Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206749 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4100 -: Юни 08, 2012, 06:52:32 am »
Нямам връзка,но имам някого в предвид.Все пак ти благодаря Stella :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4101 -: Юни 08, 2012, 09:24:53 am »
Иска ли Константин да имаме сериозна връзка?  :rolleyes:

По тази карта изглежда, че иска- У7 тригон У1, Луна тригон Слънце. Отговорът е ДА.
И макар да изгрява кардинална ос, неговият сигнификатор е във фиксиран знак, което дава надеждност и стабилност.
« Последна редакция: Юни 08, 2012, 09:29:15 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4102 -: Юни 08, 2012, 09:46:17 am »
ЗДравейте,моля ако имате възможност,да погледнете хорарната карта върху въпроса
"Да очаквам ли развитие в отношенията си с любимия мъж?"
много благодаря предварително

« Отговор #4103 -: Юни 08, 2012, 10:07:53 am »
Заповядай :)
П.С“ картата по въпроса на Каризма за апартамента

В картата липсват сходящи аспекти между управителите на осите 1/7 дом и 4/10 за придобиване на ново имущество. Луната съвсем наскоро е сменила знака, а и градусът на АС е подминал съвсем малко т.нар. "ранни градуси". Ситуацията може да се развие, все още въпросът е в самото си начало. Засега не виждам положителен отговор.

« Отговор #4104 -: Юни 08, 2012, 10:11:05 am »
Мелинда, мисля, че "да". Слънце (У1) и Сатурн (У7) ще завършат тригон, Луната също ще пренесе светлина помежду им с тригони.
Слънцето е в триплецит на Сатурн, Луната е в знак на Сатурн, на върха на неговия 1-ви дом.
Сатурн е ретрограден, в знак на падение на Слънцето.
Ти ли изчакваш него за развитието или той - теб? На мен ми изглежда по-скоро второто.

« Отговор #4105 -: Юни 08, 2012, 10:13:34 am »
Изи, тъй като липсва аспект между У1 и У9, както и между Луна и У9, а Луната ще завърши квадратура с У1, предлагам на приятелката ти добре да се подготви за изпита.
У9 Меркурий е в знак на Луната и екзалтира Юпитер, затова мисля, че изпитващите я преподаватели ще бъдат добре настроени към нея.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #4106 -: Юни 08, 2012, 11:16:16 am »
Хора поставам един хорар. Какво мислите?

Въпросът е "Как ще се развият отношенията ни с .... до края на годината"?

Предварително мерси на тези, които се включат

« Отговор #4107 -: Юни 08, 2012, 01:38:23 pm »
Благодаря Мирабела,двамата се изчакваме,но понеже е много неуверен като характер ,допускам ,че той чака да се предам първа ;D.Може ли да попитам -показва ли картата наличие на някакви чувства или симпатии от негова страна.Сънчев ден на всички

« Отговор #4108 -: Юни 08, 2012, 02:15:19 pm »

Тъй като липсва сходящ аспект между управителите ви, не изглежда настоящата ситуация помежду ви да се промени значително. Ти си разочарована от него, но въпреки това продължаваш да се надяваш - Марс (ти) в знака на падение на Венера (той) и неин триплецит. Венера проявява минимален интерес към Марс, намирайки се в негов фас.
Венера е все още изгорена от Слънцето и като добавим към това ретроградието й, допускам, че твоят човек има някакви проблеми, възможно е да са в дома и/или семейството си, тъй като Слънцето е негов У4. Венера е във 2-рия му дом - финансови проблеми у дома, като дългове, ипотеки и т.н.

« Отговор #4109 -: Юни 08, 2012, 02:16:37 pm »
Благодаря Мирабела,двамата се изчакваме,но понеже е много неуверен като характер ,допускам ,че той чака да се предам първа ;D.Може ли да попитам -показва ли картата наличие на някакви чувства или симпатии от негова страна.Сънчев ден на всички
Ако смяташ, че е възможно да ти се сърди за нещо, да е разочарован, защото не е получил нещо, което е очаквал, това може и да е вярно - Сатурн (той) е в знака на падение на Слънцето (ти).

« Отговор #4110 -: Юни 08, 2012, 02:24:35 pm »
  Ще ме потърси ли отново Х.? Благодаря предварително ако някой даде мнение по хорара!

Мисля, че ще имате комуникация, но не го виждам като активната страна. Възможно е обстоятелствата да подпомогнат контакта ви. Първо управителят му Юпитер е в критичен градус, предстои му смяна на знака и няма връзка (аспект) с твоя управител Меркурий. Юпитер в 9-тия ти дом може да означава, че в момента се намира далеч от теб, чисто географски погледнато. Управителят на 3-тия му дом е ретрограден и изгорен от Слънцето - не може да действа или не му се действа. Но Луната (вторият ти управител) в 5-тия ти дом ще завърши тригон с Венера в 3-тия му дом, което би могло да се тълкува като приятна комуникация помежду ви. До точния аспект остават малко повече от 2 градуса, Луната е във фиксиран знак и следващ дом - по-скоро след 2 месеца.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #4111 -: Юни 08, 2012, 03:25:00 pm »

Тъй като липсва сходящ аспект между управителите ви, не изглежда настоящата ситуация помежду ви да се промени значително. Ти си разочарована от него, но въпреки това продължаваш да се надяваш - Марс (ти) в знака на падение на Венера (той) и неин триплецит. Венера проявява минимален интерес към Марс, намирайки се в негов фас.
Венера е все още изгорена от Слънцето и като добавим към това ретроградието й, допускам, че твоят човек има някакви проблеми, възможно е да са в дома и/или семейството си, тъй като Слънцето е негов У4. Венера е във 2-рия му дом - финансови проблеми у дома, като дългове, ипотеки и т.н.

Mirabella,

Благодаря ти! Той действително има подобни финансови проблеми, за другото не мога да кажа, но ще те държа в течение....

*

Stella

• 7765
« Отговор #4112 -: Юни 08, 2012, 06:37:24 pm »
Здравейте момичета,може ли един въпрос
"ще се засечем ли с любимия мъж този уикенд?
хич не е желателно да се засичаме,пътувам с приятел,който ми е само приятел,но ако се видим с любимия....това само ще го разсърди повече,той и без друго страда от мания,че с приятеля имам връзка,и не успях да го убедя в противното.Докато бяхме заедно ми изяде душата за момчето... :-X
ако имате възможност,погледнете картата моля,обратна връзка ще дам в понеделник

Вие двамата като физическо присъствие няма д се засечете, понеже няма връзка между твоя и неговия сигнификатор. Обаче Луната откъм твоя 3-ти дом ще направи тригон с господаря на неговия трети дом - Слънце и ще пренесе светлина към твоя управител на 3-ти дом, така че внимавай!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4113 -: Юни 08, 2012, 06:42:56 pm »
Моя приятелка директно задава въпрос: Ще си взема ли изпита в събота?

Твоята приятелка май не е добре подготвена - Луната - У9 клони към квадрат с нейния сигнификатор - Юпитер, което ми се струва, че ще даде отговор НЕ. Нейния управител не е добре поставен в знака на съ-управителя на 9-ти дом (имам предвид Слънцето в Близнаци, заради интерсептирания Лъв). Нека даде обратна връзка. Преди всичко и желая успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #4114 -: Юни 08, 2012, 06:45:44 pm »
ЗДравейте,моля ако имате възможност,да погледнете хорарната карта върху въпроса
"Да очаквам ли развитие в отношенията си с любимия мъж?"
много благодаря предварително

ДА.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4115 -: Юни 08, 2012, 06:48:34 pm »

Неговата управителка Венера е изгорена и ретроградна и ще направи квадрат с твоя сигнификатор - Марс. Освен това не е добре поставена в знака на Марс.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4116 -: Юни 08, 2012, 06:56:12 pm »
  Ще ме потърси ли отново Х.? Благодаря предварително ако някой даде мнение по хорара!

Знакът , в който ти се намираш, той се намира в екзалтация - харесваш го. Юпитер минава в Близнаци- това е мястото на неговото заточение, обаче пък твоят управител там е на трон, което предполага, че може да има взаимно симпатии. Все пак не виждам скоро да те потърси.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4117 -: Юни 08, 2012, 07:04:10 pm »
Благодаря за вниманието,Stella!

« Отговор #4118 -: Юни 09, 2012, 12:12:47 pm »
Здравейте, задавам си вапроса тук,явно темата за хорарни въпроси за работа не се чете. хорара е пуснат преди няколко дни, незнам дали трябва да правя сега нов или няма значение.
та въпроса е- ще си намеря ли работа по специалността до края на лятото? :))
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 12:35:54 pm от jokonda »

« Отговор #4119 -: Юни 09, 2012, 12:35:30 pm »
Изи, тъй като липсва аспект между У1 и У9, както и между Луна и У9, а Луната ще завърши квадратура с У1, предлагам на приятелката ти добре да се подготви за изпита.
У9 Меркурий е в знак на Луната и екзалтира Юпитер, затова мисля, че изпитващите я преподаватели ще бъдат добре настроени към нея.

БРАВО на Мирабела!!! Наистина е била много притеснена и си мислила, че нищо не е направила, но в крайна сметка доцентката е била в добро настроение и е писала хубави оценки, момичето има 4.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."