Защо никога нищо не става лесно при мен, защо??

( С приятеля, с който решихме да живеем заедно, и се спряхме на тоя апартамент, обсъждахме снощи какво да правим, и той взе, че предложи да се отдръпне и да взема двете момичета да живея с тях, той нямал належаща нужда от квартира, тъй като си е от София и живее с родителите си... ;( Но аз искам да живея именно с него, защото се разбираме, познавам го вече малко или много, имам му доверие и ми е спокойно с него... Искам да съм с някой познат, само тогава този апартамент ще го чувствам като мой дом, ще ми е уютно и ще съм щастлива, че живея там... А той иска да прецака всичко с оправданието, че го прави за общото благо, да може момичетата да спрат да търсят квартира, че и трите били добри момичета, а не се трогва, че ме разплака снощи и отказва да приеме, че не искам да живея с 2 момичета... Нне знам дали е заради многото мъжки планети или заради кофти опита със съквартирантки, но не искам да съм с 2 момичета

, най-добре щеще да сме аз, едно момиче и той, който да внася баланс и сигурност, и да живеем спокойно. А той супер много ме изнервя и ме изкарва извън кожата ми, гррр, при всеки удобен случай иска да се отметне и мисли, че без него ще съм по-добре... Гледам и в астро.ком хороскопа за деня и е доста актуален бих казала, всичко си го пише, искам да живея в апартамента, но с него, искам да ми е уютно и поне веднъж да стане, както аз желая ...

(
Марс в 4-ти дом...