Здравейте :blink:
Въпрос: "Наемателите ще си плащат ли редовно наема, ако бъдат настанени в наследствената къща на майка ми"?
Реших да пусна хорарен въпрос, че предишният се задигна с неплатен наем от около 2000лв 
ПП.
По кой дом в нат. карта бих могла да видя - наследствената къща на майка ми от нейната майка и наема, парите които евентуално ще се взимат? За наследство 8, за пари 2, а за точно това наследство 8 от 4 дом ли, т.е. 11-ти?
Благодаря :blink:

Мръсни измамници! Съжалявам, Романтика.
Не мисля, че за въпроса има значение начинът на придобиване на имота от вас. Не ви е основен имот, т.е. не е по 4-ти дом. Може би 3-ти от 4-ти, т.е. 6-ти. Но и не мисля, че имотът е необходим за разглеждането на хорара. Въпросът е свързан с отношенията между вас (първи дом) и евентуалните бъдещи наематели. Сега, наемателите можем да ги поставим наравно с вас, като хора, с които ще се договаряте за предоставяне на вид услуга, т.е. по 7-ми дом, но в класическата хорарна астрология ги поставят по 6-ти дом (не че са ви слуги или нещо такова). В класическата хорарна астрология по 6-ти дом са слугите.
Вие сте Луна в Овен, У6 е Юпитер в знак на екзалтация на Луната, т.е. не би трябвало да имат намерение да създават проблеми. За парите би трябвало да погледнем вторите ви домове. Ваш У2 е Слънцето, техен - Сатурн. Сатурн е екзалтиран - пари не би трябвало да им липсват, но със сходяща опозиция между Луната и Сатурн и при липса на аспекти Луна/Юпитер и Слънце/Сатурн ми изглежда, че договарянето (и часта за парите) няма да мине лесно. Парите, които искате, може да им се сторят много (Сатурн в знак на падение на Слънцето, Слънцето изгаря Юпитер).
У7 е Сатурн и ако изберем 7-мия дом за тях, сходящата опозиция на Луна със Сатурн и положението на Луната в знака на падение на Сатурн говори за трудности в договарянето, спорове. Възможно е вие да не ги харесате или те да не приемат условията ви (Сатурн е екзалтиран, мисли се за голяма работа).
Решили ли сте вече дали ще ги взимате за наематели или решението е в ръцете на хорара? Защото аз не мога да нося такава отговорност. :lol: Успех!