Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208049 Прегледи
*

tanya

• 21
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4880 -: Август 18, 2012, 02:00:46 pm »
Липсва връзка между Марс (вас) и Венера (потенциалния купувач). Но това, че Юпитер (имотът) е в 7-мия дом, може да се счита за едно указание към продажба на имота, преминаването му в чужди ръце. Друго такова е предстоящият секстил между Меркурий (чуждо имущество) и Юпитер (ваше имущество). Това са и управителите на 2-рите домове (парични средства) на двете страни, т.е. имаме и движение на паричен поток, който присъства при всяка сделка от този вид. Венера е в знака на екзалтация на Юпитер, което потвърждава, че има хора, които са харесали имота. Венера е във 2-рия им дом, техният У2 Меркурий е в Лъв, т.е. не изглежда зле. Бих казала, че имат пари, просто не им се дават явно, опитват се да пробват с по-малко.
Луната ще завърши секстил с Венера (купувачите). Луната се намира в ъглов дом и мутабелен знак, т.е. място, където 1 градус се равнява по-скоро на 1 седмица, отколкото на 1 ден. Между Луната и Венера има 5 градуса. Бих казала, че се надявам да продадете имота след около 5 дни, но ми изглежда като 5 седмици, т.е. около месец. Дано са 5 дни! Таймингът не е силната ми страна. Успех!
Луната всъщност пренася светлина между Венера (купувача) и Юпитер (имота), т.е. имаме и връзка между тези двете.
Благодаря ти, Мирабелла  :wub: Дано да са дни!

« Отговор #4881 -: Август 18, 2012, 02:22:46 pm »
Кандидатурата ми във връзка със стаж по програма '' ..... '' ще бъде ли успешна? Help.  :lol: :lol: :lol:

Сложила си наталната си карта. А това е тема за хорарни въпроси. Постави карта за датата, часа и мястото на първоначалното задаване на въпроса.
17.08.2012, час 20:12:00. гр. Стара Загора, вероятно съм избрала грешна опция от сайта. Кое точно трябва да избера за правилната карта?

Просто въвеждаш тези данни вместо рожденните ти, когато построяваш картата.

http://prikachi.com/images/190/5153190Q.png

Луната е завършила секстил с твоя управител Сатурн и след това е била изгорена от Слънцето. Ако има някаква възможност вече да си одобрена, това може и да се е случило. Но ако тепърва предстои да се разглеждат кандидатури, ми изглежда по-скоро като "не". Освен това липсва и аспект между Сатурн и У10 Юпитер.

На Луната й предстои секстил с Марс, който е твой У2 и У9. Ако става дума за нещо, свързано с чужбина, това би могло да даде шанс. Стажът е работа, но може и да мине за продължавана на образованието. Като цяло ми се струва свързан с 10-ти и 9-ти дом.
Опитвам се да измъкна положителен отговор отнякъде. Хорарът е новолунен, а за тези казват, че са непредсказуеми.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4882 -: Август 18, 2012, 02:32:57 pm »
Кандидатурата ми във връзка със стаж по програма '' ..... '' ще бъде ли успешна? Help.  :lol: :lol: :lol:

Сложила си наталната си карта. А това е тема за хорарни въпроси. Постави карта за датата, часа и мястото на първоначалното задаване на въпроса.
17.08.2012, час 20:12:00. гр. Стара Загора, вероятно съм избрала грешна опция от сайта. Кое точно трябва да избера за правилната карта?

Просто въвеждаш тези данни вместо рожденните ти, когато построяваш картата.

http://prikachi.com/images/190/5153190Q.png

Луната е завършила секстил с твоя управител Сатурн и след това е била изгорена от Слънцето. Ако има някаква възможност вече да си одобрена, това може и да се е случило. Но ако тепърва предстои да се разглеждат кандидатури, ми изглежда по-скоро като "не". Освен това липсва и аспект между Сатурн и У10 Юпитер.

На Луната й предстои секстил с Марс, който е твой У2 и У9. Ако става дума за нещо, свързано с чужбина, това би могло да даде шанс. Стажът е работа, но може и да мине за продължавана на образованието. Като цяло ми се струва свързан с 10-ти и 9-ти дом.
Опитвам се да измъкна положителен отговор отнякъде. Хорарът е новолунен, а за тези казват, че са непредсказуеми.
Ясно. Не планувам пътуване в чужбина още по-малко нещо свързано с работа. Мерси.
« Последна редакция: Август 18, 2012, 02:52:02 pm от Morena »

« Отговор #4883 -: Август 18, 2012, 04:40:45 pm »
Мирабела, сърдечни благодарности! Така е, финансово нещата са......., за това ми предлагат работещ бизнес/ не добре/ да менажирам. Наистина се двоумя, от една страна ме притискат обстоятелствата, от друга не съм сигурна в коректноста на предложението. Още веднъж благодаря!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4884 -: Август 18, 2012, 10:27:08 pm »
Момичета, предстои ми държавна практика и въпросът ми е: "Ще започна ли практика там, където искам аз?". Благодаря предварително  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4885 -: Август 18, 2012, 11:29:45 pm »
Реших да попитам ще излезе ли нещо от моето писане в обозримо бъдеще - публикация, ще имам ли успех в това? Гледам съм в 3ти дом, ама квадрат с Луна... пък после секстил с У4,7... Луната пък почти на Дцто и предстоят аспекти с Венера, У3... Как ви се струва? не че ще спра да пиша, то е удоволствие, но все тая надеждата, че мога да работя, каквото ми е на сърце - писането. Някой ден.  :blink:

« Отговор #4886 -: Август 19, 2012, 09:24:58 am »
Момичета, предстои ми държавна практика и въпросът ми е: "Ще започна ли практика там, където искам аз?". Благодаря предварително  :blink:

Твърде ранен градус на АС - въпросът предстои тепърва да се развива, твърде рано си го задала, още нищо не е решено. Възможно е да изскочат нови обстоятелства, които да променят твоето решение, избор.

« Отговор #4887 -: Август 19, 2012, 09:30:47 am »
Реших да попитам ще излезе ли нещо от моето писане в обозримо бъдеще - публикация, ще имам ли успех в това? Гледам съм в 3ти дом, ама квадрат с Луна... пък после секстил с У4,7... Луната пък почти на Дцто и предстоят аспекти с Венера, У3... Как ви се струва? не че ще спра да пиша, то е удоволствие, но все тая надеждата, че мога да работя, каквото ми е на сърце - писането. Някой ден.  :blink:

Управителят ти Юпитер е заточен в 3-тия ти дом. Между двата ти управителя, Юпитер и Луна, предстои квадратура. Не ми изглеждаш уверена в себе си, раздвоена си по въпроса. И мисля, че това е проблемът. Действай по-смело!
Луната (У5) ще завърши секстил с Венера (У3) преди квадратурата с Юпитер. Луната е на DC. Това може да показва, че някой друг ще оцени творенията ти, ако им дадеш да видят бял свят.
Засега няма изгледи за голям успех, защото ми изглежда, че сама се спъваш и спираш. Като премахнеш тези пречки, задай пак въпроса си.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4888 -: Август 19, 2012, 03:11:48 pm »
Mirabella, благодаря :wub: Наистина е раничко. Ще си задам въпроса, когато времето наближи :blink: Хубав ден от мен :blink:

« Отговор #4889 -: Август 19, 2012, 03:46:00 pm »
Здравейте момичета,утре ми е първия работен ден,в така дългоочаквана и търсена от мене работа :blink:.Но вътрешно ,се притеснявам доста,от работата ,от новите колеги,защото не съм работела точно това.А и баба ми,почина преди 2 дена,и не съм спокойна и от това :'(.Искам да ви,попитам за работата ми,ще имам ли,проблеми там,ще се справя ли?
София 16,46

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4890 -: Август 19, 2012, 04:01:33 pm »
Мерси, Мирабела. Те са си на показ, предлагани са многократно. Явно няма да е сега.

« Отговор #4891 -: Август 19, 2012, 04:18:51 pm »
Здравейте момичета,утре ми е първия работен ден,в така дългоочаквана и търсена от мене работа :blink:.Но вътрешно ,се притеснявам доста,от работата ,от новите колеги,защото не съм работела точно това.А и баба ми,почина преди 2 дена,и не съм спокойна и от това :'(.Искам да ви,попитам за работата ми,ще имам ли,проблеми там,ще се справя ли?
София 16,46

Ти си го задавала вече този въпрос, ако си спомняш.

Здравейте момичета.Най-после ми се обадиха,да започна желаната ми работа,свързана със образованието ми  :blink:Това,ще е нещо малко ново,за мен и ме притеснява.
Ще се справя ли,със новата работа?
София 16,01 ч.

Картата потвърждава, че работата е по специалността ти - У10 Слънце (работата) се намира в 9-тия ти дом (висшето образование).
Ти си Марс, заточен в знака на падение на Слънцето. Работата се управлява от Слънцето в знака на падение на Марс. С тази негативна взаимна рецепция и управител в заточение изглежда, че началото няма да бъде особено леко. Но някой може да ти окаже подкрепа, съдействие. Някой, който също като теб не е много уверен в себе си - колега или партньор, тъй като Марс ще завърши тригон със заточен Юпитер в 7-мия ти дом. Може да ти се наложи да си припомниш знанията от университета - Марс ще завърши секстил с ретрограден Меркурий в 9-тия ти дом. Но в крайна сметка мисля, че ще се справиш, наученото в унито ще ти бъде от полза - У9 Луна в сходящ секстил със Слънце.
Радвам се за теб, че получи мечтаната работа (не случайно Марс е в 11-тия дом на сбъднатите мечти в картата) и ти пожелавам успех!!!

Мерси много,да наистина много се зарадвах,за работата,понеже е много по-добра платена,и ще имам повече време за сина си.И се надявам,както ти казваш,да ми помогне колега,а за какъв партньор,става въпрос  :P  :58:

В новата карта Луната е без курс. Страховете ти няма да се сбъднат, бъди спокойна.
« Последна редакция: Август 19, 2012, 04:25:17 pm от Mirabella »

« Отговор #4892 -: Август 19, 2012, 04:29:18 pm »
Да Мирабелла,извинявай че попитах пак,защото когато питах за работа дали ще започна,имаше и отговор,че няма да стане.А и ситуацията е малко особена сега,защото миналата седм.си дадох документите за работа,а след няколко дни напуснах в новата ми работа,фирмата са в отпуска до днес,и ми казаха,че в понеделник,ще подпиша договора, ;) ето това ме притесни и затова пак попитах ,извинявам се  :-[
Аз до когато знам,когато луната е без курс,не трябва да се взимат сериозни решения.А аз тогава,трябва да подписвам договор,което май не е добре.Това,дали ще ми повлияе,отрицателно по-натам :(
« Последна редакция: Август 19, 2012, 05:41:20 pm от mimi-1977 »

« Отговор #4893 -: Август 19, 2012, 06:22:43 pm »
Ти сега ли го взимаш това решение, когато Луната е без курс или си го взела преди? Когато си взимала решението дали Луната е била без курс? Няма как да знам.

Утре (20.08.2012) ли ще подписваш договор? След 8 часа сутринта Луната е в следващия знак Везни, т.е. е вече в курс.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4894 -: Август 19, 2012, 07:46:30 pm »
Здравейте сега се реших да задам един въпрос важен за семейството през месец септември ще се проведе търг ....аз искам да задам следният въпрос:

Благодаря ви предварително..............
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 08:22:10 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #4895 -: Август 19, 2012, 08:52:13 pm »
Ти сега ли го взимаш това решение, когато Луната е без курс или си го взела преди? Когато си взимала решението дали Луната е била без курс? Няма как да знам.

Утре (20.08.2012) ли ще подписваш договор? След 8 часа сутринта Луната е в следващия знак Везни, т.е. е вече в курс.

Не съм взимала решение,просто ти като го каза,се сетих .Да утре в 8ч.трябва да съм там,казаха,че договора ще е готов и ще ме водят на работа.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #4896 -: Август 20, 2012, 08:10:14 am »
Londa, ти може и да го направиш и да поговорите, но за сега ми се струва, че тя ще си държи на нейното.
Asol, благодаря ти,.. аз усещам същото.Даже не знам дали искам да се чувам с нея.Само капризи... :(
Мисля да оставя нещата така.. времето ще покаже..

Asol, включвам се за обратна връзка...
Моята приятелка  на следващия ден след моя пост тук във форума ми се обади, с  нагъл тон да ме пита какво става...защо не се обаждам.Аз и казах, че нищо ,...че чакам да се отсърди.Предложих й да се видим миналата събота и тя се съгласи.Звъннах в събота, ...не могла да се види с мен.Звъннах и в неделя, пак се прави на интересна.Мисля да не звъня повече. :unsure:

« Отговор #4897 -: Август 20, 2012, 10:16:32 am »
Здравейте сега се реших да задам един въпрос важен за семейството през месец септември ще се проведе търг ....аз искам да задам следният въпрос:
,,Ще продадем ли успешно  семейният магазин?"
Самоков  19.08.2012г. 20.39ч.
Благодаря ви предварително..............

Чудя се дали срокът на действие на предния ти хорар по същия въпрос вече е изтекъл или не. Ще дадеш ли обратна връзка по него? Например, дали се е намерил потенциален купувач, който вие сте отхвърлили (Луната е била в сходяща опозиция с У7 Юпитер).

Здравейте момичета бих искала да задам хорарен въпрос
,,Ще продадем ли магазина?"
08.04.2012г Самоков 10.17

Тук, за разлика от предната карта, има сходяща връзка (и то хармонична) между У1 и У7 (както и между У4 и У10). Но Луната е без курс. Мисля, че ще се появи потенциален купувач, но офертата му няма да ви се стори добра (Луната е в знака на падение/заточении на вашия управител Юпитер). Мисля, че това имаш предвид под "Ще продадем ли успешно...?", т.е. на добра цена. Може да продадете, но не ми изглежда да е успешно.

« Отговор #4898 -: Август 20, 2012, 12:05:01 pm »
Здравейте момичета, тъсих доста време стопани за това сладко и вече пораснало кученце на профилната снимка, понеже претърпя операцийка на лапичката и ще предсоят още една а може и две операции. Намерих кандидати за нея, от разговор и впечатление добри хора и свестни. Но все пак се притеснявам дали ще я водят редовно на лекар, и ако се наложи междинна операция, дали ще я направят. Та си зададох въпроса "Кандидат стопаните на кученцето ми(което аз гледам по 5-ти дом, защото е дом. любимец, а знам че по 6-ти са животните които служат, пазят и др) ще се погрижат ли добре за нея, с всички необходими посещения на лекар и операции? Малко се стреснах от тези квадратури на луната и ви моля за съвет, какво би могло да означава, че ще се откажат хората (те казаха, че ще я вземат неделя), или че ако я дам, нещо лошо може да и се случи при тях и изобщо да не се налага операция (Недай Боже!) Защото ако тях ги гледам като 4-ти от 5-ти, то и кученцето и те би следвало да се разбират добре, и да се грижат за нея. Моля ви за малко мнения по въпроса :unsure:  Ох и сега като пак гледам съм назовала малката по име, в 7-ми дом трябва ли да я слагам според вас?

« Отговор #4899 -: Август 20, 2012, 12:07:17 pm »
Забравих картата  :-[