Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207036 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3620 -: Април 30, 2012, 01:55:53 pm »
Стелла, благодаря ти за отговора!
Няколко дни търсих различни алтернативи, включително писах и на администраторите на абв, но отказаха съдействие. В крайна сметка успях, благодарение на Мирабелла :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3621 -: Април 30, 2012, 04:45:16 pm »
Стелла, благодаря ти за отговора!
Няколко дни търсих различни алтернативи, включително писах и на администраторите на абв, но отказаха съдействие. В крайна сметка успях, благодарение на Мирабелла :blink:

Радвам се! Луната е У7 и пренася светлина между У1 и У3 и макар да е в негативен аспект с У3, последният и аспект е секстил с У1. Оттам предположих, че ще има помощ от страна на друг човек.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3622 -: Април 30, 2012, 04:49:12 pm »
Здравейте на всички! От доста време чета публикацийте във форума и научих много интересни неща. Имам един въпрос, но не мога да открия отговора сама. Ще забремения ли скоро? Предварително благодаря  :blink:

Имаш плодовит знак в 5 дом и луната е там на трон. Луната ти ще бъде подложена на много аспекти от тежки планети, в т.ч. и от юпитер. Виж къде се намира и прогресивната ти луна.  Моята беше в съвпад с натален ЮЛВ в 11-ти дом като забременях. Но и Плутон беше в квадрат със светилата ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3623 -: Април 30, 2012, 05:10:51 pm »
Здравейте на всички! От доста време чета публикацийте във форума и научих много интересни неща. Имам един въпрос, но не мога да открия отговора сама. Ще забремения ли скоро? Предварително благодаря  :blink:
Здравей  :blink:
Първо само да вметна ,че  тази тема е за хорарни въпроси ,а ти си поставила наталната си карта.Не разбирам много от астрология,но ще се опитам  :blink:
В момента тразитният ти Сатурн преминава през 8 дом,което предполага проблеми със забременяването.Добрата новина е ,че към края на следващата година ще излезе от осмия ти дом.По същото време прогресивната ти Луна ще е вече в 8 дом ,а транзитният ти Юпитер ще навлезе в твоя 5 дом и ще направи съвпад с Луната.Луната е управител на твоя 5 дом и когато Юпитер направи съвпад с нея, имаш всички шансове за забременяване :blink:

:clap:
За бременност се обръща внимание на нодалната ос...плюс това,което си написала....
Да ,пропуснах  :-[За периода ,за който говоря и сев.възел ще транзитира  през  8 дом.Значи ,казваш съм се справила  :-[ и не е било напразно дългото ровене във форума ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3624 -: Април 30, 2012, 05:44:14 pm »
Момичета, моят господин, типично за слънчевия си знак, ту се активизира, ту се кротва във взаимоотношенията си с мен. Обаче втория етап започна да става дългосрочен. Въпросът ми е ще си възобновим ли старите отношения с него? Ще бъдем отново ли заедно?

Мия, ако под възобновяване може да се разбира физическо взаимодействие, бих казала "да", тъй като управителите на 8-мите ви домове са в сходящ тригон. Кога ще стане? Да се опитам с тайминга, макар че не ме бива в него изобщо. Луната е в мутабелен знак и ъглов дом. До тригона със Сатурн има да измине точно половин градус. Тук 1 градус би трябвало да се равнява на 1 седмица, т.е. би трябвало да се случи след 3-4 дни.
Обаче за превръщане на връзката ви в по-сериозна картата не дава необходимите индикации, тъй като липсва сходящ хармоничен аспект между Юпитер и Меркурий. Меркурий в неговия 10-ти дом - той може да е твърде зает с кариерата си.
Mirabella, и с тайминга си повече от точна! Точно тогава се видяхме и се посдобрихме. Много ти благодаря за вярната прогноза!  :blink:
« Последна редакция: Април 30, 2012, 05:56:20 pm от Mia21 »

« Отговор #3625 -: Май 01, 2012, 07:26:13 am »

Имаш плодовит знак в 5 дом и луната е там на трон. Луната ти ще бъде подложена на много аспекти от тежки планети, в т.ч. и от юпитер. Виж къде се намира и прогресивната ти луна.  Моята беше в съвпад с натален ЮЛВ в 11-ти дом като забременях. Но и Плутон беше в квадрат със светилата ми.
Благодаря Ви, момичета! Надявам се нещата да се случат. Възможно е транзитният сатурн в осми дом да засилва страховете ми :(
Продължавайте все така  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3626 -: Май 01, 2012, 10:28:17 am »
Здравей  :blink:
Първо само да вметна ,че  тази тема е за хорарни въпроси ,а ти си поставила наталната си карта.Не разбирам много от астрология,но ще се опитам  :blink:
В момента тразитният ти Сатурн преминава през 8 дом,което предполага проблеми със забременяването.Добрата новина е ,че към края на следващата година ще излезе от осмия ти дом.По същото време прогресивната ти Луна ще е вече в 8 дом ,а транзитният ти Юпитер ще навлезе в твоя 5 дом и ще направи съвпад с Луната.Луната е управител на твоя 5 дом и когато Юпитер направи съвпад с нея, имаш всички шансове за забременяване :blink:

:clap:
За бременност се обръща внимание на нодалната ос...плюс това,което си написала....
Да ,пропуснах  :-[За периода ,за който говоря и сев.възел ще транзитира  през  8 дом.Значи ,казваш съм се справила  :-[ и не е било напразно дългото ровене във форума ;D

За бременност и раждане първо се гледат възлите. После всичко останало... ;)
ДА! СПРАВИЛА СИ СЕ! Успешно.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3627 -: Май 01, 2012, 10:42:57 pm »

Тя е питащата, значи се управлява от Венера, на която и предстои ретроградие, т.е. смяна на предпочитанията. Квартирата я гледам по 2-ри от 4-ти - ако смятаме, че 4-ти дом е сегашното или родното и жилище, то следващото ще е през 1 дом. Управлява се от Юпитер, който не е добре поставен в знака на Венера - заточение. А и не се виждат с Венерката. В дома, управляван от Юпитер има още две планети - в знаков секстил с Венера. Уран не го броя, защото секстилът е разходящ, но Меркурий е в сходящ секстил и може да даде някакви положителни аванси на сестра ти. Имай на предвид, че Юпитер до юни месец ще смени знак и условията с квартирата може да се променят. Ще изневеря на правилата и ще разгледам аспектите на Юпитер с Венера, в следващия знак. Влизайки в Близнаци на пръв поглед изглежда, че Юпитер ще срещне Венера, поради това, че същата ще стане ретроградна, обаче двете планети няма да стигнат до съвпад. Венера обръща отново посоката на 8 градуса, когато Юпитер е все още на 4 градуса.

Положителните аванси са в това, че и е предложено да се смени дограмата за сметка на наема.

« Отговор #3628 -: Май 01, 2012, 10:53:00 pm »
Здравейте!
Може ли помощ по тази карта - въпросът е "Имам ли основание да проявявам недоверие към (име)"? Имаме връзка, но в момента го държа на дистанция, защото нещо имам проблем с доверието. Само че има вероятност и да съм несправедлива към него, а не искам да съм едва ли не някаква параноичка, която съсипва отношенията ни...
Благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3629 -: Май 02, 2012, 07:53:43 am »

Тя е питащата, значи се управлява от Венера, на която и предстои ретроградие, т.е. смяна на предпочитанията. Квартирата я гледам по 2-ри от 4-ти - ако смятаме, че 4-ти дом е сегашното или родното и жилище, то следващото ще е през 1 дом. Управлява се от Юпитер, който не е добре поставен в знака на Венера - заточение. А и не се виждат с Венерката. В дома, управляван от Юпитер има още две планети - в знаков секстил с Венера. Уран не го броя, защото секстилът е разходящ, но Меркурий е в сходящ секстил и може да даде някакви положителни аванси на сестра ти. Имай на предвид, че Юпитер до юни месец ще смени знак и условията с квартирата може да се променят. Ще изневеря на правилата и ще разгледам аспектите на Юпитер с Венера, в следващия знак. Влизайки в Близнаци на пръв поглед изглежда, че Юпитер ще срещне Венера, поради това, че същата ще стане ретроградна, обаче двете планети няма да стигнат до съвпад. Венера обръща отново посоката на 8 градуса, когато Юпитер е все още на 4 градуса.

Положителните аванси са в това, че и е предложено да се смени дограмата за сметка на наема.

Ами да си я сменят собствениците. Тяхна работа си е какво ще правят с наема, нали така?

« Отговор #3630 -: Май 02, 2012, 04:37:37 pm »
Здравейте!
Може ли помощ по тази карта - въпросът е "Имам ли основание да проявявам недоверие към (име)"? Имаме връзка, но в момента го държа на дистанция, защото нещо имам проблем с доверието. Само че има вероятност и да съм несправедлива към него, а не искам да съм едва ли не някаква параноичка, която съсипва отношенията ни...
Благодаря!

Не особено. Картата не издава той да има нечестни намерения към теб. Той се управлява от Меркурий в Овен, където не е заточен, нито в падение, нито пък е знак, където Юпитер не се чувства добре.
Подозираш го, че около него се върти друга и той не я отпъжда ли? Това би могло да е вярно. Венера в 1-вия му дом, Меркурий клони към секстил с нея. Възможно е да има някаква мадама, която да си пада доста по него (Венера в знак на Меркурий), но той едва ли й показва силен интерес (Меркурий в знак на заточение на Венера), поне досега.

« Отговор #3631 -: Май 02, 2012, 04:43:57 pm »
здравейте,може ли едно въпросче
"ако потърся мъжът С-по име,ще откликне ли положително"благодаря ви предварително
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #3632 -: Май 02, 2012, 04:52:55 pm »
Луната е без курс - нещата може да се развиват бавно, или изобщо да не се развият, или ти да нямаш контрол над събитията. Ти, кажи-речи, си го потърсила вече - управителят ти Венера е в негов 3-ти дом и Меркурий в негов 1-ви клони към секстил с Венера, т.е. би трябвало да ти отговори, поне от едното благоприличие. Обаче липсва сходящ аспект между управителя му Марс и твоята Венера. Този месец предстои Венера да се обарне ретроградно, което отговаря на "търсене отново", "връщане назад към него", но аспектът, който Венера и Марс ще завършат, не е хармоничен, за жалост. Разделили сте се преди време, вероятно, и то не с приятни чувства. У него може да е останала обида или огорчение някакво (Марс в знак на падение на Венера). Пък и при теб има нотка на разочарование (Луната идва от квадрат с Венера), може би от начина на приключване на взаимоотношенията ви (Луната е У10 в знак на падение на Венера). Вероятно ви предстои да преразгледате взаимоотношенията си, но с този квадрат, който Венера и Марс ще завършат, не ми изглежда като happy end. Връзката ви (ако се стигне до започването на такава) не изглежда, че ще върви гладко.

« Отговор #3633 -: Май 02, 2012, 05:04:36 pm »
 ;D Мирабела-точна си,никога не е вървяла гладко,няма и да върви-,каквото и да стане-може би от ретро Венерата,която иде сам някак под напрежение и на прага да му звънна.Има горчивина и от двете страни-много правилно.Нещата са в застой-обаче  той пита за мен,уведомиха ме-интересно ми е в картата има ли показател за интерес от негова страна.И да започнем отношения-вероятно ще стигнем пак до същото както сега-такава е цикличността при нас.Благодаря ти

*

Stella

• 7765
« Отговор #3634 -: Май 02, 2012, 07:11:25 pm »
Здравейте!
Благодаря!

Там, където е намесен Меркурий, винаги си имай едно наум. Не му сече брадвата на едно място - Близнаци на десцендента, но Меркурий е в кардинален знак, така че ако има да казва нещо, той ще бъде директен, макар и да си мени често мнението.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3635 -: Май 02, 2012, 07:12:44 pm »
;D Мирабела-точна си,никога не е вървяла гладко,няма и да върви-,каквото и да стане-може би от ретро Венерата,която иде сам някак под напрежение и на прага да му звънна.Има горчивина и от двете страни-много правилно.Нещата са в застой-обаче  той пита за мен,уведомиха ме-интересно ми е в картата има ли показател за интерес от негова страна.И да започнем отношения-вероятно ще стигнем пак до същото както сега-такава е цикличността при нас.Благодаря ти

Венера е в ретроградна сянка, така че ...лично при мене вече започна изясняването на отношения. Тя ще се върне до 8-мия градус в Близнаци.

« Отговор #3636 -: Май 02, 2012, 09:06:34 pm »
Стела,мога ли да попитам-какво ще рече,че е в ретроградна сянка Венера-има шанс да се изясним ли,или периода е добър?Извинявай-просто не разбирам от астрология

« Отговор #3637 -: Май 02, 2012, 09:54:33 pm »
Мирабела, Стела, благодаря ви, момичета! Признавам, че съм малко объркана от прочетеното.  :-\

Стела, ти ми пишеш, че ако има да казва нещо, ще го каже директно. Той казва, че иска да се виждаме и приема моите условия, а аз взех да ставам капризна заради тази ми мнителност. От друга страна смяташ, че интересът му не е насочен само в една посока, как да разбирам това?

Мирабела, не знам дали някоя друга е изплезила език по него в момента. :) Той по принцип е сложна личност, а аз съм изискваща. И макар че реално той е настоятелния (по негов си начин) към мен, в мен има напрежение от подозрението, че той може да се оглежда за нещо по-лесно. И отношенията ни зациклят...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3638 -: Май 04, 2012, 10:52:21 am »
Стела,мога ли да попитам-какво ще рече,че е в ретроградна сянка Венера-има шанс да се изясним ли,или периода е добър?Извинявай-просто не разбирам от астрология

А защо си тука, щом като не разбираш от астрология. това е форум за поне малко разбиращи, където се обменят знания.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3639 -: Май 04, 2012, 11:20:09 am »

А защо си тука, щом като не разбираш от астрология. това е форум за поне малко разбиращи, където се обменят знания.

:rolleyes: :-X

А нима не се започва от някъде? :rolleyes:
Всеки е там където иска и където трябва да бъде...Нима това е единствения потребител...,който не разбира от астрология? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците