Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205650 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5640 -: Януари 18, 2013, 01:37:30 pm »
А ще може ли някой да погледне и моя хорарен въпрос? Знам, че като е отправен няколко минути след този на Merry-Jane, отговорът вероятно ще е подобен като този на нейния въпрос (в смисъл, ретроградността на Юпитер и квадратурата на Слънцето с Луната), но как да разбера всъщност какви са намеренията на X, за да знам как да се държа занапред?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5641 -: Януари 18, 2013, 03:22:55 pm »
Здравейте може ли да погледнете този хорар и да ми кажете ще замина ли за Чехия

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5642 -: Януари 18, 2013, 07:23:19 pm »
Здравейте може ли да погледнете този хорар и да ми кажете ще замина ли за Чехия
Не, няма. Единият у-л на 9 дом е включен-Защо?Това грижа за деца ли е, личен живот? Или пък заминаването е след състезателен етап? А финансовата част как е-спира ли те очакването на пари от други-от заем, от партньор?
Вероятно пътуването е за удоволствие, а не по работа.Луната идва от секстил с марс-кацнал на върха н 9 дом,което си е чужбина,но ще направи квадрат с меркурий,който управлява дома ти и недовършените неща, препятствията и в 8 дом-подкрепата от другите,капиталът. Да,меркурий е в сърцето на слънцето, но това не е достатъчно. И последно-луната ще има квадрат със слънцето. Хем искаш, а не си готова, а и има обективни обстоятелства,проблеми,които трудно ще разрешиш.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5643 -: Януари 18, 2013, 08:21:19 pm »
Много благодаря за отделеното време.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5644 -: Януари 19, 2013, 02:19:08 am »
Вече няколко пъти засичам X във фитнес залата (все още не знам името на X) и още първия път, когато се засякохме, X ме заговори, поздрави ме, а днес дори ме разпитваше дали не тренирам още нещо, понеже често ме вижда в залата. Въпросът ми е: ще се променят ли отношенията ни с X по някакъв начин, ако не връзка, то поне приятелство, или ще си останем просто познати (или път въобще няма да се засичаме повече)?
ПП: Интересно ми е също дали X иска нещо от мен или просто така се държи?
луната е извършила хармоничен аспект с Уран У7 в 3д за Х, направила е хармоничен аспект и с Юпитер У3 за Х, което показва дружелюбното отношение на Х и това, че на теб ти е харесало това- Юпитер е твоя У5
Предполагам, че с водолей за АСЦ е дружелюбна, а Марс в 1д на Х дава повече активност, затова и те е заговорила първа.
Не мисля, че ще се стигне до нещо повече от познанство, Х е отдадена на кариерата и не се вълнува от връзки и флиртове, а и последният аспект на Луната е квадрат с Меркурий У11- няма да ти стане приятелка
Благодаря ти много, аkruks!  :58:

« Отговор #5645 -: Януари 19, 2013, 03:50:41 am »
Здравейте! Някой ще може ли да погледне картата ми: "Увлечен ли е по друга (по име)?" Асцендентът излезе много ранен, странно, но все пак ще може ли да се каже нещо за отношенията ни, че поведението му ме тревожи. Благодаря.

« Отговор #5646 -: Януари 19, 2013, 08:36:48 pm »
Уф, нещо стана отново с автоматично запаметените ми пароли за пощата в абв и за някои сайтове. Просто изчезнаха. Няма ги и в настройките на Гугъл хром :-\
Ще успея ли да вляза в пощата си най-вече?
Благодаря!

« Отговор #5647 -: Януари 19, 2013, 10:47:43 pm »
След 3 часова борба успях! Налучках паролата, точно, когато най-малко очаквах... Все повече вярвам в чудеса :blink:
Май това си беше и проявление на тр. Хирон :soe: 1°14 нат. Мерк в натала.
Благодаря ти, Акрукс!
« Последна редакция: Януари 19, 2013, 10:58:06 pm от romantica »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5648 -: Януари 20, 2013, 09:15:54 am »
По най-първата карта за него, когато пита дали през следващата година ще сте си добри приятели, както досега, излезе положителен отговор
Сдобрихме се наистина и сега нещата са си както преди.  :blink: Дано така продължат и занапред!

« Отговор #5649 -: Януари 20, 2013, 09:17:51 am »
Здравейте отново! Дали някой ще може да ми помогне с картата, блъскам си главата с разна литература, но няма да се справя сама. При ранен асцендент знам, че е рано въпросът да се разглежда. Обаче могат да се тълкуват някои въпроси, свързани с бъдещи процеси. Вие какво мислите за тази карта? Безкрайно благодаря на всеки, който би споделил мнение!

« Отговор #5650 -: Януари 20, 2013, 02:46:57 pm »
Здравейте! Някой ще може ли да погледне картата ми: "Увлечен ли е по друга (по име)?" Асцендентът излезе много ранен, странно, но все пак ще може ли да се каже нещо за отношенията ни, че поведението му ме тревожи. Благодаря.

АС и Луна в много ранен градус. Първото ми предположение би било, че ситуацията не се е оформила, тепърва е започнала да се развива. Неговият управител Меркурий е в разходящ съвпад със Слънцето (негов У3). В конкретния случай би могло да става дума за жена, с която се е запознал съвсем наскоро и е все още рано да се съди дали е увлечен по нея или не. Меркурий е близо до върха на 9-тия му дом. Ако той пътува и често е далеч от теб, това може да е причината за породилите се съмниня у теб - липса на близост, появилата се дистанция помежду ви заради служебните му ангажименти.

Меркурий е изгорен от Слънцето, а с изгорените планети има опасност да не могат да преценят трезво ситуацията, да се заблуждават. Изгорените планети са обезсилени (защото са скрити в светлината на Слънцето) и поради тази причина често са пасивни, не действат така, както се очаква от тях. Така че това, което те тревожи, би могло да бъде липсата на демонстрация на интерес към теб от негова страна в отговор на твоя явен интерес към него, който картата потвърждава.
Меркурий се намира в последния градус на знака. Възможно е да предстои промяна в поведението му. В следващия знак, Водолей, Меркурий ще завърши тригон с твоя управител Юпитер, което би трябвало да означава, че ще подобрите отношенията си. Твоят управител Юпитер е ретрограден, като към края на януари му предстои стационарна фаза и започване на директно движение. Ти също е възможно да премислиш отношенията ви и поведението си към него.

От тази карта оставам с впечатлението, че твоят интерес към него и онова, което ти влагаш в отношенията ви като чувства, е повече от неговия принос. Причината е, че твоят управител Юпитер се намира в знак на неговия управител Меркурий и в 1-вия му дом, докато Меркурий се намира в знак на падение на Юпитер. Меркурий ще напусне този знак, но следващият знак (Водолей) не е знак, в който Юпитер има есенциални достойнства. Той не изглежда доволен от отношенията ви каквито са към момента. Ти пък се измъчваш по него (или от съмненията си), което е възможно също да пречи на развитието на връзката ви. И двамата сте пасивни, прикрити (последното важи повече за него, отколкото за теб).

Луната е екзалтирана по знак, което казват, че е добре за кверента. Предстоят й обаче повече напрегнати аспекти, отколкото хармонични - опозиция със Сатурн (в 12-ти дом) и квадратура с Марс (в 3-тия дом), като помежду им ще завърши тригон с Венера.
Нямам представа каква е била връзката ви преди предполагаемото му увлечение към друга жена, но по тази карта ми се струва, че имате да изяснявате (стари) неща. Надявам се, че опасенията ми, че от самото начало неговият принос към връзката ви е недостатъчен, да се окажат погрешни.

« Отговор #5651 -: Януари 20, 2013, 03:03:37 pm »
Мирабелла, сърдечно ти благодаря за изключително подоробния и точен анализ на ситуацията! Да, той пътува по работа и това пречи да сме заедно, но според мен повече пречи липсата на достатъчно желание у него да е с мен. Затова и съм пасивна към него. Той също е, но когато се случва нещо, то е по негова инициатива, точно защото имам нужда да го видя, че влага желание в отношенията ни. Според него е потресаващо да се съмнявам, че иска да е с мен. Но думите му говорят едно, а делата - друго. Ето, че и картата потвърждава това, което ме притеснява. Да, имаме неща за изясняване, още, макар че скоро говорихме. Обаче ако има и друга жена замесена, тогава едва ли има смисъл.

« Отговор #5652 -: Януари 20, 2013, 03:15:45 pm »
Надявам се, че фактът, че той се управлява от по-бързата планета (Меркурий), която ще смени знака си (промяна в поведението) и ще апликира с тригон към по-бавната планета (Юпитер), показва, че и този път той ще поеме инициативата да подобри взаимоотношенията ви.
Благодаря ти за милите думи. Пожелавам благоприятно развитие на връзката ви!

« Отговор #5653 -: Януари 20, 2013, 03:29:28 pm »
Аз ти благодаря, Мирабелла, за отделеното време и за точния анализ, който сподели с мен! Това момче ми е длъжник в отношенията ни, той го знае и ако именно той не ме потърси, едва ли ще се случи нещо повече между нас. Да не говорим, че подозрението ми, че към момента той има интерес към друга, което и ти потвърждаваш, направо ме задушава и разочарова окончателно. Все се надявах просто да има нужда да помисли от дистанция, но май не е само това.

« Отговор #5654 -: Януари 20, 2013, 03:39:24 pm »
Sunbeam, с този ранен АС е рано да се правят генерални изводи за интерес към друга/-и. По тази карта не бих прибързала да скоча до такова заключение. Това написах в първото изречение и се придържам към него. Тъй или иначе не си настроена за активни действия, така че нищо не пречи да проследиш дали и как ще се развие ситуацията.
Тъй като Меркурий ще бъде изгорен от Слънцето, докато завършва тригона с Юпитер, е възможно той да не успее да разсее съмненията ти. 
« Последна редакция: Януари 20, 2013, 04:35:22 pm от Mirabella »

« Отговор #5655 -: Януари 20, 2013, 03:40:14 pm »
Преди малко ми хрумна един въпрос(ей така ми изникна в главата, то факсове непрекъснато получавам) и реших да построя хорарна карта.Въпросът не е много подходящ за хорарен,а и не там ми е мисълта.Беше генерален и докато построявах картата си мислех "Пфф стига глупости, не се задават така въпроси", но ме очуди факта, че оста АЦ/ДЦ на въпроса беше в точен съвпад(ама точен) с нодалната ми ос.Въпроса беше свързан с любовни взаимоотношения, а възлите са ми в 1/7 дом.Я кажете, яко ли се вкарвам във филма или да? ;D ;D Знам, че обикновено съвпад на АЦ с нодалната ос има, когато въпроса е много важен за кверента. Съвсем между другото управителите на първите и петите домове са едни и същи и са в сходящ мажорен аспект(тригон). Съжалявам за лаишките ми словоизлияния в тази тема, но яко ме е хванал бяса днес  ;D ;D ;D

Без въпрос и карта не се наемам да казвам каквото и да е. :blink:

« Отговор #5656 -: Януари 20, 2013, 04:34:42 pm »
Ще имаме ли връзка, е всеки втори хорарен въпрос във форума. Така че си е съвсем редовен въпрос. ;D

Управителят ти Меркурий апликира с тригон към неговия управител Юпитер. Възможност да задълбочите отношенията си би трябвало да има. Дано да се възползвате.
Той е Юпитер - заточен и ретрограден в знак на твоя управител. Би трябвало да има интерес към теб, но да не го показва (по желания от теб начин) или направо да го крие (Юпитер е в 12-тия ти дом).
Ти си Меркурий, изгорен от Слънцето. Ти също изглеждаш пасивна по отношение на него. Слънцето управлява 3-тия ти дом, Меркурий се намира на върха на неговия 3-ти дом. Може би комуникацията ви (или липсата на такава) те тревожи. Изгарянето може да показва объркаността ти, че нямаш необходимата информация, за да прецениш правилно ситуацията.
Луната ще завърши квадратура с Марс в 3-тия му дом. Възможно е да ви предстоят бурни разговори или бурни емоционални преживявания за теб, които ще предпочетеш да запазиш в тайна (Луната е в 12-тия дом).

« Отговор #5657 -: Януари 20, 2013, 05:08:12 pm »
Sunbeam, с този ранен АС е рано да се правят генерални изводи за интерес към друга/-и. По тази карта не бих прибързала да скоча до такова заключение. Това написах в първото изречение и се придържам към него. Тъй или иначе не си настроена за активни действия, така че нищо не пречи да проследиш дали и как ще се развие ситуацията.
Тъй като Меркурий ще бъде изгорен от Слънцето, докато завършва тригона с Юпитер, е възможно той да не успее да разсее съмненията ти.

Мирабелла, благодаря ти. Имаме проблеми, които да решим между нас с него, затова ако намеси и друга в схемата, това на този етап от отношенията ни би преляло чашата. Изнинявай, че още дълбая по тази карта, но "да не успее да разсее съмненията" го пишеш в смисъл, че е вероятно да се потвърди увлечението му по друга ли?

« Отговор #5658 -: Януари 20, 2013, 05:21:33 pm »
Имам предвид, че каквото и да казва, и да прави той, както и да се опитва да доказва, твоите съмнения може да продължават да те измъчват, дори и да са безпочвени (тъй като АС е твърде ранен, за да се отсъди дали има интерес или няма).

« Отговор #5659 -: Януари 20, 2013, 05:34:26 pm »
Ще имаме ли връзка, е всеки втори хорарен въпрос във форума. Така че си е съвсем редовен въпрос. ;D

Управителят ти Меркурий апликира с тригон към неговия управител Юпитер. Възможност да задълбочите отношенията си би трябвало да има. Дано да се възползвате.
Той е Юпитер - заточен и ретрограден в знак на твоя управител. Би трябвало да има интерес към теб, но да не го показва (по желания от теб начин) или направо да го крие (Юпитер е в 12-тия ти дом).
Ти си Меркурий, изгорен от Слънцето. Ти също изглеждаш пасивна по отношение на него. Слънцето управлява 3-тия ти дом, Меркурий се намира на върха на неговия 3-ти дом. Може би комуникацията ви (или липсата на такава) те тревожи. Изгарянето може да показва объркаността ти, че нямаш необходимата информация, за да прецениш правилно ситуацията.
Луната ще завърши квадратура с Марс в 3-тия му дом. Възможно е да ви предстоят бурни разговори или бурни емоционални преживявания за теб, които ще предпочетеш да запазиш в тайна (Луната е в 12-тия дом).
За абсолютно всичко си права.Последното, което си написала за квадратурата на луната съм сигурна, че ще се случи, но някак си не мисля, че ще е с негативен знак, а по-скоро ще е мнооооого емоционално и наелектризирано и за двама ни(квадратурата може ли да означава и това?).Иначе ще ми се наложи тия работи да останат в тайна, определено. :blink:

Много емоционално, защо не. Зависи кой какво харесва. Ако си падате по бурните емоции с елементи на италиански страсти и гръцко чупене на чинии, значи не би трябвало да останете недоволни. Луната в Телец по-скоро ми подсказва, че търсиш емоционална стабилност, комфорт, удовлетворение. Затова предположих, че предстоящата й квадратура с Марс показва бъдещи разговори, събития, които ще са в състояние да те изнервят.