Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208093 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5000 -: Август 30, 2012, 09:07:20 pm »
Lost Angel, до точния аспект на Луната (той) с твоя управител Сатурн остава по-малко от градус, т.е. обаждането би трябвало да се случи след по-малко от единица време. Въпросът е колко е тази единица. Луната се намира в ъглов дом и фиксиран знак, където казват, че 1 градус се равнява на 1 седмица. Но таймингът не е толкова буквален. В малко от картите съм успявала да го уцеля.

« Отговор #5001 -: Август 30, 2012, 09:17:10 pm »
Ок, ще пиша кога ще се обади :) Благодаря ти и приятна вечер!

« Отговор #5002 -: Август 30, 2012, 10:51:02 pm »
Здравейте!  :blink:
Още от малка изпитвам огромен интерес към езиците, особено английския! Мисля да продължа обучението си в университет, предлагащ специалността "Английска филология", която мисля, че е точно като за мен. Обожавам езика, а също и контактите с деца. Въпросът ми е дали ще уча това? Благодаря предварително за отделеното време!  :wub:

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #5003 -: Август 31, 2012, 08:46:24 am »
Здравейте, имате ли възможност да погледните този хорар - Ж. има ли отношения с друга жена? Благодаря
много общо е зададен въпросът- отношения с жена има всякакви-  колегиални, приятелски, познати за лаф/чат, при всички случаи ако не живее в гората, все някакви отношения с друга жена има  :blink:

Имам предвид чувства, любовни отношения...

« Отговор #5004 -: Август 31, 2012, 09:08:07 am »
здравеите,удобно ли е да попитам
"Ще се прибере ли баща ми от Испания до 2 седмици"беше се настроил да си идва,когато работодателят му взе да го мотае с отпуската му и сега не заем ще я позволи ли ли изобщо?благодаря ви много :blink:

« Отговор #5005 -: Август 31, 2012, 11:48:31 am »
 :( ехх,от две години не си е идвал,ние ходим ,но на него му се искаше да си дойде у дома,благодаря ти,до другата седмица ще се разбере и ще дам обр.връзка

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #5006 -: Август 31, 2012, 04:24:18 pm »
Здравейте, имате ли възможност да погледните този хорар - Ж. има ли отношения с друга жена? Благодаря
много общо е зададен въпросът- отношения с жена има всякакви-  колегиални, приятелски, познати за лаф/чат, при всички случаи ако не живее в гората, все някакви отношения с друга жена има  :blink:

Имам предвид чувства, любовни отношения...
не, няма си тайна любовна връзка

Благодаря, Акрукс. Точно така се и оказа.

« Отговор #5007 -: Септември 01, 2012, 09:27:39 am »
Здравейте,дано не прекалявам,но може ли да погледнете въпроса
"Н ли ще ръководи проекта,свързан със спортното изпълнение и поверен на мен"
Нямам чувства към него,преди 2 месеца работихме заедно по друг и работата беше като песен-вдъхнови ме ,и я направи удоволствие,вчера ми казаха, че съм избрана за подизпълнител на проект ,които стартира след около 20 дни,от друга страна и той много ме хареса за колега.Има два варианта за ръководител и един от тях е Н.За мен ще е чест и удоволствие ако го поверят на него,а и той ми каза вчера-иска ми се да можех да избера твоя проект.Нищо не му казах,но и на мен тайно ми се иска ;D

« Отговор #5008 -: Септември 01, 2012, 08:58:20 pm »
Относно другата. Ако я разглеждаме по 5-тия му дом, тя ще се управлява от Слънце в знака на падение на Марс. Марс пък е в знака на падение на Слънцето. Не би трябвало да си допадат взаимно. Липсва сходяща аспект помежду им. Не мисля, че познанството им ще прерасне в нещо повече.

Обратна връзка - точно така се развиха нещата. Което за мен беше изненада, защото тя му беше много навита. Имах наистина голямо притеснение от тяхното общуване. А вместо да се сближат, те се отчуждиха, това разбрах.

« Отговор #5009 -: Септември 01, 2012, 09:42:59 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта: "Ще замина ли да живея в чужбина в рамките на следващите 6 месеца?" Трябва ми хубава нова работа и ако не излезе нещо достатъчно подходящо тук, ще трябва да погледна външния пазар. Така мисля сега. Какво казва астрологията? Благодаря предварително!

« Отговор #5010 -: Септември 02, 2012, 04:10:52 am »
Благодаря за отговора, Aкрукс, честно казано не горя от желание да замина, отлагам такова решение многократно. Да разбирам ли, че не просто ще остана, а и ще намеря хубава работа тук?

« Отговор #5011 -: Септември 02, 2012, 08:51:22 am »
 Ще взема ли изпита през месец октомври?  :-\

« Отговор #5012 -: Септември 02, 2012, 10:24:41 am »
това държавен изпит ли е?
на 20 окт излиза успешно приключване на висшето
Да akruks, държавен е, най-обемен и труден от общо 3. Останалите са ноември и декември, но са по-леки.

« Отговор #5013 -: Септември 02, 2012, 10:46:17 am »
Много ти благодаря за отговора, Акрукс.

« Отговор #5014 -: Септември 02, 2012, 11:00:43 am »
това държавен изпит ли е?
на 20 окт излиза успешно приключване на висшето
Да akruks, държавен е, най-обемен и труден от общо 3. Останалите са ноември и декември, но са по-леки.
Но преди 20 окт май ще е

« Отговор #5015 -: Септември 02, 2012, 12:22:12 pm »
Обрива по лицето ми алергичен ли е /независимо от какво/?
http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.36979.25759.gif?10505

това е обрив,който го имам от 2месеца вече и се задълбочава..а лекарите не установяват причината,щото според тях е нещо комплексно- алергия и инфекция...слиза и надолу вече :(....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #5016 -: Септември 02, 2012, 02:00:21 pm »
zdraveite s interes 4eta temite vav foruma..i se opitvam 4rez knigite i 4rez vas da obagatq znaniqta si po astrologiq..koqto taka me vle4e v posledno vreme...mnogo bih se radvala da dadete otgovor i na moqt vapros
 shte se omaja li za priqtelqt mi s koito sam v momenta :))0  blagodarq vi predvaritelno ;00
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5017 -: Септември 02, 2012, 09:49:14 pm »
благодаря ти,ще дам обратна връзка

« Отговор #5018 -: Септември 03, 2012, 10:36:14 am »
zdraveite s interes 4eta temite vav foruma..i se opitvam 4rez knigite i 4rez vas da obagatq znaniqta si po astrologiq..koqto taka me vle4e v posledno vreme...mnogo bih se radvala da dadete otgovor i na moqt vapros
 shte se omaja li za priqtelqt mi s koito sam v momenta :))0  blagodarq vi predvaritelno ;00

Предупреждавам те, че не съм експерт, така че не приемай насериозно написаното от мен.

Тъй като между управителите ви предстои квадратура или няма да се ожените, или за да се случи това, ще се наложи да минете през трудности и изпитания. Връзката ви може да бъде подложена на не една проверка.
Ти си представена от Юпитер, заточен в знака на неговия управител Меркурий. Меркурий е на трон по знак и изгорен от Слънцето. Ти ми се струваш много по-развълнувана от идеята за брак, отколкото той.
Той говорил ли е за брак? Изглежда ми, че той е повече отдаден на свои проекти, отколкото на връзката ви.

« Отговор #5019 -: Септември 03, 2012, 11:33:11 am »
Здравейте!
Утре съм на второ интервю и надявам се финално. Въпросът ми е ще получа ли работата, София, 12.17 мин,03.09.2012 г.
Прилагам хорара. От това, което успях да разчета, отговорът е положителен, но ми се иска да чуя и вашето мнение.
Благодаря.
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 01:47:45 pm от jasmin_veni »