Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207760 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5240 -: Октомври 04, 2012, 05:16:37 pm »
Липсва сходящ аспект между У1 и У7. Луната ще тригонира Венера (У7). Това би трябвало да показва, че ще възстановят добия тон помежду си, но не знам дали е достатъчно за започване/подновяване на връзка.
Пълнолунието и последният аспект на Луната, който е опозиция със Сатурн, по-скоро ми говорят за различия помежду им. Тя е тронов Марс, т.е. в знака на заточение на Венера и Луна в Овен. Тя ли пали прекалено бързо? Има някаква непоносимост към него или не проявява достатъчно разбиране към него. Изглежда ми, че тя желае връзката да се върти само около нея, не е склонна на компромиси. Той е Венера в Лъв, така че и той е горделив.

По този хорар- той снощи я е потърсил. Поговорили са си малко за първи път след скандала.
Юпитер- Управителят на негов 3-ти дом, определящ комуникацията, от 30 септ. е в ретроградна сянка, а от днес следобед е вече ретрограден, това е активирало делата по негов 3-ти дом, а именно да се обади. Освен това в картата Луната има предстоящ хармоничен аспект с Юпитер, може би сега да се е задействал.
Като цяло, въпросът по картата дали ще се съберат отново, не ми се вижда и на мен с положителен отговор, но дано пък да съм грешка и аз, защото не обичам да давам отрицателни отговори, особено за любовен въпрос. Извинявай, ако намесата ми по този и другите твои въпроси, не ти е приятна!

Не, Акрукс, в никакъв случай не ми е неприятна. Напротив! :wub: Умишлено давам обратна връзка , за да видим какво пропускаме и като цяло какво се случва. Така се учим. Ако не желаете няма да го правя. Извинявам се!

« Отговор #5241 -: Октомври 04, 2012, 05:24:17 pm »
Въпроса е следния:Ако поканя Х на среща,ще приеме ли?Сигнификатора в критичен градус как да го тълкувам?
Сигнификаторът в последен градус е указание, че в скоро време ще има промяна по домът, който управлява. В конкретния случай, човека за който се пита е със Сатурн в послден градус в негов 10дом, в сходящ съвпад с Меркурий- негов У6, ако досега е бил погълнат от работа, то може да обърне съвсем скоро внимание на други области, като например любовта, тъй като Венера- негов У5 също е в последен знак и предполага промяна в сърдечните му дела, разположена в негов 9д- чувствата му са към чужденка или студентка, а може да покзава просто, че любовта му е надалеко.
Akruks,много ти благодаря.Малко трудничка ми дойде тази карта.Искам да питам и още нещо.Марс,неин У5,в петия и дом,в съвпад с СЛВ,как мога да го тълкувам?И изобщо какво влияние оказват възлите в хорара?Сега видях,че и Сириус е в съвпад с Асц.,което май също е благоприятен фактор  :unsure:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5242 -: Октомври 04, 2012, 05:38:57 pm »
Не, мила!!! Не ме разбирайте прогрешно. Уважавам на всички мненията и отделеното внимание. Много моля! Благодаря ви от сърце!!! Ако живот и здраве се видим ще почерпя даже!!! :58:

« Отговор #5243 -: Октомври 04, 2012, 07:38:37 pm »
Какво мислите по тази карта: "Ще има ли благоприятно развитие за мен делото днес?"
Благодаря ви!

Мирабела и Акрукс, да дам обратна връзка по тази карта. Делото е за престъпление срещу личността, не е за развод, нито за пари (макар че на следващ етап си мисля дали да не предявя и претенции за финансови компенсации), а обвиняемият се призна за виновен, макар че нямаше такива индикации до днес. Това е възможно най-доброто развитие на нещата на този етап, битката обаче продължава.
Благодаря и на двете за направените анализи и бързите отговори! 

« Отговор #5244 -: Октомври 04, 2012, 07:46:25 pm »
Ще се излекува ли котката ми напълно този път?
Става въпрос за кожно заболяване, което лекувахме в продължение на месец и половина и уж животното се оправи.. до днес, когато видях, че проблемът отново се е появил.  :'( Лечението е скъпо ( ваксини през 15 дена, хапчета, мехлеми ), продължително, а на всичкото отгоре явно няма гаранция, че ще е успешно. Вече наистина не знам, какво да правя  :33:

Извинявай за неастрологичния коментар, но имаш ли пълно доверие на лекуващите лекари? На мен с погрешно лечение ми умориха кученцето преди 2 години и все още си плача за нея, не мога да го преживея и съм хипер чувствителна на тема домашни любимци.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5245 -: Октомври 04, 2012, 08:10:05 pm »
омг, комшиите под мен на последното събрание са негодували зад гърба ми, че само моята тераса не е покрита и зимата от студа имали конденз и мухъл по тавана в кухничката, аз като разбрах ги клъцнах набързо, че ако искат да нямат конденз да си пускат парното, а не а готвят там на студени стени, освен това съм под наем и да се обадят на хазаите в чужбина да изявяват претенциите си, ай сектир  ;D
По твоята карта твоя 4дом- недвижимото имущество, домът ти, се управлява от ретрограден Нептун, а от тези дни и от ретрограден Юпитер, от там са се активирали неща свързани с дома от миналото. В картата ти твоя У1 Марс е в сходящ съвпад със съседите- У3 Сатурн, на първо време сте имали разбирателство, но с влизането на Марс в нов знак не сте имали допирни точки, в момента на Сатурн му предстои смяна на знак, като влезе в скорпион след два дни ще утихне проблемът. А конкретно по дома нещата ще потръгнат напред след януари когато Юпитер ще тръгне напред.
В картата 7дом освен домоуправителката, за която се пита, показва крайното развитие по делата на 4дом- Юпитер е в 7д, който се управлява от Венера, Луната пренася светлина между У1 Марс и У7 Венера с хармоничните аспекти, които сключва между тях, в момента ЮЛВ и Алгол са в съвпад с ПФ в 7 дом в картата, неща свързани с миналото и недобро намерение на отявлени врагове блокират късмета, но ще отмине и това негативно проявление, защото картата като цяло е с добър завършек и е все още активна.

Ох, много ти благодаря! Събранието е на 11ти... Направо ми се реве, писна ми от тия идиоти.  :'(

« Отговор #5246 -: Октомври 04, 2012, 09:07:20 pm »
Да, Акрукс, точно това е успял в крайна сметка да му обясни адвоката му, макар че до днес не проявяваше разбиране. Още първият ти анализ е много точен, направи ми силно впечатление като го прочетох, макар че не бях дала информация за какво дело става въпрос. Благодаря ти!

« Отговор #5247 -: Октомври 05, 2012, 03:33:04 am »
Akruks,много благодаря за разясненията  :wub:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5248 -: Октомври 05, 2012, 07:24:45 am »
Ще се излекува ли котката ми напълно този път?
Става въпрос за кожно заболяване, което лекувахме в продължение на месец и половина и уж животното се оправи.. до днес, когато видях, че проблемът отново се е появил.  :'( Лечението е скъпо ( ваксини през 15 дена, хапчета, мехлеми ), продължително, а на всичкото отгоре явно няма гаранция, че ще е успешно. Вече наистина не знам, какво да правя  :33:
Луната е без курс в картата, развитие не предстои по въпроса в рамките на хорарара в предстоящите няколко месеца.
Котката е У6, нейният У6- здравето се управлява от Юпитер, който сега е ретро, затова са се върнали старите здравословни проблеми. След края на януари ще е директен и тогава може да се надявате за окончателно оздравяване на котаранката. Пробвайте както при хората с хранителен режим да подпомогнете лечението. Давайте му от вас сварени дроб, дробчета, натурално прясно мляко, вместо готова храна от консерва и гранули.
Акрукс, благодаря за отговора! Значи трябва да се заредя с много търпение  :( Относно храната, имаме два котарака, които се хранят заедно. Единият си е здрав и нищо му няма, но по-малкият явно е с по-слаб имунитет.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5249 -: Октомври 05, 2012, 11:32:43 am »
позитивно ли е отношението на х към мен
става въпрос за приятелски отношения - уж, но нещо се обърквам на моменти

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5250 -: Октомври 05, 2012, 10:15:21 pm »
Хорарен въпрос - ще сключим ли църковен брак до края на 2013г.?

*прикачвам картата към момента на задаване на въпроса

Благодаря предварително за отговорите!
при нас църковен брак е разрешен при сключен граждански, което предполага че или имате такъв, или предстои със сигурност, за което тригонът между вашите управители само по знак е достатъчен
да, през 2013г е напълно възможно да сключите и църковен брак, след 3 февруари, когато У9 за него стане директен, твоят партньор ще промени отношението си по въпроса с религията

Благодаря за отговорите на хорара на Акрукс и Мирабела. Подробни и точни сте!

Ще дам обратна връзка ~ когато и да се (раз)реши въпросът  :blink:

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Papy

• 4343
« Отговор #5251 -: Октомври 06, 2012, 04:36:34 pm »
позитивно ли е отношението на х към мен
става въпрос за приятелски отношения - уж, но нещо се обърквам на моменти

Понеже никой не си стои вкъщи в това хубаво време, да си "предскажа", че според мен приятелство тук няма да има, но ще има словесно обяснение по неяснотите скоро, по-вероятно инициирано от другата страна

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5252 -: Октомври 06, 2012, 08:18:28 pm »
Papy, според мен той е влюбен в теб. Луната тук е бърза и мисля, че скоро ще го разбереш.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5253 -: Октомври 06, 2012, 08:25:29 pm »
Papy, според мен той е влюбен в теб. Луната тук е бърза и мисля, че скоро ще го разбереш.

Дано да не си права, мерси, че погледна  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5254 -: Октомври 06, 2012, 09:03:53 pm »
Аз мисля, че тя има интерес към/от него бидейки в негов 1ви дом в негов знак, но Юпитер там е много слаб и някак я виждам в една по-особена позиция, уязвима (уча се, трудно ми е още да формулирам точно), обаче Меркурий в този дом ме наведе на мисълта, че той е влюбен и като влезе в Скорпион ще излее чувствата. И Луната като съвпадне с Юпитер тя ще бъде потопена.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #5255 -: Октомври 06, 2012, 09:34:32 pm »
Прави сте и двете, не ми се случва често да се обърквам в хората
Но си признавам, че сега е така
Влюбена не съм и искам приятелство
Отсреща усещам една доза в повече интимност, но може да е въпрос на характер, а не лично към мен
Но пък по принцип аз последно научавам кога някой се е влюбил в мен, защото за мен приятелството е преди другите неща, и ако го имам, повече не търся-по принцип.
Объркана съм и защото ми се струва, че не съм водещата страна, което ми е нетипично :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #5256 -: Октомври 06, 2012, 09:55:23 pm »
Акрукс, утре също ще е хубаво, възползвай се, ако можеш :)

И последно-всъщност се надяавам никоя от вас двете с роня да не познае :)
Предпочитам всеки да си ходи по пътя, ако почне да се оплита работата  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #5257 -: Октомври 07, 2012, 12:30:08 am »
Вчера отговорих, но днес аз самата не си разбрах поста, затова вместо някакви излияния, само ще попитам: кога трябва да се разберат нещата?
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 09:42:01 am от Papy »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5258 -: Октомври 07, 2012, 01:44:45 pm »
Aз понеже гледам само дос ептенера и само мажорни аспекти, мисля че ще е до 6 единици време, Луната е в ъглов дом, но мутабелен знак, мисля че ако не са 6 дни, ще са 6 седмици, не повече. Меркурий като смени знака ще аспектира Венера, У5 и за двама ви, но тя ще пренесе светлина до Юпитер с квадрат, та и аз мисля че едва ли ще се оплетете. Но не ми вярвай хич.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5259 -: Октомври 07, 2012, 02:57:18 pm »
Мерси, роня, мерси и на теб, акрукс :)

Таймингът така и не го прочетох как се определя, но ще докладвам когато (ако) нещо се развърже :)