Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208712 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3660 -: Май 05, 2012, 03:44:02 pm »
Радвам се за теб, Либра! Браво, снимките са страхотни!

Благодаря! :>>

Много добри снимки, имаш талант за фотограф! И фотоапаратът е добър. Би ли споделила каква марка е?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3661 -: Май 05, 2012, 03:57:58 pm »
Много добри снимки, имаш талант за фотограф! И фотоапаратът е добър. Би ли споделила каква марка е?

Благодаря, Стела! :> Повечето снимки са правени с http://www.olympus.bg/consumer/21693_pen-camera_e-pl1_22757.htm - той ми е любимият! Спечелих си го с "Историята на Жак" и наистина прави качествени снимки, а гледам, че цената му доста е паднала:)). Беше се счупил, но успяхме да го оправим за пътуването, въпреки че фокусът му бяга доста сега и трябва много да го нагаждам.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3662 -: Май 05, 2012, 04:32:09 pm »

Благодаря, Стела! :> Повечето снимки са правени с http://www.olympus.bg/consumer/21693_pen-camera_e-pl1_22757.htm - той ми е любимият! Спечелих си го с "Историята на Жак" и наистина прави качествени снимки, а гледам, че цената му доста е паднала:)). Беше се счупил, но успяхме да го оправим за пътуването, въпреки че фокусът му бяга доста сега и трябва много да го нагаждам.

Аз ползвам Панасоник лумикс. Не съм очаквала Олимпус да парви толкова хубави снички.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3663 -: Май 06, 2012, 02:03:01 pm »
Ще се върна сега да го потърся хорара, помня че май беше по темата "дава ли опозицията "да" и ако да, то при какви обстоятелства", дано не бъркам. Месри за обратната връзка и съжалявам, че не е бло съвсем както го искаше.  :-\ Пък за хорарите... Аз какво да кажа, като от 20 хорара, един е бил с положителен отговор и то не стана.  :lol:

Намерих го: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg270074.html#msg270074

Анабел е била права! Ето, опозиция - и резултат. Ах, отивам веднага да си вадя моити опозиционни хорари от нафталина!  ;D
« Последна редакция: Май 06, 2012, 02:10:58 pm от Ronia »

*

Stella

• 7765
« Отговор #3664 -: Май 06, 2012, 04:05:09 pm »
Ще се върна сега да го потърся хорара, помня че май беше по темата "дава ли опозицията "да" и ако да, то при какви обстоятелства", дано не бъркам. Месри за обратната връзка и съжалявам, че не е бло съвсем както го искаше.  :-\ Пък за хорарите... Аз какво да кажа, като от 20 хорара, един е бил с положителен отговор и то не стана.  :lol:

Намерих го: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg270074.html#msg270074

Анабел е била права! Ето, опозиция - и резултат. Ах, отивам веднага да си вадя моити опозиционни хорари от нафталина!  ;D

Тази карта я приемам за нерадикална -луната е почти без курс - някакви си 34 минути, което може да е в границите на статистическата грешка.

« Отговор #3665 -: Май 06, 2012, 04:51:28 pm »

Всичко съм прочела, мила! Обаче не съм съгласна с начина на ръзсъждение, не такава е методиката. От това, че слънцето принципно е в заточение във Водолей нищо не следва, понеже слънцето реално е в Телец. Щяхме да обърнем внимание на факта на неговото заточение, ако действително беше във Водолей. На всички хорарни въпроси изгрява знак противоположен на десцендента, където У1 е в заточение, замисли се!

Предполагам какво си се опитала да направиш - да приложиш методиката с определяне на статуса на господаря на питащата в знака, където се намира управителя на квезита. Но вместо това, предположих, че си се объркала. Тя се прилага по следния начин в твоя случай:  Слънцето, което управлява питащата е падение в знака, в който се намира управителя на квезита - Сатурн (Везни).

Стела, имаш право. Сега разбрах какво имаш предвид - наистина съм сбъркала методиката.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #3666 -: Май 06, 2012, 05:35:13 pm »
добър ден ,мога ли да попитам"обвързан ли е мъжът С,в когото съм влюбена"
благодаря на отзовалите се.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3667 -: Май 06, 2012, 07:11:32 pm »
добър ден ,мога ли да попитам"обвързан ли е мъжът С,в когото съм влюбена"
благодаря на отзовалите се.

Не виждам да има връзка. Него го гледам по 5-ти дом, защото ти казваш, че ти е любим. Той би трябвало да е с теб (поне според картата). Или поне е заинтересуван...а бе направо си е хлътнал по теб.  А ако не е - скоро ще бъде. Неговият управител е в твоя първи дом и двамата се стремите един към друг - Венера- У1 в тригон със Сатурн, който е ретро и също клони към нея. Когато ретро Сатурна, който го управлява стане директен, тогава може да разбереш нещо за него.

Извини ме, ако съм прекалила с надеждите, които давам, но това ми говори картата. Чакам обратна връзка.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3668 -: Май 06, 2012, 09:35:35 pm »

Това е направо "мишън импосибъл". И двата сигнификатора се намират в знак на падение на другия, т.е. единият не харесва средата/условията на другия. Няма как да стане.

Твоят отговор тогава беше "не", както и моят. Не сме я приели тогава за нерадикална.

« Отговор #3669 -: Май 07, 2012, 09:24:59 am »
Здравейте, може ли да задам такъв въпрос: "Имал ли е романтична среща (по име) този уикенд"? Ето и карта:

« Отговор #3670 -: Май 07, 2012, 10:26:17 am »
 :blink:Благодаря Стела,не сме заедно още...обаче се надявам да се получи и ще дам обратна връзка,надява се скоро и положителна .Пзнавам го от доста време-и питам,понеже понякога послъгва за тези неща.Желая хубав ден на всички... :88:

« Отговор #3671 -: Май 07, 2012, 12:12:40 pm »
Здравейте, може ли да задам такъв въпрос: "Имал ли е романтична среща (по име) този уикенд"? Ето и карта:

Той е Сатурн в знака на Венера и в 10-тия си дом. Венера управлява 5-тия му дом на романтиката и е в триплецит на Сатурн, но все още не са завършили тригона си и ако правилно съм проследила, няма да успеят да го завършат засега - Венера ще се отдръпне в ретроградие митунки преди точния аспект. Сатурн е тръгнал след нея (ретрограден е), но тя има преднина и няма да успее да я догони засега. Така че предполагам, че романтичната му среща не се е състояла и засега няма да се състои - мадамата сама ще се оттегли.
Последно Меркурий, управител на 6-тия и 10-тия му дом, е имал опозиция със Сатурн и като гледам Сатурн интерсептиран в 10-тия му дом, Меркурий в 4-тия му дом и в знак на падение на Сатурн  - възможно ли е да имал бизнес среща, която не е завършила с изгодно споразумение? Друг вариант (който ми се струва по-възможен) - шефът му е дал тежко домашно за уикенда, с което той не се е справил съвсем добре или му е коствало много усилия?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3672 -: Май 07, 2012, 04:08:48 pm »
Момичета, миналата седмица си купих един пръстен с розов турмалин и сега не мога да го намеря. Изгубих го в къщи, беше ми на ръката  свалих го и на другия ден не можах вече да го намеря. Обърнах цялата къща и нищо  :(
Ще си намеря ли пръстена, къде е ??????
Ще пусна една карта
ПЛИИИИИЗ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3673 -: Май 07, 2012, 05:10:55 pm »

Това е направо "мишън импосибъл". И двата сигнификатора се намират в знак на падение на другия, т.е. единият не харесва средата/условията на другия. Няма как да стане.

Твоят отговор тогава беше "не", както и моят. Не сме я приели тогава за нерадикална.

Заложили сме на опозицията. Поначало аз тълкувам картите при луна без курс като "status quo", т.е. каквото е положението, ще продължи да бъде такова. Ако е уговорена среща, тя ще се състои, ако няма уговорка, така ще си остане. Т.е. важи това, което двете страни са се разбрали към съответния момент и няма шанс за обръщане на нещата в друга посока, както и възможности за развитие. Затова съм приела, че ти вече си взела решение да срещнеш този човек. Може би е трябвало така и да изтълкуваме нещата, че среща ще има, но тя няма да те удовлетвори. Уф, не знам! Н някои хора не ми се получава да им тълкувам картите. На пръсти се броят, но аз си ги зная кои са. Просто не става и не става. Дали те не задават въпросите в подходящия момент, дали са твърде противоречиви личности, че искат трудно постижими неща, не знам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3674 -: Май 07, 2012, 05:12:59 pm »
Момичета, миналата седмица си купих един пръстен с розов турмалин и сега не мога да го намеря. Изгубих го в къщи, беше ми на ръката  свалих го и на другия ден не можах вече да го намеря. Обърнах цялата къща и нищо  :(
Ще си намеря ли пръстена, къде е ??????
Ще пусна една карта
ПЛИИИИИЗ....

Приятелка да е идвала у вас? Излиза, че няма да го намериш - пръстена У2 - Марс е в 11-ти дом и в квадрат с Венера - ти. А не ми се вярва, след като е у вас, би трябвало да го намериш. Дай обратна връзка.

« Отговор #3675 -: Май 07, 2012, 06:26:10 pm »
Елфи, ако помня добре, преди време беше питала пак за пръстен. Онзи намери ли се?

Марс е много близо во куспидата на 12-ти дом, в мутабелен знак, Дева. В някаква кутийка, чекмедже в спалнята да си го слагала? Може би още под леглото, близо до аптечка, лекарства, алкохол, антики, предмети, на които се приписват "магически сили".
Комбинацията 12-ти дом + Дева ми изглежда като в гардероб/шкаф с дрехи или хранителни продукти, на мивката (или под мивката) в банята или тоалетната, в шкавче във фитнеса...

Следващият аспект на Луната е опозиция с твоя управител (и естествен сигнификатор на бижутата) Венера. Би трябвало да намериш пръстена, но не изглежда да е лесно (опозиция) или бързо (до аспекта има около 15 градуса). Венера е в 9-ти дом. Може би пръстенът е в кутийка, поставена на висока полица или сред книги?
« Последна редакция: Май 07, 2012, 06:41:31 pm от Mirabella »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3676 -: Май 07, 2012, 09:01:46 pm »
Да, де, картата е на MayFlower , не моя.  ;D За мен лично опозициите са наистина страшно интересни, защото аз определено имам твърде много такива хорари! За съжаление нямам досега нито един, който да е произвел нещо. Затова и така следя на другите дали дават резултат. Четох и Лилли, и Бонати, и по всички показатели на MayFlower хорарът не би следвало да даде среща изобщо. Но даде. Защото там нямаше никаква предварителна уговорка, на която да се разчита. Но ей на! Стана. Радвам се за което, защото ми дава надежда, че току виж някой от моите опозиционни хорари ще даде резултат също.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #3677 -: Май 07, 2012, 09:09:11 pm »
Да, де, картата е на MayFlower , не моя.  ;D За мен лично опозициите са наистина страшно интересни, защото аз определено имам твърде много такива хорари! За съжаление нямам досега нито един, който да е произвел нещо. Затова и така следя на другите дали дават резултат. Четох и Лилли, и Бонати, и по всички показатели на MayFlower хорарът не би следвало да даде среща изобщо. Но даде. Защото там нямаше никаква предварителна уговорка, на която да се разчита. Но ей на! Стана. Радвам се за което, защото ми дава надежда, че току виж някой от моите опозиционни хорари ще даде резултат също.  :-[

това не е правило, а по-скоро изключение. Не те съветвам да залагаш на това. Уговорка за среща не е имало, но е имало взето решение да отиде и да се срещне с човека. А този човек, извинете ме, че не разбрах, някакво собствено събитие ли е имал - концерт или какво?

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3678 -: Май 07, 2012, 10:07:53 pm »
Така е, аз съм ги приела вече за "не"-та, тъй че ако нещо излезе от тях ще е само приятна изненада. Много приятна, де.  :mellow:

« Отговор #3679 -: Май 08, 2012, 01:22:56 am »

Той е Сатурн в знака на Венера и в 10-тия си дом. Венера управлява 5-тия му дом на романтиката и е в триплецит на Сатурн, но все още не са завършили тригона си и ако правилно съм проследила, няма да успеят да го завършат засега - Венера ще се отдръпне в ретроградие митунки преди точния аспект. Сатурн е тръгнал след нея (ретрограден е), но тя има преднина и няма да успее да я догони засега. Така че предполагам, че романтичната му среща не се е състояла и засега няма да се състои - мадамата сама ще се оттегли.
Последно Меркурий, управител на 6-тия и 10-тия му дом, е имал опозиция със Сатурн и като гледам Сатурн интерсептиран в 10-тия му дом, Меркурий в 4-тия му дом и в знак на падение на Сатурн  - възможно ли е да имал бизнес среща, която не е завършила с изгодно споразумение? Друг вариант (който ми се струва по-възможен) - шефът му е дал тежко домашно за уикенда, с което той не се е справил съвсем добре или му е коствало много усилия?

Благодаря ти за анализа, Мирабела! Доколкото ми е известно, човекът наистина има голям стрес в работата.