Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206541 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4140 -: Юни 09, 2012, 10:07:23 pm »
Благодаря ти, Стела! Чакам отговор от няколко места, все нещо трябва да се отговори, а не са казали нито да, нито не, нужно е време все пак, аз само преди 2 часа им дадох информация. Дано излезе нещо хубаво!

дано, само че последният аспект на луната е квадрат с Юпитер, сбъркала съм. Стискам палци и спирам да гледам карти за днес, че май се уморих.  :(
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4141 -: Юни 09, 2012, 10:07:51 pm »
Ще взема ли изпита Х на 10 юни?

Не си добре поставена в знака на Слънцето, което управлява 9-ти дом и силно (ъглово). А твоят сигнификатор Юпитер нито има връзка със Слънце, нито е в добра акцидентална позиция (падащ дом). Луната, която управлява теб и въпроса (като част от първи дом излиза от опозиция със Слънце - 9-ти дом. Струва ми се, че е трябвало от по-рано да се постараеш. Моят отговор клони към НЕ. Надявам се да греша.
Стела, днес взех въпросния изпит, с отличен ;)
Честито!  Но днес все още сме 9юни, а въпросът е за изпит на 10 юни, така че Стела правилно е дала отрицателен отговор- няма да си вземеш изпита на 10 юни, защото няма да има такъв ;)

Хихи, много духовито! :haha: Иди кажи, че не е вярно!

« Отговор #4142 -: Юни 09, 2012, 10:11:12 pm »
Благодаря ти, Стела! Чакам отговор от няколко места, все нещо трябва да се отговори, а не са казали нито да, нито не, нужно е време все пак, аз само преди 2 часа им дадох информация. Дано излезе нещо хубаво!

дано, само че последният аспект на луната е квадрат с Юпитер, сбъркала съм. Стискам палци и спирам да гледам карти за днес, че май се уморих.  :(

Не знам, момичета, но няма да се откажа така лесно. Голям съм инат когато вярвам силно в нещо! Ако момчето се издъни утре нещо пред мен, това би могло да ме откаже. Но не ми се вярва, вярвам в него, затова искам да му помогна.
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 10:23:13 pm от lalitta »

*

Papy

• 4343
« Отговор #4143 -: Юни 09, 2012, 10:27:38 pm »

Не знам, момичета, но няма да се откажа така лесно. Голям съм инат когато вярвам силно в нещо! Ако момчето се издъни утре нещо пред мен, това би могло да ме откаже. Но не ми се вярва, вярвам в него, затова искам да му помогна.

Извинявай за любопитството, но как може да се издъни момчето?
Иначе стискам палци да му се получат нещата

« Отговор #4144 -: Юни 09, 2012, 10:44:34 pm »

А, няма проблем да споделя. Ако примерно вземе да ми създаде усещане, че ще злоупотреби с гласуваното му доверие. Но не си го представям реално да се случи. Лобирам за него пред хора, които са ми важни и не искам да стане някоя простотия. В този ред на мисли, кофти карта си построих, но какво да се прави.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4145 -: Юни 09, 2012, 10:47:19 pm »

А, няма проблем да споделя. Ако примерно вземе да ми създаде усещане, че ще злоупотреби с гласуваното му доверие. Но не си го представям реално да се случи. Лобирам за него пред хора, които са ми важни и не искам да стане някоя простотия. В този ред на мисли, кофти карта си построих, но какво да се прави.

Да не би да си влюбена в него ? - У1 е в 5-тия ти дом, а луната е в негов 8-ми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4146 -: Юни 09, 2012, 10:52:58 pm »
Виждам, че има все още будни  :blink: , а и след като е ден за самарянство, ще може ли някой да погледне "любовната" карта на една приятелка: "Иска ли да ме покани на среща (по име)?"

« Отговор #4147 -: Юни 09, 2012, 10:58:13 pm »

Да не би да си влюбена в него ? - У1 е в 5-тия ти дом, а луната е в негов 8-ми.

Стела, мила, аз влюбеност така лесно не си признавам дори и пред себе си, нещо трудно свалям гарда.  ;D Не знам и аз как точно ми действа, но бих искала да съм му в помощ, защото много харесвам нещата, които прави и цялостния му подход към тях. Иска ми се да мога да го улесня някак. Има хубава химия между нас като цяло. А след като стана въпрос, той какво отношение има към мен?

*

Papy

• 4343
« Отговор #4148 -: Юни 09, 2012, 10:59:03 pm »
 :blink:

« Отговор #4149 -: Юни 09, 2012, 11:04:52 pm »
Аз съм за "не". Луната (той) е без курс, съсвсем скоро сменя знака и престава да бъде подвластна на Сатурн (нея). Изглежда, че досега й е бил верен поклонник, но въпреки че отношенията им са вървели гладко (разходящ тригон между Луна и Сатурн), той се отдръпва. Последният аспект на Луната е бил квадратура с Юпитер (неин У3) в 5-тия й дом. Ако му е направила обяснение в любов или му е намекнала нещо в тази посока, е възможно той да не е реагирал според очакванията й. Той може да е твърде  свободолюбив и независим (Луна във Водолей), докато тя търси стабилна връка (Сатурн във Везни). Сатурн е екзалтиран и в знак, където Луната няма есенциални достойнства - не изглежда тя да умира по него или със сигурност не му го показва (което не се връзва с предполагаемото обяснение, значи го третирам като неин намек към него, че очаква нещо любовно).
В Риби Луната няма да завърши аспект със Сатурн (освен ако не броим квинкокса), т.е. отношенията им по-скоро няма да претърпят развитие. Между управителите на 3-тите им домове липсва сходящ аспект. Негов У3 Меркурий е в знака на Луната и следователно в този на заточението на Сатурн - той прави онова, което му е угодно, действията му не са насочени към нея в момента. Дано греша. 

« Отговор #4150 -: Юни 09, 2012, 11:13:14 pm »
Той те харесва, разчита на теб, има високо мнение за теб, очаква много от теб - Меркурий в знака на екзалтация на Юпитер. Ти си на крачка от влюбване в него - съвсем скоро Юпитер ще "скочи" в Близнаци (знак на Меркурий). Обаче там Юпитер ще бъде в заточение, т.е. няма да се чуства особено комфортно. Двете планети няма да се видят, т.е. няма да завършат аспект. По тази карта не изглежда да започнете връзка. Но пък и картата е зададена с друг въпрос, въпреки че двата въпроса имат много общо. Ти се стараеш за него, за да те хареса. Е, успяла си да привлечеш вниманието му - харесва те.

« Отговор #4151 -: Юни 09, 2012, 11:13:34 pm »
Виждам, че има все още будни  :blink: , а и след като е ден за самарянство, ще може ли някой да погледне "любовната" карта на една приятелка: "Иска ли да ме покани на среща (по име)?"
при тази карта Луната е без курс- не предстои развитие по въпроса, приятелката ти гледам по 11дом - У11 Марс в квадрат с нейния У7 Венера-той, което дава отрицателен отговор, а за любовни хорари има отделна тема

Тя си зададе въпроса директно и ми даде час, аз й построих картата.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4152 -: Юни 09, 2012, 11:20:48 pm »

Мерси, че сподели, лалита

То...човек да не попита хорарен въпрос...и за болния зъб на вуйчо му се разбира  :blink:

« Отговор #4153 -: Юни 09, 2012, 11:22:10 pm »
Той те харесва, разчита на теб, има високо мнение за теб, очаква много от теб - Меркурий в знака на екзалтация на Юпитер. Ти си на крачка от влюбване в него - съвсем скоро Юпитер ще "скочи" в Близнаци (знак на Меркурий). Обаче там Юпитер ще бъде в заточение, т.е. няма да се чуства особено комфортно. Двете планети няма да се видят, т.е. няма да завършат аспект. По тази карта не изглежда да започнете връзка. Но пък и картата е зададена с друг въпрос, въпреки че двата въпроса имат много общо. Ти се стараеш за него, за да те хареса. Е, успяла си да привлечеш вниманието му - харесва те.

Леле, ужас! Не искам да си разваляме приятелството с влюбвания, особено пък едностранни. Само това ми липсва...

« Отговор #4154 -: Юни 09, 2012, 11:31:44 pm »
Не, няма да си развалите приятелство - няма негативен сходящ аспект между управителите ви. Това, което може да стане, е да залитнеш по него и това да не те направи особено щастлива, може би тъкмо поради това, че ще липсва развитие. Не е едностранно, по-скоро ще бъде двустранно и е странно, че развитие не изглежда да има. Тълкувам картата само.

« Отговор #4155 -: Юни 09, 2012, 11:50:32 pm »
Не, няма да си развалите приятелство - няма негативен сходящ аспект между управителите ви. Това, което може да стане, е да залитнеш по него и това да не те направи особено щастлива, може би тъкмо поради това, че ще липсва развитие. Не е едностранно, по-скоро ще бъде двустранно и е странно, че развитие не изглежда да има. Тълкувам картата само.

Интересно наистина. Познавайки се, на мен ми звучи така: дори и да се премине границата на приятелството ни като емоция, аз все пак си мисля, че е по-добре да сме само приятели. Едно евентуално влюбване ще ми създаде напрежение, защото ще ми отнеме цяла вечност да го призная пред себе си, камо ли пред него. Т.е. наистина не знам дали ще позволя да има развитие в тези отношения по ред причини, харесвам ги на приятелско ниво. Поне така си мисля сега, но времето ще покаже. Първо да му подпомогна решаването на деловия казус, наистина си заслужава усилието :) .

« Отговор #4156 -: Юни 09, 2012, 11:51:32 pm »
при тази карта Луната е без курс- не предстои развитие по въпроса, приятелката ти гледам по 11дом - У11 Марс в квадрат с нейния У7 Венера-той, което дава отрицателен отговор, а за любовни хорари има отделна тема

Тя си зададе въпроса директно и ми даде час, аз й построих картата.
това обаче, не прави картата радикална
Венера, неин У5 ще направи тригон с нея- Сатурн след два месеца, евентуално тогава може да осъществи любовна среща, сега Венера е ретроградна и не е добре за начало на връзка, а също за пускане на любовен хорар

Ок, ясно, благодаря ти!

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4157 -: Юни 10, 2012, 06:04:05 pm »
Здравейте, бихте ли погледнали и моят въпрос - Ще има ли развитие между мен и В? Благодаря

« Отговор #4158 -: Юни 10, 2012, 07:29:07 pm »
Според моето скромно и лаишко мнение -ДА :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4159 -: Юни 10, 2012, 07:52:36 pm »
Благодаря ви, момичета. За сега не поддавам на опитите му за сближаване. Може и да има такива пречки...