Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205308 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3560 -: Април 23, 2012, 10:41:27 am »
Ще имам ли 6 на контролното по счетоводство?
19.04.2012 17:32 Русе

Луната клони към секстил с управителя ти Венера в 9-тия дом. За едно 5.50 би трябвало да стигне. ;D Успех! Обаче не разчитай, че въпросите (задачите) ще бъдат от най-лесните за теб. Меркурий е в знак на заточение на Венера.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3561 -: Април 23, 2012, 05:47:53 pm »
Здравейте, момичета!
Имам едно въпросче :Гърдите по кой дом се гледат?

луната управлява гърдите, следователно 4 дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3562 -: Април 24, 2012, 08:55:22 pm »
Един малко по-нестандартен въпрос, зададе го мой приятел, аз само построих картата:
Ще достигне ли Байерн финал на Шамп. лига ?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3563 -: Април 24, 2012, 08:58:56 pm »
Изи, това е наталната карта на приятеля.

« Отговор #3564 -: Април 24, 2012, 09:01:29 pm »
Хахаа, ама много съм зле, ето я кратата, мерси Мирабела  :wub:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3565 -: Април 24, 2012, 09:31:07 pm »
Ако Баейрн са му любимци, ги слагам по 1-ви дом с управител Марс. Реал се управляват от Венера (У7). Венера е ъглова (но и Марс е близо до ъглов дом), Луната е в 7-ми и апликира към Венера. У10 (успеха) на Байерн е Меркурий, У10 на Реал - Юпитер. Меркурий има сходящ квадрат с Плутон - трудно ще извоюват успех, ако изобщо.
По хорара мисля, че Реал ще достигне до следващия кръг, което не е много вероятно, де, защото Байерн водят в резултата досега май.

« Отговор #3566 -: Април 25, 2012, 01:24:58 pm »
здравейте
разстроена съм много-връщам се от среща с близка приятелка-подложена е на тормоз от мъжа си-гони я,но не и дава развод,ревнува я,заплашва я,подслушва телефона и.. :(.Жената усилено търси да си закупи жилище,и да се махне  от отзи ад-няма близки при, които да иде,а и казва ,че няма да му достави удоволствие да се изнесе така лесно от общото жилище-което е обзавела с лични средства,въпреки ,че и предложих да дойде вкъщи.Тя го приема като война,и не желае да отстъпва,докато не си закупи дом и не излезе"с вдигната глава",както се изказа сама
"ще се разделим ли безпроблемно"-само съм построила карта-въпрос и час си е избрала сама
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #3567 -: Април 25, 2012, 01:29:51 pm »
Щом не може да се каже дали ще е 5 или 6 - ок.
Питах преди около месец за шофьорския курс дали ще го взема от първия път, на 02.05 ми е първата листовка и ако искате мога да задам като наближи въпрос и ако имате желание да го разтълкувате

Супер! Какво ти отговорихме тогава?
Казахте че няма да е от първия път. Луната клони към опозиция с инструктора.

Иначе имам 6 на контролното, не знам дали е 5.50 или пълно

А за финала на ШЛ - знам един метод на Фроули
въвеждат се данните от началото на мача, място, час
Най-важни са Луната и Фортуне
битката е марс-венера, по точки есенциално води венера, акцидентално - марс
Хирон е в дома на победата на венера, което може да значи дузпа.
Марс има опозиция с Нептун. Г4 (победата на венера) сатурн има аспект с луната
Фортуне има опозиция с Луната, което е плюс за венера
Марс обаче си е в дома на победата, а Венера в 8, който е за жертви
показатели за Х - има луна апликация към малефик, подвижни и неподвижни знаци в които се намират господарите, луната и ъглите а и според близкостта в точките и плюсовете при аспектите мисля, че ще е Х или поне ще е доста равностоен мач. Давам предимство на Венера ако се стигне до победа. И накрая остава да разпределим отборите спрямо планетите по метода на екипите
Реал са бели, Байерн червени. При Венера-Марс без да се гледат знаците, в които са планетите биха били Марс да е Байерн, но и двете планети са в светли знаци - близнаци и дева, все пак обаче бих ги дал така. И с две думи прогнозата ми е: равен или победа за Венера (Реал), като не знам дали ще им е достатъчна.

« Отговор #3568 -: Април 25, 2012, 02:22:14 pm »
Имам притеснения по един служебен въпрос, между чука и наковалнята съм.Та въпроса ми е Да си замълча ли или да кажа нещо,което ще компроментира другата страна?
Благодаря предварително.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3569 -: Април 25, 2012, 03:16:05 pm »
Ще има ли среща А с Б? (А си задава въпроса, аз само посреднича с картата). Струва ми се "да" заради сходящия тригон на Луната със Сатурн, който е У5. Гледам срещата по 5ти дом, защото е такава флиртаджийска среща, няма връзка там. Какво мислите, права ли съм?  :-\ Тя си набеляза до края на този месец, но аз не знам как да гледам време в хорара, за да видя дали ще стане скоро срещата. 3 градуса във въздушни знаци и Луната в ъглов дом... На три дни ми прилича.  :-\

Сетих се да погледна и по 11ти дом, макар че за приятелство там не мисля, че може да се говори, 11ти е управляван от Луната, а аз знам, че ако упр на въпроса и дома съвпадат, това също е положителен знак. Но ме е страх да не дам псевдо позитивен отговор. Луната е в триплицитета на Сатурн и права ли съм да мисля, че тогава на Сатурн тази Луна ще му е приятна, така да се каже. Много ми е трудно да тълкувам отношенията на база достойнства.  :-[ Защото пък Меркурий (У на Асц) е в знака на падение на сатурн и мисля, че оттам нищо хубаво не може да произлезе.
« Последна редакция: Април 25, 2012, 03:25:25 pm от Ronia »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3570 -: Април 25, 2012, 06:04:38 pm »
Ще остана ли доволна от срещата си с доктора,утре?

« Отговор #3571 -: Април 25, 2012, 06:59:15 pm »
Стела, надявам се да отговориш на въпроса ми,а и другите момичета ако желаят да отговорят  :blink:
"Майка ми ще остане ли на тази работа,която работи в момента?"
Благодаря предварително
« Последна редакция: Април 25, 2012, 07:04:13 pm от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #3572 -: Април 25, 2012, 08:13:50 pm »
Ще взема ли изпитите до края на 2012л. Последният е декември.
Благодаря предварително!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3573 -: Април 25, 2012, 09:39:17 pm »
Момичета, моят господин, типично за слънчевия си знак, ту се активизира, ту се кротва във взаимоотношенията си с мен. Обаче втория етап започна да става дългосрочен. Въпросът ми е ще си възобновим ли старите отношения с него? Ще бъдем отново ли заедно?

« Отговор #3574 -: Април 25, 2012, 11:32:53 pm »
Ако Баейрн са му любимци, ги слагам по 1-ви дом с управител Марс. Реал се управляват от Венера (У7). Венера е ъглова (но и Марс е близо до ъглов дом), Луната е в 7-ми и апликира към Венера. У10 (успеха) на Байерн е Меркурий, У10 на Реал - Юпитер. Меркурий има сходящ квадрат с Плутон - трудно ще извоюват успех, ако изобщо.
По хорара мисля, че Реал ще достигне до следващия кръг, което не е много вероятно, де, защото Байерн водят в резултата досега май.

Мирабела позна за пореден път  :wub: Наистина извоюваха много труден успех (след дузпи и много драма)  ;D

« Отговор #3575 -: Април 26, 2012, 07:38:53 am »
А, не, не съм познала. Аз заложих на Реал. ;D

Обаче поздравления за IvanIvanov. Нали след този мач са били наравно, щом се е стигнало до дузпи.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3576 -: Април 26, 2012, 08:42:44 am »

Иначе имам 6 на контролното, не знам дали е 5.50 или пълно

Честито!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3577 -: Април 26, 2012, 09:37:38 am »
Здравейте момичета, бихте ли ми казали бивша съпруга по кой дом се гледа, при положение, че човек има сегашна съпруга която слагам в 7-ми дом? :-\

« Отговор #3578 -: Април 26, 2012, 09:49:34 am »
По картата, поставена от Десислава

Питащата се управлява от Слънцето, мъжът, с който желае да се раздели - от Сатурн. Сатурн е ретрограден в знака на падение на Слънцето и 3-тия ѝ дом, което отговаря на написаното от теб - че той не ѝ демонстрира любов, но въпреки това не желае да прекъсна контакт с нея. Слънцето също се намира в неговия 3-ти дом - може би тя търси диалог, начин да се разберат с думи. Но видно е, че досега това не се случва - управителите на 3-тите им домове идват от квадрат и ще имат нов квадрат (по време на ретро фазата на Венера). В ситуацията става дума за жилище, ново жилище. Настоящето жилище на питащата се управлява от Марс (У4), значи следващото би трябвало да бъде по 3-ти от 4-ти (или 4-ти от 4-ти) - все с управител Сатурн. Между Слънцето и Сатурн няма мажорен сходящ аспект в рамките на знаците, в които се намират в момента. Но Луната, като управител на въпроса и втори управител на питащата, клони с тригон към Сатурн, което може да се тълкува в две посоки - постигане на някакво примирие със съпруга и намиране на ново жилище. Луната е в края на 10-тия дом и мутабелен знак, до точния аспект със Сатурн има около 5 гр. Значи след около 5 седмици би трябвало да има подобрение в ситуацията. За окончателен развод не бих се изказала в момента заради липсата на аспект между Слънце и Сатурн.

По картата на Лина

Управителят ти е Меркурий в огнен знак, идващ от съвпад с Уран във 2-рия дом на отсрещната страна, Марс е на АС. Разпалена си, раздразнена и естеството на въпроса действиетелно касае интересите на друга страна. Може би става дума за финансови интереси и злоупотреби (Нептун близо до DC). Меркурий е във взаимна рецепция с управителя на 3-тия ти дом, никой от двата не е поставен в знак на падение или заточение. Значи онова, което имаш намерение да кажеш, е истина. На Меркурий му предстои сходящ квадрат с Плутон. Това може да се тълкува като вътрешните ти терзания, през които преминаваш в момента или като трудности по пътя ти в представянето на гледната ти точка. Може да става дума и за външен натиск, но който евентулано може да бъдеш подложена. Ако във въпроса ти става дума за това как шефът ти ще приеме думите ти, той би трябвало да е с теб или поне да не действа против теб, тъй като се управлявате от една и съща планета, а и Меркурий в Овен няма нищо против Луната.
Бъбривата Луна в Близнаци и в 10-ти дом е в сходящ тригон със Сатурн на К3. Това може да показва, че информацията, с която разполагаш, действително би могла да бъде в твоя полза или в полза на ръководоството (Луна в знак на Меркурий), че е важна (Луна в 10-ти дом) и че ако я използваш разумно, боравиш обмислено с нея (Сатурн на К3), може да ти послужи добре (тригон към Луната).

« Отговор #3579 -: Април 26, 2012, 10:06:44 am »
По картата на Рония

Значи А. пита: "Ще се видя ли с Б.?" Не мисля, че Б. има сериозен интерес към А. Б. се управлява от Юпитер в Телец (знак, където управителят на А. Меркурий няма есенциални достойнства) и няма сходящи аспекти на другите планети към Юпитер. Той е в 9-тия й дом - далеч от погледа на А. Няма и сходящ аспект между Меркурий и Юпитер, така че ако подтекстът във въпроса е дали ще започнат връзка - не, не мисля (в рамките на действие на хорара). А. се е интересувала от Б. от доста време вече, но интересът й е поспаднал сякаш в последно време, след като очакванията й не са се материализирали - Меркурий е бил в знак на Юпитер наскоро, след това в Овен в терма на Юпитер, която вече е напуснал. Въпреки това А. все още е активната страна - Меркурий в ъглов дом и то в дома на Б. Юпитер доскоро е показвал малко повечко интерес към Меркурий - идва от фас на Меркурий.
Няма връка между управителите на 3-тите им домове. Венера (У3 на Б.) ще стане ретроградна и отново ще завърши квадрат с Марс. Мисля, че след известно време Б. ще потърси контакт с А. отново, но с този квадрат, или срещата ще се провали, или А. ще го отреже, или контактът няма да доведе до благоприятно развитие на взаимоотоншенията им.

Тригонът Луна/Сатурн между управителите на 5-тите им домове и аз бих тълкувала в посока флирт. Ъглов дом плюс мутабелен знак може да е дни, права си, но може и да става дума за седмици. Така че между 4 дни и 3-4 седмици. Но от Б. не се вижда никаква инициатива в момента към А. По-скоро Меркурий ще се опита да си изработи възможност за среща, но може да срещне пречки от страна на външни обстоятелства, които да провалят плановете му и това ще го ядоса - Меркурий е в сходящ квадрат с ъглов Плутон.