Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208170 Прегледи
*

zora

• *
  • 169
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4680 -: Юли 24, 2012, 04:17:02 pm »
Здравейте всички! Зададох въпрос:,,Срещата ми с Х.през октомври и ноември, ще е благоприятна ли за мен.Днес пак се изпокарахме, после се сдобрихме ,изнервени сме и двамата от раздялата.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4681 -: Юли 24, 2012, 05:19:32 pm »
Благодаря ти.Обаче ти ме усети веднага..

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4682 -: Юли 24, 2012, 06:27:35 pm »
Спика е съвпад с Асц, което неутрализира позицията му на изгорял път.
 Ти си описала в голяма част нещата по картата, на Луната след като преодолее квадратурата с Плутон в твоя 3д, после опозицията с Уран в негов 12д, ще извърши съвпад с него-Марс и пренесе светлина към тригона с тебе-Венера... Меркурий, негов У3, е ретро и опърлен от лъчите на Слънчо, което не му позволява добре да изрази качествата си, т.е. от негова страна има забавяне на комуникацията, само градус го делят от твоя У3 Юпитер,  ПФ също е в твоя 3д, имаш достатъчно показатели за положителен отговор на въпроса.

Благодаря ти! Моя е грешката, че не попитах "Ще отговори ли положително?" или ѝЩе помогне ли?", сега се усетих, че и "Гледай си работата" е отговор, ама... Ще се надявам да е в помощ отговора му.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4683 -: Юли 24, 2012, 06:29:27 pm »
Опитвам се да бъда силна и уравновесена, но не мога да се откажа. Чувствах се така защитена и за първи път бях сигурна, че не греша, и не съм се съмнявала и за миг, че искам да бъда с него. :( Искам да сме заедно... А тази неизвестност ме измъчва. Мрази ли ме Константин? Ядосан ли ми е? :03:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4684 -: Юли 24, 2012, 07:00:30 pm »
Опитвам се да бъда силна и уравновесена, но не мога да се откажа. Чувствах се така защитена и за първи път бях сигурна, че не греша, и не съм се съмнявала и за миг, че искам да бъда с него. :( Искам да сме заедно... А тази неизвестност ме измъчва. Мрази ли ме Константин? Ядосан ли ми е? :03:

Обади му се, като те измъчва неизвестното, нали писа, че те е търсил, но ти не си чула телефона...
Точно в това е силата- да го потърсиш, а не да чакаш той да те търси, а ти да се дърпаш и правиш на непукист
По картата не ми изглежда да те мрази и да е ядосан, излиза че е далеко от теб

Звъннах му, но отново ми затвори. Опитах се по-късно да пратя смс, но ми отвръща, че не може да се изпрати. Мисля, си че е блокирал номера ми по някакъв начин, възможно ли е ? Какво още да направя? :( Да не би да е заминал някъде, не ми е казвал нищо подобно. Чувствам се толкова безсилна. :( Ако отида при него и ме изгони, щом ме види??? :((( Не мога да го направя, след това със сигурност ще ме намрази... Мислех си да му пратя писмо, знам адреса му, но след това ще ме помисли за глупачка.

Най-смешното е, че той ме накара да си купя глобулска карта, за да си говорим, а допреди това купуваше ваучери, говорили сме си по 30 минути, ето, че имам глобулски номер, а той ми затваря... До последно говореше сякаш иска да остане с мен - "че трябва да свиквам да ме закача, обясни ми няколко пъти как да стигна до неговия блок, кой автобус да хвана; както и че трябва да се науча да приготвям храната на кучето му ;(((( ... как може така мигновено да се отчужди от мен?! Как по дяволите да разбера какво е станало? Нямаше ме 5 дни...само 5дни, докато бях във Валенсия, нещо се е случило тогава...
« Последна редакция: Юли 24, 2012, 07:09:23 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4685 -: Юли 24, 2012, 07:31:06 pm »
недей така непрекъснато да проектираш негативни развръзки по какъвто и да е въпрос, малко по-позитивно гледай на нещата, радвай се на всичко, което имаш, сигурна съм не е малко, а също благодари за него, както и за това, което искаш да получиш

Аз благодаря всеки ден. Само отбеляззах грешката си, иначе не мисля че за едно "Гледай си работата" изобщо ще си вземе телефона, но е факт, че сбърках въпроса. Ще докладвам за резултата.  :blink:

« Отговор #4686 -: Юли 24, 2012, 09:54:54 pm »
добър вечер момичета
моля ви за съдействие по хорара"Скъсан миискус ли има Х?"аз задавам въпроса и правя карта....на море съм с най добрия си приятел-само такъв ми е,уточнявам за хорара....днес цял ден карал уиндсърф-и сега крака го боли много-той е с опрация на минискус на този крак....отказва да иде на лекар,и съм много притеснена,защото до края на почивката има още 10 дни :(...Предварителни блгодарности

« Отговор #4687 -: Юли 24, 2012, 10:31:54 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 12:26:22 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #4688 -: Юли 24, 2012, 11:32:32 pm »
Добър вечер, бихте ли ми помогнали - (назован по име) ще ми помогне ли да стигна/получа интересуващата ме информация? Благодаря

« Отговор #4689 -: Юли 25, 2012, 12:21:29 am »
Здравейте!
Много ви моля да погледнете тази карта: "Избягва ли ме (по име)?" Според мен в реалния живот е видно и от самолет, че ме избягва. По-скоро ме интересува защо. И не е само избягването. Стана трудно дори да работим заедно - с другите в екипа по 2-3 пъти обсъжда едно и също, а с мен говори само ако е крайно наложително и за не повече от 30 секунди. Не пропуска и да ми направи язвителна забележка при всеки удобен случай. Даже взе да става свръх внимателен и отзивчив към другите момичета в екипа и не знам още колко ще изтърпя всичко това. Днес дори ми мина мисълта да се преместя да работя в друг екип. След един злощастен семинар този човек тотално се побърка. А аз не знам защо, няма и смисъл да питам, при последния опит да питам нещо директно, само се червеше и преглъщаше срещу мен.
Случващото е в синхрон с прогнозата, която получих, но все пак много бих искала да знам защо се случва това, какво му стана на това момче. Не знам с какво заслужих този тормоз.
Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: Юли 25, 2012, 12:26:07 am от moon_girl »

« Отговор #4690 -: Юли 25, 2012, 07:35:46 am »
благодаря Аркукс,обратна връзка ще дам щом иде на лекар,като се приберем,сега отказва-щял да ми развали почивката.....рак с Ац рак....упорита животина ;D,която никога не съм разбирала напълно

« Отговор #4691 -: Юли 25, 2012, 07:50:03 am »
Здравейте!
Много ви моля да погледнете тази карта: "Избягва ли ме (по име)?" Според мен в реалния живот е видно и от самолет, че ме избягва. По-скоро ме интересува защо. И не е само избягването. Стана трудно дори да работим заедно - с другите в екипа по 2-3 пъти обсъжда едно и също, а с мен говори само ако е крайно наложително и за не повече от 30 секунди. Не пропуска и да ми направи язвителна забележка при всеки удобен случай. Даже взе да става свръх внимателен и отзивчив към другите момичета в екипа и не знам още колко ще изтърпя всичко това. Днес дори ми мина мисълта да се преместя да работя в друг екип. След един злощастен семинар този човек тотално се побърка. А аз не знам защо, няма и смисъл да питам, при последния опит да питам нещо директно, само се червеше и преглъщаше срещу мен.
Случващото е в синхрон с прогнозата, която получих, но все пак много бих искала да знам защо се случва това, какво му стана на това момче. Не знам с какво заслужих този тормоз.

Той е Марс, заточен в знака на твоя управител Венера. Венера е в знак, където Марс няма есенциални достойнства. Възможно е да се чувства пренебрегнат от теб и да се опитва да привлече вниманието ти. Това с демонстративно милото отношение към другите момичета е като игра на ревност.
Червял се е пред теб. И не е могъл да преглъща, значи и да говори. Бил е напрегнат. Какво ли може да означава това? :rolleyes:
Дано не те подвеждам, но този екземпляр те харесва (Марс в знак на Венера), но не умее да го покаже по правилния начин, може би защото е останал с впечатлението, че ти не си падаш по него или се чувства недостатъчно уверен в себе си (Марс е заточен).

« Отговор #4692 -: Юли 25, 2012, 08:05:32 am »
За двата хорара със Сатурн в 7-ми дом. Имайте предвид, че положението на Сатурн в този дом се счита за рестрикция срещу тълкуване. Долните ми интепретации могат да не бъдат верни.

Здравейте! Въпросът ми е... има ли X сексуален интерес съм мен? :P

Ти си Марс, заточен в знака на Венера (той). Луна е също в знака на Венера. Определено ти имаш интерес към него, доста повече от сексуален. Венера в Близнаци не показва специален интерес към Марс. Но Луната пренася светлина между управителите ви с хармонични аспекти, така че е възможно отношенията ви да имат благоприятно развитие.

Добър вечер, бихте ли ми помогнали - (назован по име) ще ми помогне ли да стигна/получа интересуващата ме информация? Благодаря

Промених нещо в текста. Аспектът между управителите на 3-тите домове е вече разходящ. Моля за извинение.

Луната пренася светлина между управителите ви - твой Марс и негов Венера. Но аспектът между управителите на 3-тите ви домове е вече разподящ, не сходящ, както погрешно бях писала по-рано. След като приключи ретроградната си фаза, Меркурий (твой У3) в директно движение отново ще завърши секстил с Юпитер (негов У3). Така че получаването на отговор от него може да се забави или да се наложи повторно да го потърсиш, за да получиш информацията.

В крайна сметка би трябвало да ти помогне да се сдобиеш с въпросната информация. Негов У3 Юпитер е заточен, така че информацията, която той ти даде, може да е непълна, да се надяваме, че няма да бъде невярна. Възможно е да бъде преувеличена. Изглежда сякаш той не е в състояние да стигне до дъното на нещата.
« Последна редакция: Юли 25, 2012, 10:29:37 am от Mirabella »

« Отговор #4693 -: Юли 25, 2012, 08:29:31 am »

Луната пренася светлина между управителите ви - твой Марс и негов Венера. Между управителите на 3-тите ви домове - твой Меркурий и негов Юпитер - предстои секстил. Две положителни връзки помежду ви, свързани с комуникация. Би трябвало да ти помогне да се сдобиеш с въпросната информация. Негов У3 Юпитер е заточен, така че информацията, която той ти даде, може да е непълна, да се надяваме, че няма да бъде невярна. Възможно е да бъде преувеличена. Изглежда сякаш той не е в състояние да стигне до дъното на нещата. Твоят У3 Меркурий пък е ретрограден и изгорен от Слънцето. Възможно е да изтълкуваш погрешно получените от него сведения. Меркурий и Слънце са в 5-тия ти дом, Слънце е У5. Любовни чувства биха могли да те заслепят в обмислянето на сведенията.

Благодаря, Мирабела. Много се надявам да ми помогне, тъй като информацията е изключително ценна за мен и дано да не е грешна, че ще стане голям проблем.

« Отговор #4694 -: Юли 25, 2012, 10:31:41 am »
Славекс, поргрешно бях писала, че аспектът между управителите на третите ви домове е сходящ. В картата ти той е вече разходящ и говори за минала комуникация помежду ви. Вероятно за уговорката, която сте направили той да потърси въпросната информация за теб. Моля за извинение.
Въпреки това смятам, че отговорът би трябвало да остане положителен. Промених горния си пост.

« Отговор #4695 -: Юли 25, 2012, 10:57:44 am »
Славекс, поргрешно бях писала, че аспектът между управителите на третите ви домове е сходящ. В картата ти той е вече разходящ и говори за минала комуникация помежду ви. Вероятно за уговорката, която сте направили той да потърси въпросната информация за теб. Моля за извинение.
Въпреки това смятам, че отговорът би трябвало да остане положителен. Промених горния си пост.

Силно се надявам въпреки всичко наистина да е положителен резултат, че място не мога да си намеря :-X Ще дам обратна връзка.

« Отговор #4696 -: Юли 25, 2012, 02:08:46 pm »
Здравейте!

Той е Марс, заточен в знака на твоя управител Венера. Венера е в знак, където Марс няма есенциални достойнства. Възможно е да се чувства пренебрегнат от теб и да се опитва да привлече вниманието ти. Това с демонстративно милото отношение към другите момичета е като игра на ревност.
Червял се е пред теб. И не е могъл да преглъща, значи и да говори. Бил е напрегнат. Какво ли може да означава това? :rolleyes:
Дано не те подвеждам, но този екземпляр те харесва (Марс в знак на Венера), но не умее да го покаже по правилния начин, може би защото е останал с впечатлението, че ти не си падаш по него или се чувства недостатъчно уверен в себе си (Марс е заточен).

Благодаря ти, Мирабела! И аз много се надявах да ме харесва, обаче след като не общува с мен, дори когато е длъжен да го направи, понякога се държи остро, а и отделя толкова внимание на друга(и), къде се предполага да го доведе това, едва ли при мен. :( До скоро опитваше да ме спечели с внимание и загриженост и имаше резултат, но се промени изведнъж, може и да е от ревност, знам ли. Наистина ли картата не показва, че той има интерес към друга?

« Отговор #4697 -: Юли 26, 2012, 09:28:17 am »

Благодаря ти, Мирабела! И аз много се надявах да ме харесва, обаче след като не общува с мен, дори когато е длъжен да го направи, понякога се държи остро, а и отделя толкова внимание на друга(и), къде се предполага да го доведе това, едва ли при мен. :( До скоро опитваше да ме спечели с внимание и загриженост и имаше резултат, но се промени изведнъж, може и да е от ревност, знам ли. Наистина ли картата не показва, че той има интерес към друга?

Много се извинявам, че задавам пак въпроса, по картата не се вижда да има друга, така ли да разбирам? Предварително благодаря и отново се извинявам за настояването!

« Отговор #4698 -: Юли 26, 2012, 09:43:09 am »
По тази карта не изглежда да има друга.

« Отговор #4699 -: Юли 26, 2012, 09:47:04 am »
Много ти благодаря за отговора, Мирабелла!