сега не е момента. Цяла година е дълъг период. Този хорар важи от 1 до най-много 2-3 месеца, като гледам кой знак изгрява и в какъв знак се намира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥