предлагат ми да участвам в един проект, но като за начало съм скептично настроена... доста, при това.
не е моята лъжица, не е нищо ново, стои ми самоцелно, всъщност, вярвам, че е такова.
както и да е, човекът ми е важен, затова и пускам хорара. виждам, че е ранен асцендентът, действително не съм наясно как точно стоят нещата, но ме интересува - струва ли си/има ли смисъл да се влагам в този проект? също ме занимава/притеснява намерението на човека - очаква да му свърша някаква работа, т.е. да му е по-леко, или действително иска да работим заедно? (под "заедно" разбирам заедно:Д т.е. равнопоставено)
//проектът е творчески, но според мен идва, за да се усвоят някакви пари. практика, която, меко казано, ме отвращава;
Щом е ранен АС, проучи въпроса по-добре, не бързай с окончателното си решение, нека събитията се развият малко.
Управителите ви - твоят Слънце и неговият Сатурн - ще завършат съвпад, т.е. ще имате възможност да се уговорите и да започнете взаимно сътрудничество, ако желаеш това.
Сатурн е в 10-тия му дом - за него този проект може да е важен за кариерното развитие, което към момента не изглежда задоволително за него (неговият У10 Венера е в падение, Сатурн е в знака на заточение на Венера). Може да не харесва работата/длъжността си и да търси възможност за промяна.
Тъй като Слънцето няма да завърши други мажорни аспекти (нито хармонични, нито напрегнати) с планетите от септернера след съвпада със Сатурн, мисля, че този проект няма ти навреди, но и няма да ти бъде от полза.
Луната ще квадратира твоя У3 Меркурий - обстоятелствата могат да попречат на реализиране на първоначалните ти планове или да наложат необходимост от корекция в тях.
Това, от което се опасяваш - че той може да не върши достатъчно работа по проекта, е възможно. Неговият У3 Юпитер е заточен и ретрограден. Възможно е плановете му да не са добре подредени, да имат нужда от поправка.
Да обобщя. Изчакай да се развият събитията. Този проект изглежда важен за него и може да му донесе ползи, но той не е решен да действа активно към момента, няма план или ще го промени в последствие.
Успех!