Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207455 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5200 -: Септември 28, 2012, 11:23:11 pm »
Ами ето как самият въпрос се оказва много важен. В твоя случай са два и са с обратен знак като благоприятно тълкуване
Ако искаш дай синастрия, по- може да светне откъм съвместимост
Иначе куинкос е кофти аспект и не е по-скоро не-няма да си хепи с него

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5201 -: Септември 28, 2012, 11:28:34 pm »
Към момента на задаване на въпроса има квадрат между управителите на петите ви домове, но неговият У5 е представен по-силно и е близо до "сърцето" ти. Тъй че моят съвет е да не се избързва, особено под влияние на емоции. Тая карта си крещи за драма, но по-добре изчакай, ще си спестиш сълзички.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5202 -: Септември 28, 2012, 11:38:23 pm »
Така е-синастрия има смисъл при реална връзка
Изчакай да ти мине малко и помни-на тоя свят има много готини мъже

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5203 -: Септември 29, 2012, 12:27:33 pm »
Аз май ще продължа да ползвам традиционните управители и мажорни аспекти, както е по книгите, защото нещо не ми се получават нещата с новите планети и минорните аспекти. А ако броя само мажорните аспекти, отговорът е друг.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5204 -: Септември 29, 2012, 12:30:00 pm »
Добронамерен ли е Р. ? Мога ли да му вярвам? Аз като гледам съм в 12-я му дом...  :-\ Той е в 4-ти дом, днес щеше да пътува за родния си град.
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 12:47:20 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5205 -: Септември 29, 2012, 01:07:58 pm »
Не се чувствам достатъчно подготвена за чужди хорари, честно казано. Но ти си добре поставена, в 10ти в Риби, традиционно силна позиция за Луната. Че си падаш по него е ясно, той е в 5тия ти дом, ти си в негов 4ти, не е особено чувствен този дом, повече на домашно огнище напомня или край. Но в тази си позиция Луната има власт да действа.За мен лично последният й аспект е тригон с възела, след тригон с Марс, който освен че управлява неговия 5ти дом е и планета на действието. Мисля, че ако решиш, нещата ще се случат между вас. Но Асц е доста ранен и не мисля, че този хорар дава отговор на въпрос за по-далечно бъдеще. Той просто показва, че ако сега искаш, можеш да бъдеш с този човек. Така мисля аз.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5206 -: Септември 29, 2012, 01:25:39 pm »
Недей вярва много-много на тълкувания. Сигурна съм, че дълбоко в себе си знаеш отговора. Късмет и си следвай сърцето.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5207 -: Септември 29, 2012, 01:52:53 pm »
Е... То без рани не става. Но не можем цял живот да се пазим, докато нещата се случват около нас.  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5208 -: Септември 29, 2012, 06:14:58 pm »
Явно сме на тема хорари в тези дни. Моя приятелка ме помоли да кача нейния хорар през моя профил. Въпросът е:

Ще се съберем ли отново с Х. /назоване по име/ ? Ще бъдем ли пак заедно?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5209 -: Септември 29, 2012, 06:22:59 pm »
Не- квадрат между У1 и У7.
Тя е по- влюбената,У 7 й е в 5 дом,освен това повече напира за събиране.
Луната в 12 може би показва неясноти около връзката,нещо тайно и заплетено,както и внезапен край- съвпад с Уран.

« Отговор #5210 -: Септември 29, 2012, 06:25:04 pm »
А този Сатурн в 7-мия дом какво ли означава? Възможно ли е мъжът да е обвързан или на път да се обвърже с друга (Сатурн е негов У5, Венера е в сходящ секстил със Сатурн)?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5211 -: Септември 29, 2012, 06:27:14 pm »
Те се скараха жестоко преди дни, с много сериозни обиди. Като цяло ту се събират, ту се разделят. Тя го търси, после той започва. Възможно е да има някоя- да. Може да има нещо временно. Обикновено има по няколко. :rolleyes:

Между другото тя беше виновна миналия път за скандала и заради това се притеснява.

Съвпадът с Уран край ли означава? Не може ли да е обрат към хубаво, внезапност?
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 06:32:42 pm от Mia21 »

« Отговор #5212 -: Септември 29, 2012, 06:34:09 pm »
Липсва сходящ аспект между У1 и У7. Луната ще тригонира Венера (У7). Това би трябвало да показва, че ще възстановят добия тон помежду си, но не знам дали е достатъчно за започване/подновяване на връзка.
Пълнолунието и последният аспект на Луната, който е опозиция със Сатурн, по-скоро ми говорят за различия помежду им. Тя е тронов Марс, т.е. в знака на заточение на Венера и Луна в Овен. Тя ли пали прекалено бързо? Има някаква непоносимост към него или не проявява достатъчно разбиране към него. Изглежда ми, че тя желае връзката да се върти само около нея, не е склонна на компромиси. Той е Венера в Лъв, така че и той е горделив.
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 06:39:04 pm от Mirabella »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5213 -: Септември 29, 2012, 06:37:43 pm »
Дано, че тя много се тревожи сега. Обича си го човека. Още повече, че и тя много го обиди.  :mellow:

Да, Мирабела, много горд, а тя го смачка с приказките си за първи път досега, преди няколко дни. И сега се притеснява да не би да я е намразил дори.
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 06:45:13 pm от Mia21 »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5214 -: Септември 29, 2012, 06:53:42 pm »
Добронамерен ли е Р. ? Мога ли да му вярвам? Аз като гледам съм в 12-я му дом...  :-\ Той е в 4-ти дом, днес щеше да пътува за родния си град.
Негов У1 и негов У3-кратко пътуване са представени от Меркурий в негов 4д. картата, в сходящ секстил с негов У4 Венера, така че действително ще осъществи пътуване до мястото, откъдето е.
Ти си представена от Юпитер, заточен в близнаци- впечатлил те е въпросния Р и си налапала въдицата, в негов 12д- крие те, което се случва, когато някой е официално обвързан с друга. Не казвам, че си влюбена в него, по-скоро в негови притежания, като гледам лъвската Венера У5 за теб и У4 за него в негов 2д
При него Слънцето е диспозитор на негов 2д, в сходящ квадрат с Плутон негов У5 в твоя 1д- може би ще прояви щедрост и изразходи средства покрай увлечението си по теб. Иначе между вашите У1 аспектът е хармоничен, но разходящ, така че ако не сте двойка в момента, не предстои да станете, между вашите У4 аспектът е също разходящ, но квадрат- ако това е човек, с който си имала намерение да делите покрив на приятелски начала (Венера и Марс У4, У11 за вас), то също няма да стане.
Колкото до самия въпрос, то Луната е без курс, така че напразно се безпокоиш за това, дали би злоупотребил с теб- на практика това няма да се случи, Луната е У8 за теб и ще извърши куинконкс с негов У8 Сатурн- флиртът ви ще приключи. 

:angry: Уф! Наистина ми предложи да взема стаята, която ще се освободи през октомври, що пък да не стане...Дори се разбрахме да говори с хазяите... Намеренията ми са само приятелски, не искам връзка с него, той е супер освободен и откровен, казва всичко на приятелката си, тя знае за мен, така че не разбирам "как ме крие". АЗ УВАЖАВАМ ЧУЖДИТЕ ОТНОШЕНИЯ, въобще нямам намерение да си усложнявам живота с обвързан мъж. Притеснява ме това дали крие нещо от мен, а не мен от някого. :-X Като приятелче ми е, и ми се искаше да живея при него, и да спра да се тревожа за квартири.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5215 -: Септември 29, 2012, 07:08:47 pm »
Притеснява ме това дали крие нещо от мен, а не мен от някого. :-X

Е, какво да крие от теб, освен някоя диагноза?  :19:

Шегувам се!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5216 -: Октомври 01, 2012, 03:20:13 pm »
Не знам къде да го пусна това, затова тук. Тази дама е най-добрата хорарна астроложка в Англия и който чете английски, има интересни неща в Articles, статии, обяснения и видео: http://www.sue-ward.co.uk/

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #5217 -: Октомври 01, 2012, 07:25:05 pm »
Зная, че досаждам с моите въпроси, но пак моля за помощ: "Ще започна ли стаж и после съответно работа в (назовано по име)?"
Искам да кажа, че преди известно време бях попитала подобен въпрос, но го бях задала прекалено рано. Сега го задавам буквално 10 дни, преди да разбера решението, но въпросът е такъв, че съм притеснена.
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 07:29:50 pm от vezni »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #5218 -: Октомври 01, 2012, 08:47:04 pm »
akruks, спирам се, наистина!

« Отговор #5219 -: Октомври 01, 2012, 10:02:17 pm »
здравейте,може ли да пусна един въпрос
Има ли си момиче В?-мъж към когото имам чувства и сме имали връзка .Не нам да си има,но да попитам и звездите ако е удобно...
много предварителни благодарности  :wub: