Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207933 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5100 -: Септември 12, 2012, 10:11:45 pm »
Преди да изляза в отпуска август,имах 2седмично задяване с един от работата.Само обядвахме там,пиехме кафе,приказки...но много силно бе усещането.Както и харесването ,от двете страни.Но той изведнъж изчезна...в отпуск.После аз излязох цял месец.За пъви път след това, се видяхме вчера.Днес също.Беше много щастлив,весел и доволен,че ме вижда.Но аз някакси не съм същата....предвид последната ми тръпка за която съм ви казвала :-[
Но този адски много ме подпитва за туй онуй.Опипва почвата,но завоалирано,не директно.Прави се на горд,но пък и му се иска...
Та въпросът ми е : Искрен ли е към мен Б.? Харесването му искрено ли е? Желае ли да бъде с мен? :-[

Мерси ;)

« Отговор #5101 -: Септември 13, 2012, 11:01:06 am »
iskam da vi popitam ne6to momi4eta..poneje na priqtelqt mi mu predstoi vajen izpit ot koito zavisi dali tazi godina 6te zavar6i obu4enieto si ili pak 6te otloji taka kakto e pragnalo s negovata bezotgovornost.. poglednete kartata molq vi ,vaprosat mi e 6te zamine X da jivee vav varna tazi godina ...

Приятелят ти се управлява от Марс на трон - способен е да направи каквото трябва, стига да го поиска. Положението му в 1-вия му дом би трябвало да говори, че е концентриран изключително върху свои дела. Ако за изхода на въпроса очакваш той да се съобрази с  теб, по-добре недей, защото Марс е в знака на заточение на твоя управител Венера (игнорира чужди съвети).
Дали ще си взема изпита? Изпитите са по неговия 9-ти дом (ако става дума за ВУЗ) и се управляват от Меркурий. Между Меркурий и Марс няма сходящ аспект (има разходящ такъв - секстил). Същото важи и за Луна и Меркурий - отново разходящ хармоничен аспект (тригон). Разходящите аспекти се отнасят до миналото, не до бъдещето. Така излиза, че вече е взел изпита или е пропуснал благоприятно възможност в миналото да го направи.
Меркурий е в 11-тия му дом и изгорен от Слънцето (негов У11) - възможно е приятели, странични интереси или желанието му да не се води по графици, да си живее живота, както се казва, да  му създава проблеми във взимането на изпитите
Луната се намира в знака на заточение на Марс и идва от опозиция с него. Делата му може да не се развиват гладко и наскоро да е преживял разочарование, стрес, проблеми.
Марс в Скорпион не показва никакъв интерес към Меркурий (висшето му образование) и е в знака на заточение на Луна (негов У10 - успеха). Той самият не показва достатъчно интерес към продължаване/завършване на образованието си или професионалната си реализация (свързана с образованието). Така е възможно и изобщо да не се яви на този изпит. Как тогава да го вземе?
Дали ще заминава да живее във Варна? Варна е в страната, а за пътувания в страна гледаме 3-тия дом (заедно с 4-ти, щом ще живее там). У3 е Юпитер, У4 е Сатурн.  Няма сходящи мажорни аспекти между Марс и Юпитер, Марс и Сатурн, нито между Луната и Юпитер или Сатурн.

Мисля, че отговорът е "не".
obratna vrazka..  - mirabella toi naistina nqma da zamine da jivee vav varna..dnes si otteglq dokumentite i se prehvarlq da u4i v burgas ot kadeto sme vsa6nost i dvamata.. :) o6te ne moga da povqrvam .. ot edna strana sam super radostna ot druga ne...no o6te pove4e sam 6tastliva za tova 4e do sega kakavto i vapros da sam zadala ..naistina otgovorite sa bili to4ni :))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5102 -: Септември 13, 2012, 11:48:25 am »
Запланувала съм нещо и в тази връзка реших да ви попитам : ,, Предстои ли ми пътуване в чужбина след Нова година?,, Благодаря предварително !

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5103 -: Септември 13, 2012, 02:48:43 pm »
 Акруксче ,много благодаря за отговора.

« Отговор #5104 -: Септември 13, 2012, 02:59:11 pm »
zdravei akruks bih se radvala ako ima6 vreme i pogledne6 kartata ...imam vrazka s edno mom4e,no ne se 4uvstvam komfortno sred roditelite mu ,imam 4uvstvoto 4e ne mogat da me priemat,a moje i da si vaobtrazqvam,tai kato predi men toi e imal dalgogodi6na vrazka i semeistvoto mu prodaljava da potdarja kontakt s neq...vaprosat mi e haresvat li me roditelite mu i 6te me zaobi4at li nqkoga i priemat li taka kakto neq..mnogo se 4udq kakvo to4no e tqhnoto otno6enie sprqmo men

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5105 -: Септември 13, 2012, 03:36:22 pm »

Та въпросът ми е : Искрен ли е към мен Б.? Харесването му искрено ли е? Желае ли да бъде с мен? :-[

Да и да. Имате  предстоящ хармоничен аспект между вашите У8- може да изкарате някой флирт...
Благодаря ти Акрукс :-[

« Отговор #5106 -: Септември 14, 2012, 02:17:58 pm »
Изпратих смс, чакам отговор!?!? Ще се обади ли??? Или аз направо да звъня? Не обичам такива недомлъвки и не разбирам що за отношение... А още по-малко себе си не разбирам...:)

« Отговор #5107 -: Септември 14, 2012, 03:51:15 pm »
Към моя хорар по-горе, получих отговор, смс, след 2 часа... Уж е обещаващ!!!.... но пък сега изникна въпроса: Дали да му вярвам?! Искрен ли е с мен И.?

« Отговор #5108 -: Септември 14, 2012, 04:50:05 pm »
Е, как :))) За лИбоФ винаги ще намеря време, особено когато ме ядосват така  :) А истинската работа ще започне от вторник, защото съм учителка и тогава ще се запозная с реалността в следващите десет месеца.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5109 -: Септември 14, 2012, 07:26:13 pm »
По картата сега- Венера У7 в сходящ кунконкс с Плутон У1 -  като дадеш обратна връзка ще разберем "да" ли е или "не" този аспект  :blink:
Другия твой У1 Марс се е скрил в 12д и предстои квадрат с Венера (да не го изчакваш пак скришом до тях);
 на Луната остава само един аспект- квадрат със Сатурн, какъвто и да е отговорът няма да е хубав края.

"Не" е.  :'(
...

Днес беше събеседването за магистратура по фотография. Ще ме приемат ли в НХА?

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5110 -: Септември 17, 2012, 01:34:27 pm »
здравеите,удобно ли е да попитам
"Ще се прибере ли баща ми от Испания до 2 седмици"беше се настроил да си идва,когато работодателят му взе да го мотае с отпуската му и сега не заем ще я позволи ли ли изобщо?лагодаря ви много :blink:
окончателна обратна връзка-не му е подписана отпуската,Акрукс-права си,на работа си остава да новогодишните празници

« Отговор #5111 -: Септември 18, 2012, 11:29:15 am »
Ще може ли един въпрос и от мен? ;)
Това лято  ще ходим ли на почивка?

обратна връзка:почивката ни се размина. :(

« Отговор #5112 -: Септември 18, 2012, 04:43:35 pm »
привет!!! имам въпросче, че е напечено положението вече :unsure: , та Ще започна ли скоро работа?
мерси предварително.
да, но няма да си доволна много от заплащането

Здравей, akruks, оказа се права. Започвам работа от тази седмица и наистина заплащането не е върха на сладоледа, но се надявам поне хубав опит да придобия :))))) хубав ден

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5113 -: Септември 19, 2012, 01:07:19 am »
Predstoi li ni da se vidim s gadjeto mi ili tova e kraqt na otnosheniqta ni ....

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5114 -: Септември 19, 2012, 07:37:03 am »
Здравейте, момичета! Ще свикне ли синът ми бързо с детската градина  :(
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5115 -: Септември 19, 2012, 11:59:04 am »

Той е Сатурн (У5) в 1-вия ти дом. Иска си мама и това е. При мама се чувства най-добре (Сатурн е екзалтиран в знак на У1 Венера). Луната е в падение, на път да квадратира управителя ти Венера. Засега ще продължава да ти създава грижи. Сатурн има да извърви още 2 градуса във Везни, в кардинален дом, но Луната е фиксирана (т.е. бавна) и на изгорения път, така че се съмнявам, че тези 2 градуса се равняват на 2 дни. Може би след 2 седмици ще започне да свиква с новото си обкръжение (Сатурн ще премине в знак на неговия У3 Марс). Надявам се да не се окажат 2 месеца.

« Отговор #5116 -: Септември 19, 2012, 12:05:49 pm »
Predstoi li ni da se vidim s gadjeto mi ili tova e kraqt na otnosheniqta ni ....

Ако не се лъжа, съвсем наскоро си задал въпрос за развитието на връзка. Ако настоящият ти въпрос се отнася до същата връзка, трябва да те предупредя, че не е редно да се задават непрекъснато едни и същи въпроси, защото ще се получават различни карти, които могат да дават различни отговори (вкл. и противоположни). Тогава как ще знаем кой е верният отговор?
Според тази карта  отношенията ви няма да се променят, тъй като липсва сходящ аспект между управителите ви - твоя Луна и на гаджето Сатурн. Ти се измъчваш по гаджето (Луната е в падение в 5-тия ти дом), докато тя не изглежда да споделя тревогите ти (Сатурн е екзалтиран по знак). Между управителите на 5-тите ви домове предстои непрегнат аспект (квадратура) - не изглежда като помирение и споделяне на взаимност. Управителите на 3-тите ви домове нямат аспект за среща. Надявам се, че греша.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5117 -: Септември 19, 2012, 01:19:35 pm »
Искам да ви попитам може ли по хорара да се отговори на въпроса "защо?" Пуснах си хорар с въпрос "Ще отида ли октомври на мечтаното пътуване в..." и както и да го гледам, все на "не" ми прилича, макар моят управител и У9 да са един и същ, Луната апликира за квадрат и опозиция с двамата ми управители, нали така? Обаче билетите са били междувременно резервирани, всички останали са вече на линия, гледат се вече места за спане... Тъй като ще ходим и с деца, притесних се и се чудя може ли да се види евентуалната причина, да не ида?  :'(

Tук сагата продължава, да дам още обратна връззка. Новата кредитна карта пристигна доста експедитивно, приятелката ми настоява да ходим и ние, защото така сме се били разбрали. Мъжът, който ни покани не си е променил отношението към по-положително, поради което аз вероятно ще съкратя пътуването и няма да го посетя него конкретно - Мирабела, ти позна за това. Но заради приятелката ми най-вероятно все пак ще се ходи - Акрукс, ако не изникнат нови пречки, ще го има пътуването явно.  :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5118 -: Септември 19, 2012, 01:31:29 pm »

Той е Сатурн (У5) в 1-вия ти дом. Иска си мама и това е. При мама се чувства най-добре (Сатурн е екзалтиран в знак на У1 Венера). Луната е в падение, на път да квадратира управителя ти Венера. Засега ще продължава да ти създава грижи. Сатурн има да извърви още 2 градуса във Везни, в кардинален дом, но Луната е фиксирана (т.е. бавна) и на изгорения път, така че се съмнявам, че тези 2 градуса се равняват на 2 дни. Може би след 2 седмици ще започне да свиква с новото си обкръжение (Сатурн ще премине в знак на неговия У3 Марс). Надявам се да не се окажат 2 месеца.
Благодаря, Мирабела! Права си - не иска да се отделя от мен, направо изпада в истерия  :( Видях се в чудо.. Дано за 2 седмици свикне, ще дам обратна връзка.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5119 -: Септември 19, 2012, 07:12:05 pm »
Здравейте, въпросът ми е ще се справя ли с новата работа, която започнах?
Имам притеснения,че очакват повече от моите възможности и затова се притеснявам.
На мен условията ми допадат, важното е да сме взаимно удовлетворени.
мерси :blink: