здравейте,сестра ми задава въпрос,относно мъж с когото е на прага на започнат отношения по негова инициатива...
само приятелски интерес ли проявява Р към мен
ранния Ац говори,че е доста рано да се каже или ,че ще научи нещо скрито нали?
много е раздвоена-все още таи чувства към бившия си,но хресва и Р.,иначе си допаднали на първа среща,но тя се бои,че той иска приятелство,и че криво го е разбрала
,не мисля ,че е така по това което ми сподели ,но ме помоли да попитам и вас,като час и карта си е построила сама
благодарности в аванс 
Да, ранният АС показва, че въпросът може да е зададен твърде рано, че не всички обстоятелства около въпроса са известни на кверента. Тя познава ли го добре, например?
Мисля, че засега интересът му не е толкова голям, колкото нейният.
Тя е Марс, той е Венера. Марс е заточен в знака на Венера, ерго тя се интересува силно от него, търси вниманието му, докато по знак Венера не проявява специално отношение към Марс - той може да не забелязва нейното захласване по него. Между Венера и Марс няма сходящ аспект в рамките на знаците. Луната няма да успее да завърши секстил с Венера, защото последната ще смени знака преди това.
Венера се намира в края, но все пак в 8-мия дом на кверента. Възможно е той да търси физическа близост с нея.
Допълвам, че Луната ще завърши опозиция с нейния управител Марс. В хорарни карти напрегнати аспекти (квадратура, опозиция) между Луната (управител на въпроса и втори управител на кверента) и основния управител на кверента може да показват, че въпросът няма да се развие според желанията на кверента, че надеждите му няма да се оправдаят (Луната управлява 9-тия дом на питащата - дома на надеждите й). Също така това е 3-ти дом на въпросното момче. Опозицията Луна/Марс може да означава, че след известно време той ще прекъсне комуникация с нея.
Последният аспект на Луната е опозиция със Сатурн, което също може да говори за пречки и разочарование.
Луната в 5-тия й дом също потвърждава прехласването й по младежа. Следващите 2 аспекта на Луната - секстил с Юпитер и тиргон със Слънце би трябвало да означават, че нещата ще се развиват в благоприятна посока засега. Може би с изглед за флирт или физическа близост (Юпитер в 8-ми дом). Но се опасявам, че опозицията Луна/Марс може да развали хубавото настроение.
Като обобщя, мисля, че младежът търси физическа близост с нея (Венера в 8-ми дом), без намерения да обвързване и чувства (Венера в Близнаци, където Марс няма есенциални достойнства) и след време може да промени отношението си към нея, интересът му не изглежда дълготраен (Венера ще смени знака много скоро без Марс или Луната да завършат аспект с нея).
По-добре изяснете тази работа с момчето. Ето, вчера сгреших по две карти, възможно е и сега да греша. Успех!
Допълних си поста, ча натистах бутона за публикуване преждевременно.