Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208037 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5360 -: Октомври 26, 2012, 01:10:32 am »
Момичета, нощеска свекито влезе в болница и хич не е добре....
работата май е сериозна...
Въпросът ми е е се оправи ли майката на .......
Дали се гледаше 10 дом за нея ?
Моля ви за съдействие   :-\
да, по 10д е майката, в картата това е 4д- 10-ти, броено от 7д- мъжът ти
Неин управител е Меркурий в неин 6д, където е и Марс У6 за нея- Меркурий няма негативни аспекти с У6 и У8
Луната е извършила секстил с У6 Плутон в 7д, намира се в 10д- лечението и ще извърши тригон с нейния У1 Меркурий-  ще се оправи, понеже е в риби- само с лекарства ще е лечението, но Меркурий е в ретроградна сянка и предстои да тръгне назад- дано след време няма връщане на сегашното състояние. Последният аспект е опозиция с Венера У12- ще излезе от болницата, тъй като ще е скъпичко да стои там, Луната е У2 за нея, втори дом описва също физическото състояние, а в него е ПФ с диспозитор Луната в риби, в сходящ хармоничен аспект с У1 Меркурий.

Много ти благодаря, за отделеното време. Ние всички много се притеснихме за нея, дай боже всичко да е наред .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #5361 -: Октомври 26, 2012, 11:38:09 pm »
Обратна връзка по този хорар - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.msg287866.html#msg287866

Имаше възможност, колебаех се дълго и в крайна сметка прецених, че не ставам за учител и се отказах (на този етап).

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5362 -: Октомври 27, 2012, 07:54:13 am »
Привет!
Имам си въпросче:
А. ще ми помага ли с наема, ако се изнеса на квартира?
В момента живея с роднини и положението от известно време е толкова непоносимо, че ми се плаче...
да, вижда се, че е непоносимо положението в дома ти- предстои квадратура между У4 Марс на Ац с У1 Юпитер- ще се разделиш с този дом
Луната е втори твой сигнификатор, но в картата управлява 2д на А., в разходящ тригон е с твоя У2 Сатурн, тъй че ако досега ти е помагал по някакъв начин, занапред няма пречка да продължи. Луната ще извърши тригон с Меркурий У7, който освен А., представлява новия дом, 4-ти от 4-ти дом- квартирата, която обмисляш, тъй че ще осъществиш намерението си, Юпитер е в 7д.- в заточение в близнаци, съвпад с ДЦ- ще си зависима от А., дано да не си промени отношението съвсем скоро, когато стане ретрогаден неговия управител.
Последният аспект е опозиция с Венера У5, У6, У10 - въпросът с излизането на квартира, ще се натъкне на противопоставяне от страна на любовта или деца ако имаш, на работата и кариерата
благодаря, това звучи по обнадеждаващо

*

Papy

• 4343
« Отговор #5363 -: Октомври 29, 2012, 01:50:47 pm »

Здравейте и от мен. Имам отчаяна нужда от помощ.
Баща ми заминава за едно много опасно място за няколко дни. Опитваме се да го убедим да не ходи, но той по-скоро го приема като приключение и не отчита реалната опасност. А след историята с медиците в Либия съм много мнителна към пътувания до опасни места, още повече, че той не е тип характер, който да се оправя добре в рискови ситуации.

Въпросът ми е - Ще се върне ли татко без проблеми от там?

Яя-какво стана по този хорар-случайно покрай хорара на стела го видях?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5364 -: Октомври 29, 2012, 03:26:06 pm »

Здравейте и от мен. Имам отчаяна нужда от помощ.
Баща ми заминава за едно много опасно място за няколко дни. Опитваме се да го убедим да не ходи, но той по-скоро го приема като приключение и не отчита реалната опасност. А след историята с медиците в Либия съм много мнителна към пътувания до опасни места, още повече, че той не е тип характер, който да се оправя добре в рискови ситуации.

Въпросът ми е - Ще се върне ли татко без проблеми от там?

Яя-какво стана по този хорар-случайно покрай хорара на стела го видях?
може да не е заминал- негов У1 Марс е в разходящ тригон с неговия У9 Плутон, а У6 Слънцето е в негов 4д и в сходяща опозиция с У9 Плутон, отделно Уран У12- крайният резултат на делата по 9д, е в негов 1д в сходящ квадрат с Плутон, като и двете планети са ретроградни, едва ли е заминал

сори, включвам се веднага! Не замина действително, права си akruks. И Слава Богу, де  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #5365 -: Октомври 29, 2012, 03:30:27 pm »
Задобрява акрукс, в движение ги чете :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5366 -: Октомври 29, 2012, 03:31:14 pm »
ма, моля ти се! От няколко дни я гледам как ни разцъква с мишката!!!  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #5367 -: Ноември 01, 2012, 10:41:45 am »
Имай предвид, че мога да греша и не искам да те подвеждам.
Той се управлява от Марс, кацнал на върха на 1-вия ти дом. Марс е заточен в знака на твоя управител Венера. Изглежда, че има интерес към теб и очаква ти да предприемеш някакво действие, той не смее да го направи.
Луната е без курс, а управителят на 3-тия му дом на комуникацията Меркурий е ретрограден ....
Мисля, че ще реагира със забавяне на съобщението ти.
-благодаря ти,Мирабелла
да се отчета...мислех,пресмятах,и първия повод го пропуснах от неувереност,и онзи ден имах друга възможност,която реших че няма да изпусна-писах...два дни нищо..не очаквах никакъв отговор,и днес сутринта,видях съобщение..бях се настроила за игнор или за злостен коментар-и направо ми се подкосиха краката като видях много топли и нежни думи,погледнах пак подателя-чак не ми се вярваше,че това е човека....
поставям нова карта...Има ли шанс за подобрение на отношенията ни?...

« Отговор #5368 -: Ноември 01, 2012, 11:30:23 am »
Питаш дали ще започнете връзка ли? Според мен, в рамките на действие на хорара "не". Липсва сходящ аспект между управителите ви - Меркурий и Юпитер. Меркурий отскоро е в знак на Юпитер, което потвърждава, че интересът му към теб се е засилил, но му предстои ретроградна фаза, която може да довете до колебания и отдръпване (Меркурий ще се върне в Скорпион - знак, където Юпитер няма есенциални достойнства). Надявам се, че греша!

« Отговор #5369 -: Ноември 01, 2012, 11:35:53 am »
благодаря Мирабела,по скоро за комуникацията искам подобрение,на този етап не желая връзка,но просто така ми хрумна въпроса,и така го зададох,без да променям инстинктивното ми хрумване

« Отговор #5370 -: Ноември 01, 2012, 11:47:19 am »
Управителите на 3-тите ви домове се оказва, че са същите планети - заточение Юпитер и Меркурий. Изглежда ми малко като изчакване какво ще направи другия.
Луната ще завърши съвпад с Юпитер (твой У3). Хармоничен аспект на Луната към управител би трябвало да благоприятства изразяването на планета. В случая би трябвало да имаш възможност да продължиш комуникацията си с него, да му кажеш каквото си си наумила. Не мисля, че отношенията ви ще се променят, но в такъв случай това означава, че и не би трябвало да се влошат. А нали сега си комуникирате. ;)

« Отговор #5371 -: Ноември 01, 2012, 09:15:40 pm »
Здравейте,въпросът ми как ще се развие кариерата ми занапред в фирмата, в която работя? мерси много

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5372 -: Ноември 02, 2012, 08:52:35 am »
Моля за помощ с тази карта. Малко информация: човекът иска да емигрира, остана без работа + любовни разочарования, нищо не ставало тук, обезверил се е. Попита ще емигрира ли до края на другата година?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5373 -: Ноември 02, 2012, 09:32:25 am »
Не мисля,че ще имигрираш докато Юпитер е ретро,а края на 2013 е далеч,задай пак въпроса след ретро периода.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5374 -: Ноември 02, 2012, 09:42:23 am »
Не е за мен, аз съм с второ гражданство, няма нужда да емигрирам, става дума за мой приятел. Съкратиха го, раздели се с приятелката си, иска да се маха. Не знам дали се вижда нещо за работа за него по тази карта. Ако намери, може да му просветне.

Аз което виждам е, че и двамата У12 са в 1вия му дом, което принципно може би му дава известна възможност за действие. Но не съм убедена... Юпитер се движи към К7, да не вземе да се събере с приятелката или някоя нова, пък това да го обнадежди малко. Венера ще направи тригон с Юпитер, тя е У6,10, оттам дали може нещо работа да му изникне... Тронова е, ъглова, добре поставена...  :-\ У9 е Слънцето, но освен един хубав аспект с Парс Фортунае, друго не виждам, може и да греша.  :-\
« Последна редакция: Ноември 02, 2012, 09:47:12 am от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5375 -: Ноември 03, 2012, 08:25:47 am »
akruks , благодаря ти, ще му кажа да успокои топката засега и да се поогледа за работа без да истерясва. И на мен ми заприлича, че нещо с приятелката може да загладят отношенията. Тази година всичките ми приятели минават през някакви катаклизми.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #5376 -: Ноември 04, 2012, 12:04:41 am »
Аааа-направо ще се побъркам вече

22.48 софия
Ще пътуваме ли уикенда?

Тука голяма дилема настана. Не стига това, ми и други хора зависят от това решение

Крайна обратна връзка-не пътувахме въпросния уикенд, пътувахме няколко дни по-късно. Имаше доста усложнения преди да тръгнем. Там останахме 4-5 дена. По време на самото пребиваване всичко беше ок, единствено похарчихме повече пари от плануваното
Така че, момичета, познахте :)

« Отговор #5377 -: Ноември 05, 2012, 04:39:09 pm »
здравейте момичета от вече близо 3 години не разговарям с баща си нито потдържаме връзка,но снощи докато бях при баба ми и той беше там и се държеше така сякаш нищо не е станало между нас .. страшно много ми е липсвал през тези години ,въпросът ми е ще ме потърси ли отново татко и ще бъдем ли отново както преди  :'(
Луната освен въпроса управлява 4дом- баща ти, няма аспект с твоя У1 Марс
Излиза в негов 6д и в твой 9д- да не би да има намерение да работи в чужбина? А може да показва, че просто е отдалечен от тебе... Има предстоящия квадрат между негов У1 и У6, може да възникнат проблеми със здравето му или да загуби работата си.
Негов У3 скоро ще премине в друг знак и ще извърши по някое време хармоничен аспект с твоя У3, така че ще те потърси и ще имате добра комуникация помежду си. Луната ще извърши последен аспект  секстил със Сатурн, което показва добро развитие на въпроса. Все пак може да замине в чужбина, Луната е У1 за него, а Сатурн негов У9.
Акрукс благодаря ти многоооооо за помоща с хорара ,преди два дни  си говорихме с братчето ми и татко се появи на скаип ,помоли ме да отида да го видя на работата му искрено се надявам тези дни като отида нещата между нас да се оправят.Щастлива съм и леко притеснена .БЛАГОДАРЯ ТИ АКРУКС до сега каквото си ми написала за отговор и краен резултат е било така :58:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5378 -: Ноември 05, 2012, 04:49:53 pm »
Момичета, какво показва този хорар? Въпросът е: "Ще си получа ли по нормален начин изработените от мен пари?"

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5379 -: Ноември 05, 2012, 05:17:30 pm »
Чул те Господ, Акрукс! Благодаря ти! :wub: