Опитвам се да бъда силна и уравновесена, но не мога да се откажа. Чувствах се така защитена и за първи път бях сигурна, че не греша, и не съм се съмнявала и за миг, че искам да бъда с него.
Искам да сме заедно... А тази неизвестност ме измъчва. Мрази ли ме Константин? Ядосан ли ми е? :03:
Обади му се, като те измъчва неизвестното, нали писа, че те е търсил, но ти не си чула телефона...
Точно в това е силата- да го потърсиш, а не да чакаш той да те търси, а ти да се дърпаш и правиш на непукист
По картата не ми изглежда да те мрази и да е ядосан, излиза че е далеко от теб
Звъннах му, но отново ми затвори. Опитах се по-късно да пратя смс, но ми отвръща, че не може да се изпрати. Мисля, си че е блокирал номера ми по някакъв начин, възможно ли е ? Какво още да направя?

Да не би да е заминал някъде, не ми е казвал нищо подобно. Чувствам се толкова безсилна.

Ако отида при него и ме изгони, щом ме види???

(( Не мога да го направя, след това със сигурност ще ме намрази... Мислех си да му пратя писмо, знам адреса му, но след това ще ме помисли за глупачка.
Най-смешното е, че той ме накара да си купя глобулска карта, за да си говорим, а допреди това купуваше ваучери, говорили сме си по 30 минути, ето, че имам глобулски номер, а той ми затваря... До последно говореше сякаш иска да остане с мен - "че трябва да свиквам да ме закача, обясни ми няколко пъти как да стигна до неговия блок, кой автобус да хвана; както и че трябва да се науча да приготвям храната на кучето му ;(((( ... как може така мигновено да се отчужди от мен?! Как по дяволите да разбера какво е станало? Нямаше ме 5 дни...само 5дни, докато бях във Валенсия, нещо се е случило тогава...