Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205147 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4200 -: Юни 13, 2012, 04:46:38 pm »
здравейте - надявам се някой да  каже  нещо  по  въпроса : Ще забременее ли партньорката  на ДД скоро ? /той е мой колега /

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4201 -: Юни 13, 2012, 05:17:10 pm »
Книгата ми (учебникът) ми в Константин ли е ?   :(

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4202 -: Юни 13, 2012, 07:59:32 pm »
Стела, наистина не знам как да разгледам "харесване" - затова гледах курса на Луна - последния аспект, който прави е секстил със Слънцето - това според Лилли e мн добро знак при връпрос свързан с "брак" (в 17 век - брак, днес връзка).

Освен това, мисля, че картата е много точно - ти си Слънчев Стрелец, обичаш да пътуваш, и Плутон в 1 дом, означава, че си преживяла емоционални кризи, което те е направило, много по-чувствителна към чуждите емоции. Сатурн е най-високо поставената планета и то във Везни - в тази връзка няма да има безотговорно отношение, на каквото и ниво да остане връзката.   

освен това Слънцето е в 7 дом - има интерес към обвързване, комуникация, партньорства, и най-важното Слънце в кардинален дом - има зрялост и осъзнаване, няма да има подвеждане и лъжи. Верно Венера е ретро, но има нещо интересно с този силен 3 дом в картата  и стелиума в близнаци, предполагам, че много ще се харесате като приятели и че това ще е много по-важно в тази връзка.

3 дом е лесен за общуване, иначе наистина неговият упр Мерк (по 7 дом) е в знака на твой 8 дом, (често наблюдавам, че има по-голямо значение знакът на планетата кой дом упр, а не в кой дом е самата планета). Но би ме учудило, ако един мъж иска да се вижда с една жена, с която не планира да прави или бизнес или да има интимни отношения, или пък да имат някакъв общ интерес (от който той ще получи нещо).  ;)

Анабел, много ти благодаря, мила. Толкова лесна комуникация никога не съм имала с чужденец. Всяка вечер ме държи до късно на компютъра, лягам си към 1-2 часа сутринта и пак не мога да заспя от вълнение и емоции. Този човек има толкова богат речников запас от думи, с които да обясни чувствата си към една жена, аз това не съм го виждала у българските мъже. Отдавна се каня с българи повече да не се занимавам, те не умеят да ухажват и отношението към жената е твърде първобитно.

Аз съм не слънчев Стрелец, а с асцендент Стрелец и в хорарната карта изгрява пак този знак, което знам, че се случва в карти, където въпросът е от съдбовна важност за питащата. Самият той е зодия Близнаци и Слънцето му е в съвпад с моя асцендент. Никога не съм била с мъж от зодия Близнаци, а те са ми на асцендента. Негови Луна и Меркурий са в мой десцендент, а Марсът и Венерата му в мой 8-ми дом.

Много ти благодаря за интерпретацията. Никой досега не ме е стимулирал така да комуникирам на английски, бях позабравила езика. Но покрай него има стимул.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4203 -: Юни 13, 2012, 08:07:03 pm »
Freya - Юпитер твоят управител е в падение в знака на партньора ти (човекът за който говориш - разглеждам го по 7 дом). Ти си зависима от него. Но от друга страна упр10 и упр11- твоята кариера, цели са във Везни - Венера ретро в 7 дом (да може да ти даде нещо, което ще допринесе за постигането на целите ти). Сатурн също е в 10 дом - ще има забавяния, по отношение на високите цели свързани с кариерата. Луната все още и предстоят доста аспекти, като последният ще е със Слънцето (секстил, което ще е минало през тригона със Сатурн). Слънцето ти упр9 дом - осъзнаване, чужбина... знаеш какво управлява.

Това е което виждам - успех. Луната има добър курс.  :blink:

Ами фрея, тя картата сама си казва-юпитер няма ни един положит аспект, за сметка на това луната има :) само с венера у6 и у10

Работата е далавера, добра ли е за теб-по-скоро не

В крайна сметка отказах това предложение, сметнах че по-скоро ще ме спъне и ограничи от колкото да ми даде тласък. И съм доволна от решението си :) Благодаря и на вас за помощта :)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4204 -: Юни 13, 2012, 11:56:21 pm »
С друга ли е Константин в момента?? :((( Защо ми затваря телефона? Досега не го е правил ;(.... Нептун е в тригон с Меркурий... Това да ли значи ;(

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #4205 -: Юни 14, 2012, 08:12:57 am »
Имам следния въпрос:
Ще пътувам ли на 2-ри юни? /лично пътуване е, не е свързано с работа и работни ангажименти/, обаче ми е важно дали ще се състои?

Не виждам градуси, но ако Луната е все още в сходящ секстил с У3 Сатурн (не е подминала точния аспект, имам предвид), казвам "да".

Обратна връзка: не пътувах; решението да се откажа взех под натиск.

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4206 -: Юни 14, 2012, 10:14:30 am »
;( Тъъкмо когато си казах, че може и да се получи нещо, разбирам колко съм си заблудена, как би искал да бъде с мен, надявах се, че поне той ще бъде искрен, че държи на точните и ясни отношения, и ако има нещо, ще ми го каже, а няма да се покрие, както всички ....просто изчезват.... ;( мерси за отговора

« Отговор #4207 -: Юни 14, 2012, 10:36:40 am »
Здравейте,благодаря за вашата отзивчивост до сега,моля когато можете да погледнете въпроса
"ще имат ли развитие отношенията ни с мъжа когото обичам",много съм уморена от застоя помежду ни,чудя се дали да го търся или да го оставя да се натутка :(,а може би просто вече не изпитва нищо :(...ей такива въпроси ме заливат в този усмихнат ,слънчев ден :(
предварително благодаря
 ;D

*

elif

• 48
« Отговор #4208 -: Юни 14, 2012, 01:14:49 pm »
Здравейте!
Ще може ли някой да даде мнение по тази карта: "Ще положи ли усилия (по име) да се сближи с мен за лична връзка"?
Предварително благодаря за отделеното време!

Много се извинявам, въпросът ми правилно ли е зададен? Ще може ли мнение по картата, когато е удобно? Хиляди благодарности!

*

Stella

• 7765
« Отговор #4209 -: Юни 14, 2012, 03:19:57 pm »
Здравейте!
Ще може ли някой да даде мнение по тази карта: "Ще положи ли усилия (по име) да се сближи с мен за лична връзка"?

Засега - НЕ, въпреки, че харесването е взаимно. Според мен има някакви задръжки- Сатурн в негов 8-ми дом.
Това, което мога да кажа със сигурност е, че те харесва - ти си на трон в знака на неговия управител. неговият управител е в екзалтация в знака на твоя управител. но е твърде рано да се каже, защото неговият управител току-що е сменил знак - критичен е.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4210 -: Юни 14, 2012, 03:30:07 pm »
Стела, ти си привлечена от него - твоя сигнификатор се намира в знака на неговия управител, който същевременно е и такъв на деветия дом от хорара (партньор от чужбина). Той пък от своя страна е лудо влюбен в теб - намира се знака на екзалтация на твоя сигнификатор. Есенциалните характеристики изглеждат подкрепящо.
Аз съм за отговор "ще си допаднете". Възможно е да са повече на приятелска основа взаимоотношенията ви към момента на срещата в Италия.

Много ти благодаря, Асол. Отношенията ни се задълбочават с всеки изминал ден. Не можем да се разделим до късно през нощта. Събира ми се по.малко от 6 часа сън, но не се чувствам уморена на другия ден от толкова много емоции. А той казва, че и с него е така. Не спира да мисли за мен. Преживяванията ни са толкова истински, макар и виртуални, че никак даже не чувствам огромното разстояние, което ни дели. Снощи имахме вечер на класическата музика-слушахме Вивалди заедно и болерото на Равел, а както и един италиански мюзикъл. Впечатлена съм от съвпадението на вкусовете. Все едно снощи бяхме на концерт заедно. Венерите ни "не се виждат", обаче неговата е в съвпад моя Вертекс в Лъв.

« Отговор #4211 -: Юни 14, 2012, 03:38:31 pm »
Аз задавам въпрос за моя притятелка: Ще си вземе ли Танчето изпита утре?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=dc5fileu7wSRr-u1334669346;lang=e;gm=a1;btyp=2;mth=gw;sday=14;smon=6;syr=2012;hsy=1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&nho2=2
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elif

• 48
« Отговор #4212 -: Юни 14, 2012, 08:19:46 pm »
Здравейте!

Засега - НЕ, въпреки, че харесването е взаимно. Според мен има някакви задръжки- Сатурн в негов 8-ми дом.
Това, което мога да кажа със сигурност е, че те харесва - ти си на трон в знака на неговия управител. неговият управител е в екзалтация в знака на твоя управител. но е твърде рано да се каже, защото неговият управител току-що е сменил знак - критичен е.

Много благодаря за отговора, Стела! Да, наистина има задръжки към мен, каквато и да е причината/причините. Това, че управителят му е критичен, може ли да се разглежда като настъпваща/предстояща промяна по-скоро в посока загуба на чувства/интерес към мен или не може да се определи в каква посока ще се движат нещата?

« Отговор #4213 -: Юни 15, 2012, 09:27:26 am »
Не, Акрукс, това е редовна сесия, втори изпит и е, има още един, така че пак ще се включа с подобен въпрос :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4214 -: Юни 15, 2012, 01:22:44 pm »
ОБРАТНА ВРЪЗКА-момичето не взе изпита, но нищо, затова си има поправки :)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4215 -: Юни 15, 2012, 02:09:50 pm »
Здравейте, бихте ли ми помогнали чувствам се много разстроена  :'( от поведението на мъжът, в който съм влюбена - Видял ли е снимката ми? Благодаря

*

dobro

• 35
« Отговор #4216 -: Юни 15, 2012, 03:08:33 pm »
Здравейте ,
ако  има  възможност  и  за  мен   -  Ще  се  преключим  ли  връзката/ партньорск, интимна и т.н. / си  с МЛ ? 

*

Stella

• 7765
« Отговор #4217 -: Юни 15, 2012, 07:59:06 pm »
Имам следния въпрос:
Ще пътувам ли на 2-ри юни? /лично пътуване е, не е свързано с работа и работни ангажименти/, обаче ми е важно дали ще се състои?

Не виждам градуси, но ако Луната е все още в сходящ секстил с У3 Сатурн (не е подминала точния аспект, имам предвид), казвам "да".

Обратна връзка: не пътувах; решението да се откажа взех под натиск.

Имам следния въпрос:

Аз казвам НЕ, защото луната е в 10-ти дом и нито пренася светлина, нито е в дом, свързан с пътуване. Не виждам връзка между теб, представена от Марс и Сатурн - У3. Меркурий като класически управител на пътуванията също е в квадратиращ на Марс знак. Дай обратна връзка.
  ;)

Много съжалявам, че са те принудили да вземеш това решение и благодаря за обратната връзка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4218 -: Юни 15, 2012, 08:01:28 pm »
здравейте - надявам се някой да  каже  нещо  по  въпроса : Ще забременее ли партньорката  на ДД скоро ? /той е мой колега /

Би трябвало да няма проблем със забременяването по тази карта, обаче нейния 8-ми дом се управлява от ретро венера, а 5-тия и дом - от ретро Сатурн. Предполагам, че като тръгнат Сатурн и Венера директно, нещата ще се случат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4219 -: Юни 15, 2012, 08:08:35 pm »
Здравейте,благодаря за вашата отзивчивост до сега,моля когато можете да погледнете въпроса
"ще имат ли развитие отношенията ни с мъжа когото обичам",много съм уморена от застоя помежду ни,чудя се дали да го търся или да го оставя да се натутка :(,а може би просто вече не изпитва нищо :(...ей такива въпроси ме заливат в този усмихнат ,слънчев ден :(
предварително благодаря
 ;D

За съжаление няма да има развитие - луната е без курс.