Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206555 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4060 -: Юни 04, 2012, 07:28:18 pm »
Ще взема ли изпита Х на 10 юни?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4061 -: Юни 04, 2012, 07:36:00 pm »

Не си добре поставена в знака на Слънцето, което управлява 9-ти дом и силно (ъглово). А твоят сигнификатор Юпитер нито има връзка със Слънце, нито е в добра акцидентална позиция (падащ дом). Луната, която управлява теб и въпроса (като част от първи дом излиза от опозиция със Слънце - 9-ти дом. Струва ми се, че е трябвало от по-рано да се постараеш. Моят отговор клони към НЕ. Надявам се да греша.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4062 -: Юни 04, 2012, 08:35:29 pm »

Не си добре поставена в знака на Слънцето, което управлява 9-ти дом и силно (ъглово). А твоят сигнификатор Юпитер нито има връзка със Слънце, нито е в добра акцидентална позиция (падащ дом). Луната, която управлява теб и въпроса (като част от първи дом излиза от опозиция със Слънце - 9-ти дом. Струва ми се, че е трябвало от по-рано да се постараеш. Моят отговор клони към НЕ. Надявам се да греша.
А Сатурн, който прави тригон с Венера и Слънце, има ли отношение към въпроса?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4063 -: Юни 04, 2012, 08:53:18 pm »
Това да не е момчето, на когото се дърпаше? как да не ти се сърди, цяла нощ му се въргаляш в леглото, а се правиш на девица. Луната е без курс. ;D

Направихме ... нещо, но не ми хареса, явно имам някакъв проблем и просто не може да ми бъде хубаво. :( Почвам да се чудя дали не съм лесбийка.

Ами, ти изпитваш влечение към мъже, доколкото ми е известно!  ;D
По хорара бях сигурна, че няма да се получи. Може да имаш проблем с доверието.
Отпусни се и се наслаждавай на мига. На големи изпитания ги подлагаш тези момчета с този съвпад на Венера с Плутон. Имай на предвид, че този съвпад в определен период от живота може да те доведе до пълно въздържание, заради големите претенции към партньора.

Проблемът с доверието е налице, а пълното въздържане бе до момента, надявах се нещата да се променят, и да открехна вратата към Огледалната зала на похотта и удоволствието  :-[ , ама... Една приятелка ме посъветва да ида на гинеколог, защото не било нормално всеки път да ме боли, но се притеснявам.  :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4064 -: Юни 04, 2012, 09:39:34 pm »

А Сатурн, който прави тригон с Венера и Слънце, има ли отношение към въпроса?

Не -нито управлява някой от въпросните домове, нито е част от тези домове (1-дом - питащата и 9-ти дом на висшето образование и изпитващия). Ако беше Луната на мястото на Сатурн и при подходящи градуси, можеше да кажем, че има пренасяне на светлина, което някакъв позитивен знак, отчитайки, че аспекта е тригон.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4065 -: Юни 04, 2012, 09:41:50 pm »
Здравейте,
ще съм благодарна а погледнете една карта-отпреди няколко дни е
"ще получа ли поздравления от човекът към когото имам чувства "...Скоро имам повод,важен за мен повече от РД-то,досега в каквито  отношения и да сме били,не е пропускал тази дата,дори когато се познавахме като приятели,но сега сме много скарани и не си говорим от дълго време...ще съм много благодарна,защото за мен това е наистина важно.Ранният АЦ май подсказва,че е още рано да се каже...

Да, освен, че е ранен градуса на асцендента, той лежи на изгорения път на Слънцето (от 15 Везни до 15 Скорпи). В този случай и аз се въздържам.

« Отговор #4066 -: Юни 05, 2012, 09:15:06 am »
Здравейте,
ще съм благодарна а погледнете една карта-отпреди няколко дни е
"ще получа ли поздравления от човекът към когото имам чувства "...Скоро имам повод,важен за мен повече от РД-то,досега в каквито  отношения и да сме били,не е пропускал тази дата,дори когато се познавахме като приятели,но сега сме много скарани и не си говорим от дълго време...ще съм много благодарна,защото за мен това е наистина важно.Ранният АЦ май подсказва,че е още рано да се каже...

Според мен ти не очакваш просто поздравления. Ти очакваш този повод да ви сдобри, но сама знаеш, че не можеш да очакваш повече от него в момента (Марс в знак на падение на Венера), въпреки че това не ти пречи да си все още влюбена в него (Луна в знак на Венера). Мисля, че ще получиш поздравления, но това няма да промени факта, че не сте заедно. Базирам първата част на отговора си на предстоящия тригон на Луна с негов У3 Меркурий, а втората - на сходящата квадратура между У1 Марс и У7 Венера.

« Отговор #4067 -: Юни 05, 2012, 09:43:40 am »
благдаря Ви Стела и Мирабела...
Всъщтност Мирабела,не очаквам да продължим връзка точно сега,нямам сили да предприема каквото и да е-може би по-нататък....

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4068 -: Юни 05, 2012, 02:51:06 pm »
Ще започна ли работа каквато си търся/искам?
Кандидатствах на няколко места и имам нещо като 'уговорка' за едното място... но никак не съм сигурна за условията - дали ще ме устрои и какви са ми шансовете.

Гледам я по 10ти дом евентуалната работа, това че въпроса и 10ти дом се управляват от Луна е добре, нали? Ако не бъркам работата ми е в 'триплицитет' Обаче пък няма връзка между мен и Луната... и съм "заслепена" от Слънце..
Сезона започва на 15ти, така че скоро ще разбера...

« Отговор #4069 -: Юни 05, 2012, 03:36:10 pm »
Негативните аспекти и позиции в картата:
- АС на "изгорения път";
- Луна в заточение, много ранен градус, обстоятелствата може съвсем наскоро да са се променили;
- изгорен управител на 1-ви дом.
Горните три често описват потиснатото състояние на кверента и невъзможността му да действа активно и успешно. Обстоятелствата не изглежда да фаворизират кверента. Към това добавяме и ретрограден Сатурн в 1-вия дом, който често символизира забавяне, спънки.
Липсва аспект между Венера (У1) и Луна (У10). В чужбина ли търсиш работа? Извинявай, че питам. Заради Венера в 9-тия дом е. Може и да означава в сферата на туризма или образованието, но за второто лятото не е подходящ сезон, а за първото не е ли късно вече за набиране? Ако е в чужбина, липсва сходящ аспект между Венера и У9 Меркурий - не изглежда да заминеш.

Никога не гледам работата по 6-ти дом, винаги по 10-ти. Но тъй като става дума за сезонна работа, съм склонна да погледна 6-тия дом, който се управлява от Юпитер в знак на Венера. Отново липсва аспект между У1 и сигнификатора на работата, но Луната в 3-ти ще завърши тригон с Юпитер. По-скоро ми изглежда като негативен отговор заради горните неща, но това последното се надявам да наклони везните в полза на намиране на сезонна работа. Успех!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4070 -: Юни 05, 2012, 04:11:26 pm »
Не е в чужбина, по-скоро в сферата на туризма - до толкова до колкото е сезонна работа и се работи предимно с туристи :)
Отново ти благодаря за включването :blink:

« Отговор #4071 -: Юни 05, 2012, 09:40:50 pm »
Здравейте, интересуваме един въпрос свързан с човека, в който съм влюбена. Може и да прозвучи глуповато, но... - Препрочита ли (чете ли отново) e-mail-ите ми?

« Отговор #4072 -: Юни 05, 2012, 10:09:02 pm »
Въпросът е: Ще имам ли сериозна връзка?
Досега съм си била самодостатъчна и затова връзките ми са били приятно прекарване на времето, нови емоции, адреналин, но нищо повече. Сега изведнъж нещо ми стана и започнах да имам нужди, които нито разбирам, нито ми се струват логични. Въпреки че не съм сама започнах да мисля за нещо по-пълноценно.
Качвам и картата
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4073 -: Юни 05, 2012, 10:20:57 pm »
Здравейте, интересуваме един въпрос свързан с човека, в който съм влюбена. Може и да прозвучи глуповато, но... - Препрочита ли (чете ли отново) e-mail-ите ми?

Не, че звучи глупаво, но аз мисля, че бях отговорила на един такъв въпрос. А той пише ли ти?
Той се управлява от Юпитер, понеже казваш, че си влюбена в него. Ти-Слънце се намираш в знака на неговото падение - не си добре поставена и няма връзка между вашите сигнификатори.

Управителят на неговия трети дом - Сатурн е в твоя 3 дом. Може и да ги чете.
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 10:25:15 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #4074 -: Юни 05, 2012, 10:28:40 pm »
Въпросът е: Ще имам ли сериозна връзка?
Досега съм си била самодостатъчна и затова връзките ми са били приятно прекарване на времето, нови емоции, адреналин, но нищо повече. Сега изведнъж нещо ми стана и започнах да имам нужди, които нито разбирам, нито ми се струват логични. Въпреки че не съм сама започнах да мисля за нещо по-пълноценно.
Качвам и картата

Ти се управляваш от Сатурн, който е силен, той се управлява от Луна, която е в заточение и клони към квадрат със Сатурн, което ме навежда на отговор НЕ. Това е като за "сериозна" връзка, отнесена към 7 дом.

« Отговор #4075 -: Юни 05, 2012, 10:53:18 pm »
Благодаря, Стела. Може би не е дошъл момента.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4076 -: Юни 06, 2012, 08:37:37 am »

Не, че звучи глупаво, но аз мисля, че бях отговорила на един такъв въпрос. А той пише ли ти?
Той се управлява от Юпитер, понеже казваш, че си влюбена в него. Ти-Слънце се намираш в знака на неговото падение - не си добре поставена и няма връзка между вашите сигнификатори.

Управителят на неговия трети дом - Сатурн е в твоя 3 дом. Може и да ги чете.

Благодаря ти, Стела. Преди време бях задавала въпрос дали ми пази писмата. По принцип той никога не отговаря на e-mail, а намираше друг начин да се свърже с мен. За съжаление от два месеца нямам никакви контакти с него. Успешен ден!

« Отговор #4077 -: Юни 06, 2012, 10:43:30 am »
Момичета, искам да попитам, ако се зададе въпрос за развитие на отношения между двама души какво се гледа, аспектът между 1 и 7 дом или между петите и осмите домове на лицата?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4078 -: Юни 06, 2012, 03:27:10 pm »
здравейте момичета...имам въпрос относно любим мъж.
"разговорът ни ли го държи така дистанциран от мен"
Преди време си спретнахме неприятен разговор,честно казано ,интуицията ми ме съветваше да не говоря с човека,но послушах съвет ,нещо ми подсказва,че на господина му е гузно да ме потърси,защото смята че съм уязвена,след казаното,а и май е доста обиден-аз не спестих хапливи забележки....Благодарна съм ви прадварително за изказаните по картата мнения

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4079 -: Юни 06, 2012, 05:07:33 pm »
Здравейте  :blink:
Ще се явявам след няколко дни на едно интервю за работа и въпросът ми е следния

Ще започна ли работа в ...
Ще помогне ли  някой с тази карта :(

Мисля, че шефът ще те хареса - луна У10 е в твоя 1-ви дом, но ти се управляваш от ретроградна Венера и може нещо да не ти хареса в последствие.
Стела,благодаря за отговора ,беше права.Шефът наистина много ме хареса и искаше да започна веднага,но аз  поисках малко време   и днес му отказах.Не постъпих много коректно и направо не зная какво точно търся  :-[