Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207321 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5460 -: Ноември 23, 2012, 05:04:15 pm »
P.S. Какво ли означава тук Сатурн в 7-ми дом?

Ха, пак ли е нерадикална!?  ;D

В случая нещата не могат да се забавят, а да се случат или да не се случат.
Датите на престоя са фиксирани, въпросът е дали ще ме изпратят мен там, а също така зависи от други обстоятелства. Както казах, в тоя случай съм изцяло зависима от други хора и обстоятелства.

Пътуването е до София, но клиентите идват от чужбина.

Ще дам обратна връзка после, ако се случи.

Благодаря.  :blink:

« Последна редакция: Ноември 23, 2012, 05:08:26 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5461 -: Ноември 23, 2012, 05:07:55 pm »
Според хардлайнерската класическа хорарна астрология. ;D

« Отговор #5462 -: Ноември 23, 2012, 07:56:39 pm »
Щом е в страната, съм съгласна с Акрукс.
Твоят управител и този на ръководството се отнасят много добре един към друг. Затова предполагам, че ще изберат теб. Тогава нещо друго ще трябва да ти попречи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5463 -: Ноември 23, 2012, 09:11:53 pm »
Тогава нещо друго ще трябва да ти попречи.

Кучетата, но ако трябва, ще идат на кучкарник  ;D - този път ще съм наистина безкомпромисна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5464 -: Ноември 24, 2012, 03:43:06 pm »

Датите на престоя са фиксирани, въпросът е дали ще ме изпратят мен там, а също така зависи от други обстоятелства. Както казах, в тоя случай съм изцяло зависима от други хора и обстоятелства.

Пътуването е до София, но клиентите идват от чужбина
предположих, че е в страната служебното пътуване, преди да съм чела коментарите по въпроса, тъй като Меркурий У3 -кратките пътувания в страната, е диспозитор на вмъкнат знак-дева в 6д, но няма аспект с Марс У1, ако не броим знаков секстил, а това не е достатъчно, Луната ще извърши куинконкс с Меркурий, което означава, че няма да пътуваш, но ще успееш в този период да се преместиш- Марс У1 и Венера У7-новия дом, ще са в секстил на 30 ноември

По хорара - засега окончателно потвърдена информация няма, но ретро Меркурий започва да върти номера. :))

Преместването ми може да се отложи за първата седмица на м. декември, която съвпада и с евентуалното пътуване.
Но тоя път бях твърда и безкомпромисна и успях да се спазаря за по-ранно завръщане, за да има кой да поеме грижата за кучетата. В крайна сметка, не може вечно тия натрапени кучета да ми провалят професионалния и личния живот и да съобразявам с тях всяко свое излизане или пътуване.

Сега остава в последния момент ръководството да ми каже, че няма нужда от моето присъствие в София. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5465 -: Ноември 24, 2012, 07:59:14 pm »
С един приятел намерихме тристаен апартамент, който искаме да наемем, и пуснах обява на доста места, че търсим трети човек, вследствие на което 3 момичета се свързаха с мен, уговорихме среща, за да видят апартамента, заедно с брокерката и хазяйката, та сега се оказа, че аз трябва да избера между трите момичета съквартирантка  :(... Едната е с никнейм Вампирия и беше с едно бяло напудрено лице като мъртвец  :unsure: , тя има намерение и да си вземе куче, но ни казаха, че домашните любимци са забранени; другата е зодия Близнаци, което си пролича, понеже доста се подмазваше и ме разпитваше само, и подобни неща, опиташе се да се хареса; третата е зодия Дева и ми изглежда най-нормална...имаше здраво ръкостискане... ;D Казва се Красимира. Засега интуитивно съм се насочила към нея. Но в същото време не искам да съм гаднярка и да отхвърлям другите, заради някакви предразсъдъци, не искам :(. Зададох въпрос: Ще се разбираме ли с Красимира, ако избера нея за съквартирантка?  Приемам съвети как е най-справедливо да постъпя в ситуацията!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5466 -: Ноември 24, 2012, 08:02:05 pm »
Мисля, че в случая по-полезна би била наталната й карта, да видим вашата синастрия. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5467 -: Ноември 24, 2012, 08:19:43 pm »
И аз това си мислех, ама нямам час на раждане...Уау, построих карта с час 12 ч. и доста добре изглежда, според вас? :) Значи АСЦ не го гледаме, а Луната може да е или Близнаци, или Телец...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5468 -: Ноември 24, 2012, 08:50:12 pm »
Дано е с Луна в Близнаци, че тоя тау-квадрат на Луна в края на Телец с Марс/Меркурий и Сатурн хич не ми харесва, в комбинация с квадрата Слънце/Уран не вярвам да е чак толкова безпроблемно общуването с нея, особено по битови въпроси. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5469 -: Ноември 24, 2012, 09:08:39 pm »
Това е синастрията с Близначката, тя ми даде точен час, като гледам има Луна в Овен, явно заради опозицията на Луните ме е подразнила леко, а и не само, доста червено виждам....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5470 -: Ноември 24, 2012, 09:16:13 pm »
 ;D ;D Щях да пиша "дай да видим и Близначката", сега влизам и виждам, че вече си й сложила картата.

Ще правим кастинг сега.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5471 -: Ноември 24, 2012, 09:28:38 pm »
Това е синастрията с Близначката, тя ми даде точен час, като гледам има Луна в Овен, явно заради опозицията на Луните ме е подразнила леко, а и не само, доста червено виждам....

Опозицията на Луните дава и допълване, не бих я свързала с повишена конфликтост.

Според мен Близначката е по-приятен, забавен и интересен за общуване човек, но в крайна сметка ти избираш с кого да обитаваш едно жилище.

Луната е в Овен, но в по-благоприятна накшатра (Ревати), няма и аспекти с малефици - Марс, Сатурн, няма да те занимава постоянно с личните си драми, завистта също не й е особено присъща, не е дребнава душичка.

Нейните планети в Близнаци са в тригон с твоята Луна, нейният Марс е в тригон с твоята Венера.

При Девата има доста силно его, особено ако Луната е в Телец. Умее да си пази интереса, не търпи женска конкуренция.

Сега дай да видим и Вампирката.  :haha:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5472 -: Ноември 24, 2012, 09:31:26 pm »
При девата има квадрат на венерите, което не е добре за битови цели

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5473 -: Ноември 24, 2012, 09:35:08 pm »
Сега видях, че с Близначката имат синастричен квадрат Меркурий/Меркурий, но предполагам, че няма по цял ден да водят интелектуални дебати, нито ще пишат заедно нАучна дисертация.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5474 -: Ноември 24, 2012, 09:55:27 pm »
Вампирката не дава инфо. :) Каза само август... Май остава между Девичката и Близначката. :)

« Отговор #5475 -: Ноември 25, 2012, 12:51:32 am »
ахахах, Либра, кефиш:Д
------------------------
въпросът ми е:
ще ми се получи ли проектът, през/чрез съдействието на човека Х (назован по име)?

контекст: стори ми се, че с този човек си симпатизираме. усетихме се или поне така изглеждаше. става въпрос за творчество, както и за продуценство. интересува ме потенцията и намеренията от негова страна. аз искам да бъда оценена, заради уменията си, не по симпатии. но, в случая, бих се възползвала :-[

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5476 -: Ноември 25, 2012, 11:33:44 am »
Защо никога нищо не става лесно при мен, защо?? :(( С приятеля, с който решихме да живеем заедно, и се спряхме на тоя апартамент, обсъждахме снощи какво да правим, и той взе, че предложи да се отдръпне и да взема двете момичета да живея с тях, той нямал належаща нужда от квартира, тъй като си е от София и живее с родителите си... ;( Но аз искам да живея именно с него, защото се разбираме, познавам го вече малко или много, имам му доверие и ми е спокойно с него... Искам да съм с някой познат, само тогава този апартамент ще го чувствам като мой дом, ще ми е уютно и ще съм щастлива, че живея там... А той иска да прецака всичко с оправданието, че го прави за общото благо, да може момичетата да спрат да търсят квартира, че и трите били добри момичета, а не се трогва, че ме разплака снощи и отказва да приеме, че не искам да живея с 2 момичета... Нне знам дали е заради многото мъжки планети или заради кофти опита със съквартирантки, но не искам да съм с 2 момичета :( , най-добре щеще да сме аз, едно момиче и той, който да внася баланс и сигурност, и да живеем спокойно. А той супер много ме изнервя и ме изкарва извън кожата ми, гррр, при всеки удобен случай иска да се отметне и мисли, че без него ще съм по-добре... Гледам и в астро.ком хороскопа за деня и е доста актуален бих казала, всичко си го пише, искам да живея в апартамента, но с него, искам да ми е уютно и поне веднъж да стане, както аз желая ... :((
Марс в 4-ти дом...

« Отговор #5477 -: Ноември 25, 2012, 12:08:18 pm »
------------------------
въпросът ми е:
ще ми се получи ли проектът, през/чрез съдействието на човека Х (назован по име)?

контекст: стори ми се, че с този човек си симпатизираме. усетихме се или поне така изглеждаше. става въпрос за творчество, както и за продуценство. интересува ме потенцията и намеренията от негова страна. аз искам да бъда оценена, заради уменията си, не по симпатии. но, в случая, бих се възползвала :-[

Луната е без курс - не би трябвало да настъпят промени. Ако проектът е вече стартиран, ще върви, както досега. Ако все още не е започнат и очакваш лицето Х. да прояви инициатива, това може да не се случи. Х. няма да има нещо против да ти помогне, даже напротив, би желал да го направи - Х. се управлява от Юпитер (У7) в знак на твоя управител Меркурий, така че правилно си усетила, че ти симпатизира. Но Юпитер е заточен и ретрограден, а между управителите ви липсва сходящ аспект. Струва ми се, че към момента Х. не е в състояние да направи за теб онова, което очакваш от него. Възможно е да е затрупан с много ангажименти, които го натоварват и изнервят, да трябва да се връща и поправя стари неща (Уран в 1-вия му дом, Юпитер в сходяща опозиция с негов У6 Слънце). Твоят управител Меркурий също е ретрограден. Взъможно е да промениш първоналните си планове и намерения.
Към момента има действащ секстил и взаимна рецепция между управителя на 3-тия ти дом (проектите, иницативите) Марс и управителя на 5-тия ти дом (творчество) Сатурн, така че моментът е удачен за творене. Но при ретроградност на твоя управител, управителя на Х., както и на У10, е възможно да промениш идеите си, осъществяването на проекта да се забави и/или да включиш съдружници/партньори на по-късен етап.
Надявам се, че греша! Не съм експерт. Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #5478 -: Ноември 25, 2012, 12:23:13 pm »
------------------------
въпросът ми е:

Ти го искаш като партньор, така ли? Назовала си го по име, но държиш да бъдеш оценена от него, следователно го поставяш в по-висока позиция. Той ли ще те продуцира? Струва ми се, че човекът не те приема като равна - неговият управител е в твоя 10-ти дом. Той се възприема като твой менажер, началник или наставник, макар и да не го чувстваш. На пръв поглед, вашите сигнификатори- Юпитер и Меркурий не се виждат, няма връзка помежду им и са ретроградни, което означава, че ще преразгледате идеята за взаимоотношенията си. Може да се получи тотален обрат, когато Юпитер и Меркурий тръгнат директно. Рано е още да вземаш каквито и да било решения преди Меркурий да обърне посоката, а имай на предвид и ретроградната сянка, т.е. градусът от който е тръгнал ретроградно, защото до момента в който Меркурий не отмине този същия градус, все ще се случват недоразумения.
« Последна редакция: Ноември 25, 2012, 12:27:56 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5479 -: Ноември 25, 2012, 12:31:42 pm »
Моя приятелка пита: Ще мине ли бременността безпроблемно?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."