Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207954 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5440 -: Ноември 21, 2012, 10:51:28 pm »
Здравейте,
Имам въпрос - "Ще се осъществи ли пътуването до Ел Камино през 2013-та?"
Благодаря :blink:

« Отговор #5441 -: Ноември 21, 2012, 11:37:07 pm »
здравейте
въпросът ми е следният
за последно ли ще работим заедно в събота с колегата Х
работим заедно по един проект,много добре се получи,работата на 6,колегата-супер и той-отворен и професионалист,вкарахме и лек флирт-но само на думи и майтапи...изобщо  -мечта.От доста време насам случих на екип и работя с вдъхновение.Но проекта е  тлъсти хонорар и може да го отзоват,а в замяна да ми прикачат един пълна негова противоположност-ленив и приближен на ръководството-парашутист.Като си помисля,как грам няма да се старае и ще слухти около мен ми прилошава отсега  :(...

« Отговор #5442 -: Ноември 22, 2012, 11:35:55 am »
Благодаря, akruks :blink:
Парите не са чак такъв голям проблем, защото проучих колко ще излезне, няма да е скъпо. Но за групата си права, от приятели и познати - никой не иска. Не ми се ходи сама.
Нуждая се да извървя тези 800км очертани по Млечния път. Сам със себе си, раницата - твоята "покъщнина" и Пътя = Бог...
Вероятно няма да е 2013-та, но аз съм го решила и ще го направя.

« Отговор #5443 -: Ноември 22, 2012, 12:18:22 pm »
Ще купя ли апартамента, който харесах? Нямам възможност да кача карта, давам линк към нея.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=dsdfileujAe84-u1333197682&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=22&smon=11&syr=2012&hsy=1&zod=&orbp=&rs=0&add=18&ast=
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5444 -: Ноември 22, 2012, 01:10:55 pm »
Благодаря ти, Акрукс, много правилно си се насочила, много ме е страх, защото сама си движа нещата и е нормално да се тревожа, знаете, че има толкова измами с имоти. Очаквам становището на банката за кредита и излизането на А 16, защото уж всички документи били подадени и т.н, но ми се иска да видя документа и тогава да действам.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5445 -: Ноември 22, 2012, 01:45:07 pm »
Благодаря ти, Акрукс, много правилно си се насочила, много ме е страх, защото сама си движа нещата и е нормално да се тревожа, знаете, че има толкова измами с имоти. Очаквам становището на банката за кредита и излизането на А 16, защото уж всички документи били подадени и т.н, но ми се иска да видя документа и тогава да действам.
Според мен, изчакай да мине 18 декември-реалната опозиция на юпитер и меркурий, нищо че са в рецепция. Цената на имота не е ли малко завишена, или току-що си разбрала че е повече, нямаш цялата сума? И този юпитер в лошо космическо положение, вървейки назад ще стигне до "линията на катастрофите"-10 гр Стрелец/Алдебаран-Антарес/. Ако може пък след края на м. януари 2013 г. да реализираш дселката-още по-добре. Защото-притеснява ме луна без курс, и понеже е нещо свързано с много пари-добре е да си изпипаш наистина нещата в твой интерес, както документално ,така и финансово. Сигурно ли е,че няма да има повишение на цената на имота?
Иначе- да,вярно е това  за  у-лите на 1 и 7,  има и апликация между 2 и 8 домове, което също се гледа при имотни сделки.
Успех и пиши какво е станало. :blink:

« Отговор #5446 -: Ноември 22, 2012, 01:57:25 pm »
Здравей Енигма, цената на имота е приемлива,  говорих с брокерката и тя ми обеща да бъде коригирана, да видим какво ще се случи, по принцип дори и да стане сделка, то това няма да е сега, поне след 2-3 седмици ги виждам нещата, защото проучванията на банката започват от другата седмица, мен ме притеснява фактът, че имотът все още няма А 16, по принцип имам странична информация за предприемача, че е коректен, другите му сгради са ОК, има позиции, но все още моята сграда не го е получила, така или иначе аз ще се срещна с адвокат и ще попитам, дали е възможно да се впише клауза в договора, която да гласи напр., че последната вноска ще бъе направена, когато сградата е с А16. Задължително ще пиша :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5447 -: Ноември 22, 2012, 02:34:34 pm »
От вчера е спрял интернета на X по някаква необяснима причина. Него обаче го мързи сега да ходи до офиса на доставчика, за да провери защо е така. Ще дойде ли скоро интернета на X? (въпросът е зададен от мен, но понеже не искам да досаждам на X в момента, реших да се опитам да разбера по този начин).

« Отговор #5448 -: Ноември 22, 2012, 02:38:55 pm »
здравейте,когато,може,ще е ли удобно да погледнете следния въпрос
харесва ли ме Х?
този флирт е обречен,в такава ситуация сме ,че развитие едва ли ще има ,освен ако някой не рискува,но едва ли ще стане...но пък има гъдел помежду ни,той все ме дебне да останем насаме...все едно сме ученици ;D с този ранен АЦ,какво ли ще ме сюрпризира ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5449 -: Ноември 22, 2012, 02:46:13 pm »
Странно, ако му беше тръгнал, щеше да се появи в скайп, но знам ли...
Благодаря ти, akruks!
Значи, за нета се гледа У3 ли? Негов У3 всъщност не е ли Юпитер?
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 02:57:51 pm от Veselin »

« Отговор #5450 -: Ноември 22, 2012, 03:25:48 pm »
ако той предприеме нещо,няма да му се разсърдя,но аз съм му шеф и не мога да го окуражавам,или да му давам знаци :-\,затова казах че е обречена работата...а иначе ,все гледа да си тръгнем заедно,да ми отвори вратата на колата,да ми вземе чантата..отначало си мислех,че е такъв,но после забелязах как се отнася с другите...но време има и ще си покаже
благодаря от сърце Акрукс

« Отговор #5451 -: Ноември 22, 2012, 03:58:56 pm »
Ще получи ли по-тежка присъда престъпникът по моето дело след обжалването от моя страна?
Благодаря ви!

« Отговор #5452 -: Ноември 22, 2012, 05:09:12 pm »
момичета ,изкажете мнение ,моля,когато е удобно
"ще се справя ли с входния "тест"
ето и какво имам предвид входен тест-Ако не се справя-трябва или да отложа,или да сменя водача с нов ..Доскоро имах травма,която  лекувах,и се щадях,а водачът поддържа високо темпо.  ...пък и вече съм се настроила психически,и не мисля да се препъвам на първото стъпало-но искам да знам звездите какво мислят ;)
обратна връзка-без проблем ,всичко мина ок...

-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5453 -: Ноември 22, 2012, 09:58:42 pm »
jokonda, един хорар отговаря на 3-4 месеца време, не може да се каже дали 'някога' ще се разделите.
Иначе сега Луната е без курс, което показва, че няма да има промяна във връзката ви, а и сигнификаторите ви са в сходящ тригон, според мен засега ще си останете заедно.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5454 -: Ноември 23, 2012, 10:46:19 am »
Интернета на X дойде преди малко. Проблемът е бил технически.

« Отговор #5455 -: Ноември 23, 2012, 12:01:34 pm »
Благодаря ти за отговора, Акрукс. Станах пряк свидетел и потърпевш от потресаващата липса на правосъдие в милата ни родина. От полицията направиха едно малко чудо, че го заловиха, но какво от това. За гнусно престъпление този боклук получи УСЛОВНА!!! присъда. Дори и неговият адвокат не може да повярва. Единствената причина да го чака затвор е, че има предходно престъпление с ефективна присъда, която едва ли ще бъде отменена. Така се надявах след обжалване от моя страна да променят присъдата на ефективна и съм длъжна да опитам, но след написаното от теб ще знам, че не трябва да храня големи надежди по въпроса. Дълбоко отвратена съм.

« Отговор #5456 -: Ноември 23, 2012, 01:06:13 pm »
Ще има ли къщата У законен ток в рамките на 6 мес?
Къщата У в картата е Луната У7 в 8д, имащ отношение по оформяне на официални документи, но в разходящ тригон с У8 Сатурн. С другият У8 Уран, който се гледа също за тока, няма извършен или предстоящ аспект. Уран е разположен в 9д-домът, имащ отношение по закона, с Марс У9  Луната е извършила секстил, за да има някакво развитие в тази насока аспектите трябва да са предстоящи, а такива липсват на този етап.
С естествения управител на 9д Юпитер предстои да извърши квадрат, а последният неин аспект е тригон с Меркурий У12, но той е ретрограден и предполага трудно изпълнение на въпроса, засягащ скрити и незаконни неща, относно къщата., а впоследствие връщане към този проблем отново.
Akruks, благодаря ти за изчерпателния отговор. Ще дам обратна връзка
Akruks, пак имам въпрос относно сагата с къщите. Слагам карта за друга къща, с въпрос: Да преговаря ли Х за къщата в С? Моля те, да я погледнеш като имаш възможност :blink:

« Отговор #5457 -: Ноември 23, 2012, 02:06:30 pm »
Akruks, пак имам въпрос относно сагата с къщите. Слагам карта за друга къща, с въпрос: Да преговаря ли Х за къщата в С? Моля те, да я погледнеш като имаш възможност :blink:
Да, за тази къща ще има положително развитие, относно самото закупуване да е след 14 дек, когато Меркурий ще е излезе от ретроградна сянка
Много, много ти благодаря :blink:. Дано да си права, както обикновено :blink:. Ще дам обратна връзка

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5458 -: Ноември 23, 2012, 03:17:59 pm »
Имам един хорарен въпрос: "Ще успея ли да пътувам до (...) през първата половина на декември?".

Пътуването ми изцяло зависи от други хора и от външни обстоятелства. Има преобладаващо служебен характер, но възможността да пътувам зависи не само от решението на ръководството, а и от това дали ще успея да се изнеса в друго жилище до края на текущия месец, за да нямам повече никакъв ангажимент за гледане на кучета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5459 -: Ноември 23, 2012, 04:43:26 pm »
Секстил Луна/Юпитер (У9), липсват аспекти между У1 и У3/У9. Не съм сигурна в отговора си. Надявам се, че хармоничната връзка между Луната и Юпитер ще свърши работа (ако става дума за пътуване зад граница). С ретроградността на Меркурий и Юпитер нещата могат да се забавят. Луната е в знак на Марс и в 12-тия ти дом. Може би трябва да обърнеш по-голямо внимание на организацията на преместването. Струва ми се, че дали ще пътуваш, зависи най-вече от теб. Успех ти пожелавам!

У1 Марс е силно поставен - екзалтиран и ъглов, давайки ти възможност да имаш някакъв контрол върху събитията (макар че пишеш, че не зависи само от теб). Марс на МС потвърждава, че пътуването е на първо място служебно.
Луната е в знак на Марс, но излиза от скорошна квадратура с него. Наскоро пътуването се е провалило, отложило или плановете, свързани с него, са претърпели промени поради външни обстоятелства. Но в крайна сметка сегашният план би трябвало да изглежда по-добър от предния.
Меркурий (У3 - ако пътуването е в страната) е ретрограден, в знак на Марс, но няма да успее да завърши секстил с него. Липсва мажорен аспект между Марс и Юпитер (У9 - за пътуване зад граница).
Що се отнася до ръководството, мисля, че няма да има проблем от тяхна страна - Марс ще завърши секстил с У10 Сатурн, с който са и във взаимна рецепция. Ще имаш зелена светлина от тях.
Луната е У4, което потвърждава и че дела, свързани с дома, са на фокус при задаването на въпроса. Луната ще завърши секстил с ретрограден Юпитер във 2-рия ти дом, давайки ти възможност да приключиш с преместването на вещите ти. Проблемътс домашните любимци може да остане на дневен ред по някакъв начин, тъй като липсва аспект между Луна или Марс и У6 Слънце.

P.S. Какво ли означава тук Сатурн в 7-ми дом?