Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205949 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5020 -: Септември 03, 2012, 12:43:58 pm »
iskreno blagodarq na mirabella i na akruks za dadenite otgovori ..a otnosno otgovara na mirabella vrazkata ni naistina skoro vreme predstoi da bade podlojena na izpitanie poradi premestvane ot negova strana v drug grad za okolo nqkolko meseca..no iskreno se nadqvam tq da prodaljni i prosa6testvuva vav vremeto .. a i toi samiqt govori za brak i savmestno sajitelstvo do godina..no znae li 4ovek kakvo mu e otredila sadbata..blagodarq vi otnovo za iskrenite otgovori :))) hubav i usmihnat den ot men :)))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5021 -: Септември 03, 2012, 01:09:17 pm »
Янита, много ти благодаря за обратната връзка. Значи това означавала позицията на управителя му Меркурий в 3-тия му дом и изгорен (т.е. отслабен) от управителя на 3-тия му дом Слънцето - местенето в друг град. Изглежда ми, че това не му е особено приятно. Пожелавам ви разстоянието да не попрачи на връзката ви, а да ви направи още по-сплотени.

« Отговор #5022 -: Септември 03, 2012, 01:48:55 pm »
Здравейте!
Утре съм на второ интервю и надявам се финално. Въпросът ми е ще получа ли работата, София, 12.17 мин,03.09.2012 г.
Прилагам хорара. От това, което успях да разчета, отговорът е положителен, но ми се иска да чуя и вашето мнение.
Благодаря.
Приложената карта не е хорарна, а натална- твоя рожден хороскоп!
По построената хорарна Марс е У1 и У6 в 12дом, Сатурн У3 също в 12д- струва ми се, че плахо и неубедително ще се представиш на интервюто и ако не си на работа в момента едва ли ще получиш работата, а ако си на работа и кандидатстваш за нова имаш шанс да я получиш.

Объркала съм файловете, извинявай. Сега прикачих правилния хорар. Не съм на работа в момента, затова се надявах на тази, но...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5023 -: Септември 03, 2012, 02:07:17 pm »
Замислих се за нещо, заради дискусия в съседна тема и попитах ще се преместя ли в рамките на действие на хорара. Мисля, че отговорът е "не", не знам дали съм права. (става дума за далечно преместване)
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 02:13:29 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5024 -: Септември 03, 2012, 02:27:44 pm »
Имаш предвид преместване на дома, съдейки по Луната в 4д... Юпитер У1 е в 7д- 4-ти, броено от 4-ти, но в предстоящ квадрат с неговия у-л Меркурий, ПФ е там, но едва ли е достатъчно, нейният у-л е Луната, който ще извърши опозиция със Сатурн У2- може би не ти е по джоба преместване на този етап.

В друга страна. То ще е всъщност завръщане там. За джоба... и да, и не, ако се напъна, ще се справя. А Меркурий пренася ли светлина между управителите на 1 и 9? Или 12 ли се гледа за далечно преместване?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5025 -: Септември 03, 2012, 03:24:34 pm »
Ясно, мерси.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5026 -: Септември 03, 2012, 04:17:31 pm »
Искам да ви попитам може ли по хорара да се отговори на въпроса "защо?" Пуснах си хорар с въпрос "Ще отида ли октомври на мечтаното пътуване в..." и както и да го гледам, все на "не" ми прилича, макар моят управител и У9 да са един и същ, Луната апликира за квадрат и опозиция с двамата ми управители, нали така? Обаче билетите са били междувременно резервирани, всички останали са вече на линия, гледат се вече места за спане... Тъй като ще ходим и с деца, притесних се и се чудя може ли да се види евентуалната причина, да не ида?  :'(

По въпроса с пътуванията, исках да дам и обратна връзка. Това пътуване няма да го има. Освен ако някой насила не ме завлече. Нещата се промениха. За пътуване на по-кратко разстояние за момента нямам планове, та не знам, но за Италия - не.

Самият хорар обаче е бил показателен - 5ти дом, влюбване. Както и един, който бях пуснала за друг мъж, който си замина още през август - двата хорара са свързани и липсата на мъжа и влюбването реално доведоха до прекратяването на това пътуване.
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 04:40:44 pm от Ronia »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #5027 -: Септември 03, 2012, 11:10:19 pm »
Момичета, имам въпрос, направих една глупост с един човек. Въпросът ми е - отношението му спрямо мен негативно ли е?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #5028 -: Септември 04, 2012, 12:19:24 am »
akruks, страхотно, много благодаря :wub: а аз си мислех, че ме мрази заради детските ми постъпки :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5029 -: Септември 04, 2012, 04:40:22 am »
5-ти дом е и развлеченията, забавленията, а аз ти бях писала по този хорар да си пазиш парите и вещите имащи  отношение по 3дом, после ти сподели, че са ти фалшифицирали картата, правели ти нова кредитна карта, за която се притесняваше дали ще получиш до края на този месец, а сега излиза, че дори да е налице кредитната карта, трябва някой насила да те завлече, защото мечтаното пътуване се оказа, че не ти е мечта- еми У1 Нептун ретрограден в 12д - достатъчно говори сам по себе си

А, това не знам, не разбирам толкова от хорари.  :blink: То още си е мечта, човекът, който трябваше според другия хорар обаче да има отношение, го няма. Тази седмица пък едната жена от компанията ми каза, че били изместили датата на събитието, за което бяхме поканени (уж), та трябвало да си сменят резервациите, ама то излизало скъпо така. Що се отнася до пазенето, пазила съм си всичко, дори бях решила лаптопа да не си нося, нито смартфон, точно заради това, което ми беше казала, онлайн пазаруването обаче няма как да го избегна. Има и друга гледна точка - може би не е трябвало да ходя...  :blink: Просто давам обратна връзка.  :blink: Всяко зло за добро.
« Последна редакция: Септември 04, 2012, 05:03:31 am от Ronia »

« Отговор #5030 -: Септември 04, 2012, 12:56:30 pm »
Ще ми се обади ли И.? И как ще протече разговора?!

Да, ще се обади, тъй като неговият управител Луната в 1-вия му дом и в знак на Сатурн клони към тригон със Сатурн. Той би трябвало да проявява силен интерес към теб. Разговорът ще започне добре, но може да не завърши добре. Или е възможно последвал комуникация помежду ви да не протече гладко, защото след тригона със Сатурн, Луната ще завърши опозиция с Меркурий в 1-вия му дом и Венера в 1-вия му дом ще квадратира твоя управител Сатурн. Може би имате разминаване в мненията ви относно статуса на отношенията ви.
Обратна връзка :)
Обади ми се, аз бях инициатора със смс, той ми звънна. Говорихме, добре протече разговора и съм удовлетворена от него! Засега нямаме разминаване в интересите ни. :)

« Отговор #5031 -: Септември 04, 2012, 02:23:30 pm »
Здравейте!
Утре съм на второ интервю и надявам се финално. Въпросът ми е ще получа ли работата, София, 12.17 мин,03.09.2012 г.
Прилагам хорара. От това, което успях да разчета, отговорът е положителен, но ми се иска да чуя и вашето мнение.
Благодаря.
Приложената карта не е хорарна, а натална- твоя рожден хороскоп!
По построената хорарна Марс е У1 и У6 в 12дом, Сатурн У3 също в 12д- струва ми се, че плахо и неубедително ще се представиш на интервюто и ако не си на работа в момента едва ли ще получиш работата, а ако си на работа и кандидатстваш за нова имаш шанс да я получиш.

Обратна връзка. Положително мина интервюто, ще имам трето след седмица и нещо, първо трябва да направя една тестова задача. Изпълнителната каза, че засега аз имам най-големи шансове, а и се оказа, че имаме еднии същи любими места из България.
Ще пиша по-нататък какво се случва, междувременно чакам още една покана за интервю за работа.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5032 -: Септември 04, 2012, 02:24:30 pm »
Въпросът ми е : ,,Ще се сдобрим ли с Х.? ,, Много тежки думи наговорих, не, че нямаше защо, но той се затвори в себе си и реагира странно,предпочита да мълчи , имам чувството ,че обмисля раздяла помежду ни. От картата -аз не съм добре поставена -в падение в негов 12 дом, той естествено в екзалтация в негов 3 дом квадрат с моя управител-Юпитер.Опозицията на четвъртите ни домове -може би раздялата е на дневен ред.Но има и други аспекти,които ми е трудно да интерпретирам

« Отговор #5033 -: Септември 04, 2012, 03:03:16 pm »
не, онази работа не я получих, мисля, че писах някъде из темата. Беше успешно интервюто, мина гладко, не знам, защо не ме одобриха.
Не знам, до колко е вярно, но ми се струва, че всеки един хорар ми излиза като..."замъглен", заради онази, другата цел, по-голямата. Защото въпросът хорарът, който съм пуснала на 6.08.2012 г. е в деня, в който разбрах, че има минимален, но все пак го има шансът да ме извикат на другото интервю за емиграция.
Може да не съм права, ако искаш на лични да пиша, но досега си мислих, че няма такова нещо като "замъгляване". Сякаш каквото и да правя, мислите и желанията ме водят към по-тежкото и по-важното в живота ми интервю.

« Отговор #5034 -: Септември 04, 2012, 03:48:11 pm »
Здравейте под голям стерс съм един човек неимоверно ни пречи да си
върнем едни пари. На косъм бяхме, докато не стопира всичко пак.  :41:
Това е картата:https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=0hffile8XHrhD-u1346763644&lang=e&gm=a1&nhor=2&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=4&smon=9&syr=2012&hsy=1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

« Отговор #5035 -: Септември 04, 2012, 07:54:01 pm »
Е, той ако си има приятелка и иска да дойде с теб, не е тъпо, даже би било твърде хитро и подло от негова страна. В такъв случай не ти е нужен изобщо. Добре правиш, че си недоверчива. Венера, твоят управител, е в знака на падение на неговия управител Марс. Венера излиза от опозиция с Плутон. Картата отразява, че имаш съмнения и че вече го ревнуваш. Питай го директно най-добре.
Той е Марс, заточен в знака на твоя управител Венера и в 1-вия ти дом. Мисля, че се интересува от теб. Липса разходящ аспект между Марс и неговия У5 Слънце, както между Луна и Марс. Не би трябвало да си има приятелка. Разходящият съвпад на Марс със Сатурн е в 1-вия ти дом - би трябвало да се отнася до теб, не до неговия личен живот. Т.е. е възможно да страда по теб и да е натъжен от поведението ти. Малко е непредсказуем с Уран на АС-то му. Може да е на приливи и отливи, идва и си отива.
да тъпото остава за мене...лошо е това за ревнуването,той е и със 5 години по-малък за капак,ще видим каквото такова.МНого благодаря
обратна връзка-няма си,но не се получиха нещата,по мое решение

« Отговор #5036 -: Септември 05, 2012, 07:25:56 am »
Луната е без курс...
От паника изобщо не погледнах... както и да е... В този случай се
очаква и без това промяна в обстоятелствата, сиреч нищо няма да
се случи, докато Луната не смени знака... гадост :angry:
Благодаря!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5037 -: Септември 05, 2012, 06:50:24 pm »
Въпросът ми е : ,,Ще се сдобрим ли с Х.? ,, Много тежки думи наговорих, не, че нямаше защо, но той се затвори в себе си и реагира странно,предпочита да мълчи , имам чувството ,че обмисля раздяла помежду ни. От картата -аз не съм добре поставена -в падение в негов 12 дом, той естествено в екзалтация в негов 3 дом квадрат с моя управител-Юпитер.Опозицията на четвъртите ни домове -може би раздялата е на дневен ред.Но има и други аспекти,които ми е трудно да интерпретирам
Е къде пък я видя тази опозиция на 4-ти домове, твоя У4 е Марс, негов У4 е Венера- в тригон по знак.
Марс управлява още твой 11д,12д (негов5-ти,6-ти) , а Венера негов 11,12д (твой 5, 6д)
Квадрат и то предстоящ има между вашите У1 - Юпитер за теб и Меркурий за него, а те управляват също 3 д на комуникацията- Юпитер твоя 3д, Меркурий негов 3д и е вътре в него, вероятно той ще те потърси за изясняване, квадратурата може да показва скарване, не задължително раздяла; Луната е без курс, което показва, че нищо не следва да се случи от това, за което се притесняваш
    Благодаря, akruks, сега видях,че си ми отговорила.Всъщност аз първа го потърсих, но притесненията ми се оказаха преувеличени.

« Отговор #5038 -: Септември 05, 2012, 08:31:18 pm »
iskam da vi popitam ne6to momi4eta..poneje na priqtelqt mi mu predstoi vajen izpit ot koito zavisi dali tazi godina 6te zavar6i obu4enieto si ili pak 6te otloji taka kakto e pragnalo s negovata bezotgovornost.. poglednete kartata molq vi ,vaprosat mi e 6te zamine X da jivee vav varna tazi godina ...
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5039 -: Септември 05, 2012, 10:23:45 pm »
здравейте,захванала съм един проект по реконструкция  вкъщи...но в глава ми се оказва по-лесно,отколкото на практика-останаха детайлите,но те ми губят най- много време,та да попитам ако е удобно
"ще успея ли да завърша замисленото,в избрания вариант?
-все нещо куца,преправям,не върви гладко :-\
уж с дизайн се занимавам професионално,но напоследък имам лИбовни терзания и вдъхновението ми изчезна яко дим.... :angry:
обущарят ходел със скъсани обувки,казват ;)

Не се опитвай да ме сложиш в рамка,
да ме подредиш на рафтче с етикет,
аз не съм създадена по мярка,
аз съм сън, илюзия, сянка-
никога не съм била човек...