Секстил Луна/Юпитер (У9), липсват аспекти между У1 и У3/У9. Не съм сигурна в отговора си. Надявам се, че хармоничната връзка между Луната и Юпитер ще свърши работа (ако става дума за пътуване зад граница). С ретроградността на Меркурий и Юпитер нещата могат да се забавят. Луната е в знак на Марс и в 12-тия ти дом. Може би трябва да обърнеш по-голямо внимание на организацията на преместването. Струва ми се, че дали ще пътуваш, зависи най-вече от теб. Успех ти пожелавам!
У1 Марс е силно поставен - екзалтиран и ъглов, давайки ти възможност да имаш някакъв контрол върху събитията (макар че пишеш, че не зависи само от теб). Марс на МС потвърждава, че пътуването е на първо място служебно.
Луната е в знак на Марс, но излиза от скорошна квадратура с него. Наскоро пътуването се е провалило, отложило или плановете, свързани с него, са претърпели промени поради външни обстоятелства. Но в крайна сметка сегашният план би трябвало да изглежда по-добър от предния.
Меркурий (У3 - ако пътуването е в страната) е ретрограден, в знак на Марс, но няма да успее да завърши секстил с него. Липсва мажорен аспект между Марс и Юпитер (У9 - за пътуване зад граница).
Що се отнася до ръководството, мисля, че няма да има проблем от тяхна страна - Марс ще завърши секстил с У10 Сатурн, с който са и във взаимна рецепция. Ще имаш зелена светлина от тях.
Луната е У4, което потвърждава и че дела, свързани с дома, са на фокус при задаването на въпроса. Луната ще завърши секстил с ретрограден Юпитер във 2-рия ти дом, давайки ти възможност да приключиш с преместването на вещите ти. Проблемътс домашните любимци може да остане на дневен ред по някакъв начин, тъй като липсва аспект между Луна или Марс и У6 Слънце.
P.S. Какво ли означава тук Сатурн в 7-ми дом?