Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207855 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5060 -: Септември 07, 2012, 11:29:11 am »
Уф, да не спамя тука-последно, акрукс, има такива жени-не ги харесвам, имала съм такава-уж приятелка-даже не го правеше заради мъж, просто ей така, заради принципа да е "по-"

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5061 -: Септември 07, 2012, 01:26:45 pm »
Освен това Луната е без курс и нищо не предстои да се случи, и в този случай може да приеме предложението му да остане при него, докато си свърши работата, но тя с този късен Асц вече го е решила  :blink:
Ами почти съм го решила, да, явно съм много лесна  ;D. Достатъчно е някой да ми каже, че ще ми готви и се съгласявам.  :haha:
Тоя Скорпиончо обаче... умее да въздейства. Прати ми преди малко тази "песен", не бях я чувала досега...  :-[ :-[ :-[
http://www.youtube.com/watch?v=wwUjGL0jYec
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5062 -: Септември 07, 2012, 01:33:07 pm »
Здравейте!

Много ще съм благодарна ако разтълкувате хорарната карта за въпрос: Ако подам документи за работа в чужбина (Англия)дали ще успея да я получа София 7 септември 14.18. Притеснявам се, че в близката седмица е намаляваща луна, но ако не кандидаствам сега позицията ще се затвори.

Не съм сигурна как да направя хорарната карта затова моите данни са Гергана 27.09.1978 6.30 сутринта.

Пожелавам на всички много хубави и слънчеви почивни дни и весели празници!

Благодаря на всички, които отговорят предварително.

Поздрави

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5063 -: Септември 08, 2012, 05:56:27 am »
 ;D Вчера се състоя един фестивал в Бургас, на който не можах да присъствам, но много ми се искаше. Имаше конкурсна част, в която се включих с три видеоклипа, и бях сред финалистите, но не знам кой спечели в моята категория... Спечелих ли награда от фестивала вчера? Доста е важно, защото ако съм, този приз ще стои добре в творческата ми автобиография за кандидатстването в Академията.  :-[ Меркурий в квадрат с Луната (управител на въпроса) ... Не ли значи.. :(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5064 -: Септември 08, 2012, 02:35:48 pm »
изневеряват ли ми според хорарната карта?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5065 -: Септември 08, 2012, 02:36:41 pm »
eto q kartata

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5066 -: Септември 08, 2012, 06:15:41 pm »
Blagodarq ti Akruks , tova koeto si napisala za luksoznite neshta e 100% Verno , no ponqkoga zabqgva i ne znam kyde e .... ina4e tozi Jupiter ne pokazva li lubov ot neina strana kym men ili obratnoto samo az sym vlubeniq?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5067 -: Септември 08, 2012, 07:32:42 pm »
Mnogo ama mnogo to4en otgovor , pravo v desqtkata tozi pyt  :blink: imash talant , dobre a tova systoqnie shte se preodolee li po nqkakyv na4in , iznevqra nqma mai nito ot ednata nito ot drugata , no ima pre4ki , da sloja li karta na poslednata ni sreshta?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5068 -: Септември 08, 2012, 07:34:00 pm »
i za obstoqtelstva si prava ..... bi li mogyl da doide po-dobyr moment za komunikaciq?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5069 -: Септември 08, 2012, 09:19:33 pm »
Akruks tova e posledna sreshta ... dali komunikaciqta shte se podobri?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5070 -: Септември 09, 2012, 07:38:52 am »
Довечера ще се видя със Скорпиончото, при когото ще остана няколко дни... Ще мине ли добре срещата довечера с Георги?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5071 -: Септември 09, 2012, 09:09:03 am »
Довечера ще се видя със Скорпиончото, при когото ще остана няколко дни... Ще мине ли добре срещата довечера с Георги?

Мила, нали онзи ден пусна въпросче за скорпиончо  :blink:
там луната беше без курс, което значи, че излишно се притесняваш, нищо лошо не предстои да се случи

Хех, мерси, akruks. Просто си мислех, че предната карта наистина не е радикална. ::>

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5072 -: Септември 10, 2012, 08:37:02 am »
Предстои ни ( на семейството ми ) смяна на жилище. Харесах една къща, въпросът ми е - Ще купим ли къщата? ( аз и съпругът ми )
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5073 -: Септември 10, 2012, 09:11:32 am »
Привет!
Нещата в работата на мъжа ми се развиха не според нашите очаквания и затова моля за отговор на въпроса "К.ще започне ли нова работа в следващите 2-3 месеца", София, 10.10 а.м.
По моята интерпретация отговорът е отрицателен, но ми се иска и вие да кажете, благодаря :)

« Отговор #5074 -: Септември 10, 2012, 11:27:43 am »
Здрасти, няколко страници назад бях попитала дали има развитие с един младеж, та исках да добавя, че преди две сидмици яко се изпокарахме. Той обаче ми звънна преди дни, покани ме да се видим отново. Въпросът ми е дали ме харесва, изпитва ли някаква емоция към мен. Според мен има, съдейки и по картата, но по - скоро очаквам вашите мнения. Благодаря ви.

« Отговор #5075 -: Септември 10, 2012, 12:40:29 pm »
Благодаря ти, ще го посъветвам да си седи сега там и да учи френския. Явно ще трябва да наблегне на другите ни планове, не на кариерата.

« Отговор #5076 -: Септември 10, 2012, 01:01:15 pm »
Здравейте, въпроса ми е ще започна ли връзка скоро? Според вас има ли такива шансове това да се случи предстоящите няколко месеца.

« Отговор #5077 -: Септември 10, 2012, 01:18:30 pm »
привет!!! имам въпросче, че е напечено положението вече :unsure: , та Ще започна ли скоро работа?
мерси предварително.

« Отговор #5078 -: Септември 10, 2012, 02:33:34 pm »
момичета здравейте,ако може и когато е удобно бихте ли дали мнение
Ще се намери ли водач за прехода
казусът е такъв,след 1 седмица се прибира братовчед ми,който е любител спелеолог.Дал  ми е задача да му намеря опитен гид,да го води в една пещера-Духлата...търсих из нета-не намирам,чета статии,че има организирани групи,срещу заплащане,но никъде координати.Аз съм по "високото",и сега не знам къде да ги открия ,освен чрез нета-и вече взех да се отчайвам,защото той си идва основно за това  :(
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5079 -: Септември 10, 2012, 03:13:43 pm »
Предстои ни ( на семейството ми ) смяна на жилище. Харесах една къща, въпросът ми е - Ще купим ли къщата? ( аз и съпругът ми )
Венера У1 предстои да квадратира Марс У7- това е 4-ти дом, броено от 4-ти, новата къща, Марс е във 2д- може би ще се окаже скъпа или ще трябва дълго да я плащате- Марс в сходящ съвпад със СЛВ във 2д.
Все пак, като краен резултат Луната У4, броено от 7д- новата къща, ще извърши тригон с Марс, така че ще я вземете, но последния аспект на Луната- квадрат със СатурнУ4 е нехармоничен, ще ви е тежко поради наложените обстоятелства да сменяте дома си- Сатурн е сигнификатор на настоящия дом.
Благодаря, Akruks! Скоро ще мога да дам обратна връзка.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх