Либра, не се занимавай с глупости. Този мъж не те заслужава и за мене е пълен смешник. На 38 години да се държиш като пикльо - забрави за този палячо. Говоря ти така, за да разбереш,че ти си много повече от него, че той е този който не те залужава, а не ти тази която не залужава него. Много пъти сме говори на тази тема, че мъжете Близнаци са пълни смешници. Не се занимавай и не си губи времето - хем си млада, хем си умна - този дрисльо не те заслужава. Дали има друга или просто е такъв - ти искаш ли да живееш с такъв човек?
?? Гледай живота, има страхотни мъже и ще намериш своя!
Благодаря за съвета... Не знам какво да правя оттук нататък, чувствам се изхабена, изгубена, уморена. Разглеждах допреди малко старите писма, които са си пращали родителите ми, докато са били още в училище, след това от казармата, докато майка ми е била бременна с брат ми, успокоиха ме донякъде. Такава красива любов, думи и нежност, които са си разменяли, толкова чисто и искрено, доказателство, че може да съществува истинска интимна връзка между двама души. Но това е било преди, вече не мисля, че може да се случи днес, че хората могат да обичат по този начин, наистина се чувствам, че съм сбъркала епохата и мястото ми не е тук. Не мога да понеса целия този хаос, лъжи, страхове, предразсъдъци и слабост в човешките отношения, изобщо в човека. Той ми казваше в очите, че мрази лъжата, мрази да го наричат лъжец, а не смее да ми каже истината... Стараех се да не го притискам, да не задавам въпроси, просто да се наслаждавам на моментите с него...Кой е антонимът на "филантроп", защото мисля да стана точно това? Звъннах му 2 пъти, и 2-та пъти затвори. Изпратих му смс, в който му написах: Още преди да се срещнем ти бях написала, че искам просто истинска, взаимна и споделена любов. Ти отговори, че искаш същото. Твоя съм. Защо се отказваш от мен?" ...
Няма отговор. Моля някой да ми отговори на въпроса:
Ще ми каже ли Константин истината? Ще се свърже ли с мен по някакъв начин или никога повече няма да ми пише? Свърши ли всичко?Благодаря, ако получа отговор.