Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206248 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4320 -: Юни 24, 2012, 12:28:09 pm »
Здравейте, момичета! Дълго се чудех в коя от двете хорарни теми да задам въпроса, в "любовта" или в "общата", но където и да е надявам се да получа изчерпателен отговор  ;D Дано не се стреснете, но това е въпрос, който вероятно доста хора си го задават, след като нещо се е случило в една връзка...при мен просто спря комуникацията, без никаква ясна причина(за него това било начин на наказание, нещо съм сгафила някъде)...
Въпроса е :(Името) изневерява ли ми, има ли друга жена?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4321 -: Юни 24, 2012, 12:51:45 pm »
 ;) здрасти,

тук нещата са по - дълбоки от това, което си написала - неговият упр Слънце е в Рак (ракът не е някой който ще си тръгне просто ей така), и ще направи опозиция с Плутон - някакви дълбоки, психологически модели са замесени, а и на оста 6-12 дом, Венера е ретро, твоят управител е ретро, Плутон е ретро, ще преосмислиш ти някакви неща (Луната ще направи аспект с теб - Сатурн), но връзката Ви няма да се поднови. Скоро Сатурн ще спре да е ретро. И той няма друга жена в момента, няма връзка между Слънцето и Юпитер (упр негов 5 дом). Сатурн (ти) ще си тръгне по пътя, преди да направят квадрат със Слънцето, след това, че направят (ще има още малко, за развръзка), но квадратът поне до сега не сме видели да води до положителни "развръзки". А и вие сме МНОГО различни. Искрен съвет - Луната в Лъв и Сатурн във Везни няма как да получат това, което търсят от Слънце в Рак, в опозиция с Плутон.  ;) 

Слънцето и Луната са си диспозитори и всеки би се чувствал по-добре на мястото на другия от вас двамата.....просто той е свързан с всичките планети в земни и водни знаци, а ти и Луната с огъня и въздуха, не виждам планетата, преносът на светлина, който да Ви свърже (Луната няма да го направи това), ако някой друг вижда нещо по позитивно.... :-\
« Последна редакция: Юни 24, 2012, 12:59:10 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4322 -: Юни 24, 2012, 12:55:30 pm »
Изглежда, че действително те наказва. По този показател картата отговаря на реалността - неговият управител Слънцето е в знака на заточение на твоя управител Сатурн. Слънцето наскоро е сменило знака (навлязло в Рак) и все още не е завършило аспект с друга планета. Мисля, че това може да е показател за две неща - първо, че ти се сърди и те наказва от скоро и второ, че не е имал възможност да започне връзка с друга. Липсва аспект между управителя на 5-тия и 8-мия му дом Юпитер и Слънцето. Мисля, че няма друга жена около него към момента.
Луната временно излиза извън курс, но в рамките на знака ще завърши секстил с твоя управител. Ледниковата епоха в отношенията ви ще продължи още известно време. Макар че ти го обичаш (Луна в знака на Слънцето и негов 1-ви дом), ще продължавата да се сърдите един на друг и да сте разочаровани един от друг - Сатурн (ти) в знака на падение на Слънцето (той), Слънце в знака на заточение на Сатурн. Ти може и да демонстрираш известно количество гордост - екзалтиран Сатурн. Тъй като между управителите ви в крайна сметка предстои квадратура в рамките на знаците, внимавайте тези сръдни да не съсипят връзката ви. Възможно е напрежението между вас да се увеличи.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4323 -: Юни 24, 2012, 01:02:50 pm »
 :blink:

аз дори мисля, че тя - екзалтиращ Сатурн, трябва да си тръгне от тази връзка, че търси брак, сигурност (Сатурн-Везни), дори деца, живот около себе си (Луна - Лъв), а той някакви си емоционални преживявания и манипулации (Слънце във воден знак и Плутон замесен - и това "наказване" - кой е той, че ще наказва, друго човешко същество, едно е да сподели, че е наранен, а да "наказва".... да разпределя властите ).

« Отговор #4324 -: Юни 24, 2012, 01:05:43 pm »
Грейс ми подсказа, че Сатурн е стационарен. Все още желаеш да се върнеш назад към него, макар и с известни съмнения, но това може да се промени, тъй като на Сатурн му предстои директен ход.

« Отговор #4325 -: Юни 24, 2012, 01:20:57 pm »
Благодаря ви, момичета! Аз зная, че този човек не е подходящ за мен, но допуснах да се обвържа прекалено емоционално, докато той явно предпочита само сексуалната връзка... В този момент просто той ми беше единственото спасение...предстои ми много тежък развод и вярвах, че би могъл да ме задържи на повърхността, за да не рухна психически...искаше ми се поне още малко любов и подкрепа...докато отминат нанесените ми емоционални, физически и дори психологически травми след 23 годишен кошмарен брак. Само за протокола: при точна опозиция транзитен Марс към нат. Луна (У4) в 12 дом, бях сюрпризирана със солидна порция шамари и юмруци, в следствие на което съм с мед. у-е от съдебен лекар и с искова молба за развод. Ретро Сатурн е кацнал на ДЦ ми...малко се отнесох от темата, извинете!

« Отговор #4326 -: Юни 24, 2012, 01:25:59 pm »
Грейс ми подсказа, че Сатурн е стационарен. Все още желаеш да се върнеш назад към него, макар и с известни съмнения, но това може да се промени, тъй като на Сатурн му предстои директен ход.
И аз това си помислих...разчитах на директите Сатурн и Венера  :blink:
Мирабела, имам зададен въпрос и в темата хорари за любов би ли погледнала, моля те! А и който желае да се включи.... :blink:
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.1300.html
прикачвам картата тук:
« Последна редакция: Юни 24, 2012, 01:50:18 pm от isolda »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4327 -: Юни 24, 2012, 01:39:15 pm »
Момичета, котето ми го няма от снощи, направо ще се побъркам  :( Може ли някой да погледне хорара, дали ще се върне.
Марая, Аркукс, Асол - всички познахте, котето се върна, но за съжаление отново успя да избяга. Една улична котка беше родила на тавана ни 3 малки и решихме да задържим едното. Първият път избяга през една малка пролука към тавана и го нямаше 2 дни. Вчера се върна, прибрах го и запуших дупката с един парцал. Няколко часа по-късно майката е успяла да издърпа парцала, котето е отишло при нея и е преместила и трите малки незнайно къде. Дано след ден, два да се успокои и пак да ги върне.
Асол, сега разбирам, защо картата ти се е сторила противоречива. Позна всичко - изчезна и се появи от тавана. Зададох отново въпрос, дали ще се върне, но картата е с твърде ранен АСЦ. Това, какво значи - че ще има промяна в обстоятелствата ли?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4328 -: Юни 24, 2012, 02:19:06 pm »
Благодаря ви, момичета! Аз зная, че този човек не е подходящ за мен, но допуснах да се обвържа прекалено емоционално, докато той явно предпочита само сексуалната връзка... В този момент просто той ми беше единственото спасение...предстои ми много тежък развод и вярвах, че би могъл да ме задържи на повърхността, за да не рухна психически...искаше ми се поне още малко любов и подкрепа...докато отминат нанесените ми емоционални, физически и дори психологически травми след 23 годишен кошмарен брак. Само за протокола: при точна опозиция транзитен Марс към нат. Луна (У4) в 12 дом, бях сюрпризирана със солидна порция шамари и юмруци, в следствие на което съм с мед. у-е от съдебен лекар и с искова молба за развод. Ретро Сатурн е кацнал на ДЦ ми...малко се отнесох от темата, извинете!

Милата, защо след като веднъж мъж те е предал пак търсиш подкрепа там. Недей, ти си достатъчно ценна и силна, за да се справиш сама - и Сатурн екзалтиращ го доказва. Естествено, че ще се разведеш, след побой, това е недопустимо и той свикне ли, че търпиш... минава, за 3 седмици минава емоционалното обвързване, аурата се чисти, само трябва да го решиш.  ;)

« Отговор #4329 -: Юни 25, 2012, 01:02:18 pm »
Момичета, какво мислите за тази карта: "Ще ме покани ли на празненство за рождения си ден (по име)?" Рожденият ден е след около месец и има много вода да изтече до тогава, не знам дали човекът ще празнува изобщо, дали ще сме в един и същ град по това време и т.н., но все пак исках да проверя какво казва астрологията. Благодаря ви!

*

Stella

• 7765
« Отговор #4330 -: Юни 25, 2012, 01:08:50 pm »
Според мен отговорът е НЕ. Вашите сигнификатори излизат от квадрат и повече няма да се срещнат в рамките на знаците. Твоя сигнификатор е ретрограден и не е добре поставен в знака на неговия. Луната пренася светлина между тях, така че и да се случи да те покани, няма да е особено добро преживяване, тъй като подчертава квадрата. Дай обратна връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4331 -: Юни 25, 2012, 01:22:07 pm »
Според мен отговорът е НЕ. Вашите сигнификатори излизат от квадрат и повече няма да се срещнат в рамките на знаците. Твоя сигнификатор е ретрограден и не е добре поставен в знака на неговия. Луната пренася светлина между тях, така че и да се случи да те покани, няма да е особено добро преживяване, тъй като подчертава квадрата. Дай обратна връзка.

Благодаря ти, Стела! Ще пиша какво се е случило. Да, най-вероятно няма да я дочакам тази покана, ако изобщо съм в БГ по това време, дори не знам дали я искам. Пренасянето на светлина е може би заради общуването между нас, което така или иначе се случва. Без кой знае каква причина нещо се объркаха нещата и има напрежение между нас (квадратът не лъже), надявам се директната Венера да подпомогне оправянето на тази каша. Това несрещане на сигнификаторите като време как би трябвало да изглежда? И нали не означава пълна липса на комуникация, не би трябвало?

« Отговор #4332 -: Юни 25, 2012, 01:57:11 pm »
между теб и негов У5-игри, забавления, няма връзка, а между вашите У5 аспектите са нехармонични
 той-Марс е скрит в твоя 12д., негов 6-ти, където е Луната втори твой сигнификатор, в хармоничен аспект с неговия У5- може би ще те покани, но няма да се забавляваш добре покрай негови колеги

Благодаря ти, Akruks! В момента всичко положително между нас е прикривано и неизказано, на повърхността е напрежението. Не знам дали ще може да си пречупи езика да ме покани. Не знам как бих се чувствала в неговата среда, ако е рекъл Господ, ще разбера.

« Отговор #4333 -: Юни 25, 2012, 03:23:39 pm »
Оу, управителят му Марс е в знака на падение на твоя управител Венера. Надали си в списъка на гостите. Съжалявам и дано греша.

« Отговор #4334 -: Юни 25, 2012, 03:29:11 pm »
Здравейте момичета!Въпросът ми е ще имам ли връзка с И...?Благодаря ви предварително за отделеното време! :blink:

« Отговор #4335 -: Юни 25, 2012, 04:12:06 pm »
Оу, управителят му Марс е в знака на падение на твоя управител Венера. Надали си в списъка на гостите. Съжалявам и дано греша.

Благодаря ти за отговора, Мирабела. Не се притеснявай, едва ли грешиш, аз също не вярвам да има голям шанс да сме заедно на рождения му ден - отношенията ни в момента са "като куче и котка" със смяна на ролите кой е кучето и кой котката... , а и мое пътуване в чужбина може да съвпадне като дата с празника му. Ще видим.

« Отговор #4336 -: Юни 25, 2012, 04:18:00 pm »
В картата излизаш в 9д- чужбина, последния аспект на Луната е секстил с Меркурий У9 в 10д- кариерата, може и да не си тогава тук, за да присъстваш на празника му.
Общуването се разглежда по 3 дом- връзка между тези домове, какви са аспектите- в случая няма връзка между Меркурий-негов У3 и Юпитер-твоя У3
Колкото до това, че има квадрат между вас- той е отминал, сега е само по знак, по градуси не предстои да се случи, тъй като Венера тръгва в права посока на 28 юни, но Марс на 3 юли вече е в знака на Везните и в средата на юли ще са в тригон- хармоничен аспект, което предполага че ще сте заедно и без напрежение между вас.

Akruks, супер си, върна ми усмивката!  :58: От кога чакам добри новини! Първо, че и астрологично имам отворен път за чужбина. После, че все пак тези отношения ще се развиват в желаната от мен посока скоро. Обаче това с 3 дом не ми се връзва - как така няма да има общуване между нас.. и за кой период?  :-\ Вижданията ни са дори регламентирани на този етап. Ако не сме болни вкъщи, би трябвало да се виждаме, та дори и ако ще се бием като се видим.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4337 -: Юни 25, 2012, 04:22:03 pm »

откраднаха колата на роднини на мъжа ми. ще я намерят ли
Да, ще и искат откуп сигурно.  :angry:

Да дам обратна връзка-не я намериха, никой не им се е обаждал, май вече няма надежда

« Отговор #4338 -: Юни 25, 2012, 06:02:43 pm »
Акрукс, искам да попитам, това, че Меркурий е все още в Рак означава, че това е едно НЕ, в смисъл, на планетите им предстои аспект след ингрес в Лъв, но това не игра роля в случая, защото към момента на задаване на въпроса той все още си е в Рак, правилно ли разбирам или бъркам някъде?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4339 -: Юни 25, 2012, 06:35:13 pm »
е, супер, много ти благодаря за разясненията, има шанс и за мен значи  да напредвам в науката  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."