Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205642 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5340 -: Октомври 24, 2012, 08:51:45 am »
Лили, отново нямам еднозначен отговор. Х я поставям по 7-мия ти дом, тъй като е назована по име, а и нямаш трудов договор с нея (да не я наричаме твоя шефка). Тя се управлява от Сатурн, който не е в падение или заточение, за да отсъдя веднага, че работата й не е чиста. Но е в знака на падение на твоя управител Луната. На английски език има един израз "to not have your best interest at heart" и мисля, че това с пълно право важи за нейното отношение спрямо теб. Обаче дали това е достатъчно, за да отсъдим, че те мами - не знам. Управителят на 3-тия й дом е Юпитер - заточен и ретрограден и близо до върха на 12-тия ти дом. Според мен, не казва цялата истина (или няма да я каже при евентуален разговор).
На Луната й предстои квадратура с твоя У3 Меркурий. Не съм сигурна дали действията и думите ти ще ти донесат положителен резултат. Може би по-прецизно планиране би било по-добре. Успех!

Едно предложение от мен. Подписвай си обикновен граждански договор и си внасяй сама 10% в НАП.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5341 -: Октомври 24, 2012, 08:57:52 am »
Интересно защо при моята луна в стрелец, ми харесват близнашки луни, че и везнишки

Изобщо не е чудно, а си е напълно нормално да чувстваш симпатия - знаците Стрелец и Близнаци лежат на една ос т.е. те са част от едно цяло и се допълват.
Споделяла съм своите наблюдения по въпроса.
« Последна редакция: Октомври 24, 2012, 09:08:16 am от Asol »

« Отговор #5342 -: Октомври 24, 2012, 09:05:59 am »
предлагат ми да участвам в един проект, но като за начало съм скептично настроена... доста, при това.
не е моята лъжица, не е нищо ново, стои ми самоцелно, всъщност, вярвам, че е такова.
както и да е, човекът ми е важен, затова и пускам хорара. виждам, че е ранен асцендентът, действително не съм наясно как точно стоят нещата, но ме интересува - струва ли си/има ли смисъл да се влагам в този проект? също ме занимава/притеснява намерението на човека - очаква да му свърша някаква работа, т.е. да му е по-леко, или действително иска да работим заедно? (под "заедно" разбирам заедно:Д т.е. равнопоставено)
//проектът е творчески, но според мен идва, за да се усвоят някакви пари. практика, която, меко казано, ме отвращава;

Щом е ранен АС, проучи въпроса по-добре, не бързай с окончателното си решение, нека събитията се развият малко.
Управителите ви - твоят Слънце и неговият Сатурн - ще завършат съвпад, т.е. ще имате възможност да се уговорите и да започнете взаимно сътрудничество, ако желаеш това.
Сатурн е в 10-тия му дом - за него този проект може да е важен за кариерното развитие, което към момента не изглежда задоволително за него (неговият У10 Венера е в падение, Сатурн е в знака на заточение на Венера). Може да не харесва работата/длъжността си и да търси възможност за промяна.
Тъй като Слънцето няма да завърши други мажорни аспекти (нито хармонични, нито напрегнати) с планетите от септернера след съвпада със Сатурн, мисля, че този проект няма ти навреди, но и няма да ти бъде от полза.
Луната ще квадратира твоя У3 Меркурий - обстоятелствата могат да попречат на реализиране на първоначалните ти планове или да наложат необходимост от корекция в тях.
Това, от което се опасяваш - че той може да не върши достатъчно работа по проекта, е възможно. Неговият У3 Юпитер е заточен и ретрограден. Възможно е плановете му да не са добре подредени, да имат нужда от поправка.

Да обобщя. Изчакай да се развият събитията. Този проект изглежда важен за него и може да му донесе ползи, но той не е решен да действа активно към момента, няма план или ще го промени в последствие.
Успех!

« Отговор #5343 -: Октомври 24, 2012, 09:12:09 am »
Права си, Акрукс, не знам, дали съдиш по изказването ми или по картата, но човек преди всчко трябва да е умерен, адекватен на ситуацията и да не забравя от къде  е тръгнал и кой го е подкрепял по пътя, а той е един сладурко с рибешко-водолейски акцент в кртата...

Сладуркото създава ли интриги на работното място?  ;)

Или просто не се справя адекватно със служебните си задължения?

Не, Лили, съвсем не създава интриги, но обича да си попийва и това на моменти наистина го прави леееко неадекватен, иначе като изключим това е съвестен служител, но в последно време много си е повярвал....
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5344 -: Октомври 24, 2012, 12:18:46 pm »
Здравейте!

Преда малко си регистрирах страницa във ФБ ;D Имам идея какво какво ще е съдържанието, но все още не съм започнала да пиша.
Въпрос: Успешна (посещавана, четена) ли ще е страницата във ФБ :blink:?

Благодаря!
« Последна редакция: Октомври 24, 2012, 12:25:30 pm от romantica »

« Отговор #5345 -: Октомври 24, 2012, 12:26:49 pm »
Луната е без курс. На ръба на следващия знак е, където ще завърши тригони със Слънце, твоя У1 Сатурн и МС. Но все още е предходния знак, където няма повече сходящи аспекти. Не мисля, че си подбрала много удачно времете за стартиране на нов проект. Възможно е да промениш първоначалните си намерения и едва тогава проектът ти да стане успешен. У3 Юпитер е заточен и ретрограден, Меркурий е в ретро сянка, предстои ретроградие. Бавно ще набираш скорост.
МС е в Скорпион - за нещо, свързано с предмета на следването ти ли ще пишеш?

Ако държиш да имаш популярност, просто ти трябва добра реклама. Пиши и слагай линкове към твоята страница из форуми и други фейсбук страници.

Успех!

« Отговор #5346 -: Октомври 24, 2012, 12:40:09 pm »
Благодаря, Мирабелла :wub: Много си добра! 80% ще е свързано с предмета...
Мдаа, името което избрах вече ми се виждам сухо и звучи някак тъпо ;D Та явно ще изчакам да ми дойде вдъхновение за ново име...
Исках блог, но много работа иска там. ФБ страница ми се вижда много по-лесно, затова избрах този начин, въпреки че не съм фен...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5347 -: Октомври 24, 2012, 01:20:31 pm »
Едно предложение от мен. Подписвай си обикновен граждански договор и си внасяй сама 10% в НАП.

Досега с това беше ангажирана тяхната счетоводителка, на мен ми пестят време по тоя начин, но пък от друга страна взеха да стават много обърквации... Днес получих от въпросната дама отговор на мейла, сега пък се оказа, че дължат два пъти по-малко пари - не били ми удържали авансовия данък, забравили били да запишат едно старо плащане към мен... Накрая ще вземат да се сетят за още нещо и парите съвсем ще се стопят... ;D

Ох, просто нямам нито сили, нито нерви да се занимавам с абсолютни малоумници. В тоя град съвсем се скапаха нещата, а аз по принцип изпитвам изключително силна непоносимост към такъв тип тарикати...

Благодаря, че се включи по хорара.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5348 -: Октомври 25, 2012, 09:32:32 am »
Извинявам се за късната обратна връзка по този хорар:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.4520.html

Момичето окончателно е преодоляло здравословния си проблем.Благодаря ви за помощта. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5349 -: Октомври 25, 2012, 09:50:04 am »
А психологичен ли се оказа проблемът, или чисто здравословен?

« Отговор #5350 -: Октомври 25, 2012, 10:17:16 am »
А психологичен ли се оказа проблемът, или чисто здравословен?

Психологичен.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5351 -: Октомври 25, 2012, 10:39:59 am »
Привет!
Имам си въпросче:
А. ще ми помага ли с наема, ако се изнеса на квартира?

В момента живея с роднини и положението от известно време е толкова непоносимо, че ми се плаче...

« Отговор #5352 -: Октомври 25, 2012, 02:32:35 pm »
Неговият У2 Луна ще направи квадратура с твоя управител Юпитер. Струва ми се, че не. Няма възможност ли?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5353 -: Октомври 25, 2012, 03:21:18 pm »
Момичета, нощеска свекито влезе в болница и хич не е добре....
работата май е сериозна...
Въпросът ми е е се оправи ли майката на .......
Дали се гледаше 10 дом за нея ?
Моля ви за съдействие   :-\
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5354 -: Октомври 25, 2012, 03:46:59 pm »
Неговият У2 Луна ще направи квадратура с твоя управител Юпитер. Струва ми се, че не. Няма възможност ли?
напротив ....
Луната не съм ли аз, питащия?

« Отговор #5355 -: Октомври 25, 2012, 08:09:18 pm »
Така...
След като освен Папи никой не се включи по солара пускаме хорар. М. пита: "Добре ли ще е за мен, ако ме одобрят и замина?"

« Отговор #5356 -: Октомври 25, 2012, 08:18:21 pm »
Аз се включих току-що. Защо си толкова нетърпелива днес? :P Шегичка.

АС отива към късните. Тя вече е взела решението си, според мен, но Луната в Риби обича да се тревожи по всеки въпрос. Луната ще тригонира нейния управител Меркурий, т.е. би трябвало да е добре за нея, пренасяйки светлина от У9 Сатурн. Но Меркурий в 5-тия й дом по нищо не загатва за чужбински желания - нито Луна, нито Меркурий са в 9-ти или 12-ти дом. :-\

« Отговор #5357 -: Октомври 25, 2012, 08:24:18 pm »
Благодаря, Белисима

« Отговор #5358 -: Октомври 25, 2012, 08:39:09 pm »
Романтика, страхотно коте. :wub:
Не беше ли по-добре да пита дали ще я одобрят или дали ще замине за чужбина (или тя е сигурна в това?), за да нацели проблема право в десятката?

« Отговор #5359 -: Октомври 25, 2012, 09:03:51 pm »
Да, прибързахме с въпроса. То и аз я подведох, като не обясних точно, но като говорихме тя ми сподели това и аз реших - хоп въпрос за хорар ;D Тя не се колебае толкова за самия изпит, като трудност, колкото ако я одобрят дали ще се справи.

ПП. Давам и обратна връзка. Момичето се отказа, тъй като преди малко разбра, че желаната от нея страна не присъства т.г. в програмата.