Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206556 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4760 -: Август 05, 2012, 06:56:04 pm »
Тъй като съм в София се чудя дали утре да отида при Константин и да го потърся в апартамента му, за да се изясним и поговорим. Но той ходи почти всеки ден на работа и не знам дали ще го сваря вкъщи. Да потърся ли утре Константин?

Зададох втори въпрос - Ще си бъде ли утре вкъщи Константин? Аз се управлявам от Венера и съм в тригон с неговия управител Марс, но който се намира в 6-ти дом, може би ще е на работа?

по 1 въпрос- ще го потърсиш- твоя У3 комуникацията е Марс, заедно с тебе- Сатурн сте в негов 3д, но негов У3 Венера е в негов 12д и е в разходящ тригон с Марс- има вероятност да се скрие и да не ти отговори
по 2 въпрос ситуацията е подобна, ти се управляваш от Венера, която е в разходящ тригон с Марс-него, който заедно с негов У4-дома му са в негов 12д-  у тях е, но се крие

Един малко спешен хорар, много моля за отговор! :( В една пицария съм в момента, близо до апартамента му. Отидох, позвънях няколко пъти, и почаках, но никой нямаше. Очевидно не е вкъщи. Чуваше се само кучето как драска и души по вратата. Реших да дойда тук, добре, че има и интернет. Ще почакам тук 2 часа, някъде към 22 той трябва да се прибере от работа. След това ще ида да го потърся пак. Страх ме е как ще реагира, изобщо не знам... А и влакът ми за прибиране е в 22:45, не бива да го изпускам, защото, ако не го открия, няма при кого да остана за нощта. Ще успея ли да говоря с Константин тази вечер? АСЦ е късен, какво значи това?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4761 -: Август 05, 2012, 07:56:03 pm »
Не мисля, че първата карта по въпроса ("Да потърся ли К.?") дава положителен отговор. Липсва връзка между управителите ви (Луна за него, Сатурн за теб), както по мажорен аспект, така и по рецепция. Луната ще завърши квадратура с Венера (негов У3 - комуникация), т.е. липса на комуникация или трудното й осъществяне. Но да, Акрукс е права, че вече си била решила да го потърсиш, когато си задала въпроса си - твоят управител Сатурн и У3 Марс са в 3-тия му дом.
Същите аспекти се повтарят и в най-новата карта.

Късният градус на АС може да означава, че трудно можеш да повлияеш върху развоя на събитията, нещата са извън твоя контрол. Също и че може би знаеш или се досещаш за отговора на въпроса си.
Всичко това не означава задължително "не", но според мен, означава по-скоро "не", отколкото "да".

На този етап не виждам комуникация помежду ви. Но по-късно би трябвало да има такава - Слънце в неговия 1-ви дом ще завърши секстил с твоя управител Сатурн и с твоя У3 Марс (и в двете карти). Секстилът Слънце/Марс ще бъде точен след около 5 градуса, а този между Слънце и Сатурн - след 11 градуса. Слънцето е в ъглов дом, но фиксиран знак (ъгловите домове са най-бързодействащи, но фиксираните знаци са най-бавните). Луната е в мутабелен знак и следващ дом - нещо по средата. Тези 5 градуса ми изглеждат повече като 5 седмици, отколкото 5 дни. Не съм сигурна. Защото Марс ще стигне до Сатурн преди Слънцето да е аспектирало някоя от двете планети. Тогава би трябвало да остане аспектът между Слънце и Сатурн. Дано са 11 дни.

Пробва ли да го потърсиш на телефона? Надявам се, че греша и ще се видите. Стискам палци! Аз не вярвам на астрологията, недей и ти. Действай смело, пък каквото сабя покаже. Но се пази, не бъди прекалено неразумна. Да не изпуснеш последния влак. Само момиче по нощите, ще има да те мисля.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4762 -: Август 05, 2012, 08:08:04 pm »
Благодаря, Мирабела! Ще направя каквото мога, не искам да изпускам влака, за да не тревожа напразно майка си. Надявам се Съдбата да е на моя страна.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4763 -: Август 05, 2012, 09:40:34 pm »
От втория опит успях. Отвори и ме пусна. При него съм. Сега въпросът е как да го накарам да говори.  :unsure: Нахвърли се да ме целува пак и да ми замае главата, но искам да бъда разумна и да разбера дали ще я бъде нашата...

« Отговор #4764 -: Август 05, 2012, 10:51:32 pm »
Сега въпросът е как да го накарам да говори.  :unsure:

По същия начин, чрез който той ти запушва устата. :P
There's a little witch in every woman...

« Отговор #4765 -: Август 06, 2012, 08:17:53 am »
Либра, ако знаеш как се радвам, че сгреших в интепретацията на картите! ;D
Дано да сте си прекарали добре и повече да няма такива неразбирателства!

« Отговор #4766 -: Август 06, 2012, 12:11:04 pm »
Здравейте момичета !!!Ще Ви бъда много благодарна , ако ми отговорите на следния въпрос:
Кога ще започна работа, в каква сфера ?
Благодаря за отделеното време. 
13.12ч.  София

« Отговор #4767 -: Август 06, 2012, 12:29:06 pm »
здравейте,сестра ми задава въпрос,относно мъж с когото е на прага на започнат  отношения по негова инициатива...
само приятелски интерес ли проявява Р към мен
ранния Ац говори,че е доста рано да се каже или ,че ще научи нещо скрито нали?
много е раздвоена-все още таи чувства към бившия си,но хресва и Р.,иначе си допаднали на първа среща,но тя се бои,че той иска приятелство,и че криво го е разбрала ;),не мисля ,че е така по това което ми сподели ,но ме помоли да попитам и вас,като час и карта си е построила сама
благодарности в аванс ;)

« Отговор #4768 -: Август 06, 2012, 01:10:54 pm »
Здравейте момичета !!!Ще Ви бъда много благодарна , ако ми отговорите на следния въпрос:
13.12ч.  София

Прикачвам картата по въпроса ти.

Мисля, че ще намериш работа.
Ти се управляваш от Марс, евентуалната бъдеща работа – от Слънце. Слънцето и Марс ще завършат хармоничен аспект – секстил. Затова би трябвало да получиш работа. Но няма да стане без твоето активно участие в процеса, тъй като преди да получи секстил от Слънцето, Марс ще се съедини със Сатурн – управител на 3-тия ти дом на действията, инициативите, комуникацията. Така че търси обяви и пускай CV-та смело.
Марс е заточен по знак, в 12-ти дом – не изглежда да си много активна в търсенето на работа. По-скоро си се отчаяла малко и чакаш нещо да се появи.
Луната също подкрепя – ще завърши тригон със Слънце, т.е. имаме две „да”-та.

Кога ще намериш работа? До точния тригон между Луна и Слънце остават около 7 градуса и половина, т.е. след 7,5 единици време. Луната е в кардинален знак и следващ дом. Марс също се намира в кардинален знак, но падащ дом. Така че тези 7,5 градуса по-скоро ми изглеждат като 7 седмици, отколкото 7 дни. Но таймингът е съвсем слабото ми място в хорарната астрология.

Относно естеството на работата. Слънцето (У10 – работата) се намира на трон по знак и в 10-тия дом. Възможно е позицията да е свързана с управление, отговорности, обществена дейност. Луната се намира в 5-тия дом, Слънцето е мунданен управител на този дом, самото Слънце е в Лъв – може би работа ще е свързана креативна дейност, деца, хазарт, забавления, шоу-бизнес, свободно време, като барове, заведения, дискотеки, казина.
Работата изглежда добра, но е възможно ти да не си съвсем доволна от нея – Марс е в знака на падение на Слънцето (работата), а Луната ще завърши опозиция с Марс след секстила със Слънцето. Може да се раздвоена дали да приемеш работата.

« Отговор #4769 -: Август 06, 2012, 01:17:54 pm »
здравейте,сестра ми задава въпрос,относно мъж с когото е на прага на започнат  отношения по негова инициатива...
само приятелски интерес ли проявява Р към мен
ранния Ац говори,че е доста рано да се каже или ,че ще научи нещо скрито нали?
много е раздвоена-все още таи чувства към бившия си,но хресва и Р.,иначе си допаднали на първа среща,но тя се бои,че той иска приятелство,и че криво го е разбрала ;),не мисля ,че е така по това което ми сподели ,но ме помоли да попитам и вас,като час и карта си е построила сама
благодарности в аванс ;)

Да, ранният АС показва, че въпросът може да е зададен твърде рано, че не всички обстоятелства около въпроса са известни на кверента. Тя познава ли го добре, например?

Мисля, че засега интересът му не е толкова голям, колкото нейният.
Тя е Марс, той е Венера. Марс е заточен в знака на Венера, ерго тя се интересува силно от него, търси вниманието му, докато по знак Венера не проявява специално отношение към Марс - той може да не забелязва нейното захласване по него. Между Венера и Марс няма сходящ аспект в рамките на знаците. Луната няма да успее да завърши секстил с Венера, защото последната ще смени знака преди това.
Венера се намира в края, но все пак в 8-мия дом на кверента. Възможно е той да търси физическа близост с нея.

Допълвам, че Луната ще завърши опозиция с нейния управител Марс. В хорарни карти напрегнати аспекти (квадратура, опозиция) между Луната (управител на въпроса и втори управител на кверента) и основния управител на кверента може да показват, че въпросът няма да се развие според желанията на кверента, че надеждите му няма да се оправдаят (Луната управлява 9-тия дом на питащата - дома на надеждите й). Също така това е 3-ти дом на въпросното момче. Опозицията Луна/Марс може да означава, че след известно време той ще прекъсне комуникация с нея.
Последният аспект на Луната е опозиция със Сатурн, което също може да говори за пречки и разочарование.

Луната в 5-тия й дом също потвърждава прехласването й по младежа. Следващите 2 аспекта на Луната - секстил с Юпитер и тиргон със Слънце би трябвало да означават, че нещата ще се развиват в благоприятна посока засега. Може би с изглед за флирт или физическа близост (Юпитер в 8-ми дом). Но се опасявам, че опозицията Луна/Марс може да развали хубавото настроение.

Като обобщя, мисля, че младежът търси физическа близост с нея (Венера в 8-ми дом), без намерения да обвързване и чувства (Венера в Близнаци, където Марс няма есенциални достойнства) и след време може да промени отношението си към нея, интересът му не изглежда дълготраен (Венера ще смени знака много скоро без Марс или Луната да завършат аспект с нея).

По-добре изяснете тази работа с момчето. Ето, вчера сгреших по две карти, възможно е и сега да греша. Успех!

Допълних си поста, ча натистах бутона за публикуване преждевременно.
« Последна редакция: Август 06, 2012, 01:32:21 pm от Mirabella »

« Отговор #4770 -: Август 06, 2012, 01:32:19 pm »
13.12ч.  София

Прикачвам картата по въпроса ти.

Мисля, че ще намериш работа.
Ти се управляваш от Марс, евентуалната бъдеща работа – от Слънце. Слънцето и Марс ще завършат хармоничен аспект – секстил. Затова би трябвало да получиш работа. Но няма да стане без твоето активно участие в процеса, тъй като преди да получи секстил от Слънцето, Марс ще се съедини със Сатурн – управител на 3-тия ти дом на действията, инициативите, комуникацията. Така че търси обяви и пускай CV-та смело.
Марс е заточен по знак, в 12-ти дом – не изглежда да си много активна в търсенето на работа. По-скоро си се отчаяла малко и чакаш нещо да се появи.
Луната също подкрепя – ще завърши тригон със Слънце, т.е. имаме две „да”-та.

Кога ще намериш работа? До точния тригон между Луна и Слънце остават около 7 градуса и половина, т.е. след 7,5 единици време. Луната е в кардинален знак и следващ дом. Марс също се намира в кардинален знак, но падащ дом. Така че тези 7,5 градуса по-скоро ми изглеждат като 7 седмици, отколкото 7 дни. Но таймингът е съвсем слабото ми място в хорарната астрология.

Относно естеството на работата. Слънцето (У10 – работата) се намира на трон по знак и в 10-тия дом. Възможно е позицията да е свързана с управление, отговорности, обществена дейност. Луната се намира в 5-тия дом, Слънцето е мунданен управител на този дом, самото Слънце е в Лъв – може би работа ще е свързана креативна дейност, деца, хазарт, забавления, шоу-бизнес, свободно време, като барове, заведения, дискотеки, казина.
Работата изглежда добра, но е възможно ти да не си съвсем доволна от нея – Марс е в знака на падение на Слънцето (работата), а Луната ще завърши опозиция с Марс след секстила със Слънцето. Може да се раздвоена дали да приемеш работата.
[/quot
Благодаря за бързия отговор.В застой съм наистина,надявах се от 2 места да стане и специално едната е държавна работа и наистина беше много сигурна, но все още няма развитие по въпроса. Затова исках да знам да се надявам ли все още или да търся нещо друго?
14.33ч. София

« Отговор #4771 -: Август 06, 2012, 01:35:20 pm »
Дани Осбърн, нищо не ти пречи да търсиш, докато се надяваш. Току-виж изскочило нещо по-добро, или другата работа станала. Успех ти желая! ;)

« Отговор #4772 -: Август 06, 2012, 01:37:20 pm »
Дани Осбърн, нищо не ти пречи да търсиш, докато се надяваш. Току-виж изскочило нещо по-добро, или другата работа станала. Успех ти желая! ;)
Благодаря отново!!! :blink:

« Отговор #4773 -: Август 06, 2012, 02:55:13 pm »
13.12ч.  София
Като гледам картата на въпроса, с У6-работата в 12д. в съвпад с У1 и в сходящ съвпад с У3, работата ще е нелегална от гледна точка на договор, следващата работа обаче ще ти е в чужбина или имаща връзка с чужденци, съдилища, вузове, и ще е добре платена
Много блогодаря!!!

« Отговор #4774 -: Август 06, 2012, 03:17:55 pm »
Преди няколко дни попитах, дали един колега ще бъде освободен от работа, шефовете са полудяли нещо и сипят заплахи навред. Сега питам пак, но за друг, ще бъде ли освободен Y от работа?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4775 -: Август 06, 2012, 03:55:25 pm »
Y. се управлява от ретрограден Меркурий под лъчите на Слънцето - положението му не изглежда завидно. Изглежда го тормозят финансови затруднения, несигурност (Меркурий е във 2-рия му дом, Луната - естеството на въпроса - управлява 2-рия му дом). Работата му е по 10-ти от 7-ми, т.е. 4-ти дом (където много подходящо е разположена Луната) и се управлява от Марс. Между Меркурий и Марс не предстои аспект (Марс ще смени знака преди Меркурий да е успял да го настигне). Така че липсва дисхармоничен сходящ аспект, както и негативна рецепция помежду им, за да кажа, че ще изгуби работата си.
Луната в 10-тия му дом ще завърши секстил с Юпитер на Асцендента му, тригон със Слънце във 2-рия му дом и след това опозиция с Марс и Сатурн. Не би трябвало да бъде уволнен, но го очакват good news и bad news.
Заради секстила на Луна с Юпитер (хармонична връзка между неговия 1-ви и 10-ти дом) смятам, че ще остане на работа. Заради опозициите Луна/Марс и Луна/Сатурн е възможно, ако е на временен договор или изпитателен срок, след изтичането му договорът му да не бъде трансформиран в постоянен.

« Отговор #4776 -: Август 06, 2012, 04:21:50 pm »
Здравейте!
Предишното тълкувание на въпросът ми за работа излезе вярно :blink: :blink: Сега се записвам с нов въпрос, пак за работа - дали ще е успешно утрешното интерв=, София 17.21 часа

П.С. Как да кача снимката под линия?

« Отговор #4777 -: Август 06, 2012, 07:59:10 pm »
Преди няколко дни попитах, дали един колега ще бъде освободен от работа, шефовете са полудяли нещо и сипят заплахи навред. Сега питам пак, но за друг, ще бъде ли освободен Y от работа?
а познали ли сме по предната карта или е рано за обратна връзка  :blink:
по тази сега У6 -работата и У10-кариерата на твоя колега се оправляват от Марс
 той е представен от ретро Меркурий, но не предстои съвпад с Марс, за да се очаква промяна
Марс е в сходящ съвпад със Сатурн У4 броено от негов 6д- края на работата, т.е. ще си остане на тази работа и заеманата длъжност
Ти с Юпитер, кацнала на Дсц- доста си заинтересована от колегата игрег  :blink:
при теб У6 и У10 е Венера в последен градус, внимавай при теб да не настъпи промяна на работата скоро

Здравей АКрукс, за другия въпрос около средата на сптември- края ще мога да кажа какво се случва, какво имаш предвид под това, че съм заинтересована, това просто е един колега, нямам абсолютно никакви симпатии към него, ако това имаш предвид, даже ми идват малко в повече лигавенето и поведението му, но няма да коментирам сега, моето положение за сега уж е стабилно, но Венера навлиза в рак, да не би да излизам в майчинство?  :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4778 -: Август 06, 2012, 08:54:24 pm »
Здравейте!
Предишното тълкувание на въпросът ми за работа излезе вярно :blink: :blink: Сега се записвам с нов въпрос, пак за работа - дали ще е успешно утрешното интерв=, София 17.21 часа
мисля, че да
но резултатът от интервюто и назначаването на работа може да се забави

Благодаря, ще докладвам :)
Изидора, то майчинството никога не пита, така че   :rolleyes:

« Отговор #4779 -: Август 07, 2012, 10:53:20 am »
здравейте,моля за тълкуване на въпрос,може да ви се стори глупав на за мен е важен-ЩЕ се спаси ли нокътя на крачето ми :-\
днес забелязах ,отивайки на педикюр,че не е в цвета на другите,но не е и посиняло-отидох при личната,каза че е рано да се каже,не намира и друго обезпокоително,но ме предупреди,че може и да падне.Не ме боли,обаче се притеснявам,защото след 2 седмици пътувам за Африка :P,където ще се мотая 10дни в адски пек и съм убедена,че условията са далеч от стерилни-така ,че не бих рискувала да ида и с най-малка рана.Моля,да ми разясните какво казват звездите,че се притесних-в нета изчетох поне 100 противоречиви мнения,а досега хорарите са били все верни :P,да се отложи пътуването не е проблем,просто е добре да стане по-рано..
« Последна редакция: Август 07, 2012, 01:22:16 pm от Илияна77 »
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек