Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206792 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5220 -: Октомври 02, 2012, 05:51:07 pm »
Изглежда, че момчето има интерес към теб - управителят му Юпитер се намира в знака на твоя управител Меркурий. Но или не заявява открито (показва) този интерес към теб, или крие нещо от теб, защото Юпитер се намира в 12-тия ти дом. Юпитер е стационарен и му предстои ретроградна фаза. Като добавим към това заточението му знак, изглежда, че въпросният мъж е доста нерешителен, лесно се отказва от първоначалните си замисли и намерения и към момента е възможно да направи точно това - да се отдръпне. Не е в състояние да взима окончателни решения, нито пък да действа открито.
Петият му дом се управлява от същата планета Юпитер, затова взимаме Луната за сигнификатор на евентуалното друго момиче (тъй като Луната управлява въпроса). Виждаме, че Луната заедно с Уран се намират в 5-тия му дом, Луната е завършила секстил с Юпитер в рамките на знака. Не знам дали това е достатъчно, за да се предположи, че има връзка. Според мен не е. Но мисля, че поддържа флирт, нещо неангажиращо с друго момиче (или момичета). Той не изглежда да е на етап, в който е готов да поеме сериозен ангажимент.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5221 -: Октомври 03, 2012, 08:00:21 am »
Здравейте, момичета! Ще свикне ли синът ми бързо с детската градина  :(

Той е Сатурн (У5) в 1-вия ти дом. Иска си мама и това е. При мама се чувства най-добре (Сатурн е екзалтиран в знак на У1 Венера). Луната е в падение, на път да квадратира управителя ти Венера. Засега ще продължава да ти създава грижи. Сатурн има да извърви още 2 градуса във Везни, в кардинален дом, но Луната е фиксирана (т.е. бавна) и на изгорения път, така че се съмнявам, че тези 2 градуса се равняват на 2 дни. Може би след 2 седмици ще започне да свиква с новото си обкръжение (Сатурн ще премине в знак на неговия У3 Марс). Надявам се да не се окажат 2 месеца.
Да дам обратна връзка по хорара - днес за първи път детето отиде с желание на градина, без да мрънка и т.н. Точно 15 дена, след като зададох въпроса  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5222 -: Октомври 03, 2012, 11:35:52 am »
Изглежда, че момчето има интерес към теб - управителят му Юпитер се намира в знака на твоя управител Меркурий. Но или не заявява открито (показва) този интерес към теб, или крие нещо от теб, защото Юпитер се намира в 12-тия ти дом. Юпитер е стационарен и му предстои ретроградна фаза. Като добавим към това заточението му знак, изглежда, че въпросният мъж е доста нерешителен, лесно се отказва от първоначалните си замисли и намерения и към момента е възможно да направи точно това - да се отдръпне. Не е в състояние да взима окончателни решения, нито пък да действа открито.
Петият му дом се управлява от същата планета Юпитер, затова взимаме Луната за сигнификатор на евентуалното друго момиче (тъй като Луната управлява въпроса). Виждаме, че Луната заедно с Уран се намират в 5-тия му дом, Луната е завършила секстил с Юпитер в рамките на знака. Не знам дали това е достатъчно, за да се предположи, че има връзка. Според мен не е. Но мисля, че поддържа флирт, нещо неангажиращо с друго момиче (или момичета). Той не изглежда да е на етап, в който е готов да поеме сериозен ангажимент.
благодаря Мирабела,наистина е такъв,много е нерешителен по отношение на връзките си,но от това не ми става по-леко ,извинявам се за правописната грешка във въпроса и дано си права

« Отговор #5223 -: Октомври 03, 2012, 02:24:22 pm »
Здравейте!
Утре съм на второ интервю и надявам се финално. Въпросът ми е ще получа ли работата, София, 12.17 мин,03.09.2012 г.
Прилагам хорара. От това, което успях да разчета, отговорът е положителен, но ми се иска да чуя и вашето мнение.
Благодаря.
Приложената карта не е хорарна, а натална- твоя рожден хороскоп!
По построената хорарна Марс е У1 и У6 в 12дом, Сатурн У3 също в 12д- струва ми се, че плахо и неубедително ще се представиш на интервюто и ако не си на работа в момента едва ли ще получиш работата, а ако си на работа и кандидатстваш за нова имаш шанс да я получиш.

Здравей Акрукс!
Пуснала бях една хорарна карта за една работа. На същото място минах три интервюта. Сега съм в очакване дали са ме избрали или не.
Та въпросът ми е, дали ще я получа тази работа най-накрая?
Предполагам трябва да се гледа пак първата карта - София, 12.17 мин,03.09.2012 г.
Ако не, защото се отнася за минало събитие, нека въпросът се отнесе към 03.10.2012 г. 15:28 мин., София.
Благодаря предварително:)

« Отговор #5224 -: Октомври 03, 2012, 06:01:16 pm »
Здравейте!
Утре съм на второ интервю и надявам се финално. Въпросът ми е ще получа ли работата, София, 12.17 мин,03.09.2012 г.
Прилагам хорара. От това, което успях да разчета, отговорът е положителен, но ми се иска да чуя и вашето мнение.
Благодаря.

Не виждам указания за назначаване в тази карта. Има хармонична връзка между елемент на 10-тия дом (Меркурий) и У1 Марс, което потвърждава успешното преминаване на няколко етапа от подбора (интервютата). Но липсва аспект за твърдо "да". У10 Слънце е подминало вече секстила с Марс, Луната също няма аспект с У10. Последните аспекти на Луната са опозиция със Сатурн (твой У3) и квадратура с Венера, а между У3 на фирмата Венера и Сатурн също предстои квадратура. Твой У9 Луна няма аспект с техен У9 Марс.
Надявам се, че греша.

« Отговор #5225 -: Октомври 03, 2012, 06:42:02 pm »
Мерси Мирабел, просто много желание вложих за това място :(

« Отговор #5226 -: Октомври 03, 2012, 07:45:07 pm »
Въпроса е следния:Ако поканя Х на среща,ще приеме ли?Сигнификатора в критичен градус как да го тълкувам?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5227 -: Октомври 03, 2012, 08:39:07 pm »
Добронамерен ли е Р. ? Мога ли да му вярвам? Аз като гледам съм в 12-я му дом...  :-\ Той е в 4-ти дом, днес щеше да пътува за родния си град.
Негов У1 и негов У3-кратко пътуване са представени от Меркурий в негов 4д. картата, в сходящ секстил с негов У4 Венера, така че действително ще осъществи пътуване до мястото, откъдето е.
Ти си представена от Юпитер, заточен в близнаци- впечатлил те е въпросния Р и си налапала въдицата, в негов 12д- крие те, което се случва, когато някой е официално обвързан с друга. Не казвам, че си влюбена в него, по-скоро в негови притежания, като гледам лъвската Венера У5 за теб и У4 за него в негов 2д
При него Слънцето е диспозитор на негов 2д, в сходящ квадрат с Плутон негов У5 в твоя 1д- може би ще прояви щедрост и изразходи средства покрай увлечението си по теб. Иначе между вашите У1 аспектът е хармоничен, но разходящ, така че ако не сте двойка в момента, не предстои да станете, между вашите У4 аспектът е също разходящ, но квадрат- ако това е човек, с който си имала намерение да делите покрив на приятелски начала (Венера и Марс У4, У11 за вас), то също няма да стане.
Колкото до самия въпрос, то Луната е без курс, така че напразно се безпокоиш за това, дали би злоупотребил с теб- на практика това няма да се случи, Луната е У8 за теб и ще извърши куинконкс с негов У8 Сатурн- флиртът ви ще приключи. 

:angry: Уф! Наистина ми предложи да взема стаята, която ще се освободи през октомври, що пък да не стане...Дори се разбрахме да говори с хазяите... Намеренията ми са само приятелски, не искам връзка с него, той е супер освободен и откровен, казва всичко на приятелката си, тя знае за мен, така че не разбирам "как ме крие". АЗ УВАЖАВАМ ЧУЖДИТЕ ОТНОШЕНИЯ, въобще нямам намерение да си усложнявам живота с обвързан мъж. Притеснява ме това дали крие нещо от мен, а не мен от някого. :-X Като приятелче ми е, и ми се искаше да живея при него, и да спра да се тревожа за квартири.

;(((((( Трябваше тия дни да ида в София, да видя квартирата, да говоря и с хазяйката, но Р. ми каза преди малко, че неговият съквартирант, който освобождава стаята, която аз искам, се е уговорил с хазяйката негов приятел да наеме стаята, даже са се разбрали утре да плати наем + депозит........ ;(((( тоест няма да живея при него ;(, аз много исках да съм при него ;((((, не искам да съм при непознати ;((9, хората са ужасни.... но сега ще трябва да си търся някой друг, с който да деля наем ;((( , ако изобщо си намеря нормална работа, че да плащам наем....... пфффффф
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5228 -: Октомври 04, 2012, 07:42:17 am »
Хорарен въпрос - ще сключим ли църковен брак до края на 2013г.?

*прикачвам картата към момента на задаване на въпроса

Благодаря предварително за отговорите!
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5229 -: Октомври 04, 2012, 07:56:14 am »
;D без да съм тълкувала картата, само като видях У2 Юпитер в 7д. при назованата по име/домоуправителка/ ми става ясно за какво иска да говори с теб- за париииии
Вие колко плащате на вашия, ние събираме всеки месец по 5лв за домоуправителя, по 2лв за касиерката на входа- жена му, която доскоро вземаше 200лв уж, че дъщеря им има астма, сега се уреди да взема пък за малкото си синче 250лв- и него астматик изкараха, не ходи на работа, а у тях- веселби и купончета нон-стоп  :blink:
Това с платените домоуправители си го получихме, като пореден бонус, от успешното управление на сегашните управници  ;)

Нашата не е платена... Знам, че ще има връзка със скандалите и ако виждаш какво да очаквам, моля сподели. Тези над мен ме заплашват, сдушили са се с други, че им преча на купоните, а аз съм сама с детето и вече не знам.  :(
нейният сигнификатор- Венера излиза в твоя 8д, освен споменати твой У2 Юпитер в 7д- за мен разговорът ще е свързан с пари и нищо друго. Кокото до съседите, то на Марс У1 предстои скоро съвпад със Сатурн У3, така че някакво примирие ще настъпи на фона на действащата все още квадратура между Плутон У1 и Уран У3, които са ретроградни и връщат към минали събития, не много хармонични ;)

akruks, по този хорар, сега се задава ново събрание на блока, домоуправителката оттогава не ми е звъняла повече, обаче проблемите продължават, сега заради покритите тераси. Много ми е притеснено, ако ме накарат да срутя направената тераса, възможно ли е хорарът още да действа и да се разминем поне с глоба? Аз затворих терасата, защото тази отдолу ревеше нон стоп, че ще й протече от дъждовете и снеговете, а сега се оказва, че е подала жалба в общината.  :'(

« Отговор #5230 -: Октомври 04, 2012, 09:04:43 am »
Какво мислите по тази карта: "Ще има ли благоприятно развитие за мен делото днес?"
Благодаря ви!

« Отговор #5231 -: Октомври 04, 2012, 09:31:41 am »
Ванила, да разбирам, че е ясно, че ще сключите граждански брак, а ти питаш само дали в указания период ще сключите и църковен? В такъв случай липсата на сходящ аспект между У1 Венера и У7 Марс може да не е негативен фактор.

Не виждам в кой градус попада АС, но ми се струва късен и определено на Виа Комбуста. Да не би вече да е взето решение по този въпрос? Управителят на млажоденеца е тронов Марс, докато твоят управител е Венера в падение. Изглежда ми, че той командва парада, ако мога така да се изразя.
Религията и църквата се отнасят към 9-тия дом и Юпитер, а традициите - към Сатурн. Затова нищо чудно, че откриваме екзалтиран Сатурн на АС-то ти, разбира се при положение, че желаеш да спазиш традициите. Но Сатурн може да се интерпретира и като отлагане, забавяне, пречки.
У9 Меркурий ще завърши съвпад със Сатурн, но Юпитер е заточен по знак, а между Луна и Марс предстои опозиция по оста 2/8 дом, която освен с финансите и секса, се свързва и ценностната система.
Трудно ми е да дам отговор. Указаният период е достатъчно дълъг, за да се случат много неща през него, но засега ми изглежда, че нямате съгласие по този въпрос и предстои да го разисквате отново. Луната и Венера са твоите управители и попадат в земни знаци, т.е. предполагам, че ти настояваш за сватба в църква с бяла рокля. Марс е в силен и във фиксиран знак. Не виждам указания защо той да не желае да спази традицията - Уран не е в 1-вия му дом, Марс не е в знак на падение или заточение на Юпитер или Сатурн. Може би ако отчетем смесената рецепция между Марс и Уран - Марс екзалтира Уран, Уран е в знак на Марс, картината ще се избистри малко. Но ако той отказва в момента, ще е трудно да промени мнението си засега, заради позицията на Марс във фиксиран знак.

« Отговор #5232 -: Октомври 04, 2012, 09:34:38 am »
Какво мислите по тази карта: "Ще има ли благоприятно развитие за мен делото днес?"
Благодаря ви!

У9 Луната е в знак на заточение на твоя управител Марс и в сходяща опозиция с него. Не ми изглежда благоприятно. Но Марс е тронов и в 1-ви дом - не би трябвало и да ти навреди много. Успех!

« Отговор #5233 -: Октомври 04, 2012, 09:40:40 am »
Много ти благодаря за бързия отговор, Мирабела! Делото е ужасно. Няколко пъти имаше отлагане на заседанията и съм много стресирана какво ще се случва днес. Дори и да няма окончателно решение, поне нещата да се движат в благоприятна посока.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5234 -: Октомври 04, 2012, 10:10:33 am »
;(((((( Трябваше тия дни да ида в София, да видя квартирата, да говоря и с хазяйката, но Р. ми каза преди малко, че неговият съквартирант, който освобождава стаята, която аз искам, се е уговорил с хазяйката негов приятел да наеме стаята, даже са се разбрали утре да плати наем + депозит........ ;(((( тоест няма да живея при него ;(, аз много исках да съм при него ;((((, не искам да съм при непознати ;((9, хората са ужасни.... но сега ще трябва да си търся някой друг, с който да деля наем ;((( , ако изобщо си намеря нормална работа, че да плащам наем....... пфффффф
ами аз по хорара за квартирата писах, че ще си намериш по твоя джоб квартира, но ще си с повече от 1 човек в нея, доста са така по няколко човека в апартамент, няма да си единствена, сериалът Приятели риалити  :blink:
Гледам реклама си пуснала като подпис тук, ти нали завърши успешно тази година нещо, какво беше то ?

Книгоиздаване.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5235 -: Октомври 04, 2012, 02:06:37 pm »
Ще се излекува ли котката ми напълно този път?
Става въпрос за кожно заболяване, което лекувахме в продължение на месец и половина и уж животното се оправи.. до днес, когато видях, че проблемът отново се е появил.  :'( Лечението е скъпо ( ваксини през 15 дена, хапчета, мехлеми ), продължително, а на всичкото отгоре явно няма гаранция, че ще е успешно. Вече наистина не знам, какво да правя  :33:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5236 -: Октомври 04, 2012, 02:26:02 pm »
Здравейте момичета ! :)) Най-накрая получих обаждане за работа и насочено втори интервю за една от позициите по който съм кандидатствала .Искам да ви попитам ще бъда ли удовлетворена от работа или да изчакам за по-добра възможност :))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5237 -: Октомври 04, 2012, 04:08:54 pm »
Липсва сходящ аспект между У1 и У7. Луната ще тригонира Венера (У7). Това би трябвало да показва, че ще възстановят добия тон помежду си, но не знам дали е достатъчно за започване/подновяване на връзка.
Пълнолунието и последният аспект на Луната, който е опозиция със Сатурн, по-скоро ми говорят за различия помежду им. Тя е тронов Марс, т.е. в знака на заточение на Венера и Луна в Овен. Тя ли пали прекалено бързо? Има някаква непоносимост към него или не проявява достатъчно разбиране към него. Изглежда ми, че тя желае връзката да се върти само около нея, не е склонна на компромиси. Той е Венера в Лъв, така че и той е горделив.

По този хорар- той снощи я е потърсил. Поговорили са си малко за първи път след скандала.

« Отговор #5238 -: Октомври 04, 2012, 04:10:47 pm »
Благодаря акрукс ,малко съм нетърпелива и объркана с тази работа понеже чакам и от други места да ми се обадят,но и не съм сигурна ,че ще го направят ,утре ще е решаваш ден така или иначе.Наистина ми спомена ,че ще започна работа която да ме  удовлетворява ,благодаря ти ..Времето ще си покаже  "_ :88:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5239 -: Октомври 04, 2012, 05:13:15 pm »
здравейте,искам да попитам "ще официализираме ли раздялата си с К"
Макар и съпрузи,ние сме разделени,искам просто да приключим и официално,тъй като имаме общи приятели и те продължават да ни възприемат като двойка,неговите родители,също не са наясно с нещата-по негова молба оставих той да говори и да им обясни-до момента не е сторено.Може би се надява да се съберем пак,но аз обичам друг,и К е наясно с това,макар,че пред мен го раздава само приятелски.По този късен Ац,се предполага ,че знам отговора,но аз знам на 100% само ,че не го искам,вече дори и на документи :'(