Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205308 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4000 -: Май 30, 2012, 10:25:09 pm »
Момичета, едно усещане не ми дава мира от няколко дни. Ходя на спорт и инструкторът нещо се държи малко странно - следи ми настроенията, цитира ме и т.н. Приятен млад мъж е, не е някой досадник, но все пак започнах да се чувствам малко напрегната около него. Може просто да е внимателен, защото разбра за някои мои трудности, с които трябва да се справя, знам ли го. Затова реших да проверя: "Има ли романтичен интерес към мен (по име)?"

Може да има сексуално привличане - неговият управител е в твоя 8 дом. Иначе сигнификаторите ви са в квадратура, което индикира напрежението между вас.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4001 -: Май 30, 2012, 10:49:50 pm »
Въпросът ми към вас е: Как ще взема изпит Х и изпит У?  Изпитите Х и У са последните 2 до семестриалното ми завършване.

Не се задава така въпрос. Трябва да може да се отговори с ДА или НЕ.
По нов начин да формулирам въпроса с нова карта ли?

Ами, задай нов въпрос с нова карта САМО за единия изпит, пък като мине той, тогава питай за следващия.
Ще взема ли изпита по Х? :blink:

Мисля, че преподавателят има добро мнение за теб - екзалтирана Луна в тригон с Марс- У1, който е със силни акцидентални достойнства. Мисля, че ще го вземеш.
А подкрепа може ли да има според картата?

Каква подкрепа, ти на какво разчиташ? Залягай над темите и не разчитай на чудеса!
Е това се опитвам да правя :(
И още нещо: Стела ти си уникална!!!! :blink:
Днес взех изпита!!! Имам 6 :blink:
Наистина преподавателят има добро мнение за мен, колкото и нескромно да звучи
:rolleyes:

Много ти благодаря! Помагам с каквото мога. :) Радвам се за твоя успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4002 -: Май 30, 2012, 11:28:08 pm »
Стела, имам въпрос относно разговора, който проведохме.
Ще напусне ли служителката ми ...(назована по име) след днешния разговор?

Без много да се задълбочавам, погледнах, че малко си е променила мнението за тебе-този път твоя управител (Юпитер) е в падение в знака на нейния управител - Венера (Близнаци). Обаче тя е със силни акцидентални достойнства - добре поставена в ъглов дом. Управлява се още от Меркурий на трон и от Слънце в Близнаци (всички планети в 6-ти дом). Това означава, че или има дете, което зависи от нея, или има други хора, от които зависи нейното положение. За да отговорим  положително на въпроса ни трябва положителен аспект. Слънце, Венера и Меркурий (които я характеризират нея) образуват само негативни аспекти, в това число с Луната. Изключение прави сходящия тригон със Сатурн, който обаче няма отношение към въпроса и не се взема предвид.

« Отговор #4003 -: Май 30, 2012, 11:29:33 pm »
Момичета, едно усещане не ми дава мира от няколко дни. Ходя на спорт и инструкторът нещо се държи малко странно - следи ми настроенията, цитира ме и т.н. Приятен млад мъж е, не е някой досадник, но все пак започнах да се чувствам малко напрегната около него. Може просто да е внимателен, защото разбра за някои мои трудности, с които трябва да се справя, знам ли го. Затова реших да проверя: "Има ли романтичен интерес към мен (по име)?"

Може да има сексуално привличане - неговият управител е в твоя 8 дом. Иначе сигнификаторите ви са в квадратура, което индикира напрежението между вас.

Благодаря, Стела! Ох, дано не си развалим отношенията, тренировките ми се отразяват добре.  :unsure:

« Отговор #4004 -: Май 31, 2012, 07:22:11 am »

Без много да се задълбочавам, погледнах, че малко си е променила мнението за тебе-този път твоя управител (Юпитер) е в падение в знака на нейния управител - Венера (Близнаци). Обаче тя е със силни акцидентални достойнства - добре поставена в ъглов дом. Управлява се още от Меркурий на трон и от Слънце в Близнаци (всички планети в 6-ти дом). Това означава, че или има дете, което зависи от нея, или има други хора, от които зависи нейното положение. За да отговорим  положително на въпроса ни трябва положителен аспект. Слънце, Венера и Меркурий (които я характеризират нея) образуват само негативни аспекти, в това число с Луната. Изключение прави сходящия тригон със Сатурн, който обаче няма отношение към въпроса и не се взема предвид.
Стела, когато един знак е в падение на друг какво още означава това? Променила мнението в каква посока? Да, имат кредит който изплащат, а и иска да забременява, като при тази конфигурация напускането не е най-добрия и вариант. Щом има само негативни аспекти, значи отг е Не на въпроса, така ли е?

« Отговор #4005 -: Май 31, 2012, 08:49:44 am »
Здравейте, ако може малко помощ по въпроса "Най-добрият вариант за мен ли е да замина за Кипър да работя няколко месеца?"

*

Stella

• 7765
« Отговор #4006 -: Май 31, 2012, 09:11:39 am »

Стела, когато един знак е в падение на друг какво още означава това? Променила мнението в каква посока? Да, имат кредит който изплащат, а и иска да забременява, като при тази конфигурация напускането не е най-добрия и вариант. Щом има само негативни аспекти, значи отг е Не на въпроса, така ли е?

На първия ти въпрос - препоръчвам ти да прочетеш Фроули. Нямам време да преподавам. Не може езин знак да е в падение на друг, а планетите са в падение в някои знаци. Негативните аспекти дават отговор - НЕ. Хорарът важи от 1 до 3 месеца, освен ако няма други промени в обстоятелствата през това време.

Виж, астрологията не може да ти помогне да си контролираш живота изцяло.
« Последна редакция: Май 31, 2012, 09:42:18 am от Stella »

« Отговор #4007 -: Май 31, 2012, 10:19:42 am »
Здравейте, ако може малко помощ по въпроса "Най-добрият вариант за мен ли е да замина за Кипър да работя няколко месеца?"
По тази карта ми изглежда, че хич не ти се заминава - твой управител Слънце в знака на заточение на У9 Юпитер (чужбина). Слънце и Луна нямат сходящ аспект с Юпитер. Освен това Слънцето се намира в интесептиран знак - трудно му е да действа самостоятелно.
Слънцето ще завърши квадратура с Марс (У10 - евентуалната работа), Луната е в знака на заточение на Марс. Имаш ли гарантирана работа там? Защото с тази сходяща квадратура Слънце/Марс ми изглежда, че трудно ще намериш работа или ако намериш, няма да ти е по сърце.
Градусът на АС спада към ранните, което е възможност въпросът да се развие, може би в по-благоприятна посока, тъй като Луната ще завърши тригони. Успех!!!

« Отговор #4008 -: Май 31, 2012, 10:56:44 am »
Здравейте,моля ,когато е удобно да погледнете един хорар
"ще има ли развитие на отношенията с мъжът, в когото съм влюбена"
благодаря ви ,желая ви сънчев и усмихнат ден

« Отговор #4009 -: Май 31, 2012, 11:39:42 am »

На първия ти въпрос - препоръчвам ти да прочетеш Фроули. Нямам време да преподавам. Не може езин знак да е в падение на друг, а планетите са в падение в някои знаци. Негативните аспекти дават отговор - НЕ. Хорарът важи от 1 до 3 месеца, освен ако няма други промени в обстоятелствата през това време.

Виж, астрологията не може да ти помогне да си контролираш живота изцяло.
Благодаря Стела. Проявявам интерес към хорарната астрология, чета въпросите зададени към вас и отговорите, които давате. Това е основното. Въпроси задавам поради същата причина

« Отговор #4010 -: Май 31, 2012, 02:22:57 pm »
Благодаря ти Мирабела:)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4011 -: Май 31, 2012, 04:26:32 pm »
Тази карта ми се струва много странна. Въпросът е :Да отида ли в това предаване (телевизионно)? Тоест, да приема ли поканата, за мен добре ли ще е  или не? Първо не ми е ясно защо е толкова късен Асц при положение, че аз изобщо не съм взела още решение, колебая се. Второ, защо Венера е в 8ми дом... Не е сексуално предаване, не е финансово... Но, според вас, има ли индикации, че е добре да ида? Пък и Луна в 12ти... Много се обърках тук, не знам и телевизията по кой дом да я гледам?

« Отговор #4012 -: Май 31, 2012, 05:17:21 pm »
Ronia, тази карта направо ще ти я обявят за нерадикална - късен градус на АС и на изгорения път.
Късният градус на АС може да показва, че не можеш пряко да влияеш върху развитията на събитията. В смисъл, ако търсиш промяна на нещо в последния момент. Предаването ще се състои ли? Сигурни ли сме в това? Само давам за пример. Не е и някакво окултно предаване? Питам заради Луна в 12-ти и Венера в 8-ми. Или нещо, свързано с полиция, разследвания, природни катаклизми? Политика? То всичко е политика. ;D
Венера е ретроградна и под лъчите на Слънцето. Ретроградността и действието на Слънцето потвърждават колебанията ти. Луната е в знак на Венера и в сходящ тригон с нея. Мисля, че добре ще мине гостуването, но може да не ти дадат много думата или да не си уверена какво да говориш (отговоряш на въпросите).

« Отговор #4013 -: Май 31, 2012, 05:18:53 pm »
Здравейте,моля ,когато е удобно да погледнете един хорар
"ще има ли развитие на отношенията с мъжът, в когото съм влюбена"
благодаря ви ,желая ви сънчев и усмихнат ден

Сиси, би трябвало да има положително развитие - Луна апликира към Сатурн (него), Слънцето (ти) апликира с тригон към Сатурн. Сатурн е екзалтиран и ретрограден. Слънцето е в ъглов дом. Изглежда ми, че ти си движещата сила в момента, той изчаква твоите действия.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4014 -: Май 31, 2012, 05:26:18 pm »
Леле, аз явно съм построила егати картата!  ;D Да, ще се състои предаването. Аз не съм много по медийните изяви, обичам да съм зад кулисите, затова не съм много фен на идеята. Но обичам каузата, за която се борят в това предаване (има доза политика, да!). А за думата - ми то аз ще съм титулярният гост... Освен ако водещият не ми вземе съвсем думата.  :P Да ходя ли?  :-\ Явно ще ходя... Уж ги минах вече веднъж отговорите, пак ще ги мина, то аз съм свикнала други да подготвям, но сега мен си.  :-[

« Отговор #4015 -: Май 31, 2012, 05:29:42 pm »
Щом ще си титуляр, изобщо може ли да минат без теб? ;D Ти решаваш, аз нямам право да се меся. Картата изглежда ОК.
Луната в 12-ти, а 12-тият дом се свърза с благотворителност. Трябваше да се сетя. Успешно представяне!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4016 -: Май 31, 2012, 05:33:54 pm »
Да ти кажа, не е благотворителност. Една интрига е създадена и аз мога да кажа неща, които да я извадят наяве... Сега като се замисля, явно това е 12ти дом, благодаря ти, че ми напомни за тайните! А мога да пратя и някой друг, даже знам кого... Те искат аз да ходя, но ако кажа "йок, не", нямат избор... И аз много се колебая между нежеланието да се изтипосам и каузата, която ми е много близка и знам, че мога да ги изправя до стената тез мошеници от другата страна. Но много ти благодаря, че погледна тази нерадикална карта и за пожеланието! Ще помисля още един ден, имам време до утре вечер.  :-[

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4017 -: Май 31, 2012, 06:52:00 pm »
Здравейте  :blink:
Ще се явявам след няколко дни на едно интервю за работа и въпросът ми е следния

Ще започна ли работа в ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #4018 -: Май 31, 2012, 08:19:33 pm »
Тази карта ми се струва много странна. Въпросът е :Да отида ли в това предаване (телевизионно)? Тоест, да приема ли поканата, за мен добре ли ще е  или не? Първо не ми е ясно защо е толкова късен Асц при положение, че аз изобщо не съм взела още решение, колебая се. Второ, защо Венера е в 8ми дом... Не е сексуално предаване, не е финансово... Но, според вас, има ли индикации, че е добре да ида? Пък и Луна в 12ти... Много се обърках тук, не знам и телевизията по кой дом да я гледам?

Бих казала, че картата е нерадикална, поради това, че асцендентът е на изгорения път на Слънцето. Не зная защо Венера е в 8-ми дом, може да имаш други притеснения, които са по-силни в момента, в който си задала въпроса, както и луната в 12-ти не се връзва с публични изяви. Медиите са по 3-ти дом (средства за комуникация и за разпространение на информация, аз ги слагам в дома на Меркурий). Трети дом се управлява от Сатурн, а луната клони към съвпад с него. Това показва, че имаш напълно реална възможност. Колебанието ти идва от ретроградната Венера в 8-ми дом. Венера е на трон в знака на Сатурн, което показва, че тази медийна изява ще бъде добре за теб.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4019 -: Май 31, 2012, 08:51:23 pm »
Много ти благодаря и на теб, Стела! Май Венера в 8ми и Луна в 12ти , защото аз съм си потайна, оттам са ми притесненията, не обичам да съм на показ. Не знам и аз, никак не ми е комфортна такава позиция, но щом ще е добре, ще ходя. Пък после ще кажа какво се е получило.  :blink: