Аааа, Либра, как ги печелиш тези награди?
Доколкото разбрах си спечелила доста. Сега гледам - два билета :blink:
Имаш ли идея от какви аспекти е при теб?
Май интересът ми идва от съвпада на Слънце и Марс в 1 дом - желание за съревнование, войнственост, но не знам колко работи в моя случай, защото съвпадът е във Везни, а Марс-ът ми е прецакан. :> Но винаги съм обичала да се доказвам, като изключим периодите на безкрайна депресия, когато само съм си блъскала главата в стената. Конкретно билетите са от една томбола във Фб, предимно там участвам. Дълго време не исках изобщо да си правя профил, но щом го сторих, забелязах как хората го използват за разни безсмислени игри с ферми и аквариумчета. А аз се стремя да го уползотворя някак и се включвам във всевъзможни томболи и игри с награди. Относно аспектите, които се свързват с късмет, май нямам такива, но съм разбрала, че за да ти се усмихне Съдбата, трябва да имаш принос и ти, и да направиш необходимото - събираш кодове, регистрираш ги, правиш снимки - пращаш ги и т.н.
Имало е доста сериозни конкурси, на които съм се явявала преди, и още ми е кофти, задето се провалях само от притеснение. Сама си го правех. Дори такъв е случаят с изпита ми в СУ - на писмения имах 6, но на устния ме скъсаха, май си беше прецедент.Едва говорех, устата ми беше залепнала, даже май ревнах накрая. Голяма трагедия беше.
Иначе първата ми голяма награда беше 5-дневна почивка на море.:>> Използвах момента и там довърших Историята на Жак, с която след това спечелих моя любим апарат, с който пък направих след това жестоки снимки, с които спечелих други игри. Сега апаратът обаче е счупен и се чудя къде да го нося

, добре, че спечелих един друг, поне имам с какво да цъкам за момента. :rolleyes:
Хех, с този въпрос ме накара да си разгледам отново всеки аспект в натала. :Р Обобщено погледнато би трябвало да съм някоя супер оригинална немирница, постоянно в движение, с неспирна енергия, готова да се боря срещу несправедливостта и да преследвам благородни каузи, хах, ама надделяват аспектите, които ме правят стеснителна, затворена, хиперчувствителна, с проблеми в общуването. Още в училище като малка участвах в конкурси за разкази, есета, рисунки, също и музикални. Обичах да пея на сцена, но супер много се притеснявах, и все избързвах с текста или обърквах дума. Така с течение на времето, с обидите и злобните подмятания, съвсем се затворих. Не мисля, че имам хубави спомени от училище, като изключим моментите, в които учителите ме хвалеха, та бързах да се махна оттам. В този аспект конкурсите в интернет са добра възможност да се изявявам, а и да печеля пари. Тук се връзва с Парс Фортуна в 12 дом - печалби от неочаквани/тайни източници.