Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208722 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3580 -: Април 26, 2012, 10:11:27 am »
Здравейте момичета, бихте ли ми казали бивша съпруга по кой дом се гледа, при положение, че човек има сегашна съпруга която слагам в 7-ми дом? :-\

А въпросът какъв е?

« Отговор #3581 -: Април 26, 2012, 10:32:32 am »
Въпросът е К изневерил ли ми е в деня(описание на деня в който не се е прибрал в къщи) с бившата си съпруга?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3582 -: Април 26, 2012, 10:39:20 am »
По картата на Рония

Значи А. пита: "Ще се видя ли с Б.?" Не мисля, че Б. има сериозен интерес към А. Б. се управлява от Юпитер в Телец (знак, където управителят на А. Меркурий няма есенциални достойнства) и няма сходящи аспекти на другите планети към Юпитер. Той е в 9-тия й дом - далеч от погледа на А. Няма и сходящ аспект между Меркурий и Юпитер, така че ако подтекстът във въпроса е дали ще започнат връзка - не, не мисля (в рамките на действие на хорара). А. се е интересувала от Б. от доста време вече, но интересът й е поспаднал сякаш в последно време, след като очакванията й не са се материализирали - Меркурий е бил в знак на Юпитер наскоро, след това в Овен в терма на Юпитер, която вече е напуснал. Въпреки това А. все още е активната страна - Меркурий в ъглов дом и то в дома на Б. Юпитер доскоро е показвал малко повечко интерес към Меркурий - идва от фас на Меркурий.
Няма връка между управителите на 3-тите им домове. Венера (У3 на Б.) ще стане ретроградна и отново ще завърши квадрат с Марс. Мисля, че след известно време Б. ще потърси контакт с А. отново, но с този квадрат, или срещата ще се провали, или А. ще го отреже, или контактът няма да доведе до благоприятно развитие на взаимоотоншенията им.

Тригонът Луна/Сатурн между управителите на 5-тите им домове и аз бих тълкувала в посока флирт. Ъглов дом плюс мутабелен знак може да е дни, права си, но може и да става дума за седмици. Така че между 4 дни и 3-4 седмици. Но от Б. не се вижда никаква инициатива в момента към А. По-скоро Меркурий ще се опита да си изработи възможност за среща, но може да срещне пречки от страна на външни обстоятелства, които да провалят плановете му и това ще го ядоса - Меркурий е в сходящ квадрат с ъглов Плутон.

А. е все по-вътре, поне по това, което споделя. Хич не й спада интереса.  ;D Б. бил зает с работа сега, А. се надява все пак да намери време за среща. Ще докладвам, тук поне срокът е кратък. Благодаря ти много, ще й предам и ще дам обратна връзка!  :blink:

« Отговор #3583 -: Април 26, 2012, 10:55:55 am »
Гереме, имаш ли някакви сериозно основания, за да мислиш, че връзката ми се възражда? Не питам какви, а само дали. Имаш ли основания да подозираш, че има чувства към нея?

Аха, т.е. е въпросът на първо място е дали той е верен и на второ, ако е неверен, дали бившата е замесена.
К. е под управлениета на екзалтирана планета - Сатурн. От екзалтирани и тронови планети не се очаква да лъжат, мамят, изневеряват (това се "очаква" от планети в падение и още повече - в заточение). Втора индикация е, че Сатурн не е формирал аспект с друга планета, не излиза от аспект. 5-тият му дом се управлява от Марс (но вътре е и Телец, т.е. можем да броим и Венера), 8-мият му дом се управлява от Слънцето, но никоя от тези три планети не е завършила все още аспект със Сатурн в знаците, в които се намират. Не би трябвало да е ти е изневерил. Но е очевидно от картата, че се съмняваш в него и че съмненията ти само нарастват - Луната (твоят управител) е в ранен градус на знака (съмненията ти са се появили наскоро), но това е именно знакът на заточението на Сатурн (Рак) - в момента си склонна да го виждаш в доста лоша светлина.
« Последна редакция: Април 26, 2012, 12:09:14 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #3584 -: Април 26, 2012, 11:55:42 am »
Имам притеснения по един служебен въпрос, между чука и наковалнята съм.Та въпроса ми е Да си замълча ли или да кажа нещо,което ще компроментира другата страна?
Благодаря предварително.

Въпроси от типа "или...или", не са много по вкуса на хорарната астрология.
Ако кажем, че е да, ти какво ще си избереш?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3585 -: Април 26, 2012, 01:06:37 pm »
Благодаря ти Мирабела, в действителност се ровичкам из промените насъпили с мъжа при точна квадратура на транзитен плутон с натален. Денят за който питам е преди половин година, и самият ден е около месец-два след събирането ни заедно, което е след една дълга раздяла с човека заради друга жена, и ме загони параноята, че аз съм последната дупка на кавала, т.е. другата жена се отдръпва от него, а след това знам, че се е срещал с бившата жена, (една вечер неприбиране и сега ми щукна и, че може и с нея да е бил за да си изясни нещо или да пробва първо с нея). Общо казано се чудя ако преди година при точна квадратура е пренареждал емоционалните си приоритети, преживял е трансформация на едно по-висше ниво и е усетил нужда да пренарежда в главата си, то първо е виждал другата, после бившата и чак след това мен? Знам че с въпросите си съм направо за психолог, но наистина искам да разбера, в кой дом е бивша съпруга, ами ако тя като първа си остава завинаги по седми дом, то тя се управляява от луна, която вече има връзка към неговия управител и слънце в 5-ти дом.

« Отговор #3586 -: Април 26, 2012, 01:32:23 pm »
Имам притеснения по един служебен въпрос, между чука и наковалнята съм.Та въпроса ми е Да си замълча ли или да кажа нещо,което ще компроментира другата страна?
Благодаря предварително.

Въпроси от типа "или...или", не са много по вкуса на хорарната астрология.
Ако кажем, че е да, ти какво ще си избереш?
Стела , малко след като зададох въпроса казах това,което не трябваше да казвам.Е сега не знам къде се намирам от нерви, но няма значение.
Благодаря ти все  пак.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3587 -: Април 26, 2012, 03:39:22 pm »
Здравейте момичета, бихте ли ми казали бивша съпруга по кой дом се гледа, при положение, че човек има сегашна съпруга която слагам в 7-ми дом? :-\

2-ри от 7-ми, но в обратна посока, демек в 5-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3588 -: Април 26, 2012, 03:43:45 pm »
здравейте
разстроена съм много-връщам се от среща с близка приятелка-подложена е на тормоз от мъжа си-гони я,но не и дава развод,ревнува я,заплашва я,подслушва телефона и.. :(.Жената усилено търси да си закупи жилище,и да се махне  от отзи ад-няма близки при, които да иде,а и казва ,че няма да му достави удоволствие да се изнесе така лесно от общото жилище-което е обзавела с лични средства,въпреки ,че и предложих да дойде вкъщи.Тя го приема като война,и не желае да отстъпва,докато не си закупи дом и не излезе"с вдигната глава",както се изказа сама
"ще се разделим ли безпроблемно"-само съм построила карта-въпрос и час си е избрала сама

За съжаление, Слънцето (Тя) не се намира в достойнство, в знака, където е разположен неговият сигнификатор - Сатурн. Освен това Слънцето и Сатурн в момента не се виждат, не са в състояние нито да се разберат, нито да се разделят от раз. Един негативен аспект между тях би означавал отговор - НЕ, а един позитивен - ДА. Само че между техните сигнификатори няма връзка, което не навежда на мисълта, че тази история скоро няма да приключи.

« Отговор #3589 -: Април 26, 2012, 05:59:28 pm »
Стела, надявам се да отговориш на въпроса ми,а и другите момичета ако желаят да отговорят  :blink:
"Майка ми ще остане ли на тази работа,която работи в момента?"
Благодаря предварително

Картата е нарадикална - твърде ранен градус на АС и то на изгорения път. Възможно е да изскочат нови факти, които да променят въпроса, или да наложат неговото преформулиране, или да го обезсмислят. Кверентът може да не разполага с пълната информация по въпроса.
Въпреки че ти е майка, ще я поставя по 1-вия дом в картата, защото ти нямаш пряко въздействие върху развитието на въпроса. Тя се управлява от Марс в 10-тия дом на работата й, която е под управлението на Слънцето. Между двете планети е имало скорошен тригон. Ако не беше този ранен АС, щях да предполажа, че шефът вече е решил да я запази. Но и това се връзва - може би тя и ти все още не знаете за решенията на шефа й. Дано не греша! Успех!

« Отговор #3590 -: Април 26, 2012, 06:03:58 pm »
Момичета, моят господин, типично за слънчевия си знак, ту се активизира, ту се кротва във взаимоотношенията си с мен. Обаче втория етап започна да става дългосрочен. Въпросът ми е ще си възобновим ли старите отношения с него? Ще бъдем отново ли заедно?

Мия, ако под възобновяване може да се разбира физическо взаимодействие, бих казала "да", тъй като управителите на 8-мите ви домове са в сходящ тригон. Кога ще стане? Да се опитам с тайминга, макар че не ме бива в него изобщо. Луната е в мутабелен знак и ъглов дом. До тригона със Сатурн има да измине точно половин градус. Тук 1 градус би трябвало да се равнява на 1 седмица, т.е. би трябвало да се случи след 3-4 дни.
Обаче за превръщане на връзката ви в по-сериозна картата не дава необходимите индикации, тъй като липсва сходящ хармоничен аспект между Юпитер и Меркурий. Меркурий в неговия 10-ти дом - той може да е твърде зает с кариерата си.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3591 -: Април 26, 2012, 07:15:30 pm »
Ще остана ли доволна от срещата си с доктора,утре?

Няма да останеш доволна - луната пренася светлина между вашите сигнификатори, които са в разходящ квадрат. Ти-Венера, не си добре поставена в знака на неговия сигфикатор - Марс. може да не не ти обърне нужното внимание. Кажи какво е станало, че въпросът е много субективен - дефинирай "доволен"! Направих каквото можах с интуитивно напипване.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3592 -: Април 26, 2012, 07:22:21 pm »
Ще има ли среща А с Б? (А си задава въпроса, аз само посреднича с картата). Струва ми се "да" заради сходящия тригон на Луната със Сатурн, който е У5. Гледам срещата по 5ти дом, защото е такава флиртаджийска среща, няма връзка там. Какво мислите, права ли съм?  :-\ Тя си набеляза до края на този месец, но аз не знам как да гледам време в хорара, за да видя дали ще стане скоро срещата. 3 градуса във въздушни знаци и Луната в ъглов дом... На три дни ми прилича.  :-\

Сетих се да погледна и по 11ти дом, макар че за приятелство там не мисля, че може да се говори, 11ти е управляван от Луната, а аз знам, че ако упр на въпроса и дома съвпадат, това също е положителен знак. Но ме е страх да не дам псевдо позитивен отговор. Луната е в триплицитета на Сатурн и права ли съм да мисля, че тогава на Сатурн тази Луна ще му е приятна, така да се каже. Много ми е трудно да тълкувам отношенията на база достойнства.  :-[ Защото пък Меркурий (У на Асц) е в знака на падение на сатурн и мисля, че оттам нищо хубаво не може да произлезе.

Първо, техните сигнификатори - Меркурий и Юпитер не се виждат, следователно няма как между тях да предстои среща, щом няма аспект между тях.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3593 -: Април 26, 2012, 07:36:23 pm »
Стела, надявам се да отговориш на въпроса ми,а и другите момичета ако желаят да отговорят  :blink:
"Майка ми ще остане ли на тази работа,която работи в момента?"
Благодаря предварително

Да, тригон между Венера (У6-ти от 4-ти) и Сатурн-майката, а Луната пренася светлина между тях.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3594 -: Април 26, 2012, 07:38:24 pm »
Момичета, моят господин, типично за слънчевия си знак, ту се активизира, ту се кротва във взаимоотношенията си с мен. Обаче втория етап започна да става дългосрочен. Въпросът ми е ще си възобновим ли старите отношения с него? Ще бъдем отново ли заедно?

Засега няма връзка между вашите сигнификатори.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3595 -: Април 26, 2012, 09:28:23 pm »

Няма да останеш доволна - луната пренася светлина между вашите сигнификатори, които са в разходящ квадрат. Ти-Венера, не си добре поставена в знака на неговия сигфикатор - Марс. може да не не ти обърне нужното внимание. Кажи какво е станало, че въпросът е много субективен - дефинирай "доволен"! Направих каквото можах с интуитивно напипване.
Става въпрос за пластичен хирург,под доволна имах впредвид да си тръгна уверена че това е моя лекър с точна и ясна изчерпателна информация, което не се получи точно така.... немога да преценя доволна ли съм или не, определено съм объркана и на 2 май ще ходя на консултация при още двама. Това е засега :)
Мерси за вниманието :)
« Последна редакция: Април 26, 2012, 09:32:41 pm от luli »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3596 -: Април 26, 2012, 09:46:04 pm »
Либра, сама знаеш отговора.

Благодаря, Мирабела. :)

Имам въпросче относно почивката. Утре пътуваме към София, за да се видим с организаторите и да ни дадат самолетните билети и указания. Трябва да си намерим евтино хотелче за 1 нощувка, а в събота в 11:30 е полетът. Моля, който може, да ми предложи някой подходящ хотел. ;)) Чудим се тука едни консерви дали можем да ги вземем, хах. Иначе въпросът: Ще остана ли доволна от почивката в Сицилия? Ще мине ли добре полетът? Благодаря предварително! :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3597 -: Април 26, 2012, 09:48:22 pm »
Дефинирайте "Доволна"! :o

Мисля, че ще си изкарате добре, защото управителят на 9-ти дом - чужбинските пътувания - Юпитер е в сходящ аспект с господаря на питащата-Слънцето . Хващаш най-хубавия аспект на месеца - сходящия съвпад на Слънце с Юпитер. Малко ме притеснява последния аспект на луната - квадрат със сатурн, но той не е основен.
« Последна редакция: Април 26, 2012, 09:53:22 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #3598 -: Април 26, 2012, 09:59:34 pm »

Става въпрос за пластичен хирург, под доволна имах впредвид да си тръгна уверена че това е моя лекър с точна и ясна изчерпателна информация, което не се получи точно така.... немога да преценя доволна ли съм или не, определено съм объркана и на 2 май ще ходя на консултация при още двама. Това е засега :)
Мерси за вниманието :)

Благодаря за обратната връзка! Радвам се, че съм познала и ти желая късмет при другите хирурзи. Не бързай, прецени добре възможностите.

« Отговор #3599 -: Април 26, 2012, 10:32:32 pm »
Благодаря Стела,Мирабела,че се включихте...уви така е-не могат от раз да се разделят-да се разберат,не може да става и дума :-X....Война е в тях.. по отделно са по-успешни,отколкото заедно...Съберат ли се в една стая-дори и без да приказват става ад.Можеш почти да "чуеш"напрежението .Интересно е ,че когато са разделени и двамата не са лоши хора
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека