Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206760 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4300 -: Юни 21, 2012, 10:49:26 pm »
Здравейте момичета, моята приятелка задава въпрос: Ще си взема ли изпита, аз малко се колебая в отговора, мисля, че е добре подготвена, но много несигурна в знанията си, Сатурн е в екзалтация, но е ретро. С този У на 9 в 7 дом, дали някое другарче няма да помогне или пък ще зависи от настроенито на предпоавател?
П.П. чак сега забелязах, че Луната няма да апликиращ аспект, дали да не и кажа да си зададе въпроса по-късно?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4301 -: Юни 21, 2012, 11:03:19 pm »
Луната е без курс за жалост, права си. Да учи, да учи. Пожелавам й успех!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4302 -: Юни 22, 2012, 03:21:05 pm »
Момичета, котето ми го няма от снощи, направо ще се побъркам  :( Може ли някой да погледне хорара, дали ще се върне.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4303 -: Юни 22, 2012, 04:17:28 pm »
Момичета, котето ми го няма от снощи, направо ще се побъркам  :( Може ли някой да погледне хорара, дали ще се върне.

Ще се върне... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #4304 -: Юни 22, 2012, 04:55:12 pm »
Картата е малко противоречива. Би трябвало да го намериш - Луната се намира в ъглов дом и сключва аспект с твоя управител. От друга страна твоя сигнификатор и този на котето не стигат до точен аспект. Може да се намира някъде на високо, на таван примерно, до някакви тръби. 

« Отговор #4305 -: Юни 22, 2012, 07:16:12 pm »
Ще има ли развитие флирта между мен и .... (назован по име)?

« Отговор #4306 -: Юни 22, 2012, 09:28:52 pm »
По-скоро "не". Взаимен интерес не би трябвало да ви липсва, но управителите ви, твоят Юпитер и неговият Меркурий, не се виждат (в съседни знаци са) - изглежда, че ви липсва подходяща възможност. Управителите на 3-тите и 5-тите ви домове също нямат предстоящи аспекти в рамките на тези знаци. Луната ще завърши секстил с твоя У5 Венера. Мисля, че флиртът ви ще продължи, но по тази карта не изглежда да прерасне в сериозна връзка. Успех и дано греша!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4307 -: Юни 22, 2012, 10:16:01 pm »

Ще се върне... ;) :blink:
Марая, благодаря, дано си права  :wub: Котето е още малко - на 2 мес. и половина и ме е страх, че няма да оцелее дълго само.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4308 -: Юни 22, 2012, 10:17:07 pm »
би трябвало да се върне-  У1 Венера и У6 Юпитер са в сходящ съвпад, последният аспект на Луна е секстил с У4 Сатурн
Благодаря, Akruks  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4309 -: Юни 22, 2012, 10:20:20 pm »
Картата е малко противоречива. Би трябвало да го намериш - Луната се намира в ъглов дом и сключва аспект с твоя управител. От друга страна твоя сигнификатор и този на котето не стигат до точен аспект. Може да се намира някъде на високо, на таван примерно, до някакви тръби.
Asol, много точен отговор! Котето се качваше на тавана и оттам изчезна. Утре ще го търся и около тръби, обнадежди ме  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #4310 -: Юни 22, 2012, 11:00:56 pm »
По-скоро "не". Взаимен интерес не би трябвало да ви липсва, но управителите ви, твоят Юпитер и неговият Меркурий, не се виждат (в съседни знаци са) - изглежда, че ви липсва подходяща възможност. Управителите на 3-тите и 5-тите ви домове също нямат предстоящи аспекти в рамките на тези знаци. Луната ще завърши секстил с твоя У5 Венера. Мисля, че флиртът ви ще продължи, но по тази карта не изглежда да прерасне в сериозна връзка. Успех и дано греша!

Мирабела, благодаря за отговора. Може би си права, ще стане ясно. Засега всичко изглежда добре. Ентусиазирана съм, но засега нищо сериозно. Ще дам обратна връзка по нататък.

« Отговор #4311 -: Юни 23, 2012, 02:35:57 pm »
Здравейте момичета, моята приятелка задава въпрос: Ще си взема ли изпита, аз малко се колебая в отговора, мисля, че е добре подготвена, но много несигурна в знанията си, Сатурн е в екзалтация, но е ретро. С този У на 9 в 7 дом, дали някое другарче няма да помогне или пък ще зависи от настроенито на предпоавател?
П.П. чак сега забелязах, че Луната няма да апликиращ аспект, дали да не и кажа да си зададе въпроса по-късно?
неин У11 Плутон в неин 1д. и квадратира Уран у3 в неин 4д- някое другарче и пречи с нещо, докато учи в дома за изпита :)
иначе между нейния управител Юпитер и У3 за изпита има секстил с Уран, със Сатурн тригон по знак, което дава положителен отговор, но едно от значенията на Луна без курс е, че промяна в обстоятелствата ще обезсмисли въпроса, също и важни факти не са известни на Кверента, а също и че питащият няма съществена нужда от отговора на въпроса

Здравей Акрукс, момичето си взе изпита с 300 зора, както и предположих, едно другарче и е помогнало, преподавателят е бил благосклонен и и писал положителната оценка. По това време не и пречеше другарче в къщи(другарчето съм аз ;) ), а съседите, които правят ремонт и работят до 21 часа, благодаря ти за включването.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4312 -: Юни 23, 2012, 02:36:33 pm »

Учи, учи и сполучи :) взе си изпита :)

« Отговор #4313 -: Юни 24, 2012, 01:59:56 am »
Добър вечер! Ще може ли да погледнете тази карта: "Има ли романтични мисли за мен (по име)? Предварително благодаря!

« Отговор #4314 -: Юни 24, 2012, 09:15:38 am »
Недей да се доверявам на карти, най-добре се убеди сама. Като гледам как Марс (той) е в знака на падение на Венера (ти), ме съмнява, че е много романтично настроен към теб (а може и по принцип). Възможно е да ти се сърди за нещо, да се чувства обиден, разочарован. По тази карта изглежда, че липсва развитие в отношенията ви, защото няма сходящ аспект между Венера и Марс, а Луната (управителят на въпроса) е без курс (също няма повече сходящи аспекти в рамките на знака).

« Отговор #4315 -: Юни 24, 2012, 09:16:04 am »

Учи, учи и сполучи :) взе си изпита :)

Много се радвам!

*

Stella

• 7765
« Отговор #4316 -: Юни 24, 2012, 10:32:22 am »
Добър вечер! Ще може ли да погледнете тази карта: "Има ли романтични мисли за мен (по име)? Предварително благодаря!

Няма връзка между вашите управители или по-скоро последният аспект между тях е бил негативен. Управителите на 5-тите ви домове ще оформят квадрат - твоят управител ще квадратира неговия управител на 5-ти дом. Може би присъствието на неговия Марс в твоя 5-ти дом те е навело на тази мисъл - да не би да е флиртувал с теб? защото пък погледнато от друга страна - твоят управител - Венера не е добре поставен в знака на неговия управител, което ме навежда на мисълта, че няма романтично отношение към теб.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4317 -: Юни 24, 2012, 10:47:24 am »
Недей да се доверявам на карти, най-добре се убеди сама. Като гледам как Марс (той) е в знака на падение на Венера (ти), ме съмнява, че е много романтично настроен към теб (а може и по принцип). Възможно е да ти се сърди за нещо, да се чувства обиден, разочарован. По тази карта изглежда, че липсва развитие в отношенията ви, защото няма сходящ аспект между Венера и Марс, а Луната (управителят на въпроса) е без курс (също няма повече сходящи аспекти в рамките на знака).

Няма връзка между вашите управители или по-скоро последният аспект между тях е бил негативен. Управителите на 5-тите ви домове ще оформят квадрат - твоят управител ще квадратира неговия управител на 5-ти дом. Може би присъствието на неговия Марс в твоя 5-ти дом те е навело на тази мисъл - да не би да е флиртувал с теб? защото пък погледнато от друга страна - твоят управител - Венера не е добре поставен в знака на неговия управител, което ме навежда на мисълта, че няма романтично отношение към теб.

Много благодаря за отговорите! Не знам и аз какво да мисля, тази карта ме обърква още повече. Аз му бях сърдита заради негова идиотска постъпка, но вчера уж пооправихме нещата, по негова инициатива. Аз се бях отдръпнала сериозно, което може и да го разочарова, но след като не остави нещата така, а положи усилия да ме спечели обратно, все се надявах, че не съм му безразлична.

А дали има някоя друга? Има една, която му се усмихва доста странно, но това все още нищо не значи за неговите настроения.

« Отговор #4318 -: Юни 24, 2012, 10:50:27 am »
Стелла,
За тази карта Akruks вече ми писа, че е нерадикална, което обезсмисля основния въпрос. Обаче дали е възможно да се каже нещо за чувствата на мъжа към мен или не е редно да се разглежда изобщо? Нещо не получавам отговор и затова питам отново. Много благодаря предварително!

Ще прояви чувствата си, когато Венера (твой У5 и негов управител) тръгне директно и тригонира твоят Управител - Сатурн.

Благодаря, Стела! МНОГО се надявам това да се случи!

« Отговор #4319 -: Юни 24, 2012, 11:00:43 am »
Ти си Сатурн, той е Луна. Първото, което ми се набива на очи, е че Сатурн се намира в знак, където Луната няма есенциални достойнства, т.е. положението на твоя управител с нищо не подсказва, че ти се интересуваш от него. Може би действително картата е нерадикална, не отразява правдиво ситуацията. Сигурна ли си, че не си задала въпроса си по-рано?
Той е Луна в триплецит на Сатурн - има симпатии към теб. Следващият аспект на Луната е съвпад с Венера (негов У11) в 12-тия му дом. Венера може да е приятелка, която се връща при него (Венера е ретроградна) за нещо повече (флирт, напр.), но мимолетно. Луната е по-бързата планета и ще я отмине бързо.
В 3-тия му дом (т.е. в мислите му) сте ти (Сатурн) и възможно друга жена (Марс - негов У5). Положението на Сатурн и Марс в 3-тия му дом може да се тълкува и по други начини - напр., че търсите комуникация с него. Луната ще завърши тригон със Сатурн, квадратура с Марс и накрая ще бъде изгорена от Слънцето в 12-тия му дом. Струва ми се, че отношенията ви временно ще се затоплят, подобрят, като тези с другата жена (ако изобщо има такава), ще приключат. Но в последствие е възможно той отново да се отдръпне. Струва ми се, че той не обича да афишира любовния си живот.
Извинявай, ако греша. Струва ми се, че няма сериозна връзка с друга жена в момента. С Меркурий в 1-вия си дом във взаимна рецепция с управителя му Луна в 11-ти, той ми изглежда като контактна личност, която може да флиртува с момичета от приятелския си кръг без да има нищо сериозно предвид.

Много благодаря за подробния анализ, Мирабела! Аз със сигурност имам интерес към него, макар че не всичко от поведението му ме радва. Няма как да знам със сигурност за другите неща, но съм склонна да вярвам, че има голяма доза истина. А това за евентуални безразборни флиртове още повече ме огорчава, т.е. явно няма как да ми е безразличен.