akruks, табличката отдолу.

И аз се позагледах, но...

Твоето виждане си е ОК, аз го знам, но за преноса не съм питала, питах за домификацията. Преносът за мен си е по класиците и никакви разлики в аспектите няма, това съм го виждала по моите хорари неведнъж.
Но тъй като това ми е много интересно в хорарната, искам само да уточня, че преносът на светлина не може да носи никаква информация от домове, знаци и т.н. на свързаните планети и не може да придава на информацията знак + или -. Това според класиците, естествено, които аз чета, но тук не за пръв път се обсъжда преноса. Планетата транслатор е просто кабел между два източника. Дали кабелът ще е прав, под ъгъл или усукан се отразява на бързината и качество на връзката, но не може да спре тока. Характерът и управлението на самата планета транслатор е от значение за определяне на човека или нещото, което носи резултата. :blink: Транслаторът предава информация от точка А до точка Б, пренася я. Пощальон. Може да мине напряко или през два квартала, това не променя крайния резултат. Тъй.

Всъщност вече си отговорих сама за домификацията.

Според мен надеждите са ти да получиш пари от парньорство - Венера на К 7 или някаква издръжка на детето- Луна на К 5.
Детето ми няма отношение към въпроса. Нито пък партньорство от каквото и да било естество в така вложения смисъл на банкомат. Ако е бизнес партньорство, то е нещо бъдещо явно.