Здравейте!
Моля ви да погледнете тази карта по въпроса: "Ще ме покани ли да отида с него (по име) на обучението в чужбина през август?" Аз държа на този човек, но една досадна муха кръжи и се опитва да ми подлива вода. Не знам дали пътуването е сигурно на 100%, но има голяма вероятност да се случи. Какво може да се каже по картата?
Безкрайно благодаря за всеки отговор!
Сатурн изгряващ (аз като тълковател имам този аспект в натала) , везни на асц и Луна в 9 дом - образование и чужбина, но в знака на 10 (предполагам сте и професионални партньори), но Венера - твой упр в знака на 9 дом. Считам картата за радикална, нищо, че асц е на изгорения път. Предполагам момичето, което задава въпроса е изнервено и леко емоционално травмирано от ситуацията.
Той се интересува от теб и по 5 дом и по 7 да го гледам и двата управителя Сатурн, Марс са във Везни. Луната е много силна и ще направи съвпад със Слънцето - един от най-добрите аспекти при тълкуване на отношения между мъж и жена (особено за брак), обаче преди това ще има драми - ще мине през опозиция и квадрат с Плутон и Марс, Сатурн, но не са фатални има пренос на светлина, само, че ще бъдат леко болезнени и изнервящи събития, но СЪБИТИЯ ще има.
Венера ще напусне близнаци преди да направи тригон с Марс, но ще направи тригон със Сатурн (а мисля, човекът за който питаш, е по точно да се гледа по 5 дом - защото още не сте партньори, има флирт, емоции, това е 5 дом).
Така, че ти си по-бързо движещата си и тази, която ще направи нещата така, че да се случат (Луната апликира към Слънце, Венера апликира към Сатурн). Той е честен (Сатурн екзалте) и сте сходни (упр в тригонални знаци). Опитай се някак да му вметнеш КОЛКО ще си щастлива ако те покани на обучението. Сигурна съм, че при Венера в близнаци ще знаеш как да го направиш, така, че да му хареса.