Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205304 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4660 -: Юли 21, 2012, 06:56:18 pm »
здравейте ,моля когато можете да погледете картата по въпроса
"Ще има ли възможност да се сдобрим с любимия?"
благодаря ви от сърце

Голяма ти е болката с този Плутон на асцендента, но Луната е последен градус - ситуацията, ако ти не действаш няма да се промени, няма нещо да се случи, което да ти помогне, а и той си е тръгнал (има доста силно его), Луната - негов управител се е разделила от Сатурн.

Ти си честната и правата в ситуацията (Сатурн е във Везни - екзалтира).

освен това ме притеснява, че той описван от Луна в 30 градус, прави опозиция с Нептун (нищо, че на границите на два знака), аи Слънцето е в последен градус - нещо не е наред с цялата ситуация. Но ти си по-честната и достойната, той няма да се върне и честно казано не те съветвам да го търсиш ти.

Ако някой вижда нещо по-позитивно да пише.

По принцип картата може да се счита и за нерадикална,
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4661 -: Юли 21, 2012, 07:05:32 pm »
Анили, разбира се, че може да се използват и модерните управители. Аз експериментирам само с класическите управители, но съм пробвала и с модерните, основно в началото на пребиваването ми във форума.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4662 -: Юли 21, 2012, 07:13:08 pm »
Анили, разбира се, че може да се използват и модерните управители. Аз експериментирам само с класическите управители, но съм пробвала и с модерните, основно в началото на пребиваването ми във форума.

Да, аз се зачетох в интернет за хорарната астрология и видях, че всъщност се използват старите управители. От опита ти по-точна информация ли дават старите управители, казваш, че в началото си гледала и модерните, значи сега не ги отчиташ толкова?

« Отговор #4663 -: Юли 21, 2012, 07:24:40 pm »

Да, аз се зачетох в интернет за хорарната астрология и видях, че всъщност се използват старите управители. От опита ти по-точна информация ли дават старите управители, казваш, че в началото си гледала и модерните, значи сега не ги отчиташ толкова?

За някои хорари модерните са давали добри резултати. Имам повече наблюдения върху използването на класическите обаче.

Допълвам поста си. Уран се намира в знака на екзалтация на неговия управител Слънцето. Слънцето в Рак няма специално отношение към Уран. Липсва аспект между Слънце и Уран (излизат от квадратура), също липсва аспект и между Луна и Слънце. Прочитът на картата е горе-долу същият - относно бъдещо развитие. Разликата е, че в този случай ти го обожаваш, а той изглежда неутрален - нито се сърди, нито го грее.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4664 -: Юли 21, 2012, 07:59:52 pm »
Благодаря и на двете ви, много сте мили :blink:
Akruks, колкото и хорари да съм пуснала за този човек, винаги намираш нещо хубаво да ми напишеш, зодия Везни ли си? Аз винаги и в най-черната ситуация ще открия бяла светлинка.
А Mirabella пък толкова обективен и трезв поглед над нещата ми представя, който винаги съм търсила, но не мога да го постигна, обективността някакси ми убягва.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4665 -: Юли 21, 2012, 11:20:01 pm »
Еее, извинявай не исках да кажа, че твоя подход не е подкрепен с доказателства, просто днес Мирабелла ме разтърси с много истини, а ти с едно изречение ме накара да се усмихна, и затова беше такъв коментара ми  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4666 -: Юли 22, 2012, 01:22:34 pm »
Искам да ви попитам може ли по хорара да се отговори на въпроса "защо?" Пуснах си хорар с въпрос "Ще отида ли октомври на мечтаното пътуване в..." и както и да го гледам, все на "не" ми прилича, макар моят управител и У9 да са един и същ, Луната апликира за квадрат и опозиция с двамата ми управители, нали така? Обаче билетите са били междувременно резервирани, всички останали са вече на линия, гледат се вече места за спане... Тъй като ще ходим и с деца, притесних се и се чудя може ли да се види евентуалната причина, да не ида?  :'(

« Отговор #4667 -: Юли 22, 2012, 02:02:00 pm »
Рония, пускала ли си и преди въпрос относно пътуването? Имам някакво дежаву, но не нямам време в момента да ровя из историята на форума. Някой питаше за мечтано пътуване, ставаше дума за пари, които бяха необходими да бъдат набавени за пътуването. Не помня повече.
Квадратът между Луна и управителя ти (и този на 9-ти дом) не означава автоматично "не". Отрицаталеният отговор е един от възможните варианти. Друга възможност е да изникнат проблеми, пречки и да осъществиш пътуването въпреки тях.
Питаш за естеството на евентуалните пречки. Луна е в 6-тия дом и знака, който мунданно съответства на 6-тия дом - Дева. Може би става дума за служебни, ежедневни или здравословни проблеми. Луната управлява и 5-тия дом, така че може да е свързано и с децата.
Юпитер (У1) е заточен по знак и в 3-тия ти дом. Възможно е задграничното пътуване да бъде заменено с такова на по-близка дестинация.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4668 -: Юли 22, 2012, 02:14:22 pm »
Mirabella, онова беше в Испания, за там си мечтаех (и още де), това дори не бях предполагала, че мога да го осъществя... Уф, само детето да е добре.  :( Благодаря ти.

« Отговор #4669 -: Юли 22, 2012, 07:47:29 pm »
Здравейте!
Развълнуваха ме с възможността за едно пътуване с полезно-развлекателна цел, обаче никак не съм сигурна, че ще успея да се включа, нещо стана много сложно всичко с другите ми пътувания и т.н. И все пак имам някаква надежда, иска ми се да се получи. Какво мислите за картата: "Ще пътувам ли заедно с (име) за чужбина както е планирано?"
Благодаря ви! 

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4670 -: Юли 22, 2012, 08:23:00 pm »
akruks, благодаря ти много, но аз нямам партньор, какво може да е ако не е партньор? Тълкуването запазва ли се? Ще ходя с познати и с детето.  :-[

П.С. Нямам страхове, свързани с вода, а и там на вода няма да ходим. По-скоро имам мечти, свързани с къща на вода... на бряг... И едно от местата, които ще посетим е близо до едно прекрасно езеро, може би ще ми се стори не олкова прекрасно, не знам. Синът ми е Риби, ако това има значение.  :-\

« Отговор #4671 -: Юли 22, 2012, 08:50:14 pm »
Здравейте!
Развълнуваха ме с възможността за едно пътуване с полезно-развлекателна цел, обаче никак не съм сигурна, че ще успея да се включа, нещо стана много сложно всичко с другите ми пътувания и т.н. И все пак имам някаква надежда, иска ми се да се получи. Какво мислите за картата: "Ще пътувам ли заедно с (име) за чужбина както е планирано?"
Благодаря ви!
ами не- У9 Луната е в разходящ тригон с У1 Плутон, с У1 Марс няма мажорен аспект, последния аспект е квадратура с Венера У7 и негов У6- може би заради неговата работа няма да се осъществи това пътуване.

Eee, много неприятно. Ти смяташ, че и той няма да пътува ли? Поне да знам, че не ме подвежда, а наистина иска да пътуваме заедно. 

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4672 -: Юли 22, 2012, 10:45:39 pm »
Либра, не се занимавай с глупости. Този мъж не те заслужава и за мене е пълен смешник. На 38 години да се държиш като пикльо - забрави за този палячо. Говоря ти така, за да разбереш,че ти си много повече от него, че той е този който не те залужава, а не ти тази която не залужава него. Много пъти сме говори на тази тема, че мъжете Близнаци са пълни смешници. Не се занимавай и не си губи времето - хем си млада, хем си умна - този дрисльо не те заслужава. Дали има друга или просто е такъв - ти искаш ли да живееш с такъв човек?????? Гледай живота, има страхотни мъже и ще намериш своя!

Благодаря за съвета... Не знам какво да правя оттук нататък, чувствам се изхабена, изгубена, уморена. Разглеждах допреди малко старите писма, които са си пращали родителите ми, докато са били още в училище, след това от казармата, докато майка ми е била бременна с брат ми, успокоиха ме донякъде. Такава красива любов, думи и нежност, които са си разменяли, толкова чисто и искрено, доказателство, че може да съществува истинска интимна връзка между двама души. Но това е било преди, вече не мисля, че може да се случи днес, че хората могат да обичат по този начин, наистина се чувствам, че съм сбъркала епохата и мястото ми не е тук. Не мога да понеса целия този хаос, лъжи, страхове, предразсъдъци и слабост в човешките отношения, изобщо в човека. Той ми казваше в очите, че мрази лъжата, мрази да го наричат лъжец, а не смее да ми каже истината... Стараех се да не го притискам, да не задавам въпроси, просто да се наслаждавам на моментите с него...Кой е антонимът на "филантроп", защото мисля да стана точно това? Звъннах му 2 пъти, и 2-та пъти затвори. Изпратих му смс, в който му написах: Още преди да се срещнем ти бях написала, че искам просто истинска, взаимна и споделена любов. Ти отговори, че искаш същото. Твоя съм. Защо се отказваш от мен?" ...

Няма отговор. Моля някой да ми отговори на въпроса: Ще ми каже ли Константин истината? Ще се свърже ли с мен по някакъв начин или никога повече няма да ми пише? Свърши ли всичко?

Благодаря, ако получа отговор.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4673 -: Юли 23, 2012, 11:07:00 am »
Разбира се, че се запазва, Меркурий управлява както 7-ми дом, евентуалния партньор, така и 3-ти дом- пътуване на кратко разстояние.

Мерси, пътуването е до Италия и дано сме здрави само.  :-\

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4674 -: Юли 23, 2012, 11:59:41 am »
Либра, не се занимавай с глупости. Този мъж не те заслужава и за мене е пълен смешник. На 38 години да се държиш като пикльо - забрави за този палячо. Говоря ти така, за да разбереш,че ти си много повече от него, че той е този който не те залужава, а не ти тази която не залужава него. Много пъти сме говори на тази тема, че мъжете Близнаци са пълни смешници. Не се занимавай и не си губи времето - хем си млада, хем си умна - този дрисльо не те заслужава. Дали има друга или просто е такъв - ти искаш ли да живееш с такъв човек?????? Гледай живота, има страхотни мъже и ще намериш своя!

Благодаря за съвета... Не знам какво да правя оттук нататък, чувствам се изхабена, изгубена, уморена. Разглеждах допреди малко старите писма, които са си пращали родителите ми, докато са били още в училище, след това от казармата, докато майка ми е била бременна с брат ми, успокоиха ме донякъде. Такава красива любов, думи и нежност, които са си разменяли, толкова чисто и искрено, доказателство, че може да съществува истинска интимна връзка между двама души. Но това е било преди, вече не мисля, че може да се случи днес, че хората могат да обичат по този начин, наистина се чувствам, че съм сбъркала епохата и мястото ми не е тук. Не мога да понеса целия този хаос, лъжи, страхове, предразсъдъци и слабост в човешките отношения, изобщо в човека. Той ми казваше в очите, че мрази лъжата, мрази да го наричат лъжец, а не смее да ми каже истината... Стараех се да не го притискам, да не задавам въпроси, просто да се наслаждавам на моментите с него...Кой е антонимът на "филантроп", защото мисля да стана точно това? Звъннах му 2 пъти, и 2-та пъти затвори. Изпратих му смс, в който му написах: Още преди да се срещнем ти бях написала, че искам просто истинска, взаимна и споделена любов. Ти отговори, че искаш същото. Твоя съм. Защо се отказваш от мен?" ...

Няма отговор. Моля някой да ми отговори на въпроса: Ще ми каже ли Константин истината? Ще се свърже ли с мен по някакъв начин или никога повече няма да ми пише? Свърши ли всичко?

Благодаря, ако получа отговор.

Олеле, не е истина- днес гледах писмата на нашите и същите мисли ми се въртяха в главата, но като си спомних как тези писма и чувства при тях са били първите години, а после бяха като кучето и котката, което се вижда в моя натал с опозицията между моите Луна и Слънце... та идеална и съвършена любов май няма никъде, но ние везните сме си романтички до последно, май наистина не сме за този материален свят  :blink:
Прочетох коментара и на Океанчето- как само ги е охарактеризирала мъжете близнаци- такива са си, а и не само мъжете, но пък щеше да е скучно ако няма и такива "смешници"  :blink:
По картата- ти си в негов 1д- по-заинтересованата в случая, той излиза в твоя 3д на комуникацията, може би това показва, че си му писала, между твоя У3 и негов У3 е налице сходящ секстил, вероятно пак ще го потърсиш... Меркурий У3 е в твоя 5д- и пак ще има любовно обяснение от твоя страна, но у5 Луната е в негов 12д. и не прави аспект с негов У5 Сатурн- на този етап няма споделеност между твоите и неговите чувства, между вас има тригон по знак, но не предстои аспект, за да потвърди продължение на връзката, а последния аспект на Луната е квадрат с Венера, неговия управител- което дава отрицателно развитие на ситуацията, но може да е "не" на въпроса "това ли е края" , макар че не го вярвам, като гледам Венера У1 и У8 за него в предстоящ тригон със Сатурн -негов У5 в негов 1д- забързал се е към нова любов, която има връзка с чужбина или е чужденка избраницата...

Мхм... Благодаря за отговора. А възможно ли е и друго тълкуване? Например, че се среща с омъжена жена, защото имам такива подозрения... Бях на фризьор, накъдрих се, и сега виждам, че имам пропуснато повикване от него.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #4675 -: Юли 23, 2012, 02:45:15 pm »
Като гледам този Сатурн в 7-ми дом и ако картата не е нерадикална заради Сатурна, си мисля да не би за него да е омъжена омъжената жена или имат връзка вече? Ако е разведен, бившата му жена?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4676 -: Юли 23, 2012, 04:27:42 pm »
Разведен е от 5-6 години, не мисля, че е бившата му жена, но кой знае. Няма да му звъня повече, ако има да ми каже нещо, ще звънне отново. Спечелих уикенд за двама в Двореца в Балчик и много исках да ида с него, но явно ще си намеря друга компания. Вече звъннах на Близначкото от Пловдив, който искаше да ми готви, за да се видим този или следващия уикенд, и да ми даде няколко персонални урока по фотография, защото ще кандидатствам през септември. Чудя се и дали да ида от началото на август за една седмица в Албена по една младежка програма, като престоят е напълно безплатен, но не ми се ходи сама, а всичките ми познати вече имат планове, работа... Поне се накъдрих, харесвам се малко повече така.

« Отговор #4677 -: Юли 23, 2012, 08:23:56 pm »
Здравейте!
Благодаря ви!
ами не- У9 Луната е в разходящ тригон с У1 Плутон, с У1 Марс няма мажорен аспект, последния аспект е квадратура с Венера У7 и негов У6- може би заради неговата работа няма да се осъществи това пътуване.

Eee, много неприятно. Ти смяташ, че и той няма да пътува ли? Поне да знам, че не ме подвежда, а наистина иска да пътуваме заедно.
аз само картата съм коментирала, а доколко е вярно, ще се разбере след време  :blink:

:) Благодаря ти, Акрукс. Надявам се каквото и да стане, да е за добро. Много ми се иска да заминем заедно с него на това пътуване все пак. 

« Отговор #4678 -: Юли 23, 2012, 10:43:28 pm »
Либра, сладурана си. Като бебче си с тези къдрици. Честито за новата спечелена награда и приятна почивка!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4679 -: Юли 24, 2012, 12:44:40 pm »
Пак целнах страшна карта!  :-X Попитах "Ще отговори ли Р. на смс-а ми до края на седмицата?" Не е любовен, става дума за едно пътуване, искам да ползвам познанията на Р. да резервирам правилно. Асц на изгорения път пак, Сатурн на Асц (обаче това е вярно, че задържам и съм притеснена). Аз - Венера в 8ми, и това изглежда наред, имам нужда от чужд ресурс, той - Марс в 12ти, и това е вярно, в чужбина и далеч за пряка комуникация. Та, радикална или не?  :-\ Иначе между управителите на 3те ни домове предстои секстил, а и Луната пренася светлина между нас (така си мисля, де) и ще съвпадне с Марс след около 5 градуса, чудя се това дали ще свърши работа (любопитно ми е също дали ще даде 5 дни, което е точно до края на седмицата), какво мислите? Уф, другите резервират вече, аз... Но с детето ми е по-нужна препоръка, те в някакви много забутани и далечни места, аз с малкия там не мога да ида да спя. Дано ми отговори този човек.  :(
« Последна редакция: Юли 24, 2012, 04:10:24 pm от Ronia »