Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205295 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3840 -: Май 17, 2012, 03:19:27 pm »
Браво, честито!!! Радвам се, че не познах отговора. В кой град ще ходиш?
Поздравления,Либра. :blink: Голяма късметлийка си. ;D И отново да си прекараш много приятно и незабравимо.
Честито, Либра! Трябва повече да обръщам внимание на това, което съм оцветила. Явно е по-важно от последния аспект на луната. Този път се радвам, че не познах.

:57: :yahoo: :57: Мерси! :))) Ще ходя във Валенсия за 4 дни - пак до морето!  ;D Гледах си картата - Венера, Слънцето и Юпитер са в 9 дом!  :-[
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3841 -: Май 17, 2012, 03:35:29 pm »
обратна връзка -споразумяхме се,леко и без сътресения.Със съдията ще се видим отново след около два месеца-така ,че Стелла, може да има предоговаряне към по леки вноски,надяваме се до тогава длъжницата да е почнала  работа,която да позволи запор на част от възнаграждението и.Както и писахте,тя  дори не си вдигна телефона.Приеха моите условия-аз определих процента на вноските.Благодаря  момичета

« Отговор #3842 -: Май 17, 2012, 04:20:35 pm »
Бихте ли отговорили на въпроса: Ще купи ли Х къщата У? Приемете за час на задаване на въпроса, часът на постването.
Извинявам се, че не слагам карта

Аз съм за ДА. Аргументът ми е връзката между управителите на 4-ти и 10-ти дом (4-ти от 7-ми) - сходящият съвпад между Меркурий и Юпитер, което би трябвало да означава преминевана на недвижима собственост от едни ръце в други. По оста 2/8 дом на паричните трансфери и 3/9 дом на договорите ще имаме сходяща квадратура между управителите им - Венера и Марс. Така че откъм тази част е възможно да има забавяния, неразбирателство. Ако поставим X по 7-мия дом (тъй като Луната е вътре), неговият управител Юпитер е все още изгорен от Слънцето. Нещо го е притеснявало в последно време, но скоро ще си отдъхне и ще може да действа активно, напр. в посока на покупка.
Благодаря сърдечно :blink:.  :blink:Мъжът X е много нерешителен, иска едно, после друго, след което нищо не иска и така. Притесненията са относно сумата все пак, която не е безобидна. До 10 дни ще стане ясно и ще дам обратна връзка. Още веднъж благодаря :blink:

« Отговор #3843 -: Май 17, 2012, 04:46:11 pm »
Управителят му съвсем наскоро беше в най-лошата фаза на изгаряне от Слънцето, която вече отминава. Това съответства на човек, който не може да реши и действа. Може би е имало пречки пред него. Слънцето управлява 6-тия му дом. Неувереността му може да идва от проблеми на работното място. Сега може би ще се реши.

« Отговор #3844 -: Май 17, 2012, 05:51:05 pm »
Въпроса ми е "Ще взема ли изпита утре?"  :unsure:
Да дам и аз обратна връзка-скъсаха ме  :(

Каризма, много съжалавам. Всичко в картата казваше да. Поправка ще има ли? Успех на нея!
Благодаря Мирабела,това ми е първо явяване,така че ще има поправка.Ще гледам да се подготвя много сериозно дотогава  :blink:

« Отговор #3845 -: Май 17, 2012, 06:27:49 pm »
Либра, Луната, която те управлява се намира в 9-ти дом, но не се вижда с господаря на 9-ти дом - Юпитер, нито с господаря на 5-ти дом - Марс. Въпреки това е добре поставена в знака, в който се намира сигнификатора на 9-ти дом - Луната е в екзалтация в Телец, което може да означава, че са те харесали, но това все още не означава, че ще заминеш. Последният аспект на Луната е опозиция със Сатурн, което ми прилича на НЕ. Към това прибавям и квадратат с Плутон (рядко гледам транссатурновите, но този път направо ми се набива на очи)-Плутон съ-управлява 5-ти дом на конкурсите.

Обадиха ми се преди малко от http://www.orvmedia.com/ наживо в радиопредаването им!!! Те организират конкурса!
Отивам в Испания! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Аааа нямаш милост ти  ;D
Браво
Да направиш пак снимки

« Отговор #3846 -: Май 17, 2012, 06:52:16 pm »

:-X Мръсни измамници! Съжалявам, Романтика.

Не мисля, че за въпроса има значение начинът на придобиване на имота от вас. Не ви е основен имот, т.е. не е по 4-ти дом. Може би 3-ти от 4-ти, т.е. 6-ти. Но и не мисля, че имотът е необходим за разглеждането на хорара. Въпросът е свързан с отношенията между вас (първи дом) и евентуалните бъдещи наематели. Сега, наемателите можем да ги поставим наравно с вас, като хора, с които ще се договаряте за предоставяне на вид услуга, т.е. по 7-ми дом, но в класическата хорарна астрология ги поставят по 6-ти дом (не че са ви слуги или нещо такова). В класическата хорарна астрология по 6-ти дом са слугите.

Вие сте Луна в Овен, У6 е Юпитер в знак на екзалтация на Луната, т.е. не би трябвало да имат намерение да създават проблеми. За парите би трябвало да погледнем вторите ви домове. Ваш У2 е Слънцето, техен - Сатурн. Сатурн е екзалтиран - пари не би трябвало да им липсват, но със сходяща опозиция между Луната и Сатурн и при липса на аспекти Луна/Юпитер и Слънце/Сатурн ми изглежда, че договарянето (и часта за парите) няма да мине лесно. Парите, които искате, може да им се сторят много (Сатурн в знак на падение на Слънцето, Слънцето изгаря Юпитер).
У7 е Сатурн и ако изберем 7-мия дом за тях, сходящата опозиция на Луна със Сатурн и положението на Луната в знака на падение на Сатурн говори за трудности в договарянето, спорове. Възможно е вие да не ги харесате или те да не приемат условията ви (Сатурн е екзалтиран, мисли се за голяма работа).

Решили ли сте вече дали ще ги взимате за наематели или решението е в ръцете на хорара? Защото аз не мога да нося такава отговорност. :lol: Успех!

Viva Italia ;D

Много ти благодаря, за поредното тълкуване :blink: Родителите ми май са на път да се съгласят :lol:

« Отговор #3847 -: Май 17, 2012, 07:12:24 pm »
Ще получавам ли стипендия и за втория срок?
17.05.2012 11:08 Русе

То вторият срок вече свърши почти. :-\ Прикачвам картата по въпроса ти. Ти си Слънце, стипендията е У8 Юпитер. Слънце и Юпитер са в разходящ съвпад, което можа да потвърждава, че досега си получавал стипендия или ако вече има класиране на одобрените - че сред тях. Луната е в знака на екзалтация на твоя управител - добър знак за кверента. Следващият й аспект е секстил с Венера, която е мунданен управител и на парите (наред с любовта). Но последният аспект на Луната е опозиция със Сатурн. Мисля, че би трябвало да получиш стипендия, но с тази опозиция... :-\ дали сумата ще бъде по-малка от очакваната?
Да, към свършване е втория срок, аз съм 11ти клас и ако завърша с 5.50 и нагоре ще получавам от септември стипендия. Да, сега получавам за успех от първия срок, тогава пак питах тук и казахте ДА (мисля, че Стела каза тогава). За сумата едва ли ще бъде по-различна

« Отговор #3848 -: Май 17, 2012, 07:19:31 pm »
Управителят му съвсем наскоро беше в най-лошата фаза на изгаряне от Слънцето, която вече отминава. Това съответства на човек, който не може да реши и действа. Може би е имало пречки пред него. Слънцето управлява 6-тия му дом. Неувереността му може да идва от проблеми на работното място. Сега може би ще се реши.
Благодаря Mirabella! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3849 -: Май 17, 2012, 07:50:38 pm »
Бихте ли отговорили на въпроса: Ще купи ли Х къщата У? Приемете за час на задаване на въпроса, часът на постването.

Аз съм за ДА. Аргументът ми е връзката между управителите на 4-ти и 10-ти дом (4-ти от 7-ми) - сходящият съвпад между Меркурий и Юпитер, което би трябвало да означава преминевана на недвижима собственост от едни ръце в други. По оста 2/8 дом на паричните трансфери и 3/9 дом на договорите ще имаме сходяща квадратура между управителите им - Венера и Марс. Така че откъм тази част е възможно да има забавяния, неразбирателство. Ако поставим X по 7-мия дом (тъй като Луната е вътре), неговият управител Юпитер е все още изгорен от Слънцето. Нещо го е притеснявало в последно време, но скоро ще си отдъхне и ще може да действа активно, напр. в посока на покупка.

Мирабела ти как разбра за кой град да построиш картата?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3850 -: Май 17, 2012, 07:53:18 pm »
Въпроса ми е "Ще взема ли изпита утре?"  :unsure:
Да дам и аз обратна връзка-скъсаха ме  :(

Каризма, много съжалавам. Всичко в картата казваше да. Поправка ще има ли? Успех на нея!
Благодаря Мирабела,това ми е първо явяване,така че ще има поправка.Ще гледам да се подготвя много сериозно дотогава  :blink:

Абе, хора, какво става? ? ?
Вече взех да вярвам, че взаимната рецепция на ретроградна Венера с Меркурий в Телец да действа така, все едно Меркурий е ретрограден.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3851 -: Май 17, 2012, 08:00:20 pm »
Стела, след като ти я попита за града, тя е написала Шумен. Ей сега ще намеря цитата.

Да, и аз не мога да разбера какво сбърках в хорара на Каризма.

Часовникът на форума не винаги е точен, а и не можем да гадаем къде се намира питащата в момента на задаването на въпроса.  Сори, не е само липсата на карта. ;D
Съжалявам, не съобразих за мястото. Въпросът е зададен в Шумен. А за времето е точно, защото пишейки съвпадаше с моя. Ще се радвам Stella, ако погледнеш въпроса ми :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3852 -: Май 17, 2012, 09:56:50 pm »
Стела, след като ти я попита за града, тя е написала Шумен. Ей сега ще намеря цитата.

Извинявам се, че не съм го видяла.  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #3853 -: Май 17, 2012, 10:03:48 pm »

Присъединявам се към мнението на Мирабела. Ще има трудности при финансовото споразумение. Може да не постигнат разбирателство по отношение на парите. Ще диктува условията този, чиито 2-ри дом се управлява от Венера. Като се има предвд, че в момента тя е ретроградна, може да има промяна в условията, щом Венера тръгне директно.

« Отговор #3854 -: Май 17, 2012, 10:30:11 pm »

Присъединявам се към мнението на Мирабела. Ще има трудности при финансовото споразумение. Може да не постигнат разбирателство по отношение на парите. Ще диктува условията този, чиито 2-ри дом се управлява от Венера. Като се има предвд, че в момента тя е ретроградна, може да има промяна в условията, щом Венера тръгне директно.
Stella, от кога Венера тръгва директно?

*

Papy

• 4343
« Отговор #3855 -: Май 17, 2012, 10:31:39 pm »
Венера влиза на 04.04. в Близнаци /демек в к**ваци/, става ретроградна на 16.05. и така я кара чак до 28 юни.

« Отговор #3856 -: Май 17, 2012, 10:44:21 pm »
Венера влиза на 04.04. в Близнаци /демек в к**ваци/, става ретроградна на 16.05. и така я кара чак до 28 юни.
:-X  :-X :-X Чакането трудно ми се отдава

*

Stella

• 7765
« Отговор #3857 -: Май 18, 2012, 06:46:34 am »

Но ще бъде в ретроградна сянка до края на юли, т.е. ще се връща през същите градуси, през които се е движила ретроградно - тогава се изясняват и се променят много неща.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3858 -: Май 19, 2012, 09:02:00 am »
Добро утро  :blink: Не знам дали е параноя или истина... имам един въпрос - Крие ли се от мен в скайпа? Благодаря и слънчев ден
« Последна редакция: Май 19, 2012, 09:38:31 am от dess7 »

« Отговор #3859 -: Май 19, 2012, 09:19:44 am »

Но ще бъде в ретроградна сянка до края на юли, т.е. ще се връща през същите градуси, през които се е движила ретроградно - тогава се изясняват и се променят много неща.
Благодаря Stella! :blink: