Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207434 Прегледи
*

lusy

• *
  • 190
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4800 -: Август 08, 2012, 11:09:04 pm »
Добър вечер на всички  :blink: Имам един въпрос - Ще се срещна ли с В до 2 месеца? Благодаря и спокойна нощ

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4801 -: Август 09, 2012, 09:52:29 am »
Мерси, Мирабел! Сега ще опитвам да смятам и ще докладвам как съм се справила, като има резултат! Очаква се да е след около месец, пък да видим!

« Отговор #4802 -: Август 09, 2012, 04:22:10 pm »
Добър вечер на всички  :blink: Имам един въпрос - Ще се срещна ли с В до 2 месеца? Благодаря и спокойна нощ

Да претеглим.
Той е Марс в знака на твоя управител Венера и върху Асцендента ти. Интерес към теб не би трябвало да му липсва. Но в този знак Марс е заточен - трудно се решава да поеме инициативата, неуверен е или не действа по начина, по който ти желаеш.
Ти си Венера в знака на падение на Марс и в 3-тия му дом. Търсиш възможност за контакт с него, но може би и ти не се решаваш на първата крачка, въпреки или тъкмо защото вече ти е писнало от неговата нерешителност.
Между Венера и Марс не предстои сходящ аспект, но това е по-скоро свързано с евентуалното развитие на отношенията ви, отколкото с конкретния въпрос за среща.

Третите ви домове се управляват от Юпитер (твой У3) и Меркурий (негов У3). Юпитер е заточен в знака на Меркурий - очакваш инициатива от него. Меркурий току-що е тръгнал директен, парещите лъчи на Слънцето се отдалечават от него. Между Меркурий и Юпитер предстои секстил. Затова мисля да отговоря с "да".
Два месеца ми се виждат разумен срок, предвид, че Луната (управителят на въпроса) и Меркурий са във фиксирани знаци - въпросът едва ли ще се развива бързо.
Между светилата предстои квадратура, а следващите аспекти на Венера са напрегнати. Възможно е развитието на въпроса да не те задоволи. Среща (или друг вид комуникация) би трябвало да има, но дали тя ще доведе до развитието, което очакваш, се съмнявам.
Успех!

*

Alena

• 38
« Отговор #4803 -: Август 09, 2012, 04:32:25 pm »
Здравейте! Аз усилено продължавам с търсенето на работа. Моля, някой, ако може да ми отговори дали утре ще мине успешно интервюто за работа.
Благодаря ви!!!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4804 -: Август 09, 2012, 06:44:19 pm »
Това с определянето на времето на събитието по аспектите (сиреч, тайминга) още не съм му хванала цаката.
Да, има значение комбинацията от знак и дом. Най-бързите знаци са кардиналните, след тях са мутабелните, а фиксираните са най-бавни. По същия начин най-бързите домове са ъгловите, следват следващите домове и най-бавни са падащите.
Опитвам се да се ориентирам по табличката от тук - http://leephd.blogspot.com/2006/07/encyclopedia-entry-on-horary-astrology.html (около средата на страничката).
В определянето на тайминга участват не само сигнификаторите, а и Луната (също може и други планети). Не съм спец по тази част.

Оф и аз нещо се обърках. А и ако сигнификаторите са в различни знаци (кардинални, фиксирани и подвижни) и домове (ъглови, следващи и падащи), кашата става съвсем пълна. А луната като я намесим, няма оправия. Може би да гледаме края на въпроса? Това в моя случай е след една година. На върха на 4 дом ми е близнаци с управител Меркурий, кйто е на 1 градус в Лъв и в 5 дом. Не ми харесва този отговор, но ще кажа какво се случва. Надявам се да не е чак след една година, щото става много тегаво.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4805 -: Август 09, 2012, 07:06:44 pm »
Здравейте! Аз усилено продължавам с търсенето на работа. Моля, някой, ако може да ми отговори дали утре ще мине успешно интервюто за работа.
Благодаря ви!!!

Аз ще ти кажа моята интерпретация на картата и очаквам Мирабел да ме поправи, където греша. Първо картата не е радикална, защото АЦС е в последните градуси на Стрелец. Значи въпросът е зададен прекалено късно и решенбието вече е взето, ти нищо не можеш да промениш. По принцип са ме учили нерадикални карти да не гледам, те не са показателни. Въпреки това сигнификаторите на въпроса са Юпитер (ти) и Марс (упр. на 3 дом, приемам интервюто за работа за вид комуникация) са в тригон, положителен аспект, но в същото време и двете планети в знака на своето заточение - Юпитер в Близнаци, а Меркурий - във Везни. Според моето тълкувание, на интервюто много ще те харесат и на теб ще ти допаднат, но вече е решено кой ще заеме позицията.
Ако гледаме по 5 дом - работата, сигнификатор е Венерав опозиция с Плутон и квадратура с Уран. Не предстой аспект на Венера преди излизането и от Рак.
Чакам някой по-напред с материала от мен да каже добре ли съм се справила с разчитането.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4806 -: Август 09, 2012, 07:59:44 pm »

Да претеглим.
Той е Марс в знака на твоя управител Венера и върху Асцендента ти. Интерес към теб не би трябвало да му липсва. Но в този знак Марс е заточен - трудно се решава да поеме инициативата, неуверен е или не действа по начина, по който ти желаеш.
Ти си Венера в знака на падение на Марс и в 3-тия му дом. Търсиш възможност за контакт с него, но може би и ти не се решаваш на първата крачка, въпреки или тъкмо защото вече ти е писнало от неговата нерешителност.
Между Венера и Марс не предстои сходящ аспект, но това е по-скоро свързано с евентуалното развитие на отношенията ви, отколкото с конкретния въпрос за среща.

Третите ви домове се управляват от Юпитер (твой У3) и Меркурий (негов У3). Юпитер е заточен в знака на Меркурий - очакваш инициатива от него. Меркурий току-що е тръгнал директен, парещите лъчи на Слънцето се отдалечават от него. Между Меркурий и Юпитер предстои секстил. Затова мисля да отговоря с "да".
Два месеца ми се виждат разумен срок, предвид, че Луната (управителят на въпроса) и Меркурий са във фиксирани знаци - въпросът едва ли ще се развива бързо.
Между светилата предстои квадратура, а следващите аспекти на Венера са напрегнати. Възможно е развитието на въпроса да не те задоволи. Среща (или друг вид комуникация) би трябвало да има, но дали тя ще доведе до развитието, което очакваш, се съмнявам.
Успех!

Мирабела, много благодаря за подробното разчитане на картата.  :blink: Невероятно точно си усетила нещата. Търпението ми вече е на изчерпване. Ще видим дали ще се случи нещо..

*

Stella

• 7765
« Отговор #4807 -: Август 09, 2012, 08:17:09 pm »

НЕ
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4808 -: Август 09, 2012, 08:38:45 pm »
и з съм за "не", съжалявам, но все пак това е отговор, че до 2 мес. няма да се срещнете, за после ще гледаме друг хорар  :blink:

Заради Сатурн в 1 дом ли ?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4809 -: Август 09, 2012, 09:19:25 pm »

НЕ

и з съм за "не", съжалявам, но все пак това е отговор, че до 2 мес. няма да се срещнете, за после ще гледаме друг хорар  :blink:

Благодаря и на вас, момичета за включването.  :blink: Не е чак такава болка, тук чувства от моя страна няма.

*

Alena

• 38
« Отговор #4810 -: Август 09, 2012, 10:14:24 pm »
Благодаря ви!!!

Аз ще ти кажа моята интерпретация на картата и очаквам Мирабел да ме поправи, където греша. Първо картата не е радикална, защото АЦС е в последните градуси на Стрелец. Значи въпросът е зададен прекалено късно и решенбието вече е взето, ти нищо не можеш да промениш. По принцип са ме учили нерадикални карти да не гледам, те не са показателни. Въпреки това сигнификаторите на въпроса са Юпитер (ти) и Марс (упр. на 3 дом, приемам интервюто за работа за вид комуникация)
Късен асц. е от 27градуса нагоре- т.е. навършени 27гр., 28 и 29гр
в случая е 25гр и нещо, така че не е късен
Управителят на 3д е Юпитер, съвпада с У1- мисля, че интервюто ще мине успешно, ще получиш работата, Юпитер е в 6д и Меркурий У6 е в сходящ секстил с него, последният мажорен аспект на Луната е квадрат с У8 Слънце в 8д и показва, че няма да си удовлетворена от заплащането, но въпреки това ще направиш компромис- Луната ще извърши куинконкс със Сатурн У2
Понеже другият У3 е ретро Нептун във 2д, в разходящ квадрат с Юпитер, може да има измама или от разсеяност да си рзбрала погрешно, когато си кандидатствала за тази позиция да е била обявена една заплата, а да се окаже друго заплщането

Много, ама много ви благодаря!!!  :88:
Зара, Akruks, след интервюто утре ако искате ще пиша как е минало. До сега никога не съм питала на първо интервю каква ще ми е заплатата, но след този отговор ще взема да питам.
Работата е свързана с комуникация с клиенти, обадиха ми се за интервю месец след като си бях пратила автобиографията.

« Отговор #4811 -: Август 09, 2012, 10:21:33 pm »
здравейте момичета,моля за вашето виждане по картата
"чувства ли се виновна Д,след разговорът ни днес"-уж близка приятелка
-не съм целяла това-обаче въпросната се оказа,че доста долно се е възползвала от съчувствието ми,че се няма рамо да поплаче....след като се посъвзе от драмата си ,вирна глава и забрави за мен..и днес когато имах нужда от приятелска рамо на свой ред-направо ми заби шамар..бяхме планирали пътуване,отмених си ангажименти ,и днес, ден преди уговорката ми съобщи вестта ,че отивала с любовника си,така да се каже,явно съм запълвала празната седалка :angry:, ..на всичкото отгоре има наглостта да ми пита,ще я водя ли с мен в Испания :( като се прибера там да сме пообиколили.Кипна ми и я насолих,да и държи влага за из път...извинете за емоционалността,обаче съм  :33:.

« Отговор #4812 -: Август 10, 2012, 12:41:17 pm »
благодаря ти Акрукс,прощавай че така късно отговарям-просто нямах нет до сега...не пътува в чужбина,мъжът е семеен и крие връзката си,съвсем логично...не и е пряк шеф ,но имат работна зависимост,като той е с превез...досто помислих над въпроса и стигнах до извода,че съм ползвана като душевна изтривалка,най-любопитно е,че днес мъж с когото имам закачка ми се обади да ме попита,защо на нейният профил седи тяхна обща снимка от пикник,на който я бяхме взели с нас,когато си ближеше раните.. :-\,както се казва-никога не  късно да станеш за резил..Естствено,отношнията ни се променят драстично...

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4813 -: Август 10, 2012, 02:43:03 pm »
Здравейте, отново. Аз продължавам с терзанията и поредното зачезване на мъжа, в който съм влюбена  :-X Просто не знам кога ще успея да изляза от този филм. Въпросът ми е - Ще ме потърси ли отново?

*

Stella

• 7765
« Отговор #4814 -: Август 10, 2012, 05:27:44 pm »
много моля за спешен отговор

Арестували ли са А.?

Че какъв е въпроса?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4815 -: Август 10, 2012, 05:28:51 pm »
Здравейте, отново. Аз продължавам с терзанията и поредното зачезване на мъжа, в който съм влюбена  :-X Просто не знам кога ще успея да изляза от този филм. Въпросът ми е - Ще ме потърси ли отново?

да

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4816 -: Август 10, 2012, 07:58:16 pm »

да

Дай Боже да си права, Стела.

*

Alena

• 38
« Отговор #4817 -: Август 11, 2012, 06:58:37 am »
Благодаря ви!!!

Аз ще ти кажа моята интерпретация на картата и очаквам Мирабел да ме поправи, където греша. Първо картата не е радикална, защото АЦС е в последните градуси на Стрелец. Значи въпросът е зададен прекалено късно и решенбието вече е взето, ти нищо не можеш да промениш. По принцип са ме учили нерадикални карти да не гледам, те не са показателни. Въпреки това сигнификаторите на въпроса са Юпитер (ти) и Марс (упр. на 3 дом, приемам интервюто за работа за вид комуникация)
Късен асц. е от 27градуса нагоре- т.е. навършени 27гр., 28 и 29гр
в случая е 25гр и нещо, така че не е късен
Управителят на 3д е Юпитер, съвпада с У1- мисля, че интервюто ще мине успешно, ще получиш работата, Юпитер е в 6д и Меркурий У6 е в сходящ секстил с него, последният мажорен аспект на Луната е квадрат с У8 Слънце в 8д и показва, че няма да си удовлетворена от заплащането, но въпреки това ще направиш компромис- Луната ще извърши куинконкс със Сатурн У2
Понеже другият У3 е ретро Нептун във 2д, в разходящ квадрат с Юпитер, може да има измама или от разсеяност да си рзбрала погрешно, когато си кандидатствала за тази позиция да е била обявена една заплата, а да се окаже друго заплщането
Добро утро, момичета!
Резултатът от интервюто: най-ужасното и безсмислено, което съм имала някога.
И двамата интервюиращи / HR-ката и мениджърът / закъсняха с повече от 15 минути. Мениджърът след като ми каза какви ще са ми задачите млъкна и изцяло HR-ката пое интервюто. Имах, чувстовото, че през цялото време не отговарям правилно или както те биха искали. Мениджърът си беше навел главата, а въпросите, които получих бяха много малко и двамата изглеждаха незаинтересовани. Искаше ми се да прекъсна интервюта и да си тръгна възможно най-бързо. Почувствах се като лузър :-[
Надявам се в най- кратки срокове да намеря работа, вече не издържам  :'(

« Отговор #4818 -: Август 11, 2012, 12:04:36 pm »
Съжалявам, Алена. Повече успех следващия път! Не падай духом!

*

Alena

• 38
« Отговор #4819 -: Август 11, 2012, 12:35:14 pm »
Съжалявам, Алена. Повече успех следващия път! Не падай духом!
Благодаря ти, Мирабела! Много си мила.