Добър вечер на всички :blink: Имам един въпрос - Ще се срещна ли с В до 2 месеца? Благодаря и спокойна нощ
Да претеглим.
Той е Марс в знака на твоя управител Венера и върху Асцендента ти. Интерес към теб не би трябвало да му липсва. Но в този знак Марс е заточен - трудно се решава да поеме инициативата, неуверен е или не действа по начина, по който ти желаеш.
Ти си Венера в знака на падение на Марс и в 3-тия му дом. Търсиш възможност за контакт с него, но може би и ти не се решаваш на първата крачка, въпреки или тъкмо защото вече ти е писнало от неговата нерешителност.
Между Венера и Марс не предстои сходящ аспект, но това е по-скоро свързано с евентуалното развитие на отношенията ви, отколкото с конкретния въпрос за среща.
Третите ви домове се управляват от Юпитер (твой У3) и Меркурий (негов У3). Юпитер е заточен в знака на Меркурий - очакваш инициатива от него. Меркурий току-що е тръгнал директен, парещите лъчи на Слънцето се отдалечават от него. Между Меркурий и Юпитер предстои секстил. Затова мисля да отговоря с "да".
Два месеца ми се виждат разумен срок, предвид, че Луната (управителят на въпроса) и Меркурий са във фиксирани знаци - въпросът едва ли ще се развива бързо.
Между светилата предстои квадратура, а следващите аспекти на Венера са напрегнати. Възможно е развитието на въпроса да не те задоволи. Среща (или друг вид комуникация) би трябвало да има, но дали тя ще доведе до развитието, което очакваш, се съмнявам.
Успех!