Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205308 Прегледи
*

dess7

• *
  • 100
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4940 -: Август 23, 2012, 07:34:26 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен ... Ще ме потърси ли когато си дойде?  :-\ Благодаря

Здравей, Десс! Струва ми се, че отговорът на този въпрос е НЕ. Вашите сигнификатори - Марс и Венера няма да се срещнат, защото Марс ще е напуснал знака, когато Венера застане на градуса на точния аспект.

Много благодаря за включването, Стела.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4941 -: Август 23, 2012, 09:16:10 pm »
Момичета, аз след новолунието върху наталната ми Венера, имам един хорарен въпрос касаещ отношения ....
Та въпроса ми е какво мога да очаквам като отношения от човека А....? назован е по име
Ще има ли развитие и ва каква насока ?
Благодаря ви предварително сладурки  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #4942 -: Август 23, 2012, 10:33:54 pm »
Елфи, при Луна без курс ли намери да питаш? :lol: Сатурн е в 7-ми. Да кажем, че картата е нерадикална. Защото иначе веднага бих попитала дали този човек е свободен за теб. Липсва и сходящ аспект между У1 и У7, а рецепцията между тях не е положителна - Марс е в знака на заточение на Венера, Венера е в знака на падение на Марс. Никой не изглежда склонен (особено ти, Марс на трон) да остъпи в името на другия.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4943 -: Август 24, 2012, 12:18:13 am »
добър вечер,може ли да попитам
"ще приемат ли родителите ми изборът ми?"тоест ще престанат ли да ми "наливат",колко прелестен е бившият ми годеник,и да прилагат психо схватки за да се събера с него-вече граничи с психически тормоз..Не очаквам разбиране и подкрепа,тъй като майка ми се е омъжила за баща ми,защото бил "добра партия" ,и все за хората е живяла ,но поне да престане да ме тормози,и да се примири,че брак с въпросният няма да има :angry:Говоря все с добро,с кротко,но съм изразила ясна позиция-но те не чуват сякаш нарочно...какъв срам съм за семейния Листопад,направо съм за окайване ;D ;D
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4944 -: Август 24, 2012, 07:44:52 am »
Елфи, при Луна без курс ли намери да питаш? :lol: Сатурн е в 7-ми. Да кажем, че картата е нерадикална. Защото иначе веднага бих попитала дали този човек е свободен за теб. Липсва и сходящ аспект между У1 и У7, а рецепцията между тях не е положителна - Марс е в знака на заточение на Венера, Венера е в знака на падение на Марс. Никой не изглежда склонен (особено ти, Марс на трон) да остъпи в името на другия.

Ха-ха, Луна без курс, въобще не съм обърнала внимание  ;D ;D ;D ;D
Ми тоя що ме търси тогава ?
Благодаря ти все пак Мирабела
Аз пуснах композитна карта в другата тема, ако искаш го погледни
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #4945 -: Август 24, 2012, 09:46:33 am »
здравейте,
Ще се засечем ли с Г докато съм във Варна
искренно се надявам да е не,макар да имам чувства към въпросния,сега не е точният момент.Благодаря
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #4946 -: Август 24, 2012, 10:23:15 am »
здравейте,
Ще се засечем ли с Г докато съм във Варна
искренно се надявам да е не,макар да имам чувства към въпросния,сега не е точният момент.Благодаря
Луна без курс, Асц на изгорял път- няма да се случи това, за което се опасяваш със сигурност, споко!
Супер,благодаря ти Акрукс,от мен -хубав уикенд
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

lusy

• *
  • 190
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #4947 -: Август 24, 2012, 01:45:18 pm »
Извинявам се, може ли помощ и при още един въпрос - Ще забременея ли от (назован е по име)? - София, 11.03.2012 г., 16.49

НЕ (за времето на действие на хорара). Луната е в опозиция на неговия сигнификатор-Юпитер, който е в твоя 8-ми дом. Няма връзка между неговия и твоя сигнификатор. Освен това луната е на изгорения път на Слънцето, а тя е важна, защото става дума за бременност.

Обратна връзка - Стела се оказа права.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 06:00:03 pm от lusy »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4948 -: Август 24, 2012, 01:46:45 pm »
Здравейте, влюбена съм в един мъж, бихте ли ми помогнали при този въпрос - Ще предприеме ли някакви действия спрямо мен ? - София, 19.03.2012, 13.55 ч. Благодаря на всички. Усмихнат ден

Отговорът е НЕ, а и твоят управител е в критичен градус и скоро му предстои смяна на знака.
той се управлява от по-бавната планета, а ти от Слънцето така, че няма как той да предприеме действие, спрямо теб. Периодът не е благоприятен и за теб да демонстрираш някакво отношение. Изчакай около месец!

Обратна връзка - отново поздравления за Стела. Нямаше действия от негова страна.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 06:00:35 pm от lusy »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4949 -: Август 24, 2012, 01:48:53 pm »
Здравейте, бихте ли помогнали  :-[ - Ще срещна ли любовта тази година? - София, 25.03.2012, 21.00 ч. Благодаря на всички

Имаш неща за разчистване и довършваме и след това. Сега не е момента. Цяла година е дълъг период. Този хорар важи от 1 до най-много 2-3 месеца, като гледам кой знак изгрява и в какъв знак се намира.

Обратна връзка - за съжаление така и не я срещнах. Стела и тук разтълкува правилно.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 06:01:09 pm от lusy »

« Отговор #4950 -: Август 24, 2012, 04:49:31 pm »
Здравейте, извинявам се за многото въпроси, но ми е много важно - Ще разбера ли понякакъв начин дали е задържане или не? Благодаря

« Отговор #4951 -: Август 24, 2012, 06:04:16 pm »
В крайна сметка би трябвало да получиш новини около състоянието му - Луната (неговият управител) ще завърши секстил с твоя управител Сатурн в рамките на знака, а Венера (неговият У3) има сходящ квадрат със Сатурн. Има връзки между сигнификаторите, но до завършването на аспектите има доста градуси и единият от аспектите е напрегнат, т.е. за да получиш известия може да се наложи да почакаш или чрез усилия да се добереш до информацията.

« Отговор #4952 -: Август 24, 2012, 07:37:53 pm »
Здравейте, извинявам се за многото въпроси, но ми е много важно - Ще разбера ли понякакъв начин дали е задържане или не? Благодаря
този въпрос за същия човек ли е, за който на 16 юли попита дали ще задържат на границата, а аз писах, че може да има забавяне, но не и задържане, и че ще пътува
по новата карта Луната тепърва предстои да прави хармоничен аспект с неговия У12, т.е. няма индикации да е задържан или да го задържат

В крайна сметка би трябвало да получиш новини около състоянието му - Луната (неговият управител) ще завърши секстил с твоя управител Сатурн в рамките на знака, а Венера (неговият У3) има сходящ квадрат със Сатурн. Има връзки между сигнификаторите, но до завършването на аспектите има доста градуси и единият от аспектите е напрегнат, т.е. за да получиш известия може да се наложи да почакаш или чрез усилия да се добереш до информацията.

Благодаря и на двете ви. Да, за същия човек става въпрос. Моята информация за него беше преди да премине границата снощи и след това нямам никакви известия и новини, а това страшно много ме измъчва и притеснява.  :'(  :'( Дай Боже да сте прави и безпроблемно да е минало всичко.

Може ли да ми кажете по картата, горе-долу колко време трябва да чакам...

« Отговор #4953 -: Август 24, 2012, 07:44:31 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта: "Държи ли на приятелството ни (по име)?" С нея се познаваме сравнително от скоро и си допаднахме много от самото начало. Обаче ме притеснява това, че поддържа приятелски отношения и с момиче, което изобщо не ми харесва, а с нея се познават от по-рано. Започнах да се чудя дали няма да се предоверя за пореден път, имам такава склонност. Как ви изглежда картата? Благодаря!

*

Stella

• 7765
« Отговор #4954 -: Август 24, 2012, 07:44:47 pm »
Здравейте, момичета! как е настроението?  ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #4955 -: Август 24, 2012, 07:47:19 pm »
Здравейте, момичета! как е настроението?  ;D

Stella, казвай как си?  :blink: липсваш ни 

« Отговор #4956 -: Август 24, 2012, 08:00:07 pm »
Някой може ли да ми помогне за този хорар?

Въпросът е: А. харесва ли ме?

Моят прочит на хорарната карта е, че и от негова, и от моя страна има по-скоро отрицателно отношение. Какво означава опозицията Венера-Путон по остта асц-дц - че той ме потиска???
Моят управител - Луната, няма нито един аспект. Това е странно.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4957 -: Август 24, 2012, 08:13:18 pm »
Всъщност Луната (твоят У) сключва полусекстил със Сатурн (неговият У)

« Отговор #4958 -: Август 24, 2012, 08:15:41 pm »
Минорните аспекти не ги броя и не знам доколко са от значение при хорар. В синастрията си имаме Луна-Сатурн и Венера-Плутон и това много интересно се проявява и в хорарната карта. Може и да е съвпадение...
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4959 -: Август 25, 2012, 12:36:45 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта: "Държи ли на приятелството ни (по име)?" С нея се познаваме сравнително от скоро и си допаднахме много от самото начало. Обаче ме притеснява това, че поддържа приятелски отношения и с момиче, което изобщо не ми харесва, а с нея се познават от по-рано. Започнах да се чудя дали няма да се предоверя за пореден път, имам такава склонност. Как ви изглежда картата? Благодаря!
по картата тя е Сатурн - мисля, че е сериозен и отговорен човек, колкото до доверието, според мен е взаимно и няма тайни от теб и тя повече допуска приятелите в нейния вътрешен свят, отколкото ти, нейният У11 е заедно със Сатурн в неин 10д- за нея са важни приятелствата.

Много ти благодаря за отговора, Акрукс! Да, тя наистина е сериозен и отговорен човек и не бих искала да я загубя като приятел. Общуването й с въпросното друго момиче ме провокира да задам въпроса, защото другата е голяма интригантка и доста злобничка. Но имат общи интереси с моята приятелка и общуват. Радвам се, че картата е позитивна, отново благодаря за тълкуването!