Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206618 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4240 -: Юни 16, 2012, 08:22:24 pm »
Че и в следващ дом е Луната, не само във фиксиран знак - доста бавна. До секстила с Меркурий (негов У3) има около 5 градуса. 5 месеца? Дали е възможно да е толкова много? По-скоро не. Не ме бива в определянето на тайминга в хорарите. Това е относно хорара на Дес.

« Отговор #4241 -: Юни 16, 2012, 08:37:30 pm »
Добър вечер момичета,
много съм изненадана и озадачена.След 10 год.прекъсване на каквито и да е отношения,първата ми любов и сериозна връзка се сетил за мен.Онзи ден трябваше да излизам със сестра му,тя ме уведоми ,че и той дошъл.Нямах намерение да го виждам,и отложих срещата.Тя обаче ми предаде,че настоявал да се срещнем ,да се видим...дори искал да ми се обади,лично да ме покани,но не знаел как съм щяла да реагирам..имахме добра връзка,но разликата в годините ни раздели.аз бях малка и ми се живееше много,а той вече искаше стабилност-просто не се получи и точка.Нямам емоционален или сексуален интерес,но ми стана интерсно как се е сетил за мен-ретро Венерата ли свърши тази работа?

въпросът е "Има ли някакви намерения към мен Н?
много благодаря

Той е Меркурий в знака на екзалтация на твоя управител Юпитер. Може с носталгия да си спомня хубавите ви моменти заедно и да те възхвалява в мислите си. Луната е без курс, а и между Меркурий и Юпитер липсва сходящ аспект. Изглежда, че няма да има сериозно развитие във взаимоотношенията ви на този етап. Намеренията му ми изглеждат да са повече в сферата на мечтите и мислите, тъй като Меркурий (негов управител и този на 3-тия му дом - намеренията му) не апликира с аспект към твоя управител и няма есенциални достойнства в знака, където се намира. Меркурий стои в 1-вия му дом (собствения му дом) - сякаш очаква ти да действаш първа. Слънцето в съвпад с върха на 1-вия му дом също няма сходящи аспекти до края на знака. Мисля, че все още пази приятни спомени за теб, има високо мнение за теб и ако преди не те е оценявал достатъчно, сега го прави. Следващият аспект на Меркурий е квадрат със Сатурн, така че може би действително го очаква студен душ.
Имай предвид, че не съм експерт.

« Отговор #4242 -: Юни 16, 2012, 10:13:32 pm »
благодаря ти Мирабела....той  е чудесен човек,запазила съм страхотни спомени с него.Но не ми се задомяваше на 17 :).Нямам намерения към него,беше казал на сестра си "не съм забравял,за да ми се налага да си я спомням"като жена-няма как да не се лаская...развитие,няма да има,поне не от моя страна,аз имам чувства към друг  ;D.Желая ви хубава вечер

« Отговор #4243 -: Юни 16, 2012, 10:51:13 pm »
Аркукс и на теб благодарности
Аз приключих 6 год.връзка ,той е семеен вече,но бракът не вървял,според думите на сестра му-тя ми е  много близка.Аз лично подозирам ,че просто иска отдушншк ако му е трудно вкъщи,вероятно се е сетил за мен,защото и е казал ,че наскоро ме мернал да пазарувам самичка и се е поинтересувал има ли човек до мен .Казал ,че още приличам на момичето ,чиято снимка пазел,ех тия мъже... ;D.....Каквото и да е-мястото ми не е там,а сърцето на другия край на България

« Отговор #4244 -: Юни 17, 2012, 08:23:18 am »
Здравейте, задавам си вапроса тук,явно темата за хорарни въпроси за работа не се чете. хорара е пуснат преди няколко дни, незнам дали трябва да правя сега нов или няма значение.
та въпроса е- ще си намеря ли работа по специалността до края на лятото? :))

Това е темата "Хорарни въпроси към Стела", която по-късно беше преименувана , не по моя вина.  Съжалявам, че никой не е отговорил на въпроса ти в другата тема. Не останаха много желаещи да отговарят на хорарни въпроси, а аз нямам време да чета целия форум. Пиша основно тук.[/color]

По принцип работа има за теб и ще се намери - питащата и 6-тия и дом се управляват от една и съща планета. Обаче това не е работата, която ти търсиш. Аз работата по специалността я гледам по 10-ти дом, тази по която ще градиш кариера. Засега Слънце - У10 клони към квадрат с У1 - Марс. Може да има предложение, но връзката е напрегната - може да не ти стигнат силите. Последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер в 7-ми дом-може да се опита да ти помогне приятел, но яма да стане, понеже Юпитер е в падение в знака на Слънцето (У10). По-добре разчитай на себе си и защо не пробваш малко да почиракуваш, като започнеш от по-ниско ниво във фирма, където имаш възможност да израстваш.

[/color]

Здравейте, наистина получих предложение за работа (по-бързо отколкото очаквах) от много интересна фирма и приятел, който е работил преди там  ми предложи да ми съдейства. Имах доста перипетии, докато си ораганизирам нещата, защото предложението ме свари на морето  на 600 км от работния ми компютър и трябваше по най-бързия начин да оставя всичко и се връщам. Дадоха ми задание,което трябва да направя и въз основа на това ще ме викнат на интервю или няма. Наистина искам тази работа, но гледам да не се ентусиазирам прекалено. Направих нов хорар с въпрос ще работя ли на местото X? Благодаря предварително!!

« Отговор #4245 -: Юни 17, 2012, 11:13:47 am »
ОБРАТНА ВРЪЗКА-момичето не взе изпита, но нищо, затова си има поправки :)
а може ли карта на зададения въпрос или данните- място и точен час на задаване, защото на дадения активен линк към въпроса се отваря натална карта   :-\

Ето картата, Акрукс.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elif

• 48
« Отговор #4246 -: Юни 17, 2012, 12:27:45 pm »
Здравейте! По тази карта може ли да се каже дали мъжът, за когото питам, проявява интерес и към друга. Опитвам се да разбера причината защо е толкова предпазлив с мен. И по карта и без карта виждам, че има отношение към мен, но не прави по-сериозна крачка да се опознаем/сближим.

« Отговор #4247 -: Юни 17, 2012, 02:01:21 pm »
няма проблем, аз се радвам, че се включи и описа пътя на логиката си, след няколко дни има и друг изпитм после поправка, пак ще попитам звездите, като направя и аз опит за тълкуване, много благодаря още веднъж  :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

elif

• 48
« Отговор #4248 -: Юни 17, 2012, 03:08:25 pm »
Здравейте!
Ще може ли някой да даде мнение по тази карта: "Ще положи ли усилия (по име) да се сближи с мен за лична връзка"?
Предварително благодаря за отделеното време!

Засега - НЕ, въпреки, че харесването е взаимно. Според мен има някакви задръжки- Сатурн в негов 8-ми дом.
Това, което мога да кажа със сигурност е, че те харесва - ти си на трон в знака на неговия управител. неговият управител е в екзалтация в знака на твоя управител. но е твърде рано да се каже, защото неговият управител току-що е сменил знак - критичен е.

Akruks, много благодаря за отговора! За отношението му, изразено в картата, аз се позовавам на отговора от Стелла, който наистина съответства на случващото се между нас. Нещо не мога да видя спотайване и отдръпване в поведението му, нито дори напрежение в общуването ни. Напротив, общуваме редовно, топло и сърдечно, но няма и нужната настойчивост за формиране на връзка между нас. Опитвам се да определя коя е причината, може да са няколко, според моите преценки.
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 03:12:54 pm от elif »

*

elif

• 48
« Отговор #4249 -: Юни 17, 2012, 07:06:58 pm »
Akruks, не знам от какво си така вбесена, станалото объркване не е целено умишлено, Бог ми е свидетел. Не ти отива да пишеш такива неща, астролозите по мои впечатления са широко скроени и одухотворени хора. Не случайно писах дали ще може да се даде уточнение по тази карта, с оглед на това, че е зададена с основен друг въпрос, не за евентуално друго увлечение на въпросния мъж. Гледам, че при други питащи по карта с основен въпрос им се дава много допълнителна информация. Не разбирам защо "елиф" е в кавички за теб, аз съм с чиста душевност и не разбирам от намеци.
Приятна вечер и благодаря за отделеното време. 

« Отговор #4250 -: Юни 17, 2012, 08:40:04 pm »
Здравейте,
Много ви моля да погледнете тази карта. Става въпрос за мъж, от когото се вълнувам, той уж проявява някакъв интерес, но не знам какви са истинските му чувства към мен и дали си няма някоя. Питането ми е "Има ли интимна връзка (по име)?"
Предварително благодаря за отговорите! 

*

Stella

• 7765
« Отговор #4251 -: Юни 17, 2012, 11:21:20 pm »
Здравейте! По тази карта може ли да се каже дали мъжът, за когото питам, проявява интерес и към друга. Опитвам се да разбера причината защо е толкова предпазлив с мен. И по карта и без карта виждам, че има отношение към мен, но не прави по-сериозна крачка да се опознаем/сближим.

Няма сериозни намерения за връзка с друга - него го поставям в 5-ти дом и сатурн е в опозиция с Луна - негов У7. А иначе, всеки има право да общува и с други хора. момчето няма намерение да се обвързва засега.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elif

• 48
« Отговор #4252 -: Юни 18, 2012, 08:17:58 am »

Няма сериозни намерения за връзка с друга - него го поставям в 5-ти дом и сатурн е в опозиция с Луна - негов У7. А иначе, всеки има право да общува и с други хора. момчето няма намерение да се обвързва засега.

Много благодаря за отговора, Стела!

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4253 -: Юни 18, 2012, 10:17:50 am »
Благодаря много за отговорите и отделеното внимание - Стела, Мирабела и Аркус. Вече не знам какво да си мисля, пък в крайна сметка каквото стане..  :(

« Отговор #4254 -: Юни 18, 2012, 11:25:53 am »
Здравейте!)
Чуденката ми е: Възнамерява ли той(име) да задълбочи личните си отношения с мен?
//някакви настроения ни дирижират и се губим някъде в игрите, струва ми се...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4255 -: Юни 18, 2012, 11:39:18 am »
Стела, наистина не знам как да разгледам "харесване" - затова гледах курса на Луна - последния аспект, който прави е секстил със Слънцето - това според Лилли e мн добро знак при връпрос свързан с "брак" (в 17 век - брак, днес връзка).

Освен това, мисля, че картата е много точно - ти си Слънчев Стрелец, обичаш да пътуваш, и Плутон в 1 дом, означава, че си преживяла емоционални кризи, което те е направило, много по-чувствителна към чуждите емоции. Сатурн е най-високо поставената планета и то във Везни - в тази връзка няма да има безотговорно отношение, на каквото и ниво да остане връзката.   

освен това Слънцето е в 7 дом - има интерес към обвързване, комуникация, партньорства, и най-важното Слънце в кардинален дом - има зрялост и осъзнаване, няма да има подвеждане и лъжи. Верно Венера е ретро, но има нещо интересно с този силен 3 дом в картата  и стелиума в близнаци, предполагам, че много ще се харесате като приятели и че това ще е много по-важно в тази връзка.

3 дом е лесен за общуване, иначе наистина неговият упр Мерк (по 7 дом) е в знака на твой 8 дом, (често наблюдавам, че има по-голямо значение знакът на планетата кой дом упр, а не в кой дом е самата планета). Но би ме учудило, ако един мъж иска да се вижда с една жена, с която не планира да прави или бизнес или да има интимни отношения, или пък да имат някакъв общ интерес (от който той ще получи нещо).  ;)

Анабел, много ти благодаря, мила. Толкова лесна комуникация никога не съм имала с чужденец. Всяка вечер ме държи до късно на компютъра, лягам си към 1-2 часа сутринта и пак не мога да заспя от вълнение и емоции. Този човек има толкова богат речников запас от думи, с които да обясни чувствата си към една жена, аз това не съм го виждала у българските мъже. Отдавна се каня с българи повече да не се занимавам, те не умеят да ухажват и отношението към жената е твърде първобитно.

Аз съм не слънчев Стрелец, а с асцендент Стрелец и в хорарната карта изгрява пак този знак, което знам, че се случва в карти, където въпросът е от съдбовна важност за питащата. Самият той е зодия Близнаци и Слънцето му е в съвпад с моя асцендент. Никога не съм била с мъж от зодия Близнаци, а те са ми на асцендента. Негови Луна и Меркурий са в мой десцендент, а Марсът и Венерата му в мой 8-ми дом.

Много ти благодаря за интерпретацията. Никой досега не ме е стимулирал така да комуникирам на английски, бях позабравила езика. Но покрай него има стимул.

Правилно, извинявай, знам, че си Водолей...
успех с младежа, нали знаеш - кой каквото търси, това намира. Аз лично също съм доста разочарована като цяло от БГ мъжете, на Запад просто имат самочувствие мъжете, и понеже ценят себе си, ценят и ТЕБ като техен партньор... ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #4256 -: Юни 18, 2012, 03:40:07 pm »

Аз съм не слънчев Стрелец, а с асцендент Стрелец и в хорарната карта изгрява пак този знак, което знам, че се случва в карти, където въпросът е от съдбовна важност за питащата. Самият той е зодия Близнаци и Слънцето му е в съвпад с моя асцендент. Никога не съм била с мъж от зодия Близнаци, а те са ми на асцендента. Негови Луна и Меркурий са в мой десцендент, а Марсът и Венерата му в мой 8-ми дом.

Цитат
как така имаш Асц. стрелец и Слънцето му близнаци е в съвпад с твоя Асц. ?

Ами така, грешката е ясна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4257 -: Юни 18, 2012, 03:42:50 pm »

как така имаш Асц. стрелец и Слънцето му близнаци е в съвпад с твоя Асц. ?
а те близнаците са такива сладкодумни- двама успяха да ме омагьосат през последните 5г. и двамата са български мъже, които са от 2002г в Мадарид  :blink:
че стимулират и вдъхновяват- да, но все пак са с променлива природа и не трябва да се тръгва към тях с голяма кошница- всъщност, добре че не тръгнах, като разбрах последния как ме е лъгал за толкова неща, а нещата които се виждаха на снимките са били спонсорирани от индианката, с която е живеел близо 6г. и накрая го изритала- и тя вече си има много на ум за бг мъже  ;D

Аз проблем с Близнаци съм нямала. Всичките ми партньори по проекти са Близнаци и мъже и жени. При това дългосрочни партньорства. Големи идеалисти са в любовта и много романтични. Умеят да се нагаждат към другия човек във връзката - подвижен знак са. Моят роден баща е зодия Близнаци- беше моногамен. Досега не съм имала интимни партньорства с Близнак обаче. за пръв път се очертава.Сагата продължава - всяка вечер до 1-2 часа на сутринта. Мисля, че няма да ме измами.

Той е полицай по професия и не живее на никого на гърба - живее сам. Няма как да ме излъже, защото той дефакто прекарва вечерите си в нета с мени досега не ми е давал повод да се усъмня, че има друг човек покрай него.Тези неща се усещат. Освен това не ми поставя ограничение на постовете, например какво да му публикувам на страницата във ФБ и какво не. Ако имаше съпруга или приятелка щеше да се крие от нея и да ми поставя условия какво да публикувам. А той ми дава пълната свобода.
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 03:50:07 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #4258 -: Юни 18, 2012, 06:25:46 pm »
Здравейте!)
Чуденката ми е: Възнамерява ли той(име) да задълбочи личните си отношения с мен?

Дирижира ви ретроградна Венера.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4259 -: Юни 18, 2012, 07:30:35 pm »
Здравейте!)

За мен този отговор е НЕ. Вашите сигнификатори не се виждат. Неговият сигнификатор не вижда и твоя управите на 5-ти дом, т.е. не усеща как ти си представяш любовта. Не виждам задълбочаване.