Здравейте момичета, тъсих доста време стопани за това сладко и вече пораснало кученце на профилната снимка, понеже претърпя операцийка на лапичката и ще предсоят още една а може и две операции. Намерих кандидати за нея, от разговор и впечатление добри хора и свестни. Но все пак се притеснявам дали ще я водят редовно на лекар, и ако се наложи междинна операция, дали ще я направят. Та си зададох въпроса "Кандидат стопаните на кученцето ми(което аз гледам по 5-ти дом, защото е дом. любимец, а знам че по 6-ти са животните които служат, пазят и др) ще се погрижат ли добре за нея, с всички необходими посещения на лекар и операции? Малко се стреснах от тези квадратури на луната и ви моля за съвет, какво би могло да означава, че ще се откажат хората (те казаха, че ще я вземат неделя), или че ако я дам, нещо лошо може да и се случи при тях и изобщо да не се налага операция (Недай Боже!) Защото ако тях ги гледам като 4-ти от 5-ти, то и кученцето и те би следвало да се разбират добре, и да се грижат за нея. Моля ви за малко мнения по въпроса :unsure: Ох и сега като пак гледам съм назовала малката по име, в 7-ми дом трябва ли да я слагам според вас?